Doğrudur neostrata yı dermatologlar önerir genelde, fiyatı Türkiyede biraz fazla uçuk olduğundan la roche daha yaygın burada.
Ben watson's a falan bir bakayım. Belki eczaneler de satar gülsuyu.
Ben kız istiyorum ama hayırlısı tabii ki...
Ben bugün yaramazlık yapaıp iki kupa çok açık çay içtim...Ama çok canım istedi ne yapayım yaaaa...
ıı yapmıssın afıyet olsun..ben her sabah ıcıyorummm kahvaltı da
ben hiç bişi y,yemiorum kızlar siz nasıl yiosunuz ne görsem midem bulanıoooo offffffffayy ben kızımda hep ekşi yedim bu sefer hep tatlıya aş erdim kabak tatlısı sütlaç acıbadem kurabiyesi seyislam pestil akide şekeri vs vs bakalım artık hayırlısı...
:))masallahhh bu kadar as erıyorsun ama yıyemıyorsunn...bende ıyı kı as ermıyorum felaket ıstahım acık
:))masallahhh bu kadar as erıyorsun ama yıyemıyorsunn...bende ıyı kı as ermıyorum felaket ıstahım acık
yememek olmaz ki. En azından bir çorba iç ekmekle...ben hiç bişi y,yemiorum kızlar siz nasıl yiosunuz ne görsem midem bulanıoooo offffffffayy ben kızımda hep ekşi yedim bu sefer hep tatlıya aş erdim kabak tatlısı sütlaç acıbadem kurabiyesi seyislam pestil akide şekeri vs vs bakalım artık hayırlısı...
uzun aradan sonra dısarı cıktım hem yürüyüş hem alısveriş edeyim dedim ama hava cok soguk nekadar giyindim ama fayda etmedi
Kızlar bizim misafirlerin masallahı var.Daha dün yatılı misafirlerim vardı bugun yemekli gelen bir misafir daha.Allah eksik etmesin onları ama ayakta duracak halim yokBelim çook ağrıyor
Kızlar bizim misafirlerin masallahı var.Daha dün yatılı misafirlerim vardı bugun yemekli gelen bir misafir daha.Allah eksik etmesin onları ama ayakta duracak halim yokBelim çook ağrıyor
yememek olmaz ki. En azından bir çorba iç ekmekle...
yağmur yağmasa ben de atıcam kendimi dışarıya. Ama çok yağıyor...
ben o kadar kötüyümki bana gelen giden yok ben eşime ve kızıma bakamıorumeşim bize bakıo ya ne yiyim yesemde midemde durmuooo kızımda 9 ay kustum ya şuan korkudan hiçbişi istemiorum az önce kusunca kan geldi boğazımdan artık midemmi kanıo boğzaımmı tahriş oldu bilmiorum... şimdi sütlü gözleme yaptım ondan yedim bi tane gene midem ayakta az kaldı birazdan bu da çıkacak... ben sanırım depresyona girdim kızlar yaaa........ böyle olan var mı...
yok yok kızlar zaten eşime aldığım sen ben amblemli anahtarlık düşmüş kırılmış kocama aldığım buzdolabı magneti de düştü kırıldı ben galiba öleceğimbunalıma girdim... günlerim geçmiooo... çünkü tüm gün kusmamk için baş yukarıda oturuorum kızım için kalkıorum işte arada... böyle gün geçmio e akşamda belim ağrıo haliyle... beni buaralrda görmezseniz valla anlayınki bana bişi oldu... dr a gitsem ne dicekki ne yapacak ilaç ta bişeye yaramıo... serum olsa e ben kızımdada yattım hastaneye ancak o gün iyiyim sonra gene aynı tas aynı hamam... benim korkum bebeğe bişi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?