2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Haftaya benimkini ben de götüreyim. Yavrum zaten beni Dr. a götürüyor da kapıda bekliyor girmiyor. Sokarım onu da...
aaa tabii gelsin sneinle içeri annesi görsün miniğğii:)))

canım bneim dr dumdaa vajinal ultrasonla bakıyorrrr çiş durumumu soruyorr çişe sıkışıksam karından bakacaktı yok deyincealttan bakıyor eşimde yanımızdaydıDDDDD zaten kızlar hazırlıyor bir bezz örtüyorlar bacaklarımaa dr u çağırıyorlar eşimde çağırıyor dr birlikte gördük:))
Eki Görüntüle 341759 bu resim 9 haftalık 2,6cm boyu çok net değil ama az çok belli oluyo

ay ay yerim ben bu miniği içim bir tuhaf oldu maşallahhh fıstığımaaaaaa

Sen kaçıncı haftadasin ki doktor cinsiyet tahmini yaptı canım.

daha 10. haftamdayım.ama net bi tahmin değil sadece sundan yola çıktı kız bebeklerin kalp atışı çok daha hızlı atarmış.ama 2 li testten sonra cinsiyeti bazı dr lar net sölüo. ordaki bi değere göre belli oluomuş

Lynne sağol cnm benim
onu içme bunu içme ne içicez yahu bizzz aaaaa
meyvesuyu bol bol alıyoduk yararlı olur die:)
kola içme gazoz içme çay içme kahve içme aaaaaaaaaaaaaaaaa

Canim meyveyi kendi haliyle yemen gerek ozaman daha cok vitamini alirsin

peluska06 bence de erken tahmin ama bizimkisi bi heves eşim sordu işte hocam dedi geçen hamilelikte bu haftalarda tahmin etmiştiniz yine bişiler söyleyebiliomusunuz dedi o da kız olabilir ama değişebilişr de dedi.

kızlar birde size bişi sölicem lütfen akıntınızn rengi sarı yada açık yeşil gibi gelirse hemen dr unuza bildirin çünkü enfeksiyon hamilelerin birçoğunda oluyomuş ve tedavi edilmezse düşüğe yada suyun erken gelmesine neden oluyo muş buna mantar da dahil tabi ayrıca benim 16 haftalık düşüğüm enfeksiyondan olmuş. ben tabi dr a sölememiştim akıntının rengini .lütfen sizler de çok dikkat edin gerekirse vajinal ultrasonşla baksınlar

iyi olmana çok sevindim. ama bence işi gücü boşver yorma kendini yahuu:)

ben bu hft doktoruma söylicektim ama bebişi görünce unuttum gitti...benim akıtım gün içinde bazen beyaz süt renginde bazende yeşil gibi oluyo..onun haricinde bi kaşıntı vs..yok...bi dahaki kontrolüm 3 hft sonra...acaba gidip söylesem mi doktora bi kontrol etse??yoksa beklesem mi?? bilemedim şimdi...daha önceden erken dönemde bi düşüğüm oldu benimde...şimdi tedirgin oldum o yüzden:18:

Evet dogru soyluyorsun cnm her gittigimde beni kontrol ediyor doktorum ve her ay olcak bu islem ben iki kere gittim ikisindede kontrol etti ve ilac verdi bakalim gecmismi bidahaki muayenede gorucez

bence için rahat etsin git söyle. bak sende düşük yaşamışsın artık bişileri riske atmaya gelmiyo tabiki bebeklerimiz allaha emanet ama bizimde çaba göstermemiz gerek.ben senin yerinde olsam dr u arar sölerdim. sonra dr gel bakalım derse giderdim 3 hafta bekleme bence

Evet dogru soyluyorsun cnm her gittigimde beni kontrol ediyor doktorum ve her ay olcak bu islem ben iki kere gittim ikisindede kontrol etti ve ilac verdi bakalim gecmismi bidahaki muayenede gorucez

açıkcası bende her gittiğimde bakmasını sölicem çünkü bi kere ağzım yandı bu sefer daha temkinliyim. allahım bebişlerimize sağlık versin. hiçbişi olmasın onlara

canım doktoru arayamam yurtdışındayım yüzyüze anlatınca hatta bazen yazınca ancak anlıyor...şimdiye kadar hep üstten baktı zaten alttan baksaydı belki kendide farkederdi..neyse en iyisi ben bu hft bi gideyim bakalım ne dicek...açıkcası bilmiyodum akıntının bu kadar önemli olabileceğini..teşekkürler bu bilgiyi verdiğiniz için...

açıkcası bende her gittiğimde bakmasını sölicem çünkü bi kere ağzım yandı bu sefer daha temkinliyim. allahım bebişlerimize sağlık versin. hiçbişi olmasın onlara

amin canım Allah bebişlerimizi korusun..bende bundan sonra dikkat edeyim söylim doktora her kontrolde baksın...

yahu kızlar ben genelde yazıları takip eder okurdum ama şimdi çenem düştünoldu bana yahu bebek heyecanı çeneme vurdu

Amin kesinlikle soyle basina gelmis ve temkimli olmak gerek ben yasamadim cok sukur ama yurtdisinda oldugum
icin bunlari mecbur yapiyorlar

off doktordan geldim kızlar düşük riskim varmış dınlen dedi doktorum bebeğide göremedik bi öncekı kontrolde sankı daha netti dedi off ya ( c.tesi tekrar çağırdı kalp atışını duymalıyız dedi,progestan verdi kullanan varmı kızlar..5+4 haftadayım..

hiç canını sıkma canım yaa. sen kendini üzersen bebiş de üzülür . ben 6+3 de vajinalden duydum sesini sakın kafana takma . bide progestanı ağızdan mı alcan vajinalden mi?ben 10 haftamdayım hala risk var ama dinlenmekten yatmaktan dua etmekten başka çare yok.sende öle yap bence. bebişine de ii bak

çok sağol canım..ağızdan alıcam kapsulünü verdi...c.tesi bakalım bişey değişecekmi bol bol dinlenecem artık...

ne demek dr dan öğrendiğim şeyleri seve seve sölerim bide olumsuz durumu ben yaşadım kimse yaşamasın isterim. o yüzden dikkat edin annişleeeer

Benim cok fena akıntım oluyor sarı renkte. Azıcık idrar yolları enfeksiyonum cıktı.Doktor antibiyotik yazdı ama korktugum için kullanmıyorum ilacı belki bebege zararı olur diye.Kullansam mı acaba:18:

Benim cok fena akıntım oluyor sarı renkte. Azıcık idrar yolları enfeksiyonum cıktı.Doktor antibiyotik yazdı ama korktugum için kullanmıyorum ilacı belki bebege zararı olur diye.Kullansam mı acaba:18:

İlerlemesin kullan. Sanırım penisilin grubu antibiyotiklerin bebeğe bir zararı yok. Aksine idrar yolları enfeksiyonları ilerlerse çok daha büyük işler açar başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…