2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Doğrudur neostrata yı dermatologlar önerir genelde, fiyatı Türkiyede biraz fazla uçuk olduğundan la roche daha yaygın burada.
Ben watson's a falan bir bakayım. Belki eczaneler de satar gülsuyu.

watsons da da eczane de var canım dogal olmasına dıkkat etmen yeterlı..bazıları su gıbı oluyor cunku

ben hiç bişi y,yemiorum kızlar siz nasıl yiosunuz ne görsem midem bulanıoooo offffffff ayy ben kızımda hep ekşi yedim bu sefer hep tatlıya aş erdim kabak tatlısı sütlaç acıbadem kurabiyesi seyislam pestil akide şekeri vs vs bakalım artık hayırlısı...

:))masallahhh bu kadar as erıyorsun ama yıyemıyorsunn...bende ıyı kı as ermıyorum felaket ıstahım acık

uzun aradan sonra dısarı cıktım hem yürüyüş hem alısveriş edeyim dedim ama hava cok soguk nekadar giyindim ama fayda etmedi

:))masallahhh bu kadar as erıyorsun ama yıyemıyorsunn...bende ıyı kı as ermıyorum felaket ıstahım acık

yok kız :) aş ermem 5 6. haftalarda oldu o zamandan bu zamana 4 kilo verdim şuan artık hiçbişi gitmio boğzaımdan ne yesem içim kalkıo...

Kızlar bizim misafirlerin masallahı var.Daha dün yatılı misafirlerim vardı bugun yemekli gelen bir misafir daha.Allah eksik etmesin onları ama ayakta duracak halim yok Belim çook ağrıyor

yememek olmaz ki. En azından bir çorba iç ekmekle...
uzun aradan sonra dısarı cıktım hem yürüyüş hem alısveriş edeyim dedim ama hava cok soguk nekadar giyindim ama fayda etmedi

yağmur yağmasa ben de atıcam kendimi dışarıya. Ama çok yağıyor...

Kızlar bizim misafirlerin masallahı var.Daha dün yatılı misafirlerim vardı bugun yemekli gelen bir misafir daha.Allah eksik etmesin onları ama ayakta duracak halim yok Belim çook ağrıyor

Sen niye yoruyorsun kendini bu kadar?
Ben valla kabul etmiyoum kimseyi. Gelenlere de dışardan alıyoruz birseyler.. Yorulma bu kadar, bir de yatılı misafir gelmiş...

hamile olduğunu bilmiyolarmı gelenler?çok yorma kendini gelecek olanlara söyle bari anlayışla karşılarlar heralde...

ben o kadar kötüyümki bana gelen giden yok ben eşime ve kızıma bakamıorum eşim bize bakıo ya ne yiyim yesemde midemde durmuooo kızımda 9 ay kustum ya şuan korkudan hiçbişi istemiorum az önce kusunca kan geldi boğazımdan artık midemmi kanıo boğzaımmı tahriş oldu bilmiorum... şimdi sütlü gözleme yaptım ondan yedim bi tane gene midem ayakta az kaldı birazdan bu da çıkacak... ben sanırım depresyona girdim kızlar yaaa........ böyle olan var mı...

gelmek isteyenlere söyle ben hamileyim kimse ile ilgilenemem diye kırılırsa kırılsınlar benm canım daha kıymetli sen sabırlıymıssın gercekten

yememek olmaz ki. En azından bir çorba iç ekmekle...

yağmur yağmasa ben de atıcam kendimi dışarıya. Ama çok yağıyor...

kar yok yagmur yok buz gibi bi hava var

canım sen doktorunla görüş tahriş etmiş olabilirsin

yok yok kızlar zaten eşime aldığım sen ben amblemli anahtarlık düşmüş kırılmış kocama aldığım buzdolabı magneti de düştü kırıldı ben galiba öleceğim bunalıma girdim... günlerim geçmiooo... çünkü tüm gün kusmamk için baş yukarıda oturuorum kızım için kalkıorum işte arada... böyle gün geçmio e akşamda belim ağrıo haliyle... beni buaralrda görmezseniz valla anlayınki bana bişi oldu... dr a gitsem ne dicekki ne yapacak ilaç ta bişeye yaramıo... serum olsa e ben kızımdada yattım hastaneye ancak o gün iyiyim sonra gene aynı tas aynı hamam... benim korkum bebeğe bişi olacak...

öle seyler söyleme yüreğini ferah tut sen bol bol dua et canım yanına gelebilcek birileri yokmu

hayır yani yanıma gelen bana ne yapacakki... annem yeni evlendi gelemio... kız kardeşim falan da yok... kaynanamlar var ama onların da yanında yatamıorum... zaten biiri gelse bile ben iyi olmayacağımki evi eşim temizlio süpürmeyi vs... ben yemek yiyemiorum iştahım tamamen gitti.... hiçbişi yiyemiorum galeta ekmek peynir bazlama yağsız pilav sütlü gözleme başka bişi yok... leblebide yedim onuda kustum hiçbişi durmuo midemde... enerjimde bitio haliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…