2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok cnm merak etmeyin siz ben bekleyeceğim burayı.seninle neredeyse 1 ay var aramızda senin ki bugün yarın gelecekkkkkkk çooookkkk heyecanlııııı
benim kızım hayırlısıyla sağlıcakla gününü beklesin.bizim başka problemlerimiz var. kızım beklesin gününü

evet yaa süper olur. hatta kontrole gittiğimizde doktor dese ooo 9 cm açıklık var. sancılar çok yüksek sen nasıl duruyorsun böyle hiç mi hissetmiyorsun haydi doğuma dese
aynen yaa
hayırlısı neyse o olsun ama ben büyük ihtimal sezeryan isticem dötüm yemiyo maalesef
annemler çok kızıyolar bana
evet yaa o kısımda ağrı bende de oluyooo iç bacaklarımda oluyo birdee bazen çook zorlanıyorum yürürkenn mutfağa gitmeye korkuyorummm
ben bide çalışıyorum cnm bu haldesürekli otur kalk kimsede demiyo hamilesin bırak ben getireyim şu kağıdı ben alayım demiyor
haftaya cuma çıkıcam kesin duramıyorum off yeter ya

keşke ani bi ağrıyla gitsem baksalar 9 cm açıklık hemen doğuma
anca öyle normal yapabilirim sanırım
ayyy ne güzel dua ettin yahuuuuu...
bende hayal ediyorum yarın kontrol varrr doktor baksa açılman var seni yatışa alıyorum deseeee hemencecik doğuruversemmmm ayyy ne güzel oluuurrrrrrr
kasıkta ağrı var derken canımm mesela ben sırt isti yatamıyorumm kasıklarım felaket ağrıyooo böyle batıyoo sankii sonra mesela soluma yatıyorum yaaa sağ kasığım mahvoluyoo ayy bu doğumun habercisidir inşallahh seninde öyle mi oluyooo:44::44::44:
hiiç görmediğimiz ufaklıklarıı nasıl hasretle bekliyoruz yaaa nasıl özledik onlarıııı
evet yaa süper olur. hatta kontrole gittiğimizde doktor dese ooo 9 cm açıklık var. sancılar çok yüksek sen nasıl duruyorsun böyle hiç mi hissetmiyorsun haydi doğuma dese
ayy kızlarr ne güzel dualar ediyosunuzzzzzz

ayyy ne güzel dua ettin yahuuuuu...
bende hayal ediyorum yarın kontrol varrr doktor baksa açılman var seni yatışa alıyorum deseeee hemencecik doğuruversemmmm ayyy ne güzel oluuurrrrrrr
cnm Rabbim bi avazda kurtarsın normali bekliyosun sende inşallah gönlüne göre verir rabbim
benim gibi dötü yemeyenlere söylemek istediğin bişiler varmı yorum alalım haha

ben normal istiyorum Allahın izniyle. sezeryandan korkuyorum:18::18:
ben de çalışıyorum. haftaya cuma son benim de öyle dublex çalıştığım yer. akşama kadar in çık 50 defa merdivenleri.

yarın son havadisleri yazarım artık canım herşey belli olur heraldee yarın doğum ne zaman olacakkk falann ayy sabırsızlanıyorum artıııkkkk
ayy ALLAHIM gönlüne göre versin o zaman canımm gününü doldursun ufaklıkk sizde problemlerinizi halledinn
ben bide çalışıyorum cnm bu haldesürekli otur kalk kimsede demiyo hamilesin bırak ben getireyim şu kağıdı ben alayım demiyor
haftaya cuma çıkıcam kesin duramıyorum off yeter ya
ayy hadi bakalım 1 haftan kalmışş sağ salim bi çıksan izneee rahat rahat yatsannn evinde misss

canım bütün gecem sağ taraf yarım saat sırtüstü yarım saat sol taraf yarım saat sonra kalk lavaboya şeklinde geçiyor
bacaklarımın iç tarafında çok ağrı var yürüyemez hale geldim yatakta dönerken bile zorlanıyorum birde her geçen gün karnımdahada aşağı iniyor buda zorluyor insanı ama az kaldı hayırlısıyla

ayy hadi bakalım 1 haftan kalmışş sağ salim bi çıksan izneee rahat rahat yatsannn evinde misss

off keşke cnm yaa ama evdede kesin sıkılırım hiç evde oturmadım ben 17 yaşımdan beri full iş devam:26:
kilo almaktan korkuyorum evde oluncada:26:

cnm Rabbim bi avazda kurtarsın normali bekliyosun sende inşallah gönlüne göre verir rabbim
benim gibi dötü yemeyenlere söylemek istediğin bişiler varmı yorum alalım haha
evet canım yaa normali çoook istiyorumm ALLAHTAN bi mani olmazsaaa...
yani böyllee hiç olumsuz bişey duymadım normal doğumla ilgilii o kadar sancı bebeğini görünce bıçak gibi kesiliyo diyolarr..
ama sezeryan korkutuyo beni yaa dikişlerin ağrısıı falan normal daha basit geliyoo bana birde sanırım eşim çok destekçi bu konudaa sezeryan olmanı istemiyorum korkuyorum diyooo ayy inşallah normal olur yaaa çok istiyorumm hemen acıların dinmesii oğluma rahat bakabilmek rahat hareket etmek falan..
sezeryandan daha avantajlı sankiii
kızlar bebek 1 haftada 100 gr alıyomudur acaba
alıyodur sanırım canım benimki on günde 100gr almıştııı

Bugün doguna giren bütün annelerle dualarimz bu mübarek saatlerde...Rabbim tez kurtasin hepsini yavrularıma darısı hayirlisiyla inşaallah...

kızlar bebek 1 haftada 100 gr alıyomudur acaba
son 2-3 haftamızda , hafta da 100 gr civarı alıyordur bence.

inşallah cnm aminnnn senin de yerın haberlerini bekliyor olacağız

akşam amcamın kızının sezeryan izine baktım hiç yok gibi:26:
1 yaşında çocuğu
artık sezeryanda estetik yapıyolar canım iz pek kalmıyoo zamanla yok oluyoo hem yapıştırma yapıyolarr artıkk ben öyle duymuştumm yaniii:26:
ayy aynı şeyler bende de var tam daa anlatıığın şeyler vallaaa.. ama kasık ağrısı beter batıyoo resmen kasıklarımmm
off keşke cnm yaa ama evdede kesin sıkılırım hiç evde oturmadım ben 17 yaşımdan beri full iş devam:26:
kilo almaktan korkuyorum evde oluncada:26:
bebişle kilo almazsın canım korkma yaaa.. izinden sonraa alırsanda doğuma kadarr doğumdan sonra verirsin nasılsaa takmaaa

bebişle kilo almazsın canım korkma yaaa.. izinden sonraa alırsanda doğuma kadarr doğumdan sonra verirsin nasılsaa takmaaa
bebiş olunca almamda.37 de ayrılınca son günlerimde kilo alırım diye korkuyorum çok şişerim falannnn diye:)
şuan 6 kilodayız

evet biz az almışız bence birazen fazla 3-4 daha alırım dimi geçmem?

bence de siz az almışsınız
ben zaten 14 kilo almış gibi durmuyorum herkes çok şaşırıyor. eşim bile gözüyle görmese inanmayacak o derece. ama aldım işte:)) iç karnım geniş sanırım baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…