benim tuvaletim gelince bir şişiyor, inanılmaz....tuvaletten sonra fosss diye sönüyor :))teşekkür ederim kızlar, galiba çok yemenin sonuçları oluyorbide gaz var galiba,
Gunaydin hamisler nasilsiniz dunku hurafeye bende bisey eklemek istiyorum derlerki sag yumurtalikda ise bebek erkek solda ise kiz derler gorumcemin doktoruda tam tersini soyluyor sol erkek sag kiz onada kendi doktoru soylemis hatta esimin dayisinin gelinin de bebek solda ve erkek annemde ise erkek kardesim sagdaymis sizin dusuncelrriniz ne
Eki Görüntüle 341619 Eki Görüntüle 341620
seninde bu kadar varmı göbeğinyakında gazman olarak igdaşla anlaşmayı düşünüyorum
benim tuvaletim gelince bir şişiyor, inanılmaz....tuvaletten sonra fosss diye sönüyor :))
ay süper valla,göbiş çıkmış ne güzel:)hatta çizgi bile çıkmış karnında
canım o çizgi benim çocukluğumdan beri var aslında :26:
bende bunun tamamen hurafe olduğunu düşünüyorum. kayınvalidemin hep soldaymış ve hep kızları var tek erkek eşim. Ayrıca benimde solda bakalım inşallah kız olur diycem amayinede bu sadece hurafe. yani sağdan yumurtuyosa sağda olcak bebek solda yumurtluyosada solda. Mesela ben hep soldan yumurtluyorum normalinde bebeğin ağrılarıda hep solda oldu
Bakalım cnsiyeti ne olucak ama gece rüyamda bir pipi gördüm
kızlar ya gece ağzı kuruyan var mi bir uyanıyorum ağzım dilim kurumuş eşimi kaldırıyorum bana su getiriyor ancak öyle uyuyorum ya
kzım sizin göbekler çıkmış dünya turuna :)))) dur bende koycam :)))
bilmemki hiç bende hep vardı :26:öyle mi?ben de hani hamileyken çıkar ya,o çizgi sandım:)
o çizgi daha koyulasir canım doğumdan sonrada 1yıl içinde geçer benimki de kasiklarim da çok hafif görünüyor.çok mutluyum. Bebeğim ilk işareti kusma dışında yani :)
teşekkür ederim. bakalım bu tezi çürütecekmiyizBenimki sagdaymis bakalim ne olcak :) puffycim bayildim gobegine masaallah :)
yatağın yanında pet bulundur iç ben gece uykuda hangi ara içiyosam yarım lt suyu bitirmiş oluyorumkızlar ya gece ağzı kuruyan var mi bir uyanıyorum ağzım dilim kurumuş eşimi kaldırıyorum bana su getiriyor ancak öyle uyuyorum ya
Bende oleyim acaba kalorifer acik mi diye ama hic fark etmiyor bi ara dudaklarim yapisti birbirine gece bi actim dudaklarim koptu sana tavsiyem sise su al yanina kurudukca ic esinide kaldirmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?