abooooo bende öle ağrı var ben o yüzden çok önemsemiom ah bu türk sinemalarının gözzü kör olmasınyok yok soğukkanlı olma aksine kendini iyi dinle canım en ufak bi değişiklikte git hemen hastaneye doktor bana en ufak karın ağrısında geliyosun dedi benim iki gündür böyle bi sızı vardı hani aybaşı olmadan önce bi sızlar ya çok diil öyle bişiydi meğer o sancıymışzaten ben ilk hamileliğimde hastaneye giderken aynı ağrının biraz fazlasıyla gittim 5,5 cm açıklık var demişlerdi onbeş gün erken doğum yapmıştım onun için hani çok ağrıycak yada nişanım gelicek felan diye beklemeyin nişan denen şey bende olmadı suyum gelmemişti sadece aybaşı ağrısıyla gitmiştim ilk oğlumda düşünün allahım sağlık sıhhat versin onlara artık 36 olan hayırlısıyla doğar bişicik olmaz inşallah allahım tüm kuzularımızı korusun hepsine benden kocaman birer maşallah
merak etme canım bebekde sende çok ii olacaksınız ewet ya sağlıklı olsun da kilo problem değil sen beslersin onu.. bnde 15 kg aldım simdilikk
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
yaa normal doğum mu yaptı peki
cnm bdt si 4 ağustos olan arkadaşım vardı aramızda 1 ay vardı yaklasık gecen ay 9 temmuzda doğurdu suyu geldi gelince dr.a gitti 2 saat içinde normal doğumla 37. haftasında doğurdu bebeği kuveze falan da girmedi 2250 gr dogdu maşallah toparladı bile
abooooo bende öle ağrı var ben o yüzden çok önemsemiom ah bu türk sinemalarının gözzü kör olmasınben zannediorum ki kasıklarım inanılmaz sancılar olacak bağırıcam çığırıcam doğum başlayacak bize böle öğrettiler ayy çok saol canım yaa sırtımdan belime doğru vuruyo ara ara artarsa hemen uçayım ben o zaman çok saol nası yardımcı oldun bilemezsinnnn
ayyy kızlar herkeste bi sancı bi doğurma belirtileri falan varr ben şimdi bunları okuyunca korktumm daha çantam bile hazır değill((benimde ilk doğumum sancısız açılma oldu 4 cm sonra suni sancı verdiler öyle oldu benimde 10 önce olmuştu doğum
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
canım dikkatli ol... bi avazda derler ya öyle olur inşallah. sağlıcakla gelsin yavrunselam kızlarr şoook haberlerle geldim sizebugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
abooooo bende öle ağrı var ben o yüzden çok önemsemiom ah bu türk sinemalarının gözzü kör olmasınben zannediorum ki kasıklarım inanılmaz sancılar olacak bağırıcam çığırıcam doğum başlayacak bize böle öğrettiler ayy çok saol canım yaa sırtımdan belime doğru vuruyo ara ara artarsa hemen uçayım ben o zaman çok saol nası yardımcı oldun bilemezsinnnn
beslemezmiyim saolsun babamız iki ay önceden kuru incirleri 10 gün önceden rezeene çaylarını doldurdu evesanırım ilk altı ay yeter
bu arada bn iki çanta yaptım biri bna biri kızıma. ayrı ayrı koydum. sabahlık koymadım cok sıcak çekemem hiç. 2 gecelik 3 pijama pedlerden taşar diye 10 tane iç çamaşır koydum normalde de çıkıyodu zaten :26:çöp poşeti attım çantaya terlik 3 tane havlu , kağıt peçete.diş macunu fırça,göğüs pedi kremi.....
kızlar sizde yazın da eksik aklımıza geldikçe atalım çantaya
selam kızlarr şoook haberlerle geldim sizebugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
merhaba kızlar bugün 12 de kalktım kahvaltıdan sonra bi çarpıntı başladı, kalbim çarptıkça resmen göğsüm inip kalkıyordu, yarım saatten fazla sürdü, zaten nefes darlığı da çekiyorum, kendimi çok kötü hisstettim. ne oldu anlamadım, acaba tansiyondan falan mı, fikri olan var mı? arada oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü.
selam kızlarr şoook haberlerle geldim sizebugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
buraya da yazim bari..Herkes facede yok sanırım..
bugun eşimle pazara gittik..Pazar köylü pazarı olunca organik diye ne bulduysam doldurdum:) Şimdi hepsini yıka, kurut, dolaba kaldır perişan oldum.Bide üstüne kışa kaynatıp saklayım diye 5er kilo kayısı ve erik aldım..Hala onlarla uğrasıyorum..Öldüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?