2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Puffy sen önde gidiyorsun şimdilik, sonra Filizyavuz :))) varmı artıran gel gellll göbişeee gel

Bakalim cok merak ediyorum bende dun gece bi erkek bebek kucagimdaydi ruyaya bak bebek kucagimda karnima dokunarak bole kucagima alip sevicem seni diyorum :)

Artik gobisleri yaristirma vakti :)

Kızlar şimdi dr dan geldim keseyi gördüm iki hafta sonrada kalp atılşlarına bakacak inş çok heyecanlıyım bu günler nasıl geçecek yaw

Kızlar şimdi dr dan geldim keseyi gördüm iki hafta sonrada kalp atılşlarına bakacak inş çok heyecanlıyım bu günler nasıl geçecek yaw

Gözün aydın cnm benide 2 hafta sonra çağırdı:)
ne kadarlık olmuş bebiş?
bide ilk bebişinmi demiştim ama yazdıysanda görmedim profil resminde var bi bebiş ondan sordum

ya bende çok istiyorum böyle ben hamileyim diye gezmek kocaman göbus ile. Ama kızımda da hiç kilo almadım yani bacak basen hiç birşey olmadı.sadece bir karın. O da kızım doğunca gitti.galiba gene öyle olacak

gözün aydın cnm benide 2 hafta sonra çağırdı:)
ne kadarlık olmuş bebiş?
Bide ilk bebişinmi demiştim ama yazdıysanda görmedim profil resminde var bi bebiş ondan sordum

canım o benim ablamın kızı benim ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tüp bebekle tekrar hamile kaldım allahım nasip ederse ilk bebeğim olacak valla dr normal olması gerektiği günde dedi 2 hafta sonrada kalp atışlarını kontrol edelim dedi vajınal ultrason yapmadı göbekden gördü inş kalp atışlarını duymayıda nasip eder rabbim

canım hayırlı olsun. Günler öyle bir geçicekki sen bile anlamıycaksın

hmmmm öyle mi.....şike var yarışmada :))))))

gözün aydın cnm............

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlarlar versin inş

gözün aydın canım hadi. Bak ilk adımi atmışsin Bebegini görmüşsun. Kalp atışlarini da duyarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…