2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar ben 35. haftaya girdim ve son günlerde hemen nefes nefese kalıyorum. asansörle bile eve çıksam 50 metre yürümüş olsam nabzım 120 lere çıkıyor. çarpıntım oluyor hemen. sizde de oluyor mu? normal mi ?:18::18:

benim minikte 33+4 te2000gr dı dr normal dedi.. normal doğum yaparsın bir aksilik çıkmazsa dedi.. ben 20 kilo aldım 58 den 78 e çıktım bu sabah itibari ile vercez artı bu kiloları doğumdan sonra.. yanlız benim bebiş dr den 3 gün sonra döndü ayaklar alta kafa kaburgamın altına geldi akşama doğru tekrar baş aşağı geçti nasıl mı anladım. hıçkırıklarını takip ederek normalde aşağıda hıçkıran velet kaburga altımda hıçkırdı tekmeleri alt bölgeme savurdu.. yani dönebilir ...

gunaydınnnnnnnnnnnnnn... bugun sedefler arkadasımızz dogumaa gıdıcektı ınss hayırlı haberlerle gelırr cok heyecanlıyım 2 bebısımız daha olucakk

günaydınnnnnnnnn... dün dr. a gittik kızımı görmeye..:119:kızım 2145 gr 45 cm olmuş teyzeleri ..ve dün ilk defa 4 boyutluda yüzünü gösterdi..her gittiğimizde bakıyodu dr ama göstermiyodu cimcimedün babasının doğum günüydü,galiba ondan hemencik profilden poz verdi bize..kurban olsun annesi..çok sabırsızlanıyorum onu görmek için..nst dee çok düzgün çıktı şükürler olsun herşey yolunda dedi dr um.bu arada 1 ay önce falan benim dr uma gelen başka bi kadın vardı ozaman sormuştum 38 haftadayım demişti dün bebeğiyle gelmişti kadın ben görünce okadar tuhaf oldumki maaşallah çok tatlıydı kuzusu :98:bakmaya doyamadaım ya daha şimdiden böyle doğunca napcaz kimbilir kızlar çok şeker olucak bunlar:131::130::118:

kış için bişeyler dolaba koymak aklımın ucundan bile geçmiyor benim......
korkuyorum,kendimi çok yorarımda bıdığımı pırtlatıveririm diye hemen.......
yanı bencede bak 22 gun kalmıs dıoo cnm dıkat et herann olabılır
Suksuk dalga gecti
Kaç haftalık oldugumu bilemedim
Onaa bakmaya geldim
Hepinizi optuuummmm
dayanamdım baktınn demıı..
33+3 de benım kuzucukta 236o grdı cnmm .. 2oo gr haftasına gore fazlaydı. sımdı kac oldu bakalım kalcam benım agrımıo cnm agırlastık oyuzden olabılr dr bı sole baklaımm..ödem cok fazla bende yok bazen ayaklarım sıısıoo okadar tuzu tamamen kess tursu v.s yemee.. onlarda cok yapıo bıde tansıyonunu sıksıkk olcturr..
Kızlar şu kutular nasıl sizce, içine şeker yada minik lokumlardan koysak hastaneye gelenlere ikram etsek nasıl olur sizce

Eki Görüntüle 483144 Eki Görüntüle 483145 Eki Görüntüle 483147
cok gusel fıkır cnm begendımm
masalahh cnm cok gezmısınızz ben gezemıyorum artık .. evdee duruyorum hepp yoksa pestılım cıkıoo . gule gule kullansın bebısınn aldıklarınızz cıcılerını babacı olcak bu kızz babacıı
kızlar sabah 11 de randevum var çok heycanlıyım ya... ya bnide bırakmaz sa kal doğum falan derse bi korku sardı ay ne olur dua edin hayırlı haberlerle döneyim..
hayırlı haberlerle gel ıns cnmm benımde bugundu ama drr genee yok
masalahh cnmm ..babasınıın dogumgunu oldugu ıcınn acmıs yuzunu kuzucukk .. yesınler onuu.. kucagımıza bı alsak sagsalımm ogunlerıı dusunuyorum her dk bendee

Kızlar günaydın, dün giremedim doktordaydık. Geçmiş de yapamıyorum malum işteyim o kadar vakit yok. Merak ettim Hatunirem ve Sedefler doğuma mı gitti? Bi de Asilemir'in kimi vefat etti, annanesi mi yoksa?

Kızlar günaydın, dün giremedim doktordaydık. Geçmiş de yapamıyorum malum işteyim o kadar vakit yok. Merak ettim Hatunirem ve Sedefler doğuma mı gitti? Bi de Asilemir'in kimi vefat etti, annanesi mi yoksa?

gunaydın cnmm asıldemırın babası vefat ettı..sedefler bugun doguma gıdıcekkhatunıremm daha dogurmadıı

gunaydın cnmm asıldemırın babası vefat ettı..sedefler bugun doguma gıdıcekkhatunıremm daha dogurmadıı

Ayy çok üzüldüm ya ben de babamı 1,5 yıl önce kaybettim, çok iyi anlıyorum halini kızcağızın, kötü oldum bak şimdi, Allah yardımcısı olsun, Allah sabır versin.

cnm kolay doğum için yürüyüşü öneriyor doktorlar ama suyun azaldıysa aksine yatman gerekiyor.bol bol dinlenmekn gerekiyor
ben izlemedim izlemem de normal doğum çok istiyorum.sezeryandan çok korkuyorum.şimdi izleyip ondan da korkmayayım
tepeye çıktı diyorsun yaa ondan olabilir nefes darlığın. ben de çekiyorum .ama büyüdüler sonuçta bana normal geliyor.akşamları serinde çıkıp biraz yürü istersen. ya da evde basit hareketler yap netten bakıp.en azından çömelerek yel sil

doktora falan sormadım ama bana normal geliyor. benim asansör yok. 5 kat çıkıp iniyorum hergün. ağzım açık inip çıkıyorum. eve girince de biir süre kendime gelemiyorum.,
sadece merdivende değil.yolda yürürken de oluyor. mağazada dolaşırkende.kaç kere eşimi alel acele çıkardım mağazadan nefes alamıyorum diye

günaydınnnn kızlarrrrr herkeseeee
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
benim göbek maşallah hala yukarıda

benimkide yukarıda hala inmeye niyeti yok gibi ayrıca dönmüyor ama çabalıyor hissediyorum ya da sıcaktan bunaldı içeride çocuk

Benimki normal doğum pozisyonunu aldı ama aşağıya inmedi hala, sanırım daha zaman var tatlım.

Günaydıııın kızlar......
benim göbek zaten hiç yukarı çıkmadı hep asagıda..
hep klima vantilatör karşısında oturup,uyudum..
cezasını cekecegim sanırım boğazım acıyor ve öksürük var

benimkide yukarıda hala inmeye niyeti yok gibi ayrıca dönmüyor ama çabalıyor hissediyorum ya da sıcaktan bunaldı içeride çocuk
evet aynen bende öyle hissediyorum ama yeri okadar daraldıki bıdışlarınn artık eskisi kadar rahat edemiyorlar dönmeleride zorlaştı muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…