oluruna bırakmaya çalışalım...ya ben de normal istiyorum geceleri gözümün önüne geliyor doğum zamanım, hastanedeyim dr.um gelmiş, ya ne güzel bu kadın sadece karnımı görmüştü şimdi başka yerleri görmese olmaz mı diyorum, sonra hayale devam ediyorum, düşünüyorum acaba bağıracak mıyım, yok yok bağırmıyım elimi ısırıyım diyorum, yani kısaca düşüne düşüne kafayı yedim.
kızlar ya 2 gündür nefes darlığı çekiyorum.aranızda benim gibi olan varmı.birde hiç yürüyüş yapmadım çalışmıyorumda hep evdeyim acaba ondanmı.bebeğim hiç aşağı inmedi hatta tam tersi iyice tepeye çıktı.of ya daha kontrolümede 1 hafta var.
eylül bebecikleri dökülmeye başlıyorrrr:18:selam kızlarr şoook haberlerle geldim sizebugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
nefes darlığı çekmeyen var mı?
Hanımlar bugün pek güzel geçti valla yüzmek gibisi yok nasıl rahatlıyorum. Kızımda ben sudayken pek sessiz duruyor. Çıkınca başlıyor vurmaya. Kaburga diye bişi kalmadı saolsun. Çook rahatladım valla fırsatı olan mutlaka yüzsün benim kalça ağrım yüzmeyle geçti.
ooohhhhhhhhhhh ne güsseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll yüzün bakalınm ana kız.....
doktorlarda zaten hamişlere yüzmeyi öneriyorlar,keşke banimde öyle bi şansım olsa......
benim ve kızımın yerinede yüzün tamam mı teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar sabah 11 de randevum var çok heycanlıyım ya... ya bnide bırakmaz sa kal doğum falan derse bi korku sardı ay ne olur dua edin hayırlı haberlerle döneyim..
Ahhh ahh nefes darligi cok kotu sicaklarda bi yandan anneme artik sicaklar biter dimi dedim daha agustos yeni basladi dedi :-( suan su gibi terledim uykusuzluk terleme beni asabi yapti en ufak seye sinirleniorum:--(
kızlar sabah 11 de randevum var çok heycanlıyım ya... ya bnide bırakmaz sa kal doğum falan derse bi korku sardı ay ne olur dua edin hayırlı haberlerle döneyim..
Oy oy oyyyy... Olduk yorgunluktan.. Bu gidisle ben kizimi avm.lerde dogurcam gibi
Bugun istanbul foruma gittik.
Tiny love tekmele oyna oyun halisi,
Tiny love princess donence,
Weweel soguk buhar makinasi aldik..
Ya ben birsuru magazaya girdim baska avmlerde de baktim medelanin travel ikili ponpasi yok yok yok.. Alan varmi kizlar medela nerden aldiniz?
Kendimizi de azcik simartalim dedik bu arada gizel kokulu mumlardan aldik, cerceve fln aldik resimlerimiz vardi teeee ne zamandan beri asmadigimiz onlari astik
Babasi dayanamadi kizina kazak, kislik tulum bi de yaza giysin diye elbose aldi iki tane.. Cocuk gibi nasil mutlu oluyo kizina bisey alirken..
Yorgunluktan pestilim cikti.. Gecmis yapiyim dedim de yoook o kdr sayfayi simdi okuyamiycam yrn artik tek tek okurum.. Kocis zaten sizdi az once salonda gidiiim kaldiriyim yerine yatsin.. Ben de yari uyuyorum zaten.. Hepinizi cok optuk anniskolar ve kuzucuklari
maşallah bebiş iyi günlerde kullansın cicilerini nazar
Bizim babamız da biberonları emzikleri elinden düşürmüyo :) Onlara bakıp bakıp sabırsızlanıyor. Hadi kızım gel artık diyorAnneyi bırakıp ikisi çok eğleneceklermiş :)
kızlar bugün hacı bayram veli camisine gittik kaynanamla dua ettik tabi sizlerede dua ettik kızımla şimdi sahur yapıp yatıcam.
Şikayetim geçmiyo ne olucak bilemedim kasık bölgemdeki kemikler çok ağrıyo özellikle sol bacağıma doğru olan yer . Sizlerde iyisinizdır inşallah hatunırem Allah kurtarsın tatlım. Asilemir Başın sağolsun canım. Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?