hayır yani yanıma gelen bana ne yapacakki...annem yeni evlendi gelemio... kız kardeşim falan da yok... kaynanamlar var ama onların da yanında yatamıorum... zaten biiri gelse bile ben iyi olmayacağımki evi eşim temizlio süpürmeyi vs... ben yemek yiyemiorum iştahım tamamen gitti.... hiçbişi yiyemiorum galeta ekmek peynir bazlama yağsız pilav sütlü gözleme başka bişi yok... leblebide yedim onuda kustum hiçbişi durmuo midemde... enerjimde bitio haliyle...
yok yok kızlar zaten eşime aldığım sen ben amblemli anahtarlık düşmüş kırılmış kocama aldığım buzdolabı magneti de düştü kırıldı ben galiba öleceğimbunalıma girdim... günlerim geçmiooo... çünkü tüm gün kusmamk için baş yukarıda oturuorum kızım için kalkıorum işte arada... böyle gün geçmio e akşamda belim ağrıo haliyle... beni buaralrda görmezseniz valla anlayınki bana bişi oldu... dr a gitsem ne dicekki ne yapacak ilaç ta bişeye yaramıo... serum olsa e ben kızımdada yattım hastaneye ancak o gün iyiyim sonra gene aynı tas aynı hamam... benim korkum bebeğe bişi olacak...
canım ya yumurtlamadan çocuk olurmu hiç önce yumurtan olacak öyle hamile kalacaksın.ama doktorlar gebeliği son adet gününden itibaren hesaplıyorlar.örneğin ben 4 aralıkta son adetimi oldum.yumurtlama adetin ikinci günü yumurta takibine başladılar.yumurta gelişince 14 aralıkta aşılamam yapıldı ve gebe kaldım.ama doktor 4 aralıktan itibaren hamileymişim gibi hesaplıyor.bu her kadında böyle hasaplanır.ok.umarım anlatabilmişimdir.hem sen kafanı yorma nasıl olsa gebesin.tadını çıkar yahu:)
Sen niye yoruyorsun kendini bu kadar?
Ben valla kabul etmiyoum kimseyi. Gelenlere de dışardan alıyoruz birseyler.. Yorulma bu kadar, bir de yatılı misafir gelmiş...
merhaba kızlar bana dün geceden beri hiçbişey yazan olmamış ama ben yinede yüzsüzlük yapıp aranıza katılmaya çalışıyorum. yarın konrolüm var işallah kalp atışlarını duyucam bebişimin. çok ama çok heyecanlıyım. 7+4 te hangisi normaldir sizce duyulmasımı duyulmamasımı. nolur bişey söleyin ilk bebeğim ve bu konuda çok cahilim malesef :44::44::44:
ya kızlar ben bu ticker ı yapamıyorum.ne olur yardım edin bana
tarifi aldım :) çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim
özelden yazamadığım için buradan yazdım....
canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider,ama bol bol dinlenmeye çalış,kendini yorma,doktor kontrolün ne zaman kalp atışlarını duydun mu ya da gördün mü?
saol canım yeni buldum o sayfayı inceledim bu sefer becerebildim galiba:))
Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?
iyi de benim konuşacak halim bile yok... yani midemi hiç sarsmadan oturmaya çalışıorum... şimdi kaynanamı çağırsam benle konuşacak kızla bişiler yapacak e onun kurallarını bilmio daha çok müdehale edeceğim ve daha fazla yorulacağım... o yüzden istemedim gelmelerini... e birde saygıdan yanında yatamam ayaklarımı uzatıp... daha zor yani... en azından böyle kafam rahat... şuan bir tek yanımda annemi istiyorum o da gelmio... eşim askere gidince napacağım ben kara kara onu düşünüorum...
Ben bugün yaramazlık yapaıp iki kupa çok açık çay içtim...Ama çok canım istedi ne yapayım yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?