heerkese ii akşamlar hamişler bu gidişle peşpeşe pırtlıycaz burası doğum hikayeleriyle dolucak :)) bende 33+5deyimm 3 gün önce doktora gttiim karın bölgesi geriliği wardı oğlumda am şimdi iyiymiş arayı kapatmış dedi doktor...ama çok yogun bş kadın umarım dikkat edıyodur herşeyime..bebişin başı dönmüş normal doğum görünüyo dedi sewındı doktorum umarım tekrar ters dönmez öle bişi olurmu ki acep? minikim2018 gr dı sizce nasıl kilosu 33+1 de gitmştm öle çıkmıştı kilocugumuz :) bende 78 kiloyum 10 kilo aldımödemlerım çok aayaklar el yüz tombikleştm iyce hala çalışıyorm ay sonu dolucak 37. haftm we çok sıcak bende yatarken çok zorlanıom hangş tarafa yatarsa o taraftaki kalçam ağrıyo sizce bu norml mi ? ben yorumlarınızı okuyom okuyom iyce alıştm sizlere :) bu arada babası vefat eden arkadaşımıza Allahtan sabırlar diliyorum çok zor
yanı bencede bak 22 gun kalmıs dıoo cnm dıkat et herann olabılırkış için bişeyler dolaba koymak aklımın ucundan bile geçmiyor benim......
korkuyorum,kendimi çok yorarımda bıdığımı pırtlatıveririm diye hemen.......
Suksuk dalga gecti
Kaç haftalık oldugumu bilemedim
Onaa bakmaya geldim
Hepinizi optuuummmm
33+3 de benım kuzucukta 236o grdı cnmm .. 2oo gr haftasına gore fazlaydı. sımdı kac oldu bakalımheerkese ii akşamlar hamişler bu gidişle peşpeşe pırtlıycaz burası doğum hikayeleriyle dolucak :)) bende 33+5deyimm 3 gün önce doktora gttiim karın bölgesi geriliği wardı oğlumda am şimdi iyiymiş arayı kapatmış dedi doktor...ama çok yogun bş kadın umarım dikkat edıyodur herşeyime..bebişin başı dönmüş normal doğum görünüyo dedi sewındı doktorum umarım tekrar ters dönmez öle bişi olurmu ki acep? minikim2018 gr dı sizce nasıl kilosu 33+1 de gitmştm öle çıkmıştı kilocugumuz :) bende 78 kiloyum 10 kilo aldımödemlerım çok aayaklar el yüz tombikleştm iyce hala çalışıyorm ay sonu dolucak 37. haftm we çok sıcak bende yatarken çok zorlanıom hangş tarafa yatarsa o taraftaki kalçam ağrıyo sizce bu norml mi ? ben yorumlarınızı okuyom okuyom iyce alıştm sizlere :) bu arada babası vefat eden arkadaşımıza Allahtan sabırlar diliyorum çok zor
cok gusel fıkır cnm begendımmKızlar şu kutular nasıl sizce, içine şeker yada minik lokumlardan koysak hastaneye gelenlere ikram etsek nasıl olur sizce
Eki Görüntüle 483144 Eki Görüntüle 483145 Eki Görüntüle 483147
masalahh cnm cok gezmısınızz ben gezemıyorum artık .. evdee duruyorum hepp yoksa pestılım cıkıoo . gule gule kullansın bebısınn aldıklarınızz cıcılerınıOy oy oyyyy... Olduk yorgunluktan.. Bu gidisle ben kizimi avm.lerde dogurcam gibi
Bugun istanbul foruma gittik.
Tiny love tekmele oyna oyun halisi,
Tiny love princess donence,
Weweel soguk buhar makinasi aldik..
Ya ben birsuru magazaya girdim baska avmlerde de baktim medelanin travel ikili ponpasi yok yok yok.. Alan varmi kizlar medela nerden aldiniz?
Kendimizi de azcik simartalim dedik bu arada gizel kokulu mumlardan aldik, cerceve fln aldik resimlerimiz vardi teeee ne zamandan beri asmadigimiz onlari astik
Babasi dayanamadi kizina kazak, kislik tulum bi de yaza giysin diye elbose aldi iki tane.. Cocuk gibi nasil mutlu oluyo kizina bisey alirken..
Yorgunluktan pestilim cikti.. Gecmis yapiyim dedim de yoook o kdr sayfayi simdi okuyamiycam yrn artik tek tek okurum.. Kocis zaten sizdi az once salonda gidiiim kaldiriyim yerine yatsin.. Ben de yari uyuyorum zaten.. Hepinizi cok optuk anniskolar ve kuzucuklari
hayırlı haberlerle gel ıns cnmm benımde bugundu ama drr genee yokkızlar sabah 11 de randevum var çok heycanlıyım ya... ya bnide bırakmaz sa kal doğum falan derse bi korku sardı ay ne olur dua edin hayırlı haberlerle döneyim..
günaydınnnnnnnnn... dün dr. a gittik kızımı görmeye..:119:kızım 2145 gr 45 cm olmuş teyzeleri..ve dün ilk defa 4 boyutluda yüzünü gösterdi..her gittiğimizde bakıyodu dr ama göstermiyodu cimcime dün babasının doğum günüydü,galiba ondan hemencik profilden poz verdi bize..kurban olsun annesi..çok sabırsızlanıyorum onu görmek için.. nst dee çok düzgün çıktı şükürler olsun herşey yolunda dedi dr um. bu arada 1 ay önce falan benim dr uma gelen başka bi kadın vardı ozaman sormuştum 38 haftadayım demişti dün bebeğiyle gelmişti kadın ben görünce okadar tuhaf oldumki maaşallah çok tatlıydı kuzusu :98:bakmaya doyamadaım ya daha şimdiden böyle doğunca napcaz kimbilir kızlar çok şeker olucak bunlar:131::130::118:
Kızlar günaydın, dün giremedim doktordaydık. Geçmiş de yapamıyorum malum işteyim o kadar vakit yok. Merak ettim Hatunirem ve Sedefler doğuma mı gitti? Bi de Asilemir'in kimi vefat etti, annanesi mi yoksa?
gunaydın cnmm asıldemırın babası vefat ettı..sedefler bugun doguma gıdıcekk hatunıremm daha dogurmadıı
Ayy çok üzüldüm ya ben de babamı 1,5 yıl önce kaybettim, çok iyi anlıyorum halini kızcağızın, kötü oldum bak şimdi, Allah yardımcısı olsun, Allah sabır versin.
gunaydın cnmm asıldemırın babası vefat ettı..sedefler bugun doguma gıdıcekk hatunıremm daha dogurmadıı
cnm kolay doğum için yürüyüşü öneriyor doktorlar ama suyun azaldıysa aksine yatman gerekiyor.bol bol dinlenmekn gerekiyor
Kızlar merhabaaa bugün muayene günümüzdü bebişim 2 kilo 400 gram olmuş doğum pozisyonunuda almış dr çok ısrar ediyor epidural normal yap diye ama ben çok kararsızım :26:
Suyumda azalmış:18: bol su iç karpuz kavun ye dedi bide bolca yürüyüş yapmamı önerdi.
ben izlemedim izlemem dekıkzlar kesinlikle ben Agustos annesi olucam bunu biliyrm,arada bi o topiğe uğruyrm....
bazen okurken beni bi heyecan basıyooo anlatamam....
geçen günde netten normal doğum videosu izledim,ardından bi karın ağrısı wc den çıkamadımm.....demekki bende birazda olsa korku varmış.....
bidahamı tövbe izlemem......
tepeye çıktı diyorsun yaa ondan olabilir nefes darlığın. ben de çekiyorum .ama büyüdüler sonuçta bana normal geliyor.akşamları serinde çıkıp biraz yürü istersen. ya da evde basit hareketler yap netten bakıp.en azından çömelerek yel silkızlar ya 2 gündür nefes darlığı çekiyorum.aranızda benim gibi olan varmı.birde hiç yürüyüş yapmadım çalışmıyorumda hep evdeyim acaba ondanmı.bebeğim hiç aşağı inmedi hatta tam tersi iyice tepeye çıktı.of ya daha kontrolümede 1 hafta var.
Arkadaşlar ben 35. haftaya girdim ve son günlerde hemen nefes nefese kalıyorum. asansörle bile eve çıksam 50 metre yürümüş olsam nabzım 120 lere çıkıyor. çarpıntım oluyor hemen. sizde de oluyor mu? normal mi ?:18::18:
günaydınnnn kızlarrrrr herkeseeee
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
benim göbek maşallah hala yukarıda
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
birşey soracağım
benimki de yukarda hala..
evet aynen bende öyle hissediyorum ama yeri okadar daraldıki bıdışlarınn artık eskisi kadar rahat edemiyorlar dönmeleride zorlaştı muhtemelenbenimkide yukarıda hala inmeye niyeti yok gibi ayrıca dönmüyor ama çabalıyor hissediyorum ya da sıcaktan bunaldı içeride çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?