2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin hamisler nasilsiniz dunku hurafeye bende bisey eklemek istiyorum derlerki sag yumurtalikda ise bebek erkek solda ise kiz derler gorumcemin doktoruda tam tersini soyluyor sol erkek sag kiz onada kendi doktoru soylemis hatta esimin dayisinin gelinin de bebek solda ve erkek annemde ise erkek kardesim sagdaymis sizin dusuncelrriniz ne

ay evet hormonlar dan ya benimki de uzamıyor ya 2hafta sonra kontrol var uzarsa inşallah alacağım. Bir de çıkarken çok kaşıntı yapıyor tüyler kıpkırmızı oluyor bacaklarim

bende bunun tamamen hurafe olduğunu düşünüyorum. kayınvalidemin hep soldaymış ve hep kızları var tek erkek eşim. Ayrıca benimde solda bakalım inşallah kız olur diycem ama yinede bu sadece hurafe. yani sağdan yumurtuyosa sağda olcak bebek solda yumurtluyosada solda. Mesela ben hep soldan yumurtluyorum normalinde bebeğin ağrılarıda hep solda oldu
Bakalım cnsiyeti ne olucak ama gece rüyamda bir pipi gördüm

o çizgi daha koyulasir canım doğumdan sonrada 1yıl içinde geçer benimki de kasiklarim da çok hafif görünüyor.çok mutluyum. Bebeğim ilk işareti kusma dışında yani :)

Benimki sagdaymis bakalim ne olcak :) puffycim bayildim gobegine masaallah :)

kızlar ya gece ağzı kuruyan var mi bir uyanıyorum ağzım dilim kurumuş eşimi kaldırıyorum bana su getiriyor ancak öyle uyuyorum ya

kızlar ya gece ağzı kuruyan var mi bir uyanıyorum ağzım dilim kurumuş eşimi kaldırıyorum bana su getiriyor ancak öyle uyuyorum ya

Bende oleyim acaba kalorifer acik mi diye ama hic fark etmiyor bi ara dudaklarim yapisti birbirine gece bi actim dudaklarim koptu sana tavsiyem sise su al yanina kurudukca ic esinide kaldirmazsin

Bu da benim 8 haftalık gazlı göbek :) puffy seninle yarışıyoruz.

Eklentiler

• $1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
evet haklısın hep akşam bir sürahi akşam yanıma yeter ışte hem kocam uyanmaz hele dudağında uçuk çıktı 3 4 gündür böyle.

öyle mi?ben de hani hamileyken çıkar ya,o çizgi sandım:)
bilmemki hiç bende hep vardı :26:

o çizgi daha koyulasir canım doğumdan sonrada 1yıl içinde geçer benimki de kasiklarim da çok hafif görünüyor.çok mutluyum. Bebeğim ilk işareti kusma dışında yani :)

galiba ondan annemdede var ve halada var bizimki geçmez galiba :26:
Benimki sagdaymis bakalim ne olcak :) puffycim bayildim gobegine masaallah :)
teşekkür ederim. bakalım bu tezi çürütecekmiyiz artık teze göre senin oğlun benim kızım olmalı
yatağın yanında pet bulundur iç ben gece uykuda hangi ara içiyosam yarım lt suyu bitirmiş oluyorum
Eki Görüntüle 341710

ohh ya dişime göre rakip buldum Ben cidden pantolonlara falanda sıymıyorum artık. yani sanırım gaz gitcek bebekin göbeği gelicek o zamanda

resim koyacaktım ama şuanda iş yerindeyim ve siyah giydiğimden dolayı bişey belli olmuyor, eve gidince çeker koyarım:)))

hadi kızlar göbişleri görelimmmmmmmmmm, ay çok zevkli :)))

kızlar valla bu göbekler ne güzel maşallah:)daha erkenden çıkan göbişler topiği olsun bu topiğin adı

Bende oleyim acaba kalorifer acik mi diye ama hic fark etmiyor bi ara dudaklarim yapisti birbirine gece bi actim dudaklarim koptu sana tavsiyem sise su al yanina kurudukca ic esinide kaldirmazsin

bende kalkıp hep su içiyorum sonrada wc ye taşınmaktan uyuyamıyorum şöyle deliksiz bir uyku uzun zamandır...

Eki Görüntüle 341710

maşallah sizin göbişler almış başını gidiyo darısı bizim başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…