normal mi ya bebeğin görünmemesi bilgisi olan var mı.paylaşırsanız sevinirim
kızlar zaten bebeğin ilk belirtisi kalp değilmi?
ilk oluşan yeri kalbi değilmi?kalbi atıyorsa zaten bebeğimiz var demek değilmi:)
bu arada doktorum yolk molk demedi bana hiç:)
kızlar zaten bebeğin ilk belirtisi kalp değilmi?
ilk oluşan yeri kalbi değilmi?kalbi atıyorsa zaten bebeğimiz var demek değilmi:)
bu arada doktorum yolk molk demedi bana hiç:)
kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.
sizin minikleri seveyim gidene kadar
akşam bir bakayım ben.Ben kese demek bebek demek sanıyorum hepzaten bizim dr. lar birbirlerini tamamlıyorlar.....
evet kalbin atması en önemli kriter bebeğin varlığı için.
ultrasonda kesenin içinde beyaz bir halka oluyor. benimkini de halka gibi değilde iki tane nokta gibi gördüm.sanki halkanın en alt ve en üst yeri daha belirginmiş gibi.Dr gayet belirgin dedi ama bence yuvarlağa benzemiyordu o. Sen bir bak ultrason fotona. görürsün belki.
7.haftada herkeste kalp atışı olmayabiliyor değilmi?yani gitsem olmasa korkmayım hiç benevet aynen öyle ilk kalp atışı görülüyor.ama işte bu bazı annelerde 8.haftaya kadar olmayabiliyor.yolk olayınıda kafanıza takmayın her doktor herşeyi söylemiyor.benim doktorumda söylemedi yolk filan ama 9+4 deyim bebeğim görünüyor:)önemli olanda bu değilmi.
kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.
kızlar bu arada bilginize milupa nın sitesinde de hamilelere özel hediyeler var. içinde ne var hediye paketlerinin bilmiyorum ama birinin bizi anladığını hissetmek ve ödüllendirilmek çok hoşuma gidiyor:):):)
ha bu arada ilk aylarda bir paket sonra doğumda başka paket, 6. ayında da başka paket hediyesi varmış... Bilginize...
akşam bir bakayım ben.Ben kese demek bebek demek sanıyorum hepYani bebek oluşmaya başladı gibi sanıyorum:)
7.haftada herkeste kalp atışı olmayabiliyor değilmi?yani gitsem olmasa korkmayım hiç ben
Kaçıncı haftada geçti gaz? ve hiç kilo aldın mı şu ana kadar?
inşallah hayırlısıyla alırsınız bebegınızı kucagınıza bende 13 eylul 2010 tarıhınde oglumu kucagıma aldım 3 aylıkken kalp amelıyatı gecırdı allah kımseye böyle bısey yasatmasın dualarım sizinle...
Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?