2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok güzel olmuş odanız bizim odamızda hazır şükür.belki yarın bende foto çekip beğeninize sunabilirim:=)allah bebeklerimizle birlikte foto çekmeyide nasip eder inşallah.
saol canım ya inş yakın zamanda bebeklerimizi de o oda da görünce herşey tamam olacak

ya canım hem hamilelikte zorluklar yaşıyorsun hem pazar felan yapıyorsun yapma lütfen daha küçük senin bebiş
annesi

ya bende sıcaklardan korkuorum cnm boncuk boncuk terlıom ocak başında bi iş yapınca

aman Allah korusun....bende bi gün yemek yapıyrm ertesi gün yapmıyrm,ocak başında uğraşmak dediğin gibi baya fena oluyoooo....

oooooooooooooohhhhhhh maşallah bebişe annesi.....doğum pozisyonunuda almışşş,umarım dönmez annesi....
bol bol su iç bari canım kendini zorla bebiş dahada fazla susuz kalmasın......

41 kere maşallah annesiiii.........tosuncuk olcak desene.......
herşeyin yolunda gitmesinede sevindim....

canım biraz geç oldu ama....
ben yumuşatıcı kullanmadım,gerek görmedim,kullansanda olur niye olmasın.....
ben narin yıkamada yıkadım...mini çok mini geldi bana

amin canım saol 10 kg öncedendi bugün itibariyle 12 kg oldu ama çok üzülmüyorm ya veririz inş. :)

amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn canım veririz veririz o fazlalıkları ben inanıyrm....
hele bi yaramazları alalım kucağımıza......
hepsi gideeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

kıkzlar kesinlikle ben Agustos annesi olucam bunu biliyrm,arada bi o topiğe uğruyrm....
bazen okurken beni bi heyecan basıyooo anlatamam....

geçen günde netten normal doğum videosu izledim,ardından bi karın ağrısı wc den çıkamadımm.....demekki bende birazda olsa korku varmış.....
bidahamı tövbe izlemem......

ben başlarda izledim bir kaç kere ama artık yemiyo

maşallh canım bebeğine, sen hangi konuda kararsızsın anlamadım

Doğum konusunda canım ne yalan söliyim biraz korkuyorum normal doğumdan günüm yaklaştıkça daha çok korkuyorum eşimde şehir dışında onunda doğumda yanımda olmasını istiyorum ( ondan kafam karışık Rabbim hayırlısı neyse onu versin inş

ya ben de normal istiyorum geceleri gözümün önüne geliyor doğum zamanım, hastanedeyim dr.um gelmiş, ya ne güzel bu kadın sadece karnımı görmüştü şimdi başka yerleri görmese olmaz mı diyorum, sonra hayale devam ediyorum, düşünüyorum acaba bağıracak mıyım, yok yok bağırmıyım elimi ısırıyım diyorum, yani kısaca düşüne düşüne kafayı yedim.

kızlar ya 2 gündür nefes darlığı çekiyorum.aranızda benim gibi olan varmı.birde hiç yürüyüş yapmadım çalışmıyorumda hep evdeyim acaba ondanmı.bebeğim hiç aşağı inmedi hatta tam tersi iyice tepeye çıktı.of ya daha kontrolümede 1 hafta var.

amin canım inşallah, ben de acaba epidural kısmından mı tereddütün var dedim, çünkü bana epidural pek mantıklı gelmedi.

nefes darlığı çekmeyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…