- 5 Ekim 2010
- 226
- 13
- 98
kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.
sizin minikleri seveyim gidene kadar
Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?
ben o siteye üyeyim. ilk bebeğimde üye olmuştum. ve kürtajdan kısa bir süre sonra paket gönderdiler. paketi kapıda görünce bacaklarım titremiş, gözlerim dolmuştu. paketin içindekileri tek tek çıkarıp öpe öpe bakmıştım. ama hamdolsun Rabbime binlerce kez. şuan 9+1 hamileyim. paketin içeriğine gelirsek; yeni doğan huggies çocuk bezi(8)li, 1 tane sallama olanlardan lohusa çayı(süt için) numune olarakda bebe yağı, şampuan, pişik kremi vs. göğüs pedi vardı hımm...cd ler..kitapçıklar..minik bi paket aslında. kolonyalı mendil :) yani bu bebeğime kısmet oldu..Allah ım meleklerimizi korusun...
haftaya onu da götüreyim o halde. Kalp atışlarını birlikte duyup heyecanlanalım.bu işin erkeni geçi olurmu.ben hep eşimle gidiyorum onunda hakkı görmek ve duymak.bence eşimle git o heyecanı aynı anda yaşayın.
inşallah cnm sadece bana söylediği kalp atışı henüz oluşmamış dedi.Belkide bebeğimide gördü.Evet bebeklerimiz iyi sağlıklı böyle düşünmeliyizzzYok kese boş da olabiliyor ama çok nadir. O yüzden yolk kesesinin görülmesi önemli. Muhtemelen senin Dr. unda gördü ama sana bir anlam ifade etmez diye söylemedi. Yoksa temkinli konuşurdu..Biz bu ihtimali düşünmeyeceğiz bile çünkü bizim keselerimizde bebişler var. Kötü şey düşünmek yok!!!
Kalp atması da 7. haftada duyulsa da bazı gebeleerde 9-10. haftaya kadar duyulmadığı oluyormuş. O yüzden 7. haftada duyamazsak zaman vereceğiz 2 hafta daha.
Cnm ben eşimle gittim 2 kere gittik 2 kerede eşimle gittim.İnşallah kalp atışınada denk gelir.Ama ben nöbette gidiyorum zaten doktoruma.Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?
Çatlaklar için 4. ayda başlayacağız dedi Dr kremlere . Zaten yağlar ilk aylarda aşırı kıllanma yapıyormuş. Ben kullanmıyorum birsey. Karın tüylerini de almazsanız gebelikten sonra kendiliğinden dökülür diyorlar. Çok olmadığı sürece ben dokunmayacağım. Ama çok olursa bir de bikini falan giymeye kalkarsam alırım.kızlar ya ben 9+4 deyim ama karın çatlakları için daha hiçbişey yapmaya başlamadım.geçmi kaldım.siz bişey yapıyormusunuz.birde benim göbek bölgemde tüy vardı gebelikte kan dolaşımı hızlandığı için tüyler iyice arttı.sir ağda ile alsam bebişe zararı olmaz dimi
ya arkadaşlar belki komik olcak ama bi konuyu kafam almadı bi türlü bu ovülasyon yumurtlama dönemi öncemi olmuş bebek sonramı ben hiç bilmiyorum 5 aralık son adet tarihim net.bebeğim 9+2 günlük şimdi ovulasyon 14-19 aralık ölemi?peki bebeğim yumurtlamadan öncemi olmuş sonramı olmuş nası bilicemm(
biri anlatsa nası sevincemmmmm
inşallah cnm sadece bana söylediği kalp atışı henüz oluşmamış dedi.Belkide bebeğimide gördü.Evet bebeklerimiz iyi sağlıklı böyle düşünmeliyizzz
Cnm ben eşimle gittim 2 kere gittik 2 kerede eşimle gittim.İnşallah kalp atışınada denk gelir.Ama ben nöbette gidiyorum zaten doktoruma.
Ultrasonda bebeği gördüğünde doktor onu milimetrik olarak boyunu ölçüyor. Sonra sana gerçek haftasını söylüyor. Zaten 3 gün erken ya da 3 gün geç olur yumurtlama gününden. Yumurtlama günü de adetinden 14 gün öncesi.
Haftaya benimkini ben de götüreyim. Yavrum zaten beni Dr. a götürüyor da kapıda bekliyor girmiyor. Sokarım onu da...
tatlım zaten saan vajinal ultrasonla bakıyor belki o yüzdende içeri çağırmıyor olabilirler.Bana karnımdan baktığı için eşim önce kapıda bekliyo ben hazırlanana kadar sonra çağırıyorlar brck hanımın eşi içeri buyrun die.Bu arada gitttiğin hastane çok çok pahalı cnm muayene ücretin ne kadar senin?Bi tanıdığım doğum yaptı orda ama özel sağlık sigortası vardı.
ben ilk 5 haftalıkken eşimle gittim ama kalp atısında eşim yoktu yanımda calısıyorduzaten sesinide duyamadm sadece attıgını görebildim okadar
ben hiç yanlız gitmedim. zaten 2 kere gittim.3. muayenem 3 martta..çk uzak dimi yaaaaa....minik kelebeğimi çok özlicem..
O zaman gerçek tarihini kesenin içinde bebeği görünce mi öğreneceğiz. Sırf keseyi gördük dr. bana hiç şu kadarlık demedi. Ben de sormadım.
tatlım zaten saan vajinal ultrasonla bakıyor belki o yüzdende içeri çağırmıyor olabilirler.Bana karnımdan baktığı için eşim önce kapıda bekliyo ben hazırlanana kadar sonra çağırıyorlar brck hanımın eşi içeri buyrun die.Bu arada gitttiğin hastane çok çok pahalı cnm muayene ücretin ne kadar senin?Bi tanıdığım doğum yaptı orda ama özel sağlık sigortası vardı.
Bebeği gördüğü ilk haftalarda kesin haftasını belirleyecek. Sonra ona göre gelişim hızını takip edecek ilerleyen haftalarda.
bende 2 kere gittim 3. muayenemde ayın 21i di şimdi aradılar 14ünüde cektiler evet neden okadar uzun nezamnlar gittin ki
Benim alttan ultrasonlarıma da eşim geldi. Doktor beni hazırlayıp üzerimi örttükten sonra eşimi çağırdı. Ultrasondan birlikte izledik. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?