2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah yardımcın olsun canım en azından kızınla ilgilenirdi sen kalkmazdın yemeğini getirirdi gündüzleri zor eşin de yok yanında

yaa Allah korusun öyle kötü şeyler düşünme pozitif düşün...doktorunla konuş vakit kaybetmeden o senin için en iyi olanını yapar ilaç serum vs..banada arada geliyolar bu bulantıdan dolayı ama sonra bebeğimi düşünüyorum..

iyi de benim konuşacak halim bile yok... yani midemi hiç sarsmadan oturmaya çalışıorum... şimdi kaynanamı çağırsam benle konuşacak kızla bişiler yapacak e onun kurallarını bilmio daha çok müdehale edeceğim ve daha fazla yorulacağım... o yüzden istemedim gelmelerini... e birde saygıdan yanında yatamam ayaklarımı uzatıp... daha zor yani... en azından böyle kafam rahat... şuan bir tek yanımda annemi istiyorum o da gelmio... eşim askere gidince napacağım ben kara kara onu düşünüorum...

bebeğimi düşünorum ama benim yanımda da bir bebeğim var resmen kaç parçaya bölündüm ya.... kendi canımdan çok şuan kızımı düşünüorum... eşim sen onu güzelce yetiştirdin bir iki ay idare eder diyor... sonuçta hastasın diyor... yani psikolojim gitti... darmadağın... neyse sizide sıktım ben ya boşverin bebeklerinizi düşünün...

:) cnm biiliyorum tabikide yumurtanın döllenmesi sonucu hamile kalındığını ama ben hangi tarihte yumurtladığımı merak etmiştim 5 aralık kesin adetim bitişi 11 aralık.hani diyolar ya yumurtlamadan önce kız sonra erkek öncesini sonrasını nasıl hesaplıyorlar takıldığım o işte benim nyss dediğin gibi takılmamak lazımm hayırlısı her şeyin

Sen niye yoruyorsun kendini bu kadar?
Ben valla kabul etmiyoum kimseyi. Gelenlere de dışardan alıyoruz birseyler.. Yorulma bu kadar, bir de yatılı misafir gelmiş...

tarifi aldım :) çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim
özelden yazamadığım için buradan yazdım....

merhaba hanımlar!!

ben tatili fırsat bilip annemlere gittim çok iyi geldi ekmek elden su gölden. 11. haftaya girdim. bulantılar azaldı biraz çok şükür.

maşaallah sayfalar çok ilerlemiş. biraz geçmişe bakayım. herkes iyidir inşaallah.

canım seninle tarihimiz aynı .benim bugün 7+4 ama ultrasonda 7+1 olarak çıkıyor.ben geçen hafta gazdan dolayı vajinal ultrasonla kalp atışlarını duydum.bazen geç döllenme olabiliyormuş 8 haftada bile ancak duyanlar var.telaş yapma inşallah hayırlısıyla yarın duyarsın.haberlerini bekliyoruz.

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider,ama bol bol dinlenmeye çalış,kendini yorma,doktor kontrolün ne zaman kalp atışlarını duydun mu ya da gördün mü?

saol canım öyle yapıyorum zaten cuma gittim en son doktora 10 gün rapor verdi gerekirse bir 10 gün daha verecek.evde yatıyorum bol bol.kalp atışlarını gördüm ,duyamadım.normalden 2 gün geride sadece dedi .oda çok önemli değilmiş.hepimiz için hayırlısı inşallah...

Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?

bence eşini her aşamada yanında götürmelisin ne erkeni olurmu oda her aşamasını görmeli bence tatlım

canım valla senin durumun biraz istisna olmuşİlk gebeliğinde değil kendini biliyorsun bak öncekinde 9 ay bu halde yaşamışsın ve çokkk tatlı maşallah cici bir kızın var.İnşallah ikinciside böyle olacak:):)güzel şeyler düşün benim annemde hamileliklerinde çok midesi bulanmış hemde aşırı ama ben o kadar değilim mesela bünyeden bünyeye değişiyor canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Ben bugün yaramazlık yapaıp iki kupa çok açık çay içtim...Ama çok canım istedi ne yapayım yaaaa...

bende sabahları kahvaltıda içiyorum çay valla o kadarda abartmaya gerek yok ha tamam cola kahve hazır eyve suları vs.bende onları kestim ama sabah kahvaltıda 1 bardak çaydanda bişey olmaz.hem içim sınıyor bu soğuklarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…