saol canım ya inş yakın zamanda bebeklerimizi de o oda da görünce herşey tamam olacakcanım çok güzel olmuş odanız bizim odamızda hazır şükür.belki yarın bende foto çekip beğeninize sunabilirim:=)allah bebeklerimizle birlikte foto çekmeyide nasip eder inşallah.
ben de bugün pazara gittim, şeftali aldım, reçel yapıcam. Ben dolaba pek bişey atmıyorum, sadece biber ayıklayıp çiğden koyuyorum, kışın kızartmaya yemeklere kullanıyorum. Diğer şeyleri buzluktan yemeyi ben de eşim de sevmiyoruz. O yüzden reçele sardım.
Bu arada gündüz çarpıntım olduğunu yazmıştım, akşamüstü de pazardan gelince bir karın ağrısı, bacak ağrısı başladı, karnım taş gibi oldu ara ara kasılıyo, hiç bu kadar ağrım sızım olmamıştı, şimdi oturdum biraz daha iyi, ben de bugün doğurmazsam daha doğurmam herhalde.
ya canım hem hamilelikte zorluklar yaşıyorsun hem pazar felan yapıyorsun yapma lütfen daha küçük senin bebişya zaten kaç haftadır gitmiyordum, son bu iki haftadır gidiyorum, geçen hafta h,ç böyle olmadı, ki kocamı çağırdım pazarın çıkışına gelip taşıdı aldıklarımı, çok yorulmadım yani ama ne bileyim. Tansiyon aletim yok, yarın bi daha olursa dr.u arıcam. Bi yandan oğlumu hıçkırık tuttu, karnım titreyip durdu, bi yandan kıpır kıpır hareket ediyodu, bi yandan benim göğsüm kalkıp iniyodu, çok kötüydü gerçekten.
Benim de kalçamda kas spazmı vardı, bir kaç haftadır o ağrılar yeniden başladı, birden kalkınca, uykudan kalkınca kasılıyorum yürüyemiyorum.
Kızlar ben 64 ile hamile kalmıştım doğuma gittiğimde 73 tum simdi 67 yim safedece 3 kg kaldi bana
ilk hedefim 60 sonra da 55 bakalım verebilecek miyim ya
ya canım hem hamilelikte zorluklar yaşıyorsun hem pazar felan yapıyorsun yapma lütfen daha küçük senin bebiş
annesi
ya bende sıcaklardan korkuorum cnm boncuk boncuk terlıom ocak başında bi iş yapınca
oooooooooooooohhhhhhh maşallah bebişe annesi.....doğum pozisyonunuda almışşş,umarım dönmez annesi....
Kızlar merhabaaa bugün muayene günümüzdü bebişim 2 kilo 400 gram olmuş doğum pozisyonunuda almış dr çok ısrar ediyor epidural normal yap diye ama ben çok kararsızım :26:
Suyumda azalmış:18: bol su iç karpuz kavun ye dedi bide bolca yürüyüş yapmamı önerdi.
41 kere maşallah annesiiii.........tosuncuk olcak desene.......selam kızlar geçmiş yapamadım herkes iyidr umarım.. biz de bugün doktor dan geldik.. herşey çok iyi oğlum 3 kg olmuşşhala normal doğum pozisyonunda ama başı yine büyük çıktı başı büyük diyince insan korkuyo ama normalmiş bazı bebeklerde olabiliyomuş.. artık haftada bir kontrollerimiz.. ilk nst deneyimimizi de yaşadık.. sancı falan çıkmadı çok şükür.. ama bizden önce bi doğum vardı o unu bekledik korku heyecan karıştı oturdum ağladım orda kadın bağıırıyodu falan ama doğumdan sonra hiçbişeyi kalmadı ya o kadar neşeli konuşuyodu ki inanamadım.. Allah isteyen herkese normal doğum nasip etsin inş..
canım biraz geç oldu ama....Kızlaaar yardımınıza ihtiyacım var şimdi bebişimin çamaşırlarını yıkıycam makinada. Deterjanın üstünde yumuşatıcı kullanmanıza gerek yok diyor. Kullanmasam olur dimi. Bide hangi programda yıkıycağımı bilemedim. Mini30 var elde var hassas var. Kestane kebap acele cevap :)
amin canım saol10 kg öncedendi bugün itibariyle 12 kg oldu ama çok üzülmüyorm ya veririz inş. :)
kıkzlar kesinlikle ben Agustos annesi olucam bunu biliyrm,arada bi o topiğe uğruyrm....
bazen okurken beni bi heyecan basıyooo anlatamam....
geçen günde netten normal doğum videosu izledim,ardından bi karın ağrısı wc den çıkamadımm.....demekki bende birazda olsa korku varmış.....
bidahamı tövbe izlemem......
ben başlarda izledim bir kaç kere ama artık yemiyo
haftam yaklaştıkça panik oluyorum ben yaaaaaaaa................
bende bikaç kez izlesem duyarsızlaşırmıyım acabaaaaaaaaaaaaa
bende toplam 6 kilo aldımm veririz kiloları sorun değil yeter ki bebişler alsın kiloları sağlıklı olsunlarr
bi dene bakim duyarsızlaşıyon mu yoksa iyice korkuyon mu
maşallh canım bebeğine, sen hangi konuda kararsızsın anlamadım
normal doğum istiyrm diyordum hep,bidaha izleyince yooooookkkkkkkk sezeryan olsun diyomuşum bide..........
Aman Allah sabrını versinde hayırlısı nasılsa öyle doğurup miniklerimizi kucağımıza alalım...............
Doğum konusunda canım ne yalan söliyim biraz korkuyorum normal doğumdan günüm yaklaştıkça daha çok korkuyorum eşimde şehir dışında onunda doğumda yanımda olmasını istiyorum( ondan kafam karışık Rabbim hayırlısı neyse onu versin inş
kızlar ya 2 gündür nefes darlığı çekiyorum.aranızda benim gibi olan varmı.birde hiç yürüyüş yapmadım çalışmıyorumda hep evdeyim acaba ondanmı.bebeğim hiç aşağı inmedi hatta tam tersi iyice tepeye çıktı.of ya daha kontrolümede 1 hafta var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?