İnsallah. ben de henüz kalp atışlarını duymadım, hep bir tedirginlik var içimde ya duyamazsam diye. Bakalım haftaya belli olacak...
ben yıllardır yapıyorum. Ama dr 14. haftaya kadar kesinlikle olmaz deyince bıraktım. Dr başlayabilirsin dediği an başlayacağım bir kursa.ben 46 kiloyum 160 boy ve benim vucut yapım armut ust yok alt istemediğin kadar ve doktor zayıf basladın dedi al kiloyu dedi emzirirken verirsin dedi bakalım göricez
zaten ben hamilelik pilatesi ve dogumdan sonra da pilates yapmayı düşünüyorum oyuzden gider kilolar
insallah bebeği görünce daha rahat ederiz.aynen bende senin gibiyim şuanda...hep korku hep tedirginlik
ama kötü düşünceleri çağırıyoruz sanırım... keseyi ve bebeği nasıl görüyolar anlamadım doktor bana bebek falan demedi,kese görünüyor evet dedi okadar
ya arkadaşlar belki komik olcak ama bi konuyu kafam almadı bi türlü bu ovülasyon yumurtlama dönemi öncemi olmuş bebek sonramı ben hiç bilmiyorum 5 aralık son adet tarihim net.bebeğim 9+2 günlük şimdi ovulasyon 14-19 aralık ölemi?peki bebeğim yumurtlamadan öncemi olmuş sonramı olmuş nası bilicemm(
biri anlatsa nası sevincemmmmm
ya arkadaşlar belki komik olcak ama bi konuyu kafam almadı bi türlü bu ovülasyon yumurtlama dönemi öncemi olmuş bebek sonramı ben hiç bilmiyorum 5 aralık son adet tarihim net.bebeğim 9+2 günlük şimdi ovulasyon 14-19 aralık ölemi?peki bebeğim yumurtlamadan öncemi olmuş sonramı olmuş nası bilicemm(
biri anlatsa nası sevincemmmmm
ben yıllardır yapıyorum. Ama dr 14. haftaya kadar kesinlikle olmaz deyince bıraktım. Dr başlayabilirsin dediği an başlayacağım bir kursa.
insallah bebeği görünce daha rahat ederiz.
kızlar rüyamda kurban kestiğimi gördüm baktım anlamına erkek evlatmış bilezik gördüm erkek evlatmış(( allah sağlıklısını versin ama ben kız istiyorum kıskardeşim yok bari kızımın kızkardeşi olsun
işte bende bıraktım 3 ayımızı doldurmayı bekliyorum bende doktor yüz yürü kos bisiklete bin dedi
İnsallah. ben de henüz kalp atışlarını duymadım, hep bir tedirginlik var içimde ya duyamazsam diye. Bakalım haftaya belli olacak...
İlk 3 ay yürüyüş dışında hiç birsey yapma dedi bana. Yoksa bir koç bulup ben başlıyordum hemen spora... Maksimum yürüyüş yapıyorum şimdi.
aynen bende senin gibiyim şuanda...hep korku hep tedirginlik
ama kötü düşünceleri çağırıyoruz sanırım...
keseyi ve bebeği nasıl görüyolar anlamadım doktor bana bebek falan demedi,kese görünüyor evet dedi okadar
Evet yürüyünce iyi hissediyorum ben de. Yoksa iyice depresif oluyorum....işte hepsini 3 ay sonra yapabilrsin dedi ben dün kalktım yatakdan uyku hali tembellik diz boyundaydı artık bende yürümeye baslarım
Kızlar yürüyüş serbestmi?Ama çok ayakta kalıyoruz.Dün işten gelirken metrobüs-metro gelmek zorunda kaldım 1 saat ayakta kaldım
Kızlar yürüyüş serbestmi?Ama çok ayakta kalıyoruz.Dün işten gelirken metrobüs-metro gelmek zorunda kaldım 1 saat ayakta kaldım
şu an 7 hafta bitti. doktora 3 gün sonra gitmem lazım ama ben bi 10 gün sonra gideceğim.yine sadece keseyi görm. korkuyorum.aslında en ii vajinal ult.bakalım göremezsek yine onu tercih edeceğim
Evet yürüyünce iyi hissediyorum ben de. Yoksa iyice depresif oluyorum....
Yarım saat temposuz yürüyüş yapabilirsin dedi Dr. Ama işe gidip gelmek hırpalıyorsa yapma sen
ben hiç depresif degilim
Bende iş stresi çok fazla. Kızıyorum kendime bazen bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?