2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Doğrudur neostrata yı dermatologlar önerir genelde, fiyatı Türkiyede biraz fazla uçuk olduğundan la roche daha yaygın burada.
Ben watson's a falan bir bakayım. Belki eczaneler de satar gülsuyu.

amerika'da cok ucuz o marka...Turkiye'de niye pahali ki?

ucuncu ay sonunda biter tum bu sikintilar. az biraz daha dayan((

amerika'da cok ucuz o marka...Turkiye'de niye pahali ki?

ucuncu ay sonunda biter tum bu sikintilar. az biraz daha dayan((

Çünkü amerikan markası.
Ben ingiltereden 150 TL ye aldım, türkiyede aynı seti kuzenim 350 TL ye aldı.. Amerikada da 120 TL ye falan geliyordu. Benim çok memnun kaldığım bir marka.

Çünkü amerikan markası.
Ben ingiltereden 150 TL ye aldım, türkiyede aynı seti kuzenim 350 TL ye aldı.. Amerikada da 120 TL ye falan geliyordu. Benim çok memnun kaldığım bir marka.

tamam da baska amerikan markalari da var Turkiye'de makul fiyata satilan...belki heryerde satilmadigi icindir
ben Darphin kullaniyorum. ocagimiza incir agaci diktim

tamam da baska amerikan markalari da var Turkiye'de makul fiyata satilan...belki heryerde satilmadigi icindir
ben Darphin kullaniyorum. ocagimiza incir agaci diktim

İngilterede de dermatologlar ısrarla neostratayı öneriyorlar... Dr önerisiyle başladım ben de. Kinerase da ucuzdur orada..Darphin kullanmadım hiç.

canim acayip derecede sigara istiyor. gidip naneli sakiz atayim bari agzima.
nane ve sutten borrggg geldi artik. sutu rahatca icebileyim diye degisik sekilli bardaklar aldim ama onlarda fayda etmiyor artik. sute karsi ileri derecede antipati olustu, insallah gecicidir...hatta bi sut ile ilgili bu mesaji yazarken bile bana birseyler oluyo

Son düzenleme:

Sırf süt tüketebileyim diye sabah müsli yedim ben de. Göresim yok sütü...

Sırf süt tüketebileyim diye sabah müsli yedim ben de. Göresim yok sütü...

bende herseyden igrenmeye basladim artik. yemek yapmak kabus gibi bisi canim hic bisi cekmiyor. bisiler aldirdim ama yemek ne mumkun.

bu arada sadece benimmi dislerim kaniyor acaba. hamile kaldigimdan beri sabah bile dislerim kanamis sekilde kalkiyorum. agzimin icinde gun boyu gitmek bilmeyen igrenc bi tat. anlatmasi bile zor.

Birisi daha demişti diş etlerim kanıyor diye. Şimdilik benim öyle bir problemim olmadı. Dr una söyle bunu belki şey önerebilir.

ama bu sut icin biseyler yapmak lazim, icilmesi lazim...insallah bu istahsizliklar ve tiksintiler de ilk uc aya mahsustur...

Kızlar merhaba
Benim gibi gece yatınca bacakları ağrımaya başlayan var mı? Çok merak ediyorum. Yaşayan varsa lütfen yazsın.

Hemde nasil..hamilelikten once de vardi ama hamilelikle birlikte resmen costu.doktorum magnezyum verdi o biraz iyi geldi birde hurmanin iyi gelebilecegini soyledi.

Hemde nasil..hamilelikten once de vardi ama hamilelikle birlikte resmen costu.doktorum magnezyum verdi o biraz iyi geldi birde hurmanin iyi gelebilecegini soyledi.

ben de surekli kas agrisi ve yorgunluk var...sabahlari kalkmak cok zor oluyor...sanki gece atesli bir hastalik gecirmisim gibi, sabahlari acayip zor oluyor kalkip kendine gelmek...ama kalkip da hareket ettikce biraz kendime geliyorum, agri azaliyor, hafifliyorum. magnezyum eksikligi mi bu?

Günaydın güzel anneler
ben sütten pek tiksinmiyorum sanırım artık.2 dikişte bitiriyorum sütü.Hiç tadını almamaya çalışıyorum:)
Birde hazır meyve suları demişsiniz.Eşim bana sürekli alıyor bir sakıncasımı var kızlar?Dün akşamda almış greyfult suyu nar suyu,şeftali suyu,kayısı suyu evi doldurdu meyve sularıylabana ve bebeğimize vitamin olsun diye ama ?

Sen niye yoruyorsun kendini bu kadar?
Ben valla kabul etmiyoum kimseyi. Gelenlere de dışardan alıyoruz birseyler.. Yorulma bu kadar, bir de yatılı misafir gelmiş...

hamile olduğunu bilmiyolarmı gelenler?çok yorma kendini gelecek olanlara söyle bari anlayışla karşılarlar heralde...

gelmek isteyenlere söyle ben hamileyim kimse ile ilgilenemem diye kırılırsa kırılsınlar benm canım daha kıymetli sen sabırlıymıssın gercekten

Haklısınız ama bu konuda benim arkadaslarım da eşimin arkadaşları da çok anlayışsız gerçekten.Eşimin devre arkadasları şu sıralar görev nedeniyle ankaradalar.Eşleriyle gelmişler.Reddetsen olmuyor.Bir de sincap getirmişler dün ordu evine kabul etmiyorlarmış.Evde bi sincabımız eksiktiKızdım filan ama ne kadar sevimli bu sincap böylee

Canım bak söyle bişi buldum forumdan:

Lynne sağol cnm benim
onu içme bunu içme ne içicez yahu bizzz aaaaa
meyvesuyu bol bol alıyoduk yararlı olur die:)
kola içme gazoz içme çay içme kahve içme aaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…