Doğrudur neostrata yı dermatologlar önerir genelde, fiyatı Türkiyede biraz fazla uçuk olduğundan la roche daha yaygın burada.
Ben watson's a falan bir bakayım. Belki eczaneler de satar gülsuyu.
bebeğimi düşünorum ama benim yanımda da bir bebeğim var resmen kaç parçaya bölündüm ya.... kendi canımdan çok şuan kızımı düşünüorum... eşim sen onu güzelce yetiştirdin bir iki ay idare eder diyor... sonuçta hastasın diyor... yani psikolojim gitti... darmadağın... neyse sizide sıktım ben ya boşverin bebeklerinizi düşünün...
amerika'da cok ucuz o marka...Turkiye'de niye pahali ki?
ucuncu ay sonunda biter tum bu sikintilar. az biraz daha dayan((
Çünkü amerikan markası.
Ben ingiltereden 150 TL ye aldım, türkiyede aynı seti kuzenim 350 TL ye aldı.. Amerikada da 120 TL ye falan geliyordu. Benim çok memnun kaldığım bir marka.
tamam da baska amerikan markalari da var Turkiye'de makul fiyata satilan...belki heryerde satilmadigi icindir
ben Darphin kullaniyorum. ocagimiza incir agaci diktim
canim acayip derecede sigara istiyor. gidip naneli sakiz atayim bari agzima.
nane ve sutten borrggg geldi artik. sutu rahatca icebileyim diye degisik sekilli bardaklar aldim ama onlarda fayda etmiyor artik. sute karsi ileri derecede antipati olustu, insallah gecicidir...hatta bi sut ile ilgili bu mesaji yazarken bile bana birseyler oluyo
Sırf süt tüketebileyim diye sabah müsli yedim ben de. Göresim yok sütü...
bende herseyden igrenmeye basladim artik. yemek yapmak kabus gibi bisi canim hic bisi cekmiyor. bisiler aldirdim ama yemek ne mumkun.
bu arada sadece benimmi dislerim kaniyor acaba. hamile kaldigimdan beri sabah bile dislerim kanamis sekilde kalkiyorum. agzimin icinde gun boyu gitmek bilmeyen igrenc bi tat. anlatmasi bile zor.
bende herseyden igrenmeye basladim artik. yemek yapmak kabus gibi bisi canim hic bisi cekmiyor. bisiler aldirdim ama yemek ne mumkun.
bu arada sadece benimmi dislerim kaniyor acaba. hamile kaldigimdan beri sabah bile dislerim kanamis sekilde kalkiyorum. agzimin icinde gun boyu gitmek bilmeyen igrenc bi tat. anlatmasi bile zor.
Birisi daha demişti diş etlerim kanıyor diye. Şimdilik benim öyle bir problemim olmadı. Dr una söyle bunu belki şey önerebilir.
ama bu sut icin biseyler yapmak lazim, icilmesi lazim...insallah bu istahsizliklar ve tiksintiler de ilk uc aya mahsustur...
Kızlar merhaba
Benim gibi gece yatınca bacakları ağrımaya başlayan var mı? Çok merak ediyorum. Yaşayan varsa lütfen yazsın.
Hemde nasil..hamilelikten once de vardi ama hamilelikle birlikte resmen costu.doktorum magnezyum verdi o biraz iyi geldi birde hurmanin iyi gelebilecegini soyledi.
Sen niye yoruyorsun kendini bu kadar?
Ben valla kabul etmiyoum kimseyi. Gelenlere de dışardan alıyoruz birseyler.. Yorulma bu kadar, bir de yatılı misafir gelmiş...
hamile olduğunu bilmiyolarmı gelenler?çok yorma kendini gelecek olanlara söyle bari anlayışla karşılarlar heralde...
gelmek isteyenlere söyle ben hamileyim kimse ile ilgilenemem diye kırılırsa kırılsınlar benm canım daha kıymetli sen sabırlıymıssın gercekten
Günaydın güzel anneler
ben sütten pek tiksinmiyorum sanırım artık.2 dikişte bitiriyorum sütü.Hiç tadını almamaya çalışıyorum:)
Birde hazır meyve suları demişsiniz.Eşim bana sürekli alıyor bir sakıncasımı var kızlar?Dün akşamda almış greyfult suyu nar suyu,şeftali suyu,kayısı suyu evi doldurdu meyve sularıylabana ve bebeğimize vitamin olsun diye ama ?
Hazır Meyve Sularının zararları
Tüketiciler genellikle, gazlı içeceklerden daha sağlıklı olduğu düşüncesiyle meyve sularını tercih ediyorlar. Aslında, meyve suyu üretimi son derece endüstriyel bir işlem. Örneğin portakal suyu, devasa miktarlarda üretiliyor. Portakallar bütün olarak sıkılıp tankın içine gider, bu da demektir ki, portakal kabuğundaki kimyasal böcek ilacı kalıntılarını da içiyoruz. Meyve suları yüksek sıcaklıklarda pastörize edilmelerine rağmen ısıya ve basınca dayanıklı mantarlar meyve suyunda yaşayabilir. Soya proteini ve pektinden yapılan bir bileşim portakal suyuna opak bir görünüm vermek ve tortunun dibe çökmesini engellemek için kullanılır.
Üzüm gibi diğer meyvelerin suları, meyve üretiminde kullanılan florid içerikli böcek ilaçları nedeniyle daha büyük risk taşır. Meyve sularının şeker içeriği yüksektir ve dişlere en az gazlı içecekler kadar zararı vardır!
Eğer meyve suyu içmek istiyorsanız, kendi meyve suyunuzu, kimyasal böcek-tarım ilacı kullanılmamış, organik olarak üretilmiş meyvelerden, kendiniz sıkın. Elde ettiğiniz meyve suyunu su veya maden suyu ile hafif inceltebilirsiniz. Bir lokantaya gittiğinizde ise maden suyunu içine bir dilim limonla isteyip içebilirsiniz.
Bunlara ilaveten, ayran gibi mayalı içecekleri bol bol tüketebilirsiniz. Bu tür içecekler bağırsak yapısına yardımcıdır. Bağırsak ve peklik sorunlarına iyi gelir, emzirme döneminde sütü çoğaltır, hastaları güçlendirir ve tüm vücuda kuvvet verir.
imedya.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?