ne kilo alması ben 4kilo verdim. Bir deri bir kemik kaldım.
Sende hoş geldin canım aramıza. Bilgilerini ekledim..
beni de listeye eklermisiniz ilk defa dün yazdım buraya,yaş 29,istanbul,başka ne bilgi gerekli?
ben öle kilo vermiyim diye doktor ılaç verdi bana cunku benden bişey kalmazdı 4 kilo verseydim
bana da ilaç verdi ama ilaç hiçbir şeye yaramadı ben de 2 gündür içmiyorum öyle de kötüyüm böyle debenden de birşey kalmadı zaten 34beden giyiyorum biraz daha verirsem iskelet olacağım
ilk sayfaya bakarsan orda bir liste var canım.
maşallah topiğimizin geneli zayıf çıtır anne:)
kızlar hedefim en fazla 70 en fazla 15 kilo almalııym...67 falan bitirsem keşke..
baktım canım sonra mesajımı düzelttim,sadece ben tahmini doğum tarihini bilmiyorum bebeğin dr bişey söylemedi bugün sorayım,doktora gideceğim çok heyecanlıyım:)
maşallah topiğimizin geneli zayıf çıtır anne:)
kızlar hedefim en fazla 70 en fazla 15 kilo almalııym...67 falan bitirsem keşke..
Ben de 10-12 kilo hedefliyorum ama iştahım bir açılırsa da kimse beni durdurumaz biliyorum kendimi...O yüzden şimdiden konuşmamam lazım.
bana da ilaç verdi ama ilaç hiçbir şeye yaramadı ben de 2 gündür içmiyorum öyle de kötüyüm böyle debenden de birşey kalmadı zaten 34beden giyiyorum biraz daha verirsem iskelet olacağım
son kontrolde kusma için hiçbir şey söylemedi çünkü kızımda da 9ay Kustum ve bebeğin gelişimi güzel biraz daha sabır dedi.zaten ilk 3ay kilo kaybı normal sayılıyor. Zaten ilk 5hafta da almıştım onları geri verdim.
İnternetten hesaplayabilirsin. Doğum tarihi hesaplama yaz arat. kağan kocatepenin sayfasında vardı sanırsam.Keseyi mi göreceksin ilk defa?
kıslar bosverin yiyincan bogazdan gelir sonrada diyet yaparız beraber siz 10 kilolardan bahsediyorsunuz doktor bana 20 kilo alman gerekli dedi
yok canım ben 5+2 de keseyi ve bebeği gördüm2 hafta sonra dedi işte bugün gidicem,çok heyecanlıyım çünkü diğer bebeğimi kalp atışlarını hiç duyamadım kaybettim malesef İnşallah bu sefer herşey yolunda gider,Allah nasip eder de..
Sen baya zayıfsın galiba.. Ben de 36 bedenim, ince yapılıyım ama o kadar da zayıf değilim. Boyum 169 kilom şu an için 55 (51-53 arasında değişiyordum hamilelikten önce).
Dr 20 kilo almalısın falan demedi, ama derse de alırım tabi bebiş için. Bu yaştan sonra manken olacak değilim elbette ama zayıf kalmakta fayda var sağlık için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?