2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.
sizin minikleri seveyim gidene kadar

canım benim ben cumartesi gittim 8+5 di :) istersen koyabilirim bebişimin resmini.ama yarın olurç ofisdeyim şimdi. yanımda değil ultrason..

Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?

ben ilk 5 haftalıkken eşimle gittim ama kalp atısında eşim yoktu yanımda calısıyordu zaten sesinide duyamadm sadece attıgını görebildim okadar

bebeğin doğum gününü soruyor, ama 2012 yıl olarak seçemiyorum çünkü sadece 2011 e kadar var......(((

inşallah cnm sadece bana söylediği kalp atışı henüz oluşmamış dedi.Belkide bebeğimide gördü.Evet bebeklerimiz iyi sağlıklı böyle düşünmeliyizzz
Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?
Cnm ben eşimle gittim 2 kere gittik 2 kerede eşimle gittim.İnşallah kalp atışınada denk gelir.Ama ben nöbette gidiyorum zaten doktoruma.

Çatlaklar için 4. ayda başlayacağız dedi Dr kremlere . Zaten yağlar ilk aylarda aşırı kıllanma yapıyormuş. Ben kullanmıyorum birsey. Karın tüylerini de almazsanız gebelikten sonra kendiliğinden dökülür diyorlar. Çok olmadığı sürece ben dokunmayacağım. Ama çok olursa bir de bikini falan giymeye kalkarsam alırım.

Ultrasonda bebeği gördüğünde doktor onu milimetrik olarak boyunu ölçüyor. Sonra sana gerçek haftasını söylüyor. Zaten 3 gün erken ya da 3 gün geç olur yumurtlama gününden. Yumurtlama günü de adetinden 14 gün öncesi.

Haftaya benimkini ben de götüreyim. Yavrum zaten beni Dr. a götürüyor da kapıda bekliyor girmiyor. Sokarım onu da...

O zaman gerçek tarihini kesenin içinde bebeği görünce mi öğreneceğiz. Sırf keseyi gördük dr. bana hiç şu kadarlık demedi. Ben de sormadım.

Haftaya benimkini ben de götüreyim. Yavrum zaten beni Dr. a götürüyor da kapıda bekliyor girmiyor. Sokarım onu da...

tatlım zaten saan vajinal ultrasonla bakıyor belki o yüzdende içeri çağırmıyor olabilirler.Bana karnımdan baktığı için eşim önce kapıda bekliyo ben hazırlanana kadar sonra çağırıyorlar brck hanımın eşi içeri buyrun die.Bu arada gitttiğin hastane çok çok pahalı cnm muayene ücretin ne kadar senin?Bi tanıdığım doğum yaptı orda ama özel sağlık sigortası vardı.

Evet çok pahalı ama çok güzel, otel gibi...Ben bir de evime çok yakın diye tercih ettim. Ama bizim de özel sağlık sigortamız var. 7.500 e kadar doğumu karşılıyor ve 1.750 rutin hamilelik testlerini karşılıyor. Muayene ücreti de 120 civarı ama ben 27 TL veriyorum yalnızca sigorta farkı olarak. Muhtemelen rutin hamilelik testleri için sigortam yetmeyecek o yüzden şu basit kan, idrar testlerini dışarıda yaptırmayı planlıyorum çünkü gittiğim hastanede basit bir gebelik tetsi bile 100-120 tl civarı.. 2li , 3 lü tesleri yine memorial da yaptırırım çünkü önemli onlar.

kızlar 9 haftalık ve sonrası ultrason görüntüsü olanlar varmı paylaşabilirmisinizzz ben çok merak ediyorum bebişimi ne durumdaaa cumaya gideceğim inş.
sizin minikleri seveyim gidene kadar

bu resim 9 haftalık 2,6cm boyu çok net değil ama az çok belli oluyo

ben ilk 5 haftalıkken eşimle gittim ama kalp atısında eşim yoktu yanımda calısıyordu zaten sesinide duyamadm sadece attıgını görebildim okadar

ben hiç yanlız gitmedim. zaten 2 kere gittim.3. muayenem 3 martta..çk uzak dimi yaaaaa....minik kelebeğimi çok özlicem..

O zaman gerçek tarihini kesenin içinde bebeği görünce mi öğreneceğiz. Sırf keseyi gördük dr. bana hiç şu kadarlık demedi. Ben de sormadım.

Bebeği gördüğü ilk haftalarda kesin haftasını belirleyecek. Sonra ona göre gelişim hızını takip edecek ilerleyen haftalarda.

Benim alttan ultrasonlarıma da eşim geldi. Doktor beni hazırlayıp üzerimi örttükten sonra eşimi çağırdı. Ultrasondan birlikte izledik. :)

Bebeği gördüğü ilk haftalarda kesin haftasını belirleyecek. Sonra ona göre gelişim hızını takip edecek ilerleyen haftalarda.

Tamam o zaman keseyle olmuyor bu işler. Ben de kızmıştım Dr. a içimden herkese şu kadarlık demiş bana niye demedi diye. Varmış bir bildiği....

bende 2 kere gittim 3. muayenemde ayın 21i di şimdi aradılar 14ünüde cektiler evet neden okadar uzun nezamnlar gittin ki

canım 21 ocak, 4 şubat ta gittim..bir ay sonra dedi bu cumartesiydi son randevum. şimdi aylık devam edicekmişiz. ama bana sık bakması gerekli sanırım. çünkü benim içten kanamam varmış öyle demişti. haftalık proluton iğne verdi. 2 hafta. peki diğer 2 hafta ne yapacağım. bende bu cumartesi başka doktora gideceğim. iğnesiz geçen 2 hafta ne yaparım. gösterdi bide bana. bak bunlar kanama aslında dedi. kesenin etrafındaki beyaz tabakada siyah lekeler oluyor. belirgin. bakalım hayırlısı....

Benim alttan ultrasonlarıma da eşim geldi. Doktor beni hazırlayıp üzerimi örttükten sonra eşimi çağırdı. Ultrasondan birlikte izledik. :)

Banane banane bu sefer eşimin hiç kaçışı yok. Ben de istiyorum yanımda. Zaten Benim Dr un ultrason odası, soyunma odası ve ofisi farklı odalarda. Ben hazırlanırken Dr ve hemşire ofiste bekliyor, ben hazıırm deyince hemşire gelip ultrasona oturtuyor üstümü örtüyor, sonra Dr geliyor. Beklesin eşim ofiste Dr la..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…