off doktordan geldim kızlar düşük riskim varmış dınlen dedi doktorum bebeğide göremedik bi öncekı kontrolde sankı daha netti dedi off ya( c.tesi tekrar çağırdı kalp atışını duymalıyız dedi,progestan verdi kullanan varmı kızlar..5+4 haftadayım..
kızlar odalarımi topladim mutfağı sildim temizledim tuvalet banyo temizlemeye tam başlıyordum makineye çamaşır attım ve Kustum gücüm bu kadarmisbiraz dinlenip yapacağım hem kafam rahat kızım ile de oynadım bugün çok mutluyum
Benim cok fena akıntım oluyor sarı renkte. Azıcık idrar yolları enfeksiyonum cıktı.Doktor antibiyotik yazdı ama korktugum için kullanmıyorum ilacı belki bebege zararı olur diye.Kullansam mı acaba:18:
kızlar odalarımi topladim mutfağı sildim temizledim tuvalet banyo temizlemeye tam başlıyordum makineye çamaşır attım ve Kustum gücüm bu kadarmisbiraz dinlenip yapacağım hem kafam rahat kızım ile de oynadım bugün çok mutluyum
sarı olduğunu nasıl anlıyorsun peçeteye öi sarı geliyor yoksa çamaşırda sarı mı??
ben de de akıntıo vAR Ama peçeteye ŞEFFAF gelior afedersiniz kuruyunca sarı gibi oluyor
her sarıdan mı korkmalıyız ???
sarı olduğunu nasıl anlıyorsun peçeteye öi sarı geliyor yoksa çamaşırda sarı mı??
ben de de akıntıo vAR Ama peçeteye ŞEFFAF gelior afedersiniz kuruyunca sarı gibi oluyor
her sarıdan mı korkmalıyız ???
Ohh ne güzel. Sevindim senin için. Hamileliği en ağır geçen sensin aramızda. İyi olduğunu duyunca sevindim valla.
aynen yaa.. kalsın ev işleri de ne yapayım...Valla ya eşime yaptırıyorum ya da uyduruk yapıyorum ben de...çok yorma kendini işler gelir geçerrr
ben hiç iş yapmıyıorum
misafir de gelmiyor zaten dışarda buluşuyoz arkadaşlarla :)
eşim elinden geldiği kadar azcık yapıyor
benim okulda arkadaşım 8 aylık hamileyken iş yapmış azcık kan gelmiş 1 ay hastanede yttı
dikkat edin
Arkadaşlar benim idrar tahlili sonucumda bakteri üremesi yoktur yazıyor. Buna sevindim. Fakat eser miktarda protein çıktı idrarda bu önemlimi acaba. Bilginiz var mı?
kızlar merhaba, belki hatırlarsınızı benim düşük riskim var, progestan kullanıyorum. kalabalığız hatırlamama oranınız yüksek :)
bugün doktora gittim. kan ve idrar tahlil sonuçlarıma baktı. progestanı kesti. 20 mm olmuş bebeğemm :) mercimek ahmet diye seviyordum şimdi taze barbunyam diyeceğim :)
sonuçlarım iyi şükür. ilişki yasaktı onu kaldırdı. istirahatı kaldırdı. çok yorulma yeter dedi.
benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor. bakteri varmış. bir kullanımlık bir ilaç verdi. monurol adı. bu ilacı bile var mı?
bir de 11-13. hafta arası ense kalınlığı testi istedi onun sonucuyla gideceğim bir dahakine.
kızlar merhaba, belki hatırlarsınızı benim düşük riskim var, progestan kullanıyorum. kalabalığız hatırlamama oranınız yüksek :)
bugün doktora gittim. kan ve idrar tahlil sonuçlarıma baktı. progestanı kesti. 20 mm olmuş bebeğemm :) mercimek ahmet diye seviyordum şimdi taze barbunyam diyeceğim :)
sonuçlarım iyi şükür. ilişki yasaktı onu kaldırdı. istirahatı kaldırdı. çok yorulma yeter dedi.
benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor. bakteri varmış. bir kullanımlık bir ilaç verdi. monurol adı. bu ilacı bile var mı?
bir de 11-13. hafta arası ense kalınlığı testi istedi onun sonucuyla gideceğim bir dahakine.
ay teşekkür ederim filiz. Şu an biraz yoruldum bulantı da başladi çok yordum galiba kendimi.ama buna şükür valla.
cnm benimde seninkisi gibi...sarı oluyor sonra.bence korkmaya gerek yok diye düşünüyorum..
Arkadaşlar benim idrar tahlili sonucumda bakteri üremesi yoktur yazıyor. Buna sevindim. Fakat eser miktarda protein çıktı idrarda bu önemlimi acaba. Bilginiz var mı?
Yok senin akıntın normal. Bende de oluyor o. Zaten enfeksiyonda kötü koku ve kaşıntı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?