ayy tatlım valla sıkıldım yaaa gelmiyoo bi türlü ufaklıkkk babası benden paniiiik doğur artık diyooo sezeryan olmasından çook korkuyorum diyip duruyoo kendi doğuracak ya sankiiisibellllllllllllllllllll tatlım napıorsun oğluşun iimi keyfi yerınde olsa gerek :)))))
ayy tatlım valla sıkıldım yaaa gelmiyoo bi türlü ufaklıkkk babası benden paniiiik doğur artık diyooo sezeryan olmasından çook korkuyorum diyip duruyoo kendi doğuracak ya sankiii
sancılar ara ara yokluyooo bi düzen tutturamadık henüz
sen nasılsııınnnn....
öyle canım yaa sezeryandan korkuyorum bendee ama hayırlısı tabiii... baksanaa mavişin herşey normaldii ama sezeryan olduuu:18::18:nazlı bebek oldu ıyıce senınkı aman sezeryan olmasında gec gelsede olur :))))
ben ııym gunduzlerı gecelerı sancılı 2 gundur .. ama gunduz tık yok anlamıorm ılgınc bnm kız gece coşuo herhal yerımden kalkamıorm wc felan
ayy hadi bakalım canım dualarım seninleeee tez zamanda inşallah kucağına alırsın yavrunuuu..kizlar hast.den canli yayin :
serumum takildi bekliorum suan cuma saati dualarinizi esirgemeyin.. gorusmek uzere
caanım ne yaptın senden haber bekliyorummmm..
öyle canım yaa sezeryandan korkuyorum bendee ama hayırlısı tabiii... baksanaa mavişin herşey normaldii ama sezeryan olduuu:18::18:
bende zorlanıyorum bazennn yaa kalkmaktaaa hherşşey zor geliyooo.. ama daha senin günün varrr ben şu son bi haftaya kadar hiiiç sancı hissetmiyodum daha ancak uğradılar banaa
senin kız bi iki hafta erken gelecek benceeeee
cnm serum verildi sanci gelicek die bekliorum acilmam artmis kendiliginden hadi hayirlisi artik
ayy hadi hayırlısı canım yaaaaa rahat bi doğum olur inşallahhhhh aklım seninlee dualarım seninleeee sanki ben doğuruyorummmm..cnm serum verildi sanci gelicek die bekliorum acilmam artmis kendiliginden hadi hayirlisi artik
plesentamda yaşlanma başlamış canım geçen cuma doktor öyle demişti yani kendi doktorum oo kaddar bekletmez gibi geliyoo banaaa....aynen cnm sabret ayy gelır elbet bızım komşu 41+5 de dogurdu oglandı oda :)
benm kız erken gelır bencede göbüşüm ıyıce ındı bacak arama cok baskı yapıo ayyy 3 kılo olsunda gelsın daha kucuk teyzesı :)
hoşgeldiniizzzzzzuzuuuuuunca bır takıpten sonra bende yazmaya karar verdım sıbel senın sayende karar bverdım bende en son 2009 temmuz annesıydım sımdıde eylul annesı olarak 3. bebegımı dunyaya getırmeye hazırlanıyrum ama bende de tık yok 2eylul son gunumuz bızımde ılk ıkı bebeklerım normal dogumdu bunuda ınsallah normal beklıyoruz ama benım bebişlerım bıraz nazlı oluyorlar ve gelmek ıstemıyorlar 40.haftadan sonra suni ıle dunyaya gelıyorlar o yuzden pek bı panık olmuyorum nıye gelmedı dıye ama bende ıyıce bunaldım sıkıldım cocuklarım sorup duruyo kardesımız ne zman gelıcek dıye dısarı cıkıyorum hala dogurmadınmı dıyolar bıde benım canımı cok sıktılar bu hamıleleıgımde oooo sende pek hamaratsın 3.mu yaptın her yaz doguruyosun gıbı bı suru sey daha o yuzden dısarı bıle cıkmak ıstemıyorum(( pazartesı kontrolumuz var bakalım ne dıcek dr
bu arada dogum yapan tum annelerı kutluyorum
yapacakl olanlara da hayrlı dıgumlar dılıyorum bır nefeste kurtarsın rabbım hepımızı ınsallah
sen almanca mezunuydun sanırım demi kontenjanlar da belli olmadı o dert de var ama benim olmayacak gibi hayırlısı olsun demeye alıştım artık napalım bebeğim gelse de bi an önce onunla unutsam bu dertleri
ayy maşallahh yaaaa inşallh bizde kolay doğum yaparız ikinci hemen gelivermiş ne güzeellll...ayyy canım ınsallah ya hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kucaguımmıza alalım artık bıran once
ablamız resımdekı 9yasında abımız 3yasında o daha cok kuck dıye dusunuyorum ama masallah cok bılmıs buyuk adam gıbı nerdeyse ablasıyla aynı hareketlerı yapıyor ve cok temkınlı bı cocuk kendısı kucuk abı olucak ılk zamanlar onu gordukce sen daha mınıcıksın kardesın olcak sana haksızlık dıye cok agladım ama alıstım artık bana yardımcı olucaklar ınsallah bakalım onlar
ablamız da abımızde suni sancılar verdıler ama ablamızda 9saat cok cektım canım cok yandı bır daha cocuk mocuk yok dedık esımde ben de ama unutuluyor abımızde 41.hafta bıtmıstı 3gunde bır kontrole gıdıyorduk pazartesı gunu bı gıttık dogum baslamıs dedı dr. ama ben de tık sancı yok bı serum taktılar yarım saatte pırt dıye gelıverdı :) hıc acı cekmeden dogum anı ama ıkısınde de hıc hıssetmedım ınsallah bunda da oyle olur ama yınde ıcımde korku var kardesımızde kız olcak ınsallah saglıklı gelsın aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?