2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese hayırlı cumalar kızlar bugun bol bol dua edin cuma günü havada güzel biz kızımla tüm işlerimizi bitirdik meyvemizi yiyoruz ....

selam dün gece çok bel ağrım vardı. ama doğurmadım ilk defa böyle panik oldum.. daha önceleri çok sancılarım oldu ama belden gelmediği için önemsemedim ama bu bel ağrısı başkaydı bugunde ayağa kalkınca oluyo sanırım çatı kemiklerim açılıyo yada bebeiş başını yeleştirmeye çalışıyo..kızımda yaşadığım herşeyi unutmuşum ya bi de tecrübeli anne alucam
evden dışarı çıkasım yok ama biraz yürüyüş yapmalıyım yoksa nasıl normal doğuracam ki...
kızlar şimdi siz bir an önce bebişleri kucaklamak istiyonuz ama gelince o bıdıklar insana bir ay nefes bile aldırmıyo .. uyku haram oluyo.. dün aksam belim ağrıyınca a hemen gelse dedim sonra önceki yaşadıklarım gelince aklıma bir kaç gece daha uyuyayım aceleye gerek yok diye aklımdan geçirmeye başladım..

ağrım yok sancım yok ama yürüyemiyorum benim kız resmen kasıklarımda kafası resmen bikini bölgemde gibi. ne ilginç tutarak yürüyorum. düşüverecek gibi:))))

yürürken çok ağrım var benim cnm yaa topallıyorum resmen neden böyle
normalmi?
çatı kemiklerim ağrıyo çocuk düşücek gibi

beklemek iyi canım yaaaa bi sorun olmadıkça sezeryan olmamak en iyisi galibaaa...
birazcık erken geliyo gerçekten kv gil ALLAH sana sabır versinn inşallah bebiş fazla bekletmeden kendiliğinden geliverirrr...
ayy inşallah yaaa çocuğu gerçekten titizlenerek büyütmek istemiyorumm ben çamurun içinde dağın tepenin başında bi yerde büyümüşüm toz toprak ALLAH ne verdiysee adam akıllı hasta olduğumu bilmem dahaa çok şükür
inşallah oğlumda öylee olurr..
arayı fazla açmayı düşünmüyoruz zatenn bi iki üç sene sonra ideal gibi sankii sonraa herşeyin yükünden kurtulup tekrar bu sorumluluk altına giremem heraldee ama nasip tabikii hakkımızda hayırlısını versin ALLAHIMMM..
İNŞALLAH oğlun tez zamanda sapasağlam olur astım gerçekten zor hastalık ALLAHIM kimselere yaşatmasınn annemden biliyorumm..
ağrım yok sancım yok ama yürüyemiyorum benim kız resmen kasıklarımda kafası resmen bikini bölgemde gibi. ne ilginç tutarak yürüyorum. düşüverecek gibi:))))
aynen canım benimde öyleee kafası çıkacak sanki acayip baskı var ama sancı falan yok çok enteresann..
yarın kontrol var kesin yine sancı fln çıkmayacak yaaaa

ayy gercekten de benım 3. olucak ınsallah ama bende de bır panık esıme dıyorum nasıl bakıcaz sımdı ınsan her seferınde bı acemılık yasıyor ...gercekten cok haklısın dogunca da ayrı bır dert oluyor ama yınede ınsan bunye olarak hafıflıyor ya sankı bana doguca daha rahat gelıyor sonucta dunyaya gelınce rabbım de ızın verınce buyuyor ya ne bıleyım bana daha rahat gelıyor

ayy evet yaa uykusuzz her geceeeeeeeee
en iyisi son günlerimin tadını çıkarayım baariii gerçi yine uyku haram ama heralde çocuk olduktan sonra daha bi felakettir uyku durumlarııııı:18::18::18:
normalmi?
kızlar o ağrıların yanısıraaa bacaklarınızın iç kısmında da ağrı oluyoo muu benim çok oluyo da o yüzden soruyorummmm:44::44:

normalmi?
aynen işte yürürken oluyor ayağa kalınca tutuyorum düşmesin diye:))))çatı kemiklerim de fenaaaa
aynen canım benimde öyleee kafası çıkacak sanki acayip baskı var ama sancı falan yok çok enteresann..
yarın kontrol var kesin yine sancı fln çıkmayacak yaaaa

valla tuvalete gidince allaaahhh diyorum şimdi bişey olacak

kızlar o ağrıların yanı sıraaa bacaklarınızın iç kısmında da ağrı oluyoo muu benim çok oluyo da o yüzden soruyorummmm:44::44:

inanılmaz hem de....kısaca benim alt taraf iptal geceleri daha yoğun oluyor. yatakta dönemiyorum o derece. gündüzleri de yürütmüyorişte.ama bugün daha yoğun

bizdede yoktu bi hareket yaaaa oysaki ne çok dua edip yatmıştımmm olmayınca olmuyor yahuuuuu
oğluşumun maşallah keyfi yerindee bakalım yarın doktor teyzesi ne diyeceekkkkk

iyidir inşallah canım bizimkisi hareket halinde maşallah benimde kasıklarımda ağrı var hareket ettikçe dahada bir artıyor o kadar alıştım ki doğum sancısı gelincede çektiğim sancılardan sanıp önemsemicem galiba

kizlar hast.den canli yayin :

serumum takildi bekliorum suan cuma saati dualarinizi esirgemeyin.. gorusmek uzere

hadş hayırlısı bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz epidural olacak mısın suni sancı çok mu zor bende bu gidişle pazartesi aynı şeyleri yaşayacağım tercübelerini bekliyorum

inşirah suresini dinleyince kızım kıpır kıpır banada huzur veriyor sakin kelebek gibi uçuşuyor kalbimin en yakınındaki minik yavrum benim şimdilik bir ben onu oda beni anlıyor ............

gelsede yavrum koklasammmmmmm

valla tuvalete gidince allaaahhh diyorum şimdi bişey olacak
ayy benim dün bi felaketti dediğin gibii tuvalete gitmeye korkuyodum o dereceee çıktı çıkıyoo sankiii
cnm benim bacakla kukumun birleştiği kemik yeride ağrıyo yürürken
evet yaa o kısımda ağrı bende de oluyooo iç bacaklarımda oluyo birdee bazen çook zorlanıyorum yürürkenn mutfağa gitmeye korkuyorummm
inanılmaz hem de....kısaca benim alt taraf iptal geceleri daha yoğun oluyor. yatakta dönemiyorum o derece. gündüzleri de yürütmüyorişte.ama bugün daha yoğun
tamamdır bu istatistiklere göree doğumumuz yakınnn
benimde iptal o alt taraf dizlerime kadar pertt
birde geçen gün ayağımı burktumm sağ ayak bileğimde pertt
bi doğursamdaa geçseee şu ağrılarrr...
ayy bak güya forumu sen bekleyecektin biz doğuracaktık yaaa bu gidişle sen doğuracan ben hala bekleyecemm

keşke ani bi ağrıyla gitsem baksalar 9 cm açıklık hemen doğuma
anca öyle normal yapabilirim sanırım

evet yaa süper olur. hatta kontrole gittiğimizde doktor dese ooo 9 cm açıklık var. sancılar çok yüksek sen nasıl duruyorsun böyle hiç mi hissetmiyorsun haydi doğuma dese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…