2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

umarım geçer kızlarr kilo olmasında daha şimdiden ya kızlar bişey sorucamm gebe olduğunuzu öğrendiğin günden itibaren hiç rüya falan gördünüzmü bebekle ilgili ben değil ama eşim maşaallah her gün erkek bi bebekle oyun oynuyo :) hayrılısı ama ben çooooookkkkkkkkkkk merak içindeyimm

ben kütük gibi uyuyorum ama bebekle ilgili kabus görenler çok forumda.

hamilelikten önce ne kadardın? Aynımıydın?

52-53 le evlendim 3 sene önce.Hiç kilo sorunum olmadı benim hayatım boyunca.
Hamilelikten önce 7 aydır falan 54-55-56 gidiyordum hep cnm.2 kimyasal gebelik etkilemişti biraz bünyemi.
Ben hayatımda 55 görmemiştim ama olduk işte:)56 ile hamile kaldım sayıyorum ben.Yine de şükür zayıf hamile kaldık bence

bu gece gördüm ben ultrasonda dr. bakarken pipisni görüyorum ve erkek diyorum doktorda bakıyor evt diyor ve ultrason görüntüsünü bütün süleleye gösteriyorum. oğlumun pipisi diye
yok canım daha sana yetişememişim ben. Benimki daha ufak..Sen direk 6-7 aylık olmuşsun iki ayda..

sanırım gazım oluyor bide sürekli yemek yediğim için oluyor

tabi yaa.. bir de bünyen zayıfsa benim gibi 20 kilo alsak da veririz napalım...Yeterki bebekler sağlıklı olsun.

bu şişkinlik kesinlikle gazdır. Bir de yağlı şeyler çok tüketmemeye bak, hazımsızlık yapıyor.
Senin de ilk çocuğun mu olacak?

kız maşallah göbek çok tatlı :) ama aldanma birden yok olabilir. Bende hafif bir göbek bıle yok bir de 4kilo verdim ya sopa gibi oldum gene ha ha

Valla senin doktor da iyi abartmış. :)
Ben günde 1 saat yürümek zorundayım çünkü işe yürüyerek gidip geliyorum. Bir de öğretmen olduğum için sürekli ayakta sayılırım.
Ama bu yürüyüşler bulantıma iyi geliyor. Sabah 8:30 da rüzgarı yiyince bulantı falan kalmıyo valla

Son düzenleme:

evet haklısın yatdıkca ağrılarda artıyor sanki.........

kızlar dün bi rüya gördüm çok korktum iç çamaşırıma bi bakıyorum 2 tane et parçası yuvarlak.eşime diyorum bebeğimiz düşmüş

Rabbim korusun...

bende buna benzer bir rüya görmüştüm canım, ama normal sanırım.....hamile bayanlarla uğraşırlarmış böyle geceleri diye duydum......

bende günde 100 mg progestan iğne vuruluyorum canım, daha önce bir kahve akıntım olmuştu, düşük riski görülmedi ama tedbir olsun diye verdi doktorum......

maşallah afiyet olsun canım........

Ben de dün senden özenip tarhana çorbası pişirdim. Nasıl iyi geldi bir bilsen.

bayılırım bende tarhana çorbasına hele annemin yaptığına..olsa bende hergün içerdim heralde...çok faydalı diyo doktorlar...afiyet olsun kızlar yarasın bebişlere...

anlayışın için çok teşekkürler

Eki Görüntüle 341619 Eki Görüntüle 341620
seninde bu kadar varmı göbeğin yakında gazman olarak igdaşla anlaşmayı düşünüyorum

maşallah çok şeker gözküyosunuz bebişinle göbek değil bebek olarak bak bence

kızlar bişi sorucam benim dikkatimi çektide sizde de öyle oluyomu..son zamanlarda benim tüyler hemen uzuyo hormonlarlamı alakalı anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…