ağrım yok sancım yok ama yürüyemiyorum benim kız resmen kasıklarımda kafası resmen bikini bölgemde gibi. ne ilginçtutarak yürüyorum. düşüverecek gibi:))))
beklemek iyi canım yaaaa bi sorun olmadıkça sezeryan olmamak en iyisi galibaaa...selam kızlar dr.dan geliyorum.
oğlanın keyfi yerinde, doğmaya niyeti yok mu daha dedim, dr günü dolmamış çocuğa niye baskı yapıyosun dedi.
sezeryan olsa bu cuma alıncaktı ama ben normal dedim son güne kadar beklicez bakalım.
18 eylüle kadar doğmazsa da suni sancı verilcek.
bir de kaynana ve kayınpeder geliyo bikaç güne, erken gelmiş olcaklar son günlerin stresine stres katar artık.
of off sezeryan olup da kavuşuvermek mi iyi böyle beklemek mi bilemedim:26::26::26:
ayy inşallah yaaa çocuğu gerçekten titizlenerek büyütmek istemiyorumm ben çamurun içinde dağın tepenin başında bi yerde büyümüşüm toz toprak ALLAH ne verdiysee adam akıllı hasta olduğumu bilmem dahaa çok şükürcanım ya bende 32 yasında yım suan ınsallah bırlıkte benı cok uzmeden buyurler gamzeden sonra 6yıl arayı cok açtım dıye dusu
nuyorum yoksa sımdı 3.de buyumus olurdu
ınsan ılk cocugunda cok tedırgın oluyor bakabılırmıyım acaba nasıl yapıcam dıye ben kızımda kucagıma alıp emzırene kadar anne olabılecegımı hıc dusunmemıstım dogdu teyzesı getırdı emzırmeye balsayınca annesı oldugumu anladım :) sonrası sırayla geldı ılkınde acamılık oluyor bıraz ama ıkıncıde baya bı bılınclı oluyorsun 3.de artık noluyor gorucez ....ınsallah rabbım sana da 3taneyı nasıp eder ama arasını fazla acma derım ben cok ta tıtız davranma sakın bız oğlumda herseye dıkkat ettım cok tıtızllendımm hıc mıkrop kaptırmadım ama oğlum 6. ayında astım oldu(( cok zorladı bızı hep tıkandı gecelerı onunla ugrastık sonunda ıstanbulda bır profesor bulduk bır yıldır her hafta aşı oluyor sukur ıyı geldı hattsa bugun asımız var yıne bıraazdan babası gelıp alıcak onu ve ası olurken sukur ki hıc aglamıyor 29ekımden sonra artık ıkı haftada bır ası olcak ınsallah sanıırm bu hastalıgıyla ugrastırdıgı ıcın bızı kendısı cok akıllı maslllah hıc uzmeden buyudu bızı ınsallah kardesı de ona benzer ablası canımızı cıkarmıstı acaıp afacandı :)
pazartesı ne dıcek bakalım dr. bıze cok meraklanıyorum bende ama kesın suni ıle olur dıye dusunuyorum
aynen canım benimde öyleee kafası çıkacak sanki acayip baskı var ama sancı falan yok çok enteresann..ağrım yok sancım yok ama yürüyemiyorum benim kız resmen kasıklarımda kafası resmen bikini bölgemde gibi. ne ilginçtutarak yürüyorum. düşüverecek gibi:))))
kizlar hast.den canli yayin :
serumum takildi bekliorum suan cuma saati dualarinizi esirgemeyin.. gorusmek uzere
selam dün gece çok bel ağrım vardı. ama doğurmadım ilk defa böyle panik oldum.. daha önceleri çok sancılarım oldu ama belden gelmediği için önemsemedim ama bu bel ağrısı başkaydı bugunde ayağa kalkınca oluyo sanırım çatı kemiklerim açılıyo yada bebeiş başını yeleştirmeye çalışıyo..kızımda yaşadığım herşeyi unutmuşum ya bi de tecrübeli anne alucam
evden dışarı çıkasım yok ama biraz yürüyüş yapmalıyım yoksa nasıl normal doğuracam ki...
kızlar şimdi siz bir an önce bebişleri kucaklamak istiyonuz ama gelince o bıdıklar insana bir ay nefes bile aldırmıyo .. uyku haram oluyo.. dün aksam belim ağrıyınca a hemen gelse dedim sonra önceki yaşadıklarım gelince aklıma bir kaç gece daha uyuyayım aceleye gerek yok diye aklımdan geçirmeye başladım..
selam dün gece çok bel ağrım vardı. ama doğurmadım ilk defa böyle panik oldum.. daha önceleri çok sancılarım oldu ama belden gelmediği için önemsemedim ama bu bel ağrısı başkaydı bugunde ayağa kalkınca oluyo sanırım çatı kemiklerim açılıyo yada bebeiş başını yeleştirmeye çalışıyo..kızımda yaşadığım herşeyi unutmuşum ya bi de tecrübeli anne alucam
evden dışarı çıkasım yok ama biraz yürüyüş yapmalıyım yoksa nasıl normal doğuracam ki...
kızlar şimdi siz bir an önce bebişleri kucaklamak istiyonuz ama gelince o bıdıklar insana bir ay nefes bile aldırmıyo .. uyku haram oluyo.. dün aksam belim ağrıyınca a hemen gelse dedim sonra önceki yaşadıklarım gelince aklıma bir kaç gece daha uyuyayım aceleye gerek yok diye aklımdan geçirmeye başladım..
kızlar o ağrıların yanısıraaa bacaklarınızın iç kısmında da ağrı oluyoo muu benim çok oluyo da o yüzden soruyorummmm:44::44:yürürken çok ağrım var benim cnm yaa topallıyorum resmen neden böyle
normalmi?
çatı kemiklerim ağrıyo çocuk düşücek gibi
aynen işte yürürken oluyor ayağa kalınca tutuyorum düşmesin diye:))))çatı kemiklerim de fenaaaayürürken çok ağrım var benim cnm yaa topallıyorum resmen neden böyle
normalmi?
çatı kemiklerim ağrıyo çocuk düşücek gibi
aynen canım benimde öyleee kafası çıkacak sanki acayip baskı var ama sancı falan yok çok enteresann..
yarın kontrol var kesin yine sancı fln çıkmayacak yaaaa
serumum takildi bekliorum suan cuma saati dualarinizi esirgemeyin.. gorusmek uzere
cnm benim bacakla kukumun birleştiği kemik yeride ağrıyo yürürken
kızlar o ağrıların yanısıraaa bacaklarınızın iç kısmında da ağrı oluyoo muu benim çok oluyo da o yüzden soruyorummmm:44::44:
kızlar o ağrıların yanısıraaa bacaklarınızın iç kısmında da ağrı oluyoo muu benim çok oluyo da o yüzden soruyorummmm:44::44:
kızlar o ağrıların yanı sıraaa bacaklarınızın iç kısmında da ağrı oluyoo muu benim çok oluyo da o yüzden soruyorummmm:44::44:
evet tam olarak ben de bunu anlatmak istemiştim
bizdede yoktu bi hareket yaaaa oysaki ne çok dua edip yatmıştımmm olmayınca olmuyor yahuuuuu
oğluşumun maşallah keyfi yerindee bakalım yarın doktor teyzesi ne diyeceekkkkk
ayy benim dün bi felaketti dediğin gibii tuvalete gitmeye korkuyodum o dereceee çıktı çıkıyoo sankiiivalla tuvalete gidince allaaahhh diyorum şimdi bişey olacak
evet yaa o kısımda ağrı bende de oluyooo iç bacaklarımda oluyo birdee bazen çook zorlanıyorum yürürkenn mutfağa gitmeye korkuyorummmcnm benim bacakla kukumun birleştiği kemik yeride ağrıyo yürürken
tamamdır bu istatistiklere göree doğumumuz yakınnninanılmaz hem de....kısaca benim alt taraf iptalgeceleri daha yoğun oluyor. yatakta dönemiyorum o derece. gündüzleri de yürütmüyorişte.ama bugün daha yoğun
keşke ani bi ağrıyla gitsem baksalar 9 cm açıklık hemen doğuma
anca öyle normal yapabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?