hımss ozaman göbeğin inmesiyle doğum pozisyonunun çok bir ilgisi yokmu belki benim bıdıkta dönmüş olabilirmikiBenimki normal doğum pozisyonunu aldı ama aşağıya inmedi hala, sanırım daha zaman var tatlım.
Günaydıııın kızlar......
benim göbek zaten hiç yukarı çıkmadı hep asagıda..
hep klima vantilatör karşısında oturup,uyudum..
cezasını cekecegim sanırım boğazım acıyor ve öksürük var
Günaydıııın kızlar......
benim göbek zaten hiç yukarı çıkmadı hep asagıda..
hep klima vantilatör karşısında oturup,uyudum..
cezasını cekecegim sanırım boğazım acıyor ve öksürük var
ay bu bıdıklarrr dönmeye niyetleri yokmuki
günaydınnnn kızlarrrrr herkeseeee
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
benim göbek maşallah hala yukarıda
maşallah bebiş iyi günlerde kullansın cicilerini nazar
Bizim babamız da biberonları emzikleri elinden düşürmüyo :) Onlara bakıp bakıp sabırsızlanıyor. Hadi kızım gel artık diyorAnneyi bırakıp ikisi çok eğleneceklermiş :)
Benım cadı da yukarda hala,hatta o kadar yukarda ki ,bacakları fılan ağzımdan cıkacak dıye korkuyorum bazen:)))) kaburga kemıklerımın arasında yasıyor gıbı :)))
benim göbek hep aşağıdaydı o yüzden insede anlamam herhalde.
ama doğuma yakın göbek aşağı düşermiş. senin yukarıdaysa sen anlayabilirsin doğumun yaklaştığını. biraz aşağı düşecek
ay bu bıdıklarrr dönmeye niyetleri yokmuki
günaydınnnn kızlarrrrr herkeseeee
birşey soracağım
bebeği dönen arkadaşlar normal doğum pozisyonu alanlar göbişleri nasıll düştümü aşağıyaaaa yani göbekler aşağı indimi
benim göbek maşallah hala yukarıda
yukarıda hala canımmm aşağıda değilll o yüzdne acaba son ana kadar bekleyecekmiki diye düşünüyorum
gibisi fazla annesii orada yaşıyor:)))
hıms endişe etmeyeyim bende ozaman yaaa dönmedi diye panikliyordum yumurta geldi tavuğun şeyinede bizimki gıklamıyor hala
günaydın canımgünaydin kizlarrrr
ay yok canım inmediiiiinse farkederdim mutlakaaa gögüsle göbek arasına el girmiyor hala.sen 20 gün öndesin benden belkide inmiştir yavaş yavaş farketmezsin
Sanırım göbeğin aşağı düşmesi bebeğin başının doğum kanalına girmesiyle gerçekleşiyormuş ve doğumdan 1- 1,5 hafta öncesinde oluyor diye biliyorum.
düşer sanırım sen hareketli bir annesin
günaydın annişleeerrr...
dün benim elemanlar gelsiii evi bi güzeeel temizledilerrr ohhhhhh
halılar yıkamaya gittiiii oğluşumun cicileri yıkandıııı ayyy temizlik ne güzel bişey yaaaaaa...
ayrıca benim karnımda indii yakında doğurcam inşallahh
bugün sedefler sezeryana girecek dimiii başka doğuran yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?