kzım sizin göbekler çıkmış dünya turuna :)))) dur bende koycam :)))
Puffy sen önde gidiyorsun şimdilik, sonra Filizyavuz :))) varmı artıran gel gellll göbişeee gel
bilmemki hiç bende hep vardı :26:
galiba ondan annemdede var ve halada var bizimki geçmez galiba :26:
teşekkür ederim. bakalım bu tezi çürütecekmiyizartık teze göre senin oğlun benim kızım olmalı
yatağın yanında pet bulundur iç ben gece uykuda hangi ara içiyosam yarım lt suyu bitirmiş oluyorum
ohh ya dişime göre rakip buldumBen cidden pantolonlara falanda sıymıyorum artık. yani sanırım gaz gitcek bebekin göbeği gelicek o zamanda
benim çekip koyacak bir gobegim bıle yok.
Kızlar şimdi dr dan geldim keseyi gördüm iki hafta sonrada kalp atılşlarına bakacak inş çok heyecanlıyım bu günler nasıl geçecek yaw
Kızlar şimdi dr dan geldim keseyi gördüm iki hafta sonrada kalp atılşlarına bakacak inş çok heyecanlıyım bu günler nasıl geçecek yaw
filizin 8 haftalıkkenki göbişiymiş ama şimdi 10. haftada bence eklerse geçer beni
hoşgeldin canımkızlar selam nasılsınız
hmmmm öyle mi.....şike var yarışmada :))))))
Kızlar kendimi tabloya nasıl ekletebilirim?
gözün aydın cnm benide 2 hafta sonra çağırdı:)
ne kadarlık olmuş bebiş?
Bide ilk bebişinmi demiştim ama yazdıysanda görmedim profil resminde var bi bebiş ondan sordum
canım hayırlı olsun. Günler öyle bir geçicekki sen bile anlamıycaksın
hmmmm öyle mi.....şike var yarışmada :))))))
gözün aydın cnm............
canım o benim ablamın kızı benim ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tüp bebekle tekrar hamile kaldım allahım nasip ederse ilk bebeğim olacak valla dr normal olması gerektiği günde dedi 2 hafta sonrada kalp atışlarını kontrol edelim dedi vajınal ultrason yapmadı göbekden gördü inş kalp atışlarını duymayıda nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?