ayy benim dün bi felaketti dediğin gibii tuvalete gitmeye korkuyodum o dereceee çıktı çıkıyoo sankiii
evet yaa o kısımda ağrı bende de oluyooo iç bacaklarımda oluyo birdee bazen çook zorlanıyorum yürürkenn mutfağa gitmeye korkuyorummm
tamamdır bu istatistiklere göree doğumumuz yakınnn
benimde iptal o alt taraf dizlerime kadar pertt
birde geçen gün ayağımı burktumm sağ ayak bileğimde pertt
bi doğursamdaa geçseee şu ağrılarrr...
ayy bak güya forumu sen bekleyecektin biz doğuracaktık yaaa bu gidişle sen doğuracan ben hala bekleyecemm
aynen yaaevet yaa süper olur. hatta kontrole gittiğimizde doktor dese ooo 9 cm açıklık var. sancılar çok yüksek sen nasıl duruyorsun böyle hiç mi hissetmiyorsun haydi doğuma dese
ben bide çalışıyorum cnm bu haldeevet yaa o kısımda ağrı bende de oluyooo iç bacaklarımda oluyo birdee bazen çook zorlanıyorum yürürkenn mutfağa gitmeye korkuyorummm
ayyy ne güzel dua ettin yahuuuuu...
keşke ani bi ağrıyla gitsem baksalar 9 cm açıklık hemen doğuma
anca öyle normal yapabilirim sanırım
kasıkta ağrı var derken canımm mesela ben sırt isti yatamıyorumm kasıklarım felaket ağrıyooo böyle batıyoo sankii sonra mesela soluma yatıyorum yaaa sağ kasığım mahvoluyoo ayy bu doğumun habercisidir inşallahh seninde öyle mi oluyooo:44::44::44:
iyidir inşallah canım bizimkisi hareket halinde maşallahbenimde kasıklarımda ağrı var hareket ettikçe dahada bir artıyor o kadar alıştım ki doğum sancısı gelincede çektiğim sancılardan sanıp önemsemicem galiba
hiiç görmediğimiz ufaklıklarıı nasıl hasretle bekliyoruz yaaa nasıl özledik onlarııııinşirah suresini dinleyince kızım kıpır kıpır banada huzur veriyor sakin kelebek gibi uçuşuyor kalbimin en yakınındaki minik yavrum benim şimdilik bir ben onu oda beni anlıyor ............
gelsede yavrum koklasammmmmmm
ayy kızlarr ne güzel dualar ediyosunuzzzzzzevet yaa süper olur. hatta kontrole gittiğimizde doktor dese ooo 9 cm açıklık var. sancılar çok yüksek sen nasıl duruyorsun böyle hiç mi hissetmiyorsun haydi doğuma dese
cnm Rabbim bi avazda kurtarsın normali bekliyosun sende inşallah gönlüne göre verir rabbimayyy ne güzel dua ettin yahuuuuu...
bende hayal ediyorum yarın kontrol varrr doktor baksa açılman var seni yatışa alıyorum deseeee hemencecik doğuruversemmmm ayyy ne güzel oluuurrrrrrr
aynen yaa
hayırlısı neyse o olsun ama ben büyük ihtimal sezeryan isticem dötüm yemiyo maalesef
annemler çok kızıyolar bana
ben bide çalışıyorum cnm bu haldesürekli otur kalk kimsede demiyo hamilesin bırak ben getireyim şu kağıdı ben alayım demiyor
haftaya cuma çıkıcam kesin duramıyorum off yeter ya
yarın son havadisleri yazarım artık canım herşey belli olur heraldee yarın doğum ne zaman olacakkk falann ayy sabırsızlanıyorum artıııkkkkyok cnm merak etmeyin siz ben bekleyeceğim burayı.seninle neredeyse 1 ay var aramızda senin ki bugün yarın gelecekkkkkkkçooookkkk heyecanlııııı
benim kızım hayırlısıyla sağlıcakla gününü beklesin.bizim başka problemlerimiz var. kızım beklesin gününü
ayy hadi bakalım 1 haftan kalmışş sağ salim bi çıksan izneee rahat rahat yatsannn evinde misssben bide çalışıyorum cnm bu haldesürekli otur kalk kimsede demiyo hamilesin bırak ben getireyim şu kağıdı ben alayım demiyor
haftaya cuma çıkıcam kesin duramıyorum off yeter ya
kasıkta ağrı var derken canımm mesela ben sırt isti yatamıyorumm kasıklarım felaket ağrıyooo böyle batıyoo sankii sonra mesela soluma yatıyorum yaaa sağ kasığım mahvoluyoo ayy bu doğumun habercisidir inşallahh seninde öyle mi oluyooo:44::44::44:
ayy hadi bakalım 1 haftan kalmışş sağ salim bi çıksan izneee rahat rahat yatsannn evinde misss
evet canım yaa normali çoook istiyorumm ALLAHTAN bi mani olmazsaaa...cnm Rabbim bi avazda kurtarsın normali bekliyosun sende inşallah gönlüne göre verir rabbim
benim gibi dötü yemeyenlere söylemek istediğin bişiler varmı yorum alalım haha
alıyodur sanırım canım benimki on günde 100gr almıştıııkızlar bebek 1 haftada 100 gr alıyomudur acaba
son 2-3 haftamızda , hafta da 100 gr civarı alıyordur bence.kızlar bebek 1 haftada 100 gr alıyomudur acaba
yarın son havadisleri yazarım artık canım herşey belli olur heraldee yarın doğum ne zaman olacakkk falann ayy sabırsızlanıyorum artıııkkkk
ayy ALLAHIM gönlüne göre versin o zaman canımm gününü doldursun ufaklıkk sizde problemlerinizi halledinn
artık sezeryanda estetik yapıyolar canım iz pek kalmıyoo zamanla yok oluyoo hem yapıştırma yapıyolarr artıkk ben öyle duymuştumm yaniii:26:akşam amcamın kızının sezeryan izine baktım hiç yok gibi:26:
1 yaşında çocuğu
ayy aynı şeyler bende de var tam daa anlatıığın şeyler vallaaa.. ama kasık ağrısı beter batıyoo resmen kasıklarımmm
canım bütün gecem sağ taraf yarım saat sırtüstü yarım saat sol taraf yarım saat sonra kalk lavaboya şeklinde geçiyor
bacaklarımın iç tarafında çok ağrı var yürüyemez hale geldim yatakta dönerken bile zorlanıyorum birde her geçen gün karnımdahada aşağı iniyor buda zorluyor insanı ama az kaldı hayırlısıyla
bebişle kilo almazsın canım korkma yaaa.. izinden sonraa alırsanda doğuma kadarr doğumdan sonra verirsin nasılsaa takmaaaoff keşke cnm yaa ama evdede kesin sıkılırım hiç evde oturmadım ben 17 yaşımdan beri full iş devam:26:
kilo almaktan korkuyorum evde oluncada:26:
bebiş olunca almamda.37 de ayrılınca son günlerimde kilo alırım diye korkuyorum çok şişerim falannnn diye:)bebişle kilo almazsın canım korkma yaaa.. izinden sonraa alırsanda doğuma kadarr doğumdan sonra verirsin nasılsaa takmaaa
bebiş olunca almamda.37 de ayrılınca son günlerimde kilo alırım diye korkuyorum çok şişerim falannnn diye:)
şuan 6 kilodayız
6 kilo mumaşallahhhhhh ben 14
6 kilo mumaşallahhhhhh ben 14
bende 7 kılo aldım canım :) Ama cok alsaydım da sıkıntı yapmazdım,nasıl olsa verırız canım, hem senın de normal,ideal,bakma bızımkıler az:)spor yaparız,hele sağlıklı sağlıklı gelsın bebişler :)
bende 7 kılo aldım canım :) Ama cok alsaydım da sıkıntı yapmazdım,nasıl olsa verırız canım, hem senın de normal,ideal,bakma bızımkıler az:)spor yaparız,hele sağlıklı sağlıklı gelsın bebişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?