2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

asilemir ne diyeceğimi bilemiyorum senin adına çok üzüldüm demek yetmiyor ama başın sağolsun allahım sabırlar versin...

oluruna bırakmaya çalışalım...
yaşayalım görelim bakalım ne olucak....
doğumdan sonra yazarız burayaaaaaaaaa
ay bağırmazmıyız canım yaaaa can acısı ,hastaneyi inletirmişiz......

bendede bazen oluyoo canım...
özellikle çok yiyip yemekten hemen sonra uzanmışsam.....

eylül bebecikleri dökülmeye başlıyorrrr:18:

Hanımlar bugün pek güzel geçti valla yüzmek gibisi yok nasıl rahatlıyorum. Kızımda ben sudayken pek sessiz duruyor. Çıkınca başlıyor vurmaya. Kaburga diye bişi kalmadı saolsun. Çook rahatladım valla fırsatı olan mutlaka yüzsün benim kalça ağrım yüzmeyle geçti.

ooohhhhhhhhhhh ne güsseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll yüzün bakalınm ana kız.....
doktorlarda zaten hamişlere yüzmeyi öneriyorlar,keşke banimde öyle bi şansım olsa......
benim ve kızımın yerinede yüzün tamam mı teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hatuniremcim hayırlısı olsun. Nezaman yazdın bilmiyorum doğurdunmu yoksa:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hatuniremcim hadi hayırlısı.bu topikte doğum yapacak 3.kişi sen olacaksın galiba.valla çok heyecanlandım.aman dikkat et canım en ufak birşeyde git hastaneye.keşke yatsaydın hastaneye.neyse hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Oy oy oyyyy... Olduk yorgunluktan.. Bu gidisle ben kizimi avm.lerde dogurcam gibi

Bugun istanbul foruma gittik.
Tiny love tekmele oyna oyun halisi,
Tiny love princess donence,
Weweel soguk buhar makinasi aldik..

Ya ben birsuru magazaya girdim baska avmlerde de baktim medelanin travel ikili ponpasi yok yok yok.. Alan varmi kizlar medela nerden aldiniz?

Kendimizi de azcik simartalim dedik bu arada gizel kokulu mumlardan aldik, cerceve fln aldik resimlerimiz vardi teeee ne zamandan beri asmadigimiz onlari astik

Babasi dayanamadi kizina kazak, kislik tulum bi de yaza giysin diye elbose aldi iki tane.. Cocuk gibi nasil mutlu oluyo kizina bisey alirken..

Yorgunluktan pestilim cikti.. Gecmis yapiyim dedim de yoook o kdr sayfayi simdi okuyamiycam yrn artik tek tek okurum.. Kocis zaten sizdi az once salonda gidiiim kaldiriyim yerine yatsin.. Ben de yari uyuyorum zaten.. Hepinizi cok optuk anniskolar ve kuzucuklari

Ahhh ahh nefes darligi cok kotu sicaklarda bi yandan anneme artik sicaklar biter dimi dedim daha agustos yeni basladi dedi :-( suan su gibi terledim uykusuzluk terleme beni asabi yapti en ufak seye sinirleniorum:--(

kızlar sabah 11 de randevum var çok heycanlıyım ya... ya bnide bırakmaz sa kal doğum falan derse bi korku sardı ay ne olur dua edin hayırlı haberlerle döneyim..

Ahhh ahh nefes darligi cok kotu sicaklarda bi yandan anneme artik sicaklar biter dimi dedim daha agustos yeni basladi dedi :-( suan su gibi terledim uykusuzluk terleme beni asabi yapti en ufak seye sinirleniorum:--(

Aynen ben de sıcaktan ve terlemekten gece hep uyanıgım..Ne kadar devam edecek bu asırı anormal sıcaklar cok bunaldııımmmm
kızlar sabah 11 de randevum var çok heycanlıyım ya... ya bnide bırakmaz sa kal doğum falan derse bi korku sardı ay ne olur dua edin hayırlı haberlerle döneyim..

HaYırlısı olsun canım,korkma inş hersey yolundadır bişey olmaz,öyle düşünme.

Kızlar ben de 5 gündür internet probleminden dolayı giremedim foruma geçen hafta kontrole gittim ve gitmişken doğum ücretlerini de öğrendim. Normal doğum 480 ,zorunlu sezeryan 640 isteğe bağlı sezeryan ise 1240 dediler. Bana bayağı iyi geldi fiyatlar sizin hastanelerinizde durum ne?

maşallah bebiş iyi günlerde kullansın cicilerini nazar
Bizim babamız da biberonları emzikleri elinden düşürmüyo :) Onlara bakıp bakıp sabırsızlanıyor. Hadi kızım gel artık diyor Anneyi bırakıp ikisi çok eğleneceklermiş :)

Canimm cok tesekkur ederiim, hepimiz bebislerimizin cicilerini saglikla huzurla kullanalim insallah.

Cok komik ve cok tatli oluyor babiskolari kizlarimizin yahu

Esimi boyle heyecanli istekli mutlu gordukce her saniye yeniden asik oluyorum

Hayirlisiyla kuzucuklarimizi kucagimiza alalim hele o zaman ne halde olacaklar merak ediyorum bizimkiler fena valla gobusume egiliyo sst dur anne duymasin diyo bicir bicir dudaklarini gobusume dayayip kaynatiyo kiziyla benim cadi da az degil hani babaci olacaginin sinyallerini hemen veriyo babasi adini bir soylesin aninda tepki veriyo

Allah'im herkese saglik huzur mutluluk versin ailesiyle evladiyla esiyle.. amin.

kızlar bugün hacı bayram veli camisine gittik kaynanamla dua ettik tabi sizlerede dua ettik kızımla şimdi sahur yapıp yatıcam.
Şikayetim geçmiyo ne olucak bilemedim kasık bölgemdeki kemikler çok ağrıyo özellikle sol bacağıma doğru olan yer . Sizlerde iyisinizdır inşallah hatunırem Allah kurtarsın tatlım. Asilemir Başın sağolsun canım. Öpüldünüz

Allah kabul etsin canım.Bizi de düşünmüşsün teşekkür ederiz.Allah hepimizi en kolay yoldan vakitlice kurtarır umarım.Şikayetlerin hepimizde olanlardan..Artık bu saatten mümkün oldugunca çok dinlenmek gerek.Çok fazla ayakta kalma.Geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…