2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

abooooo bende öle ağrı var ben o yüzden çok önemsemiom ah bu türk sinemalarının gözzü kör olmasın ben zannediorum ki kasıklarım inanılmaz sancılar olacak bağırıcam çığırıcam doğum başlayacak bize böle öğrettiler ayy çok saol canım yaa sırtımdan belime doğru vuruyo ara ara artarsa hemen uçayım ben o zaman çok saol nası yardımcı oldun bilemezsinnnn
merak etme canım bebekde sende çok ii olacaksınız ewet ya sağlıklı olsun da kilo problem değil sen beslersin onu.. bnde 15 kg aldım simdilikk

beslemezmiyim saolsun babamız iki ay önceden kuru incirleri 10 gün önceden rezeene çaylarını doldurdu eve sanırım ilk altı ay yeter

başın sağolsun asilemir mekanı cennet olsun babacığının.

yaa normal doğum mu yaptı peki

cnm bdt si 4 ağustos olan arkadaşım vardı aramızda 1 ay vardı yaklasık gecen ay 9 temmuzda doğurdu suyu geldi gelince dr.a gitti 2 saat içinde normal doğumla 37. haftasında doğurdu bebeği kuveze falan da girmedi 2250 gr dogdu maşallah toparladı bile

hımm iyi o zaman bizim kızın kilosu desene amaaan sağlıklı sıhhatli olsunlarda...

ayyy kızlar herkeste bi sancı bi doğurma belirtileri falan varr ben şimdi bunları okuyunca korktumm daha çantam bile hazır değill ((benimde ilk doğumum sancısız açılma oldu 4 cm sonra suni sancı verdiler öyle oldu benimde 10 önce olmuştu doğum

merhaba kızceler öylesins bir bakayım dedim ne var ne yok diye yemek yapcam kocişe öptüm sizzi

ne demek efenim ne demek allahım sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin minik kuzularımızı inşallaaahh

aynı aynı işte canım bende öyle gittim hafif ağrı gittim ki açılmam olmuş ama bebeğim sıkıntıya girmişti onun için nolduğumu anlamadan hop sezeryan oldum işte ilk oğlumun sayesinde ikinciyi de sezeryan yapıcam kısmetse ama daha çantam hazır diil herşeyini yıkadım ama yaramaz oğlumdan ütüleyip kyamadım çantaya kızımın eşyalarını

ayyy açılmalar, sancılar, ağrılarrrrrr, doğumlar
patır patır dökülüyoruz vallahiiiiii:18::18::18:

Allah sabır versin arkadaşım. Mekanı cennet olsun inşallah. Çok zordur eminim. İnsan ne diyeceğini bile bilemezken...

canım dikkatli ol... bi avazda derler ya öyle olur inşallah. sağlıcakla gelsin yavrun

Maşaallah kızlar noluyorz ya heyecan yaptım bizim bebisler gayretli çıktı ellaam:))))bende tık yok..gerçi ilk kızımda sezaryen oldum şimdide olacağımız o..hayırlısı olsun ne diyelim...tarihi erken mı veriyo doktorlar sezaryen icin kızlar..

tatlm öncelikle kızının odası çok şeker:)çöp poşetini hatrlatman çok ii çok işimize yarayacak bişey

hadi hayırlısı canım, inşalalh güzel haberlerinizi alırız..

bende de çarpıntı ve nefes darlığı çok oluyordu doktorum sakın sırt üstü yatma dedi. bebek organlara ve damarlara baskı yaptığı için anneyi zorluyormuş, mutlaka yan yat dedi..

canım başın sağolsun.....Allah sabır versin...Babacığının mekanı cennet olsun,Allah nur içinde yatırsın............

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................Sonu ne olcak die nefessiz okudum inan......
hayırlısı olsun canım...........
çok ilginç geldi bana sancı 70lerde ve sen hissetmiysun...öylede olabiliyrmuymuş????????????
benimde perşembe nst var,bakalım ne olcak
yaklaşık 3 gündür adet sancısı çekiyorum geceleri....bide bel ağrısı......

ew kadını olmak güzelmiş kocişe dolma bile yaptım bugün şok olacak görünce:) yemeğimiz iftara hazır babamızı bekliyoruz artık bizim kız da bugün oynamadı doğru dürüstü merak içindeyimm

buraya da yazim bari..Herkes facede yok sanırım..
bugun eşimle pazara gittik..Pazar köylü pazarı olunca organik diye ne bulduysam doldurdum:) Şimdi hepsini yıka, kurut, dolaba kaldır perişan oldum.Bide üstüne kışa kaynatıp saklayım diye 5er kilo kayısı ve erik aldım..Hala onlarla uğrasıyorum..Öldüm valla

walla canım Allah kolaylık wersin zor ya hepsini bir günde yapma zorlama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…