2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben ocak 10 da ve 24 ünde gitmiştim sonra 4 haftaya verdi randevuyu kendini sıkma canım doktor ona göre ayarlamıstır bence peki sordun mu ignesiz gecen 2 haftayı

ben ocak 10 da ve 24 ünde gitmiştim sonra 4 haftaya verdi randevuyu kendini sıkma canım doktor ona göre ayarlamıstır bence peki sordun mu ignesiz gecen 2 haftayı

Bana d akalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir geleceksin son aya kadar dedi. Son aylarda haftada bir çağırıyorlarmış.

Bana d akalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir geleceksin son aya kadar dedi. Son aylarda haftada bir çağırıyorlarmış.

ben işte ocak 24ünde gordum 4 haftaya verdi son zamanlarda 2 hafta bire düscek dedi az once aradılar doktor yokmus ayın 21inde 14üne aldılar 27sinde kısmetse 2li test var herkes cok farklı calısıyor

sormadım canım. sormuyorum daha sonra pimpirikleniyrm. zaten doktordan döndükten sonra akşama kadar ağladm..neden öyle dedi diye. çk kötü acaba durumum filan. eşimde kendini paraladı. doktor bu herkesde olabilir demiş ama ben duymamışım bunu..kendini üzmek için sebepe arama. sen mutlu ol ki bebeğimizde mutlu olsun dedi..öyle iştee..

kızlar çok kötüyüm ya Kustum gene ve ay birşey kan geldi normal midir bu ya kan Kustum resmen

kızlar çok kötüyüm ya Kustum gene ve ay birşey kan geldi normal midir bu ya kan Kustum resmen

Seninle ilgilenebilecek kız kardeşin de mi yok yaaa. Zaten çocuğun var, ve de çok hırpalanıyorsun bu kusmalardan, en azından yanında biri olsun sana baksın yaa. Valla üzülüyorum sana.

bu arada gittiğim zaman 2 li tarama da yapacak. yani 13. haftada olacağım.

bence eşini dinle sıkıntıya sokma kendini ve bebeğide evet herkesde olabilir doktor baska bişey gorseydi kesin soylerdi içini ferah tut hayırlısıyla 2 li testi de atlatalım güzel haberlerimizi alalım

canım sen bence en kısa zamanda doktorunla görüs

bence eşini dinle sıkıntıya sokma kendini ve bebeğide evet herkesde olabilir doktor baska bişey gorseydi kesin soylerdi içini ferah tut hayırlısıyla 2 li testi de atlatalım güzel haberlerimizi alalım

İnş canım..şu 12 hafta hayırlısı ile bitseydi.gerçi kucağıma alana kadar içim rahat etmicek. insan bir kere düşük yaşadığı zaman etkisinden çıkamıyor sanırım. benimkide çk yeni daha..Yüce Rabbim meleklerimizi korusun..Yaradan a emanetler..

amin amin seni anlıyorum demem yanlıs olur ama sen gönlünü ferah tut bebişler Rabbime emanet bebegin seni hissediyor

cnm seni çok iyi anlıyrum bende çok bebek isteğim olmamasına rağmen 2 kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi onun korkuları bende.Kendimi frenleyemiyorum korkularımdan..

o düşük korkusu insanın elinde degıl kım ne derse desın insan içinden atamıyor benim lekelenmelerım var dolasıyla düşük rıskı devam edıyor elimden geldıkçe yatıyorum dualar okuyarak içimi ferah tutmaya çalısıyorum sıze tavsıye ederım bıldıgınız surelerı özellıkle fatıha suresını okuyun şifa niyetine

ilk baslarda sivilce döktüm ergenler gibi sonra geçti daha yok bende yaglanma

Sivilce 1 tane çıktı regli zamanımda ama ertesi güne geçti. Ama ben cildime gözüm gibi bakıyorum sivilcelenmeyeyim diye. Zaten sivilceye meyilli bir cildim var.... Şimdi bariz bir yağlanma söz konusu yüzümde.

Sivilce 1 tane çıktı regli zamanımda ama ertesi güne geçti. Ama ben cildime gözüm gibi bakıyorum sivilcelenmeyeyim diye. Zaten sivilceye meyilli bir cildim var.... Şimdi bariz bir yağlanma söz konusu yüzümde.

doktorunla görüş istersen canım bu konu ile pek bilgim yok benim nette okudum yaglanmalar normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…