2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar odalarımi topladim mutfağı sildim temizledim tuvalet banyo temizlemeye tam başlıyordum makineye çamaşır attım ve Kustum gücüm bu kadarmis biraz dinlenip yapacağım hem kafam rahat kızım ile de oynadım bugün çok mutluyum

cnm benimde bugün ultrasona göre 5+5.seninde geride sanırım henüz bebeğin.Bebeği görmek için zaten erken değilmi henüz?bende cumartesi gittiğimde 5+1 di kese göründü sadece.bende progestan kullanıyorum herhangi bir kanamam yok ama 2 kimyasal geçirdiğim için doktorum verdi bana tedbir için bide prolut defot die bi iğne vuruluyorum haftada bir.sakin ol eğer çalışmıyorsan yat dinlen cnm

sanırım bulantıların azalmaya başlıo.bak ne güzel yavaş yavaş ii oluyosun bu sefer de kendini yoruyosun ama

ah canım benim bulantı şuan yok ama geldi mi kusma oluyor direk o da enerjimi tüketiyor ay önce gene Kustum ama evi de böyle görmek istemiyorum.evde bebek olunca ev temiz durmuyor malum :)

Benim cok fena akıntım oluyor sarı renkte. Azıcık idrar yolları enfeksiyonum cıktı.Doktor antibiyotik yazdı ama korktugum için kullanmıyorum ilacı belki bebege zararı olur diye.Kullansam mı acaba:18:

sarı olduğunu nasıl anlıyorsun peçeteye öi sarı geliyor yoksa çamaşırda sarı mı??
ben de de akıntıo vAR Ama peçeteye ŞEFFAF gelior afedersiniz kuruyunca sarı gibi oluyor

her sarıdan mı korkmalıyız ???

çok yorma kendini işler gelir geçerrr
ben hiç iş yapmıyıorum
misafir de gelmiyor zaten dışarda buluşuyoz arkadaşlarla :)

eşim elinden geldiği kadar azcık yapıyor
benim okulda arkadaşım 8 aylık hamileyken iş yapmış azcık kan gelmiş 1 ay hastanede yttı
dikkat edin

cnm benimde seninkisi gibi...sarı oluyor sonra.bence korkmaya gerek yok diye düşünüyorum..

Ohh ne güzel. Sevindim senin için. Hamileliği en ağır geçen sensin aramızda. İyi olduğunu duyunca sevindim valla.

kızlar akıntı yeşil kokulu ve yanma hissi okuyorsa idrar yaparken ya da kaşıntı oluyorsa korkun ve doktora gidin beyaz şeffaf sarı akıntı tehlikeli diye birşey yok.

Arkadaşlar benim idrar tahlili sonucumda bakteri üremesi yoktur yazıyor. Buna sevindim. Fakat eser miktarda protein çıktı idrarda bu önemlimi acaba. Bilginiz var mı?

Yok senin akıntın normal. Bende de oluyor o. Zaten enfeksiyonda kötü koku ve kaşıntı oluyormuş.

canm senn adına sevindim ama iyiyim diye de cok yorma kendini yavas yavas yaparsın bak kayınvaliden de geliyormus az da olsa yardım eder sana

Ohh ne güzel. Sevindim senin için. Hamileliği en ağır geçen sensin aramızda. İyi olduğunu duyunca sevindim valla.

ay teşekkür ederim filiz. Şu an biraz yoruldum bulantı da başladi çok yordum galiba kendimi.ama buna şükür valla.

kızlar merhaba, belki hatırlarsınızı benim düşük riskim var, progestan kullanıyorum. kalabalığız hatırlamama oranınız yüksek :)

bugün doktora gittim. kan ve idrar tahlil sonuçlarıma baktı. progestanı kesti. 20 mm olmuş bebeğemm :) mercimek ahmet diye seviyordum şimdi taze barbunyam diyeceğim :)

sonuçlarım iyi şükür. ilişki yasaktı onu kaldırdı. istirahatı kaldırdı. çok yorulma yeter dedi.

benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor. bakteri varmış. bir kullanımlık bir ilaç verdi. monurol adı. bu ilacı bile var mı?

bir de 11-13. hafta arası ense kalınlığı testi istedi onun sonucuyla gideceğim bir dahakine.

aynen yaa.. kalsın ev işleri de ne yapayım...Valla ya eşime yaptırıyorum ya da uyduruk yapıyorum ben de...
Arkadaşlar benim idrar tahlili sonucumda bakteri üremesi yoktur yazıyor. Buna sevindim. Fakat eser miktarda protein çıktı idrarda bu önemlimi acaba. Bilginiz var mı?

su tüketimin nasıl?ARttırman gerekebilir.

senin adına cok sevindim canım ne güzel bebişin büyümüş düşük riskin ortadan kalkmıs Allah bi daha yasatmasın

çok sevindim senin adına..geçen cuma kullandım bu ilacı. 3g'lık tek doz saşe.gece yatmadan içeceksin son tuvaletini yaptıktan sonra..Ama bende hiç işe yaramadı söyliim..Doktorum enfeksiyon çok önemli değil bu yeter dese de benim kaşıntı ve yanmam çok..tahlilde de epitel ve lökosit görüldü..napıcam bilmiyorum..umarım seninki hafif bişedir ve hemen geçer..ama bu monurol biçok hamilenin kullandığı bir ilaç..ondan yana bi sıkıntı yok yani..

ay teşekkür ederim filiz. Şu an biraz yoruldum bulantı da başladi çok yordum galiba kendimi.ama buna şükür valla.

Olsun buna şükür. Uzan dinlen. İyi hissedince azar azar yaparsın işlerini. Erkekler yapsa da biryere kadar. Bizim elimiz değmeden ev işi bitmiyo malesef.

Güzel gelişmeler bunlar. Yoluna girmeye başlamış hersey.
Bu arada açtığın konuyu okudum. HAmile hamile kendini hiç yıpratma.. Ağzı olan konuşur, bir kulağından girsin öbüründen çıksın.Asla ciddiye alma negatif yorumları. Seni de bebeği de çok olumsuz etkiler. Mümkün olduğunca da mesafeli ol, az görüş derim.

cnm benimde seninkisi gibi...sarı oluyor sonra.bence korkmaya gerek yok diye düşünüyorum..

iyi rahatladım canım :)

yok canım benim bilgim ama doktora sor
ben de de karaciğer enzimelri yüksek çıktı ilaçları azalttım progestonu bıraktım tekrra tahlil yapılacak önemli değil dedi
bence seninkide çok önemli değildir amA doktora sor bence

Yok senin akıntın normal. Bende de oluyor o. Zaten enfeksiyonda kötü koku ve kaşıntı oluyormuş.

iiii :) yalnız değilmişim progestan hormonun etkisi ile akıntı olması normalmiş zaten ama sarı deyince korktum :)

gözün aydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…