2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İnsallah. ben de henüz kalp atışlarını duymadım, hep bir tedirginlik var içimde ya duyamazsam diye. Bakalım haftaya belli olacak...

aynen bende senin gibiyim şuanda...hep korku hep tedirginlik
ama kötü düşünceleri çağırıyoruz sanırım...
keseyi ve bebeği nasıl görüyolar anlamadım doktor bana bebek falan demedi,kese görünüyor evet dedi okadar

ya arkadaşlar belki komik olcak ama bi konuyu kafam almadı bi türlü bu ovülasyon yumurtlama dönemi öncemi olmuş bebek sonramı ben hiç bilmiyorum 5 aralık son adet tarihim net.bebeğim 9+2 günlük şimdi ovulasyon 14-19 aralık ölemi?peki bebeğim yumurtlamadan öncemi olmuş sonramı olmuş nası bilicemm (
biri anlatsa nası sevincemmmmm

ben yıllardır yapıyorum. Ama dr 14. haftaya kadar kesinlikle olmaz deyince bıraktım. Dr başlayabilirsin dediği an başlayacağım bir kursa.
insallah bebeği görünce daha rahat ederiz.

canım ya yumurtlamadan çocuk olurmu hiç önce yumurtan olacak öyle hamile kalacaksın.ama doktorlar gebeliği son adet gününden itibaren hesaplıyorlar.örneğin ben 4 aralıkta son adetimi oldum.yumurtlama adetin ikinci günü yumurta takibine başladılar.yumurta gelişince 14 aralıkta aşılamam yapıldı ve gebe kaldım.ama doktor 4 aralıktan itibaren hamileymişim gibi hesaplıyor.bu her kadında böyle hasaplanır.ok.umarım anlatabilmişimdir.hem sen kafanı yorma nasıl olsa gebesin.tadını çıkar yahu:)

Bence önce olmuş...9+2 isen 11 aralık döllenme çıkıyor. Adetin 5 inde başlayıp 9 unda bittiyse hemen 2 gün sonra hamile kalmışsın gibi...

ben yıllardır yapıyorum. Ama dr 14. haftaya kadar kesinlikle olmaz deyince bıraktım. Dr başlayabilirsin dediği an başlayacağım bir kursa.

insallah bebeği görünce daha rahat ederiz.

işte bende bıraktım 3 ayımızı doldurmayı bekliyorum bende doktor yüz yürü kos bisiklete bin dedi

Bende kizima hamileyken bilezik cok gorurdum.hayirlisi olsun allah gonlunuze gore versin.

İlk 3 ay yürüyüş dışında hiç birsey yapma dedi bana. Yoksa bir koç bulup ben başlıyordum hemen spora... Maksimum yürüyüş yapıyorum şimdi.

işte hepsini 3 ay sonra yapabilrsin dedi ben dün kalktım yatakdan uyku hali tembellik diz boyundaydı artık bende yürümeye baslarım

slm kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim umarım herkes iyiydir ben 2 haftadır memleketteyim kısmet olursa yarına eve gitcem orda geçmişi okurum maşallah sayfalar baya bir artmış bu arada benim bulantılar pek fazla yok daha hiç çıkarmadım çok şükür sadece acıktığımda bulanıyo yemek yeyince geçiyo inş bundan sonrada olmaz kızımda 4 ay çok olmuştu bundada gözüm korktu heralde ama inş böle atlatırım

Kızlar yürüyüş serbestmi?Ama çok ayakta kalıyoruz.Dün işten gelirken metrobüs-metro gelmek zorunda kaldım 1 saat ayakta kaldım

al benden de o kadar.bu tedirginlik beni her geçen gün yiyor.6+3 tüm kese var bebek yok.((

işte hepsini 3 ay sonra yapabilrsin dedi ben dün kalktım yatakdan uyku hali tembellik diz boyundaydı artık bende yürümeye baslarım
Evet yürüyünce iyi hissediyorum ben de. Yoksa iyice depresif oluyorum....

Kızlar yürüyüş serbestmi?Ama çok ayakta kalıyoruz.Dün işten gelirken metrobüs-metro gelmek zorunda kaldım 1 saat ayakta kaldım

Yarım saat temposuz yürüyüş yapabilirsin dedi Dr. Ama işe gidip gelmek hırpalıyorsa yapma sen

şu an 7 hafta bitti. doktora 3 gün sonra gitmem lazım ama ben bi 10 gün sonra gideceğim.yine sadece keseyi görm. korkuyorum.aslında en ii vajinal ult.bakalım göremezsek yine onu tercih edeceğim

bence biraz sabırlı olmak lazım.şuan kilomuzdan çok bebişleri düşünmeliyiz.gebelikte ilk üç ayın riskli dönem olduğunu aklımızdan çıkarmasak iyi olur.stres ve yorgı-unluk olmaması gerek.bi çoğumuz zaten çalışıyor metroda otobüste haşatı çıkıyor.üç ayı atlattıktan sonra doktorunuzada danışarak 15 dk mı yarım saattmi artık doktor ne uygun görürse yürürsünüz.önemli olan düzenli beslenmek.hamileyim diye iki kişilik yemeye kalkmadığımız müddetçe sorun olacağını sanmıyorum.

şu an 7 hafta bitti. doktora 3 gün sonra gitmem lazım ama ben bi 10 gün sonra gideceğim.yine sadece keseyi görm. korkuyorum.aslında en ii vajinal ult.bakalım göremezsek yine onu tercih edeceğim

normal mi ya bebeğin görünmemesi bilgisi olan var mı.paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…