2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İnanırım canım,cunku gercekten belli olmuyor,benı görenlerde sadece karnın cıkmıs dıyorlar,senın zaten doğumla 10 u gıder rahat,1 ay ıcınde de 4 kılo da gıder,emzırme baya kalori yaktırıyomuş:)insallah sutumuz olur:)

Son düzenleme:
artık son aydayız canım ,alacağımızı zannetmıyorum,belkı 1-2 kılo.Ama sanmam onu da.Cunku genelde son ayda herkes 1 kılo verıyor bıle :))

zaten bende top gibi bi göbek var komik görünüyorum
anlamadığım ben kilo almıyorum böyle durdum kaldım çocuk nasıl kilo alıyor

Son düzenleme:
evet biz az almışız bence birazen fazla 3-4 daha alırım dimi geçmem?
yok cnm almazsın 3-4 kilo. bence kilo alımı duruyor son haftalarda.ben mesela 2 haftadır falan sabitim hatta birazcık düştüm.

ben de öyle düşünüyorum valla.6 ayda fıstık gibi hatun olurum
amin inşallah hepimizin bol bol bol bol sütü olur.

oğluşun senden alıyordur annesi. doktor yapıyor mu tahlillerini??? tahlillerin güzel çıkıyorsa problem yok.

oğluşun senden alıyordur annesi. doktor yapıyor mu tahlillerini??? tahlillerin güzel çıkıyorsa problem yok.

cnm kansızlığım var sadece..

bu arada neredeyse 3-4 aydır süt içmiyorum mafediyo beni

oğluşumun kilosu çok iyi maşallah 34 te 2.600 dü

Aynen canım bende bılmıyorum,alıyolar bebısler,bıde en cok son ay alıyorlar:))Yedığımız dırek olarak onlara gıdıyor herhalde:))Insallh benım kızım da alır ,buyur bıraz,daha 2500 kendısı:))Mınyon bısı olcak herhalde:))Annesıne benzemıcekkk:))))))))Ben 4 kılo doğmusum:))))

inşallah cnm aminnnn senin de yerın haberlerini bekliyor olacağız
dua edin bana canımmm inşallah güzel haberlerle gelirimmmm..
bebiş olunca almamda.37 de ayrılınca son günlerimde kilo alırım diye korkuyorum çok şişerim falannnn diye:)
şuan 6 kilodayız

bende 6 kilo aldım 64 le hamile kaldım şuan 70 im
ohhh kızlarrr maşallah vallahi sizeeee
ben 13 kg aldım vee 92 kgyimm faciaaa... ama belli olmuyo benimde o kiloda olduğumm facede olanlarr görmüştür resimlerde 92 kgyimm

slm kızlR 30 ağustos 2012 saat 11:25te normal doğumla meryemnurum dünyaya geldi sancısı zor ama doğumum çok kolay oldu. çooook çirkin bi kzım varr ama müthiş bi duygu Allah isteyen herkese tattırsn. birde kızlar size tek tavsiyem göğüs ucu kremi alın yanınıza herşeyi unutun ama kkremi asla benm görünürde bişi yoktu ama şuan fenayızzz çok acıyo kzım çok iştahla emiyo ama ne yazıkki sütüm gelmiyo mama takviyesi yapmak zorunda kaldık . bi ara uzun uzun doğum hikayemide yazarım. benden sonra doğuran oldu mu mavişmaviş doğurmuştuur heralde

bende 6 kilo aldım 64 le hamile kaldım şuan 70 im

sizede maşallah cnm
senin kilonlada ben doğururum inşallah:)
ya ben iştahsızım hiç hamile gibi diilim ekmeklede pek aram yok ondan böyle oldu heralde.
bide kusmalar büyük etki:)
hala hemen hemen hergün çıkarıyorum

ayy tatlım gözünaydınnn yaaa çoook sevindimmmm kokla prensesi benim içinnnn
dün peluskanın suyu geldiii..
maviş ve ecrin doğum yaptıı bu arada maviş maalesef sezeryanla doğum yapmış..
bucarta da bugün suni sancı verdilerr o da bebişini kucağına almıştırrr.. bi ben kaldımm anlayacağınnn

benimde aynen iştahsızlık var zorla yemek yiyorum ve tekrar bulantılarım başladı,zaten 6 kiloda bebğin suyu ve kilosudur

yerim o çirkini ben, forumu açar açmaz doğum haberini aldım, Allah analı babalı büyütsün inşallah

6 -7 kilo alan kızları tebrik ediyorum 10 kilo fazlalığım benim sizden doktor bu gidişle 17-18 tamamlarsın diyor ama ben zayıftım 48 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…