2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım
sana kocaman bir eferinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beni dün gece vantilatör kesmedi soğuk duş aldım vantilatörün karşısına oturdum normalde çarpılmış olmam ya da ciddi ciddi hasta olmam gerek bana mısın demedi. öksürük için ballı zencefil yiyebilirsin. Allah bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun.

benim göbek hep aşağıdaydı o yüzden insede anlamam herhalde.
ama doğuma yakın göbek aşağı düşermiş. senin yukarıdaysa sen anlayabilirsin doğumun yaklaştığını. biraz aşağı düşecek

Bizimki de benim pabucum benimle beraber dama atılacakmış :) Oğluna şimdiden oyun parkı ile bir sürü araba aldı tabi büyük çocuk daha fazla oynar diye düşünüyorum

Benım cadı da yukarda hala,hatta o kadar yukarda ki ,bacakları fılan ağzımdan cıkacak dıye korkuyorum bazen:)))) kaburga kemıklerımın arasında yasıyor gıbı :)))

gibisi fazla annesii orada yaşıyor:)))
hıms endişe etmeyeyim bende ozaman yaaa dönmedi diye panikliyordum yumurta geldi tavuğun şeyinede bizimki gıklamıyor hala

yukarıda hala canımmm aşağıda değilll o yüzdne acaba son ana kadar bekleyecekmiki diye düşünüyorum

Sanırım göbeğin aşağı düşmesi bebeğin başının doğum kanalına girmesiyle gerçekleşiyormuş ve doğumdan 1- 1,5 hafta öncesinde oluyor diye biliyorum.

günaydın annişleeerrr...
dün benim elemanlar gelsiii evi bi güzeeel temizledilerrr ohhhhhh
halılar yıkamaya gittiiii oğluşumun cicileri yıkandıııı ayyy temizlik ne güzel bişey yaaaaaa...
ayrıca benim karnımda indii yakında doğurcam inşallahh
bugün sedefler sezeryana girecek dimiii başka doğuran yokk..

Sanırım göbeğin aşağı düşmesi bebeğin başının doğum kanalına girmesiyle gerçekleşiyormuş ve doğumdan 1- 1,5 hafta öncesinde oluyor diye biliyorum.

hahaha benim bıdıkın gelmeye niyeit yok ozaman yaaaa bak yaramazaaaa sevdi yeirnii annesi yeisn onu bekleriz bizde 3 hafta daha neyapalım

arkadaşlar merhaba hepicinize dün adet agrısına benzeyen agrılarım vardı ,üzerine bide ishal ve idrarda yanma şikayetleri akşama kadar geçmeyince dr aradım hastaneye gidip nst yaptırmamı söyledi ishal dogumu başlatabiliyormuş nst çok düşükte olsa sancı cıktı bugün istersen yat dedi ama yatmak istemedim ishal hala devam ediyor idrarda yanmada saat 14 de randevum var biilgi vereyim dedim aynı şikayetleri olan arkadaşlar dr gitmeyi ihmal etmeyin muayeneden sonra ne oldugunu yazarım şimdilik bu kadar

Günaydın kızlar..iki gündür rüyamda habire doğuruyorum...bebeğimi emziriyorum:))sabirsizlaniyorum artık :)benim ikinci ama yimese cok heyecan yaptım ilk defa doğuracak gibiyim..bende bugün kızımın küçüklerinden sarı mavi turuncu lardan oglusuma ayırdım yıkayım utulemeyi düşünüyorum yarın..birde dolaba bişeyler atayım diyorum dünkü hamarat hacılar beni baya bı heveslendirdi:)))

günaydın hoş geldin canımmD
ohh güle güle kirlenin inş.
bizede göndersene o elemanlarıDD
ay niy ebenim inmiyor yaaaa
yukarıda hala ağzımdan çıkıcak

Allah yardımcısı olsun sedeflerin inş. darısıda bizlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…