Eki Görüntüle 341619 Eki Görüntüle 341620
seninde bu kadar varmı göbeğinyakında gazman olarak igdaşla anlaşmayı düşünüyorum
umarım geçer kızlarr kilo olmasında daha şimdiden ya kızlar bişey sorucamm gebe olduğunuzu öğrendiğin günden itibaren hiç rüya falan gördünüzmü bebekle ilgili ben değil ama eşim maşaallah her gün erkek bi bebekle oyun oynuyo :) hayrılısı ama ben çooooookkkkkkkkkkk merak içindeyimm
hamilelikten önce ne kadardın? Aynımıydın?
bu gece gördüm ben ultrasonda dr. bakarken pipisni görüyorum ve erkek diyorum doktorda bakıyor evt diyor ve ultrason görüntüsünü bütün süleleye gösteriyorum. oğlumun pipisi diyeumarım geçer kızlarr kilo olmasında daha şimdiden ya kızlar bişey sorucamm gebe olduğunuzu öğrendiğin günden itibaren hiç rüya falan gördünüzmü bebekle ilgili ben değil ama eşim maşaallah her gün erkek bi bebekle oyun oynuyo :) hayrılısı ama ben çooooookkkkkkkkkkk merak içindeyimm
yok canım daha sana yetişememişim ben. Benimki daha ufak..Sen direk 6-7 aylık olmuşsun iki ayda..
tabi yaa.. bir de bünyen zayıfsa benim gibi 20 kilo alsak da veririz napalım...Yeterki bebekler sağlıklı olsun.52-53 le evlendim 3 sene önce.Hiç kilo sorunum olmadı benim hayatım boyunca.
Hamilelikten önce 7 aydır falan 54-55-56 gidiyordum hep cnm.2 kimyasal gebelik etkilemişti biraz bünyemi.
Ben hayatımda 55 görmemiştim ama olduk işte:)56 ile hamile kaldım sayıyorum ben.Yine de şükür zayıf hamile kaldık bence
bu gece gördüm ben ultrasonda dr. bakarken pipisni görüyorum ve erkek diyorum doktorda bakıyor evt diyor ve ultrason görüntüsünü bütün süleleye gösteriyorum. oğlumun pipisi diye
sanırım gazım oluyor bide sürekli yemek yediğim için oluyor
bu şişkinlik kesinlikle gazdır. Bir de yağlı şeyler çok tüketmemeye bak, hazımsızlık yapıyor.
Senin de ilk çocuğun mu olacak?
kız maşallah göbek çok tatlı :) ama aldanma birden yok olabilir. Bende hafif bir göbek bıle yok bir de 4kilo verdim ya sopa gibi oldum gene ha ha
boy ve kılo olcumu yapıldı...denge hesaplandı suan sınırdayım normal yanı...benden uc gun butun yedıklerımı lıstelememı ıstedı ayrıca bır sayfa dolusu nelerı ne kadar tukettıgımle ılgılı bı dokum yapmamı ıstedıler...bu dokumlere daynarak;
bırıncısı meyve suyu taze sıkılmıs dahı olsa ıcılmeyecekk.....cok fazla meyve tuketımıne gırıyormus
ıkıncısı sımıt ıle yapılan kahvaltılar yapılamayacak..............susam cok yaglı ayrıca proteın var ve sekerlı
ucuncusu 5 zeytın 1 tatlı kasıgı zeytın yagına tekabul edıyor...ıkısınden bırı secılecek
seker ve tuz kesınlıkle tuketılmeyecekkkk
dıyabet hastası gıbı dıyet uygulayacakmısız:)
uzun yuruyus deıl 15 dklık gunde bıkac yuruyus onerırler...
cok sey soyledı deeeeeee................................................................................................................
bende 2 haftadır yatıyorum .doktorum 10 gün daha rapor verdi.düşük riski var diye.sanırım yattıkça daha çok ağrıyor.valla yatmakta bir yere kadarmış daha çok şikayetlerim artıyor. herhalde boşluktan kendimi dinliyorum .sanırım işe gitsem daha iyi olacak...
kızlar dün bi rüya gördüm çok korktum iç çamaşırıma bi bakıyorum 2 tane et parçası yuvarlak.eşime diyorum bebeğimiz düşmüş
Rabbim korusun...
ben geldımmmmm:))ogleden sonra dr la gorustum onemlı bısı olacagını sanmıyorum ama sen yıne gel dedı...gıttım ultrasona baktım hersey normal dedı cok mutlu oldummm:)))ama her ıhtımale karsı 100 mg progestan verdı aranızda kullananlar var sanırım bılgı verırsenız sevınırım
Birisi nasılsın diye sorduğunda iyiyim dersem 2 gün bulantıdan ölüyorum resmen. Ama artık soranlara midem bulanıyo ama bunlar güzel bulantılar hiç şikayetim yok diyorum şimdi maşallah süperim. Akşam ceviz, süt, ıspanak, çorba her şey yedim içtim. :) Bu sabah da güzelce böreğimi yedim kahvaltıda.
seninde bu kadar varmı göbeğinyakında gazman olarak igdaşla anlaşmayı düşünüyorum
maşallah :))))) bunu nasıl büyüttün hemen :))) ne kadar güzel bir göbiş.......bende daha hiç bişey yok :)))
puffy maşallah o ne göbiştir öyleee
Ben de dün senden özenip tarhana çorbası pişirdim. Nasıl iyi geldi bir bilsen.
yok inan çok dert etmiyorum ama çok şaşırdım böyle hızlı kilo almama. Gerekiyorsa alacağız kilo tabiiki. Hedefim almam gereken minimum kiloyu almak daha sağlıklı bir bebek ve doğum için. İlk aylarda almam diyrodum ama hızlı bir başlangıç yaptım.
evet seninle konuşurken saat farkını göz önünde bulunduruyorum.
maşallah çok şeker gözküyosunuz bebişinlegöbek değil bebek olarak bak bence
Ben de dün senden özenip tarhana çorbası pişirdim. Nasıl iyi geldi bir bilsen.
çok teşekkür ederiz teyzesi.
yakında bütün herks göbişleri kapıştırırız burda
kızlar bişi sorucam benim dikkatimi çektide sizde de öyle oluyomu..son zamanlarda benim tüyler hemen uzuyo hormonlarlamı alakalı anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?