2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kaçıncı haftandasın canım.. bende çok çekiyorum mide bulantısından.. renni kullanıyorum bende birde bulantı hapı verdi ama yinede kullanmıyorum onu.. mideni boş bırakmamaya çalış.. dr um bana dediki mide bulantılarını sevki biran önce bitsin.. mide bulantılarının yaşam belirtisi olduğunu düşün.. ben artık okadar alıştımki direk lavobaya:)) umarım en yakın zamanda geçer bulantılarımız..

cnm seni çok iyi anlıyrum bende çok bebek isteğim olmamasına rağmen 2 kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi onun korkuları bende.Kendimi frenleyemiyorum korkularımdan..
evt canım, korku, herşey normal olsada oluyor tabiki ama, benim korkularım doktor kanama var, direk ağzından düşük tehlikesi var çıktığı için. eğer doktorun sana herhangi birşey söylemediyse,,herşey normal dediyse sakın canını sıkma. bundan sonrası için dua et sadece..

Kızlar benim cildim yağlanmaya başladı. Sizde de aynı problem var mı?

ah sorma, heryerim sivilce oldu. yağlandı cildim..

Gülsuyu alacağım ama hep unutuyorum. Hem doğal bir ürün hem de iyi geliyormuş...Daha sivilceler çıkmadı ama önlemimi alayım...

merhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdenim kısmetse eylül annesi olucam sata göre 7+5 günlük hamileyim hiç bulantım olmadı şimdiye kadar ama az önce 1-2 damla leke olmş çamaşırım pembe olduğundan tam anlayamadım silinince bişey yok ama ne yapsam bilemedim yarın doktor kontrolüm wardı arasammı acaba doktorumu :18:

Son düzenleme:
Bir şey olmaz, olur öyle şeyler. İçini rahat tut. Doktorunda sana söyler. Çok yorma kendini sevgiler..

Son düzenleme:
Hemen Dr unu arayıp sor. Kanama devam etmiyorsa panik olma. Bol bol yat dinlen. Muhtemelen progesteron verir, ilişkiyi de 15 gün yasaklar. Zaten en geç yarın konuşaccaksın Dr unla.

Bir şey olmaz, olur öyle şeyler. İçini rahat tut. Doktorunda sana söyler. Çok yorma kendini sevgiler..

cevabın için sağol inşallah bişey olmaz zaten kalp atışlarını duyamam diye endişeliyim rüyalarıma bile girdi dün gece birde bu olay oldu şimdi zaman geçmiyor

erkek bebeğe yorarlar bunu:))

bu da bir başka hurafe kızlar :) :) kızımda tüylerim acayip hızlı uzardıııı........... hızına yetişemezdim ağda ile alırdım 1. haftada tamamen uzamış olurdu... şimdi bulantı kusmalardan dolayı ve çok canım yanıo die banyo jiletleri varya pembe onlarla aldım 2 hafta geçti hala çıkmadı şaka gibi dimi...

Yok be dert ettiğimden değil de hani sivilcelenmeden önlem alabilir miyim diye açıyorum muhabbeti. Ben de la roche nin ve neostrata nın ürünlerini kullanıyorum. Şimdilik sivilce çıkmadı (1 tane çıkıp hemen geçti). Ama yağlanma bariz cildimde.

Son düzenleme:

roche urunlerı guzeldır..ben suan fazla kımyasal bısı kullanmıyorum gul suyunu tercıh edıyorum

roche urunlerı guzeldır..ben suan fazla kımyasal bısı kullanmıyorum gul suyunu tercıh edıyorum

Neostrata çok daha güzel. Doktor bunları kullanabileceğimi söyledi. Hatta neostrata nın içinde 10% glikolik asit var. Onu sordum, hiç bir sakıncası yok dedi. Ama alacağım bende gülsuyu, unutuyorum hep. Bu arada gülsuyu nerede satılır?

erkek bebeğe yorarlar bunu:))

hadi hayırlısı kızmı erkekmi bende merak ediyorum..ama çoğunlukla oğlun olacak senin diyolar..

ılk defa duydum o markayı desem abest olmaz snaırım..bızım pazaralmacı arkadaslar var ıspartaya gıden ordan aldırmıstım ben..ama sana rosense urunlerınden al derım ya da tarısden al..rosense kozmetıkcılerde var hatta bazı yerlerde kendı magazaları var..

Doğrudur neostrata yı dermatologlar önerir genelde, fiyatı Türkiyede biraz fazla uçuk olduğundan la roche daha yaygın burada.
Ben watson's a falan bir bakayım. Belki eczaneler de satar gülsuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…