teşekkür ederim...SAT 5 Aralık yaş 31 beklenen doğum tarihi 10 Eylül...Ankara
kızlar bu arada benim göbüş hemen çıktı sizde nasıl?İlk hamileliğimde 7. ayda herkes hamile olduğumu anlamıştı...:)
ankaranin neresi ben yıldızdayim
gözün aydın canım hadi. Bak ilk adımi atmışsin bebegini görmüşsun. Kalp atışlarini da duyarsın inşallah.
filizin 8 haftalıkkenki göbişiymiş ama şimdi 10. haftada bence eklerse geçer beni
benim ilk hamileliğimde çarşıya pazara gitsem herkez ikiz diyordu top olmuştum resmen :)) şimdi yok çok şükür kilo verip hamile kaldım
ilk aylarda başlarmış kıllanma o yüzden pek yağ sürmeyin vucudunuza diyorlar, bir de cilt yağlanır sivilclenirmiş.kızlar bişi sorucam benim dikkatimi çektide sizde de öyle oluyomu..son zamanlarda benim tüyler hemen uzuyo hormonlarlamı alakalı anlamadım..
bak sen deyince farkettim ben de daha çok kaş alır oldum...olabilir canım benimde kaşlarım 1 haftada up uzun olmuş sabah farkettim. normalinde 2 hafta giderdi bana
ben inanmıyoru bunlara...İlla inanacaksam yumurtlama gününe göre döllenme daha mantıklı geliyor. yumurtlamadan önce döllenme olursa , x kromozomlu spermler asidik ortamda daha çok yaşayacağı için kız, yumurtlama günü ve sonrasında olursa bazik ortamda y kromozomları daha uzun yaşayacağı için erkek olur diye bir topic var. Ama Dr lar buna bile hurafe diyorlar.bekleyip göreceğiz, bu durumda benim kız olmalı ama çin takvimi erkek diyor.hiç biri birbirini tutmuyor anlayacağın.Gunaydin hamisler nasilsiniz dunku hurafeye bende bisey eklemek istiyorum derlerki sag yumurtalikda ise bebek erkek solda ise kiz derler gorumcemin doktoruda tam tersini soyluyor sol erkek sag kiz onada kendi doktoru soylemis hatta esimin dayisinin gelinin de bebek solda ve erkek annemde ise erkek kardesim sagdaymis sizin dusuncelrriniz ne
amanın filiz sen 7 aylık olmuşsun, benim göbek küçücük kaldı sizinkileirn yanında...
hayırlı olsun...Kızlar şimdi dr dan geldim keseyi gördüm iki hafta sonrada kalp atılşlarına bakacak inş çok heyecanlıyım bu günler nasıl geçecek yaw
ben çağ hastanesine gidiyorum canım. Sen.
Lina kadın sağlığı merkezi nden Sema Hanım...doğumu HRS Hastanesinde yaptırıyor...
Aman çok şükür o gazlı günler geçti de normal kıyafetlerime girebiliyorum artık. Üzülüyordum bide bu haftada bu göbek normal değil diye :) Ama şimdi iyiyim. Normale döndüm.
Sende hoş geldin canım aramıza. Bilgilerini ekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?