canım 21 ocak, 4 şubat ta gittim..bir ay sonra dedi bu cumartesiydi son randevum. şimdi aylık devam edicekmişiz. ama bana sık bakması gerekli sanırım. çünkü benim içten kanamam varmış öyle demişti. haftalık proluton iğne verdi. 2 hafta. peki diğer 2 hafta ne yapacağım. bende bu cumartesi başka doktora gideceğim. iğnesiz geçen 2 hafta ne yaparım. gösterdi bide bana. bak bunlar kanama aslında dedi. kesenin etrafındaki beyaz tabakada siyah lekeler oluyor. belirgin. bakalım hayırlısı....
ben ocak 10 da ve 24 ünde gitmiştim sonra 4 haftaya verdi randevuyu kendini sıkma canım doktor ona göre ayarlamıstır bence peki sordun mu ignesiz gecen 2 haftayı
Bana d akalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir geleceksin son aya kadar dedi. Son aylarda haftada bir çağırıyorlarmış.
ben ocak 10 da ve 24 ünde gitmiştim sonra 4 haftaya verdi randevuyu kendini sıkma canım doktor ona göre ayarlamıstır bence peki sordun mu ignesiz gecen 2 haftayı
kızlar çok kötüyüm ya Kustum gene ve ay birşey kan geldi normal midir bu ya kan Kustum resmen
sormadım canım. sormuyorum daha sonra pimpirikleniyrm. zaten doktordan döndükten sonra akşama kadar ağladm..neden öyle dedi diye. çk kötü acaba durumum filan. eşimde kendini paraladı. doktor bu herkesde olabilir demiş ama ben duymamışım bunu..kendini üzmek için sebepe arama. sen mutlu ol ki bebeğimizde mutlu olsun dedi..öyle iştee..
bu arada gittiğim zaman 2 li tarama da yapacak. yani 13. haftada olacağım.
kızlar çok kötüyüm ya Kustum gene ve ay birşey kan geldi normal midir bu ya kan Kustum resmen
bence eşini dinle sıkıntıya sokma kendini ve bebeğide evet herkesde olabilir doktor baska bişey gorseydi kesin soylerdi içini ferah tut hayırlısıyla 2 li testi de atlatalım güzel haberlerimizi alalım
İnş canım..şu 12 hafta hayırlısı ile bitseydi.gerçi kucağıma alana kadar içim rahat etmicek. insan bir kere düşük yaşadığı zaman etkisinden çıkamıyor sanırım. benimkide çk yeni daha..Yüce Rabbim meleklerimizi korusun..Yaradan a emanetler..
İnş canım..şu 12 hafta hayırlısı ile bitseydi.gerçi kucağıma alana kadar içim rahat etmicek. insan bir kere düşük yaşadığı zaman etkisinden çıkamıyor sanırım. benimkide çk yeni daha..Yüce Rabbim meleklerimizi korusun..Yaradan a emanetler..
Kızlar benim cildim yağlanmaya başladı. Sizde de aynı problem var mı?
ilk baslarda sivilce döktüm ergenler gibi sonra geçti daha yok bende yaglanma
Sivilce 1 tane çıktı regli zamanımda ama ertesi güne geçti. Ama ben cildime gözüm gibi bakıyorum sivilcelenmeyeyim diye. Zaten sivilceye meyilli bir cildim var.... Şimdi bariz bir yağlanma söz konusu yüzümde.
doktorunla görüş istersen canım bu konu ile pek bilgim yok benimnette okudum yaglanmalar normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?