2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hayırlıolsun,okurken heycanlandım,şok bı durum,ama hayırlısı olsun yaa,hadı bakalım insallah sağlıklı bır sekılde alırsın kucağına:)dualarımız senınle:)

canım benimde dün sancım çıktı nst de ben kendim serum istedim hemen neden korkuyosun ki hem bebek rahatlardı hem sen benimkininde başı iyice aşağıdaymış eylülün üçüne sezeryan günü verdi doktor benim bir aya yakın vaktim var ilk çocuğum onbeş gün erken olmuştu bundada erken olmasını istemedim herşey allahın takdiri de engelleyebiliyolarsa keşke yaptırsaydın serumu sanırım magnezyum var onda sancıyı kesiyo benimde tavan yapmıştı yirmi dakkada üç sancı oldu ama serumu yiyince alttaki grafik dümdüz oldu çocğun kalp atışıda normale döndü sancı sırasında çocuğun kalp atışı da artıyo onu gözlemledim makinadan ben hayırlısı olsun inşallah uzan dinlen bolbol kalkma ayağa çok fazla sakin olmaya çalış allah yardımcın olsun

ayyy niye geldin ki sen ya hiç hissetmezsennnnn yine yani sancı ağrı vs vs.

nasıl gönderdiler ki seni 197 ile, tuğbayı 200 le almışlar hemennnn

Allah yardımcın olsun

Cnm başın saolsun Allah sabır versin cok zor okurken bile gozlerim doldu senin içindeki acıyı düşünemıyorum bile

cnm o zaman geçen gün senin suyun falan geldi de anlamadılar mı acaba idrar demişlerdi ama senin doğum baslıomus demekki ayyy korkma hiç sancılarına falan hatta bebeğin hareketlerine cok dikkat et nasıl olsa hafta olarak da ilerdesin bu sıcaklarda bebekler son dk.kaya kadar bekleyemıo erkenden gelmek istiyorlar.. İnş sancıların hafif hafif olur bişi anlamadan bebeğini kucağına alırsın aminn

ben sancı hissetmiorum ki ikinci dr açılma noktassında biş demedi bide bende hastane fobisi oluştu artık evlenene kadar düşük tansiyondan serum yedim evlendim 3 ay sonra hamile kaldım mide bulantılrından serumlar yedim artık hastane odaları beni rahatsız eder oldu. bide doğum yapacak olan kadınları görmek falan hiiiç dayanamıorum sesszi sakin kafam rahat evimde olayım dedim dr da dedi yat dineln bol sıvı al diye bakalım hayırlısı

canım hayırlıolsun,okurken heycanlandım,şok bı durum,ama hayırlısı olsun yaa,hadı bakalım insallah sağlıklı bır sekılde alırsın kucağına:)dualarımız senınle:)
ya canım sen okurken ben yaşarken heyecanlıyım yarın tahlil vericez sonra anestezi konuşucaz ve 3 gün sonra tekrar muayene bakaım ne diyecekler

aman kendini yorma canım yat dinlen azcık daha dursun kuzucuk. nekadar yararlı bilgiler vermişler paylaşım için teşekkürler

benimde elim yüzüm ayaklarım baya şişti dr ye sordum tansiyonun düşükse hiçç problem değil dedi.. benim tansiyonda düşük artık takmıyorum
canım içimi rahatlattın çook teşekkür ediyorumm

canım çok zor bi durum. başın sağolsun.. hamile hamile çok üzelme ne olur.. rabbim sevdiği kulları çabuk yanına alırmış.. Allah sabır versin..

canım başın sağolsun.Allah sabır versin. ne desek, ne yapsak boş. sadece sabır diliyorum. çok üzüldüm.....

ayyy niye geldin ki sen ya hiç hissetmezsennnnn yine yani sancı ağrı vs vs.

nasıl gönderdiler ki seni 197 ile, tuğbayı 200 le almışlar hemennnn

Allah yardımcın olsun
ya öle çoook önemli bişi olsa mesela fazla açıklık gibi falan eminim bırakmazlardı suyumun yada nişanımın gelmesi bebek hareketleriniz azalması yada ağrılarım arttğında çağırdılar yani ağrı var ama öle dayanılmaz değil kalp atşıda son dklarda oldu bişi demediler valla bilmiom artık

ya canım kusura bakma ben senden fazla heyecan yaptım ama ne bilim oyle yazınca birden amanınn dedim, yavaş yavaş başlıyoruz ya

Uygunsuz birşey olsaydı elbette göndermezlerdi yani benimki de laf

Allahım yar ve yardımcınız olsunnnnnnn

artık doğsada telaş yapma iiyidir bebiş aman herkes 37 de döküldüü ya.. benim arkadasda öle oldu kendinde bişe yokmus ama nst de sancısı çıkdı aldılar hemen bebeği 36 da yaptı hiç kuwezde bile kalmadı bebekde annede çok ii o yüzden bebeğine kawusmanın heyecanını yasa boswer

normal canım ya bunu bana birileri dese de bende çok heyecanlanır aa kıza bak şu durumda eve gelmiş derdim yani ama korkumu bastırmak için soğukkanlı olmayı deniyorum :18::18::18:

yaa normal doğum mu yaptı peki

yok canım sezeryan çünkü 25 kilo almısdı 20 kilo üstü normal doğumda riskmiş o yüzden sezeryan dedi doktor

hımm baya almış gerçi benim arrkadaşım da 30 kg almıştı. bende 15 kilo aldım ama bebeğim daha 2840 gr bakalım kaç kiloyla doğacak. gerçi annnem hep der zayıf doğan bebek çabuk toparlar diye

normal canım ya bunu bana birileri dese de bende çok heyecanlanır aa kıza bak şu durumda eve gelmiş derdim yani ama korkumu bastırmak için soğukkanlı olmayı deniyorum :18::18::18:

yok yok soğukkanlı olma aksine kendini iyi dinle canım en ufak bi değişiklikte git hemen hastaneye doktor bana en ufak karın ağrısında geliyosun dedi benim iki gündür böyle bi sızı vardı hani aybaşı olmadan önce bi sızlar ya çok diil öyle bişiydi meğer o sancıymış zaten ben ilk hamileliğimde hastaneye giderken aynı ağrının biraz fazlasıyla gittim 5,5 cm açıklık var demişlerdi onbeş gün erken doğum yapmıştım onun için hani çok ağrıycak yada nişanım gelicek felan diye beklemeyin nişan denen şey bende olmadı suyum gelmemişti sadece aybaşı ağrısıyla gitmiştim ilk oğlumda düşünün allahım sağlık sıhhat versin onlara artık 36 olan hayırlısıyla doğar bişicik olmaz inşallah allahım tüm kuzularımızı korusun hepsine benden kocaman birer maşallah

hımm baya almış gerçi benim arrkadaşım da 30 kg almıştı. bende 15 kilo aldım ama bebeğim daha 2840 gr bakalım kaç kiloyla doğacak. gerçi annnem hep der zayıf doğan bebek çabuk toparlar diye

merak etme canım bebekde sende çok ii olacaksınız ewet ya sağlıklı olsun da kilo problem değil sen beslersin onu.. bnde 15 kg aldım simdilikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…