2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar,günaydın herkese,topiğinize yeni katıldım 8+6 yım,13-09-2012 beklenen doğum tarihimz değişebilir dedi dr bakalım hayırlısı,yarın dr kontrolum var ilk gidişim 7+0 dı gittiğimde kalbini duydum harika bir duyguymuşşşş...ilk bebeğimiz düşükle sonuçlandı (missed abortus) onda kalbi atmamıştı( ama aralıksız 2.kez hamile kaldım çok şükür:) allah kucağımızda göstersin inşallah hepimizinn

herkese günaydın kızlar bugün sanki iyiyim ya da bana öyle geliyor enerji varken hemen evimi toplayacagim ay inşallah kötü olmam gene. Cumartesi de kaynanam ütü ye gelecekmis bana ben kadın alacağım ya eşim dün laf arasında söylemiş o da beni aradı ben gelirim dedi.hadi hayırlısı bakalım.

Gunaydin kizlar.kendinizi cok zorlamayin onu bunu yeme icin ilk uc ay tiksinmeniz normal sonra yersiniz.bende gunde 1 bardak ayran 1 bardak sut. Iciyorum tiksinmedim.gerci bu hamilelikte biseyden tiksinmdim ama.

merhaba arkadaşlar

ya şu halsizlik çarpıntı falan neysede bu sütten tiksinme nerden çıktı ya...Ben şişe sütü bayıla bayıla içerdim...şimdi felaket kokuyor süt... sanki ineğin altından direk içiyomuşum gibi...

dün akşam bir tabak kısır yedim...kesmedi arkasından kocaman bir limonu tuzlaya tuzlaya yedim ondan sonra bir tabak muzlu puding yedim...Ben ne kadar iğrenç midesiz oldum eşim hayretle izliyor beni...önceki akşamda turşu krizim tutmuştu... off...hep böyle mi gidicek...

günaydın güzel bebişlerin anneleri
kızlar size bişi sorcam yaaa. heryerde 3 3,5 lt su için diolar ama aranızda bu kadar su içebilen var mı? ben en fazla 2 içiorum. bide dr unuza kefiri soran varmı? ben dün dr a gittim ama bebişimin hareketlerini görünce aklım başlımdan gitti:))ayrıca dr tahmin yürüttü değişebilir 12 haftada sölicem dedi ama kıza benzio dedi. biz eşimle havalara uçtuk.çünkü geçen sene kaybettiğim bebeğim de kızdı 16 haftasında gitmişti bebeişim ama şimdi allahım 1 tane daha verdi.allahım bütün bebişlere sağlık versin tabi annelerine de:)

Günaydın kızlar. Bugün İstanbul'da kar yağıyor ve benim boş günüm :) Bulantım da yok çok şükür.Evde rahat rahat uzanıp TV izleyeceğim. Ev işini dün eşim yaptığı için rahatım. Bir de kahvaltı hazırlayan olsa evde tamamdır

Canim moralini yuksek tut ayni seyleri yasicam diye dusunme cunku kizimda serumlarlla yasdim evden cikamadm cok kotu gecti bunda hep kendime 2.de olmayacak diye telkin verdim:)birde ikk v genc gebelikte bulanti cok olurmus zaten.ssukur bunda uyku disinda biseyim yok.

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah :) su olayına gelince bu aylar çok normal canım biraz daha bebek buyurun bak nasıl içiyorsun su.

teşekkür ederim ilgin için.evet kızımda çok uzun süre kasik ağrısı çekmiştim bunda yok sadece yemek yiyemiyorum bulantı kusma fena ama şimdi yok ya çok mutluyum ağzımda iğrenç bir tat vs ama olsun buna da şükür.

canım iyi olmana ve kayınvalidenin gelmesine çok sevindim...

benimde boş günüm :)
pazartesi çarşamba ev perşembe öğleden sonra
bu yıl ev hanımı oldum resmen

hazır iyi değil bence içinde birsürü katkı var yoksa uzun süre kalabilir mi

bende netten bakıyorum tatlım benim kontrolüm ayın 21inde ozamana kadar bizimki büyücek kısmetse
:)))) yerim ben o miniği bende bakıyorum arada amaaa burada birlikte paylaşıyoruz heycnaımızı hepimizdeee aşağı yukarı aynı günlerizzz görmek istiyorum o yüzden
DDD evet koyarsalar çok hoş olurr ben cumaya gideceğim inş. koyarım fotoyu:)
Allah gönlüne göre versin sağlıklıs ıhatli hayırlı bir evlat olsun inş.
hımsss ayy inş. güzel haberler alırsın canımm bizide bilfilendir mutlakaaaaa
benim karnım belirgin değil biraz genişleme var sivrilik yok karnımdaaa belim kalınlaşıyorD

kaynanAN saNA YAKIN MI?

ne kadar erkej tahmin etmiş
12. haftada erken değil mi?

kızlar bu hafta acayip acıkmaya başladım ya..sabah açlıktan ölmüş bi şekilde uyanıyorum..siz de öyle misiniz?

portakal suyunu bıle evde sıkınca hemen tüketin bekleme yapmayın diyorlar tabiki hazır meyve suyunda vitamin yoktur üstüme bir de katkı maddesi. Benim kızım 2yaşında o bıle ANCAK bir kaç kez içti o da mecburiyetten

Kızlar siz dr. a eşlerinizle mi gidiyorsunuz? Ben kalp atışını duymaya eşimle gitmek istiyorum ama daha çok mu erken diyorum, biraz büyüsün öyle mi gitsem eşimle?
iki defa gittim dr a ikisindede eşimde yanımdaydıı onun heycanı ayrı bir güzeldiii kalp atışlaırnı duuyuncaa falan gözleri parlaşmıştır ağzı kulaklarındaydı müsaitse eşinizz birlikte gitmenizi tavsiye ederim canımm

8. hafta çok gazım vardı. Ama sonra geçti. Kilom da aynı hiç kilo almadım
maşallahh maşallahhhhh ilk üç ayı kilo almadna tamamalarsak çok güzel olacakkkkk
ben koymuştum tatlım......geriye gidersen görürsün......iş yerinde olduğum icin tekrar koyamıyorum.....
tamamc anımmmm bakacağım geçmişeeeeee teşekkürler
hımsss ben dalin bebek yağı aldım banyodan sonr akullanıyorum birde kakao yağı varmış daha doğrusu sabunu onu mutlaka tavsiye eetiler kardan buzdan çarşıya çıkamıyorum aktara çıkarsma alacağımmm
canım benim ben cumartesi gittim 8+5 di :) istersen koyabilirim bebişimin resmini.ama yarın olurç ofisdeyim şimdi. yanımda değil ultrason..

ah çok seivnirim canım zahmet olmazsa patlaşbilirmsins evelim miniğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…