2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

normal mi ya bebeğin görünmemesi bilgisi olan var mı.paylaşırsanız sevinirim

Ben 5+4 ken vajinal ultrasonla keseyi gördüm. Yolk kesesi oluşmuş hersey yolunda iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Ama bebek falan ben de görmedim. 7+4 lükken gideceğim kalp atışları için. Vajinalle mi bakacak bilmiyorum haftaya.

canım sakin ol kadından kadına değişiyor bazılarında 6. haftada bazılarında 8.haftada görünebiliyor.hatta vücut yapısı bile etkili.kiloluysan yada göbek çevren yağlıysa veya göbek derin kalınsa bunlar bile etkiliyormuş.kağan doktorun bi videosunda duymuştum.o yüzden kaygılanma rahat ol.

kızlar zaten bebeğin ilk belirtisi kalp değilmi?
ilk oluşan yeri kalbi değilmi?kalbi atıyorsa zaten bebeğimiz var demek değilmi:)
bu arada doktorum yolk molk demedi bana hiç:)

ilk oluşan yeri kalbi değilmi?kalbi atıyorsa zaten bebeğimiz var demek değilmi:)

zaten bizim dr. lar birbirlerini tamamlıyorlar.....
evet kalbin atması en önemli kriter bebeğin varlığı için.
ultrasonda kesenin içinde beyaz bir halka oluyor. benimkini de halka gibi değilde iki tane nokta gibi gördüm.sanki halkanın en alt ve en üst yeri daha belirginmiş gibi.Dr gayet belirgin dedi ama bence yuvarlağa benzemiyordu o. Sen bir bak ultrason fotona. görürsün belki.

evet aynen öyle ilk kalp atışı görülüyor.ama işte bu bazı annelerde 8.haftaya kadar olmayabiliyor.yolk olayınıda kafanıza takmayın her doktor herşeyi söylemiyor.benim doktorumda söylemedi yolk filan ama 9+4 deyim bebeğim görünüyor:)önemli olanda bu değilmi.

kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.
sizin minikleri seveyim gidene kadar

Son düzenleme:
kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.

bende netten bakıyorum tatlım benim kontrolüm ayın 21inde ozamana kadar bizimki büyücek kısmetse

akşam bir bakayım ben.Ben kese demek bebek demek sanıyorum hepYani bebek oluşmaya başladı gibi sanıyorum:) 7.haftada herkeste kalp atışı olmayabiliyor değilmi?yani gitsem olmasa korkmayım hiç ben

netdevar canım gogle yazarsan görebilirsin tabi arkadaşlar koyarsa daha iyi olur yanlız ben çok büyük merak içindeym cinsiyeti ne olucak bebeğimin çevremedekilerin yüzde 80 i erkek diyo kalanı kız diyo valla çok merakdaym ilkinde bu jkadar merak etmemiştim inşş 12 haftalıkda söyler doktorum

ben o siteye üyeyim. ilk bebeğimde üye olmuştum. ve kürtajdan kısa bir süre sonra paket gönderdiler. paketi kapıda görünce bacaklarım titremiş, gözlerim dolmuştu. paketin içindekileri tek tek çıkarıp öpe öpe bakmıştım. ama hamdolsun Rabbime binlerce kez. şuan 9+1 hamileyim. paketin içeriğine gelirsek; yeni doğan huggies çocuk bezi(8)li, 1 tane sallama olanlardan lohusa çayı(süt için) numune olarakda bebe yağı, şampuan, pişik kremi vs. göğüs pedi vardı hımm...cd ler..kitapçıklar..minik bi paket aslında. kolonyalı mendil :) yani bu bebeğime kısmet oldu..Allah ım meleklerimizi korusun...

akşam bir bakayım ben.Ben kese demek bebek demek sanıyorum hepYani bebek oluşmaya başladı gibi sanıyorum:)
7.haftada herkeste kalp atışı olmayabiliyor değilmi?yani gitsem olmasa korkmayım hiç ben

Yok kese boş da olabiliyor ama çok nadir. O yüzden yolk kesesinin görülmesi önemli. Muhtemelen senin Dr. unda gördü ama sana bir anlam ifade etmez diye söylemedi. Yoksa temkinli konuşurdu..Biz bu ihtimali düşünmeyeceğiz bile çünkü bizim keselerimizde bebişler var. Kötü şey düşünmek yok!!!
Kalp atması da 7. haftada duyulsa da bazı gebeleerde 9-10. haftaya kadar duyulmadığı oluyormuş. O yüzden 7. haftada duyamazsak zaman vereceğiz 2 hafta daha.

bende 9+4 deyim yarın var kontrolüm senin gibi çok merak ediyorum.netten bakıyorum 10 haftalık bebişlere.bu arada karnı belirginleşen varmı aranızda.ben 49 kilo ile hamile kaldım şuan 48 kiloyum ama pantolonlarımın karın kısmı sıkmaya başladı kilo verdiğim halde.

inşallah hayırlısıyla alırsınız bebegınızı kucagınıza bende 13 eylul 2010 tarıhınde oglumu kucagıma aldım 3 aylıkken kalp amelıyatı gecırdı allah kımseye böyle bısey yasatmasın dualarım sizinle...

Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?

ayyy çok geçm,ş olsun canım ya neler yaşadın kimbilir şimdi nasıl bebeğin Allah korusun bebeklermzii ann olmak çok zor cidden benimde haziran doğumlu bebeğim var 2 aylıkken bıngıldak ameliyatı dedi dr kafayı yemiştimm ALLAH bildiği gibi yapsn o dr u şükür amlyat olmadı ama hala kontroldeyz ve çok gerici dra gitmeyi sevmiyrum o yüzden nefret ettim seni anlayabiliyorum canm Allah yardımcn olsun

5+2 iken gitmiştik keseyi gördük, yerleşimi de iyi ama bebek çok küçük kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi. 7+1 iken tekrar gittik ve kalbini dinledik bebeğimin.
Benim hesaplamam ile doktorunki aynı çıktı, 7+1 dik.

Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?

bu işin erkeni geçi olurmu.ben hep eşimle gidiyorum onunda hakkı görmek ve duymak.bence eşimle git o heyecanı aynı anda yaşayın.

ben koymuştum tatlım......geriye gidersen görürsün......iş yerinde olduğum icin tekrar koyamıyorum.....

kızlar ya ben 9+4 deyim ama karın çatlakları için daha hiçbişey yapmaya başlamadım.geçmi kaldım.siz bişey yapıyormusunuz.birde benim göbek bölgemde tüy vardı gebelikte kan dolaşımı hızlandığı için tüyler iyice arttı.sir ağda ile alsam bebişe zararı olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…