2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sibellllllllllllllllllll tatlım napıorsun oğluşun iimi keyfi yerınde olsa gerek :)))))
ayy tatlım valla sıkıldım yaaa gelmiyoo bi türlü ufaklıkkk babası benden paniiiik doğur artık diyooo sezeryan olmasından çook korkuyorum diyip duruyoo kendi doğuracak ya sankiii
sancılar ara ara yokluyooo bi düzen tutturamadık henüz
sen nasılsııınnnn....

nazlı bebek oldu ıyıce senınkı aman sezeryan olmasında gec gelsede olur :))))

ben ııym gunduzlerı gecelerı sancılı 2 gundur .. ama gunduz tık yok anlamıorm ılgınc bnm kız gece coşuo herhal yerımden kalkamıorm wc felan

mrb kızlar bend kısmetse 10-17-24 eylül tarihlerinden birinde kısmetse sezeryan olucam inşallah allahın izniyle çok heyecanlıyım korkuyorum şoktayım zaman nasıl geçti diye perşembe ultrason ve nst ye giricem bakalım ne diyecek hayırlısı allahtan plasentam aşağıda olduğu için erken alacak doktorum

öyle canım yaa sezeryandan korkuyorum bendee ama hayırlısı tabiii... baksanaa mavişin herşey normaldii ama sezeryan olduuu:18::18:
bende zorlanıyorum bazennn yaa kalkmaktaaa hherşşey zor geliyooo.. ama daha senin günün varrr ben şu son bi haftaya kadar hiiiç sancı hissetmiyodum daha ancak uğradılar banaa
senin kız bi iki hafta erken gelecek benceeeee

kizlar hast.den canli yayin :

serumum takildi bekliorum suan cuma saati dualarinizi esirgemeyin.. gorusmek uzere

aynen cnm sabret ayy gelır elbet bızım komşu 41+5 de dogurdu oglandı oda :)

benm kız erken gelır bencede göbüşüm ıyıce ındı bacak arama cok baskı yapıo ayyy 3 kılo olsunda gelsın daha kucuk teyzesı :)

cnm serum verildi sanci gelicek die bekliorum acilmam artmis kendiliginden hadi hayirlisi artik

Allah yardımcın olsun tatlımmmm...ayy ne guzel böle yazıorsunz bızde okuyoruz heyecan basıoo.. Allah bı avazda kurtarsın bebegını sana bagıslasn kuzuuu hadı hayırlı dogumlarrrrr

cnm serum verildi sanci gelicek die bekliorum acilmam artmis kendiliginden hadi hayirlisi artik
ayy hadi hayırlısı canım yaaaaa rahat bi doğum olur inşallahhhhh aklım seninlee dualarım seninleeee sanki ben doğuruyorummmm..
peluskadan da haber yok daha yaaa onuda merak ediyorummmm....
plesentamda yaşlanma başlamış canım geçen cuma doktor öyle demişti yani kendi doktorum oo kaddar bekletmez gibi geliyoo banaaa....
benim oğlan kilo bakımından da tembeel anası iri babası iri bizim oğlan 39da 3 kg idi sadeceee amaaa sağlıklı olsunnn emişiriz biz oğluşumlaa kocaman olur ooo
biraz daha dursun o zaman annesii prenses karnındaaa

uzuuuuuunca bır takıpten sonra bende yazmaya karar verdım sıbel senın sayende karar bverdım bende en son 2009 temmuz annesıydım sımdıde eylul annesı olarak 3. bebegımı dunyaya getırmeye hazırlanıyrum ama bende de tık yok 2eylul son gunumuz bızımde ılk ıkı bebeklerım normal dogumdu bunuda ınsallah normal beklıyoruz ama benım bebişlerım bıraz nazlı oluyorlar ve gelmek ıstemıyorlar 40.haftadan sonra suni ıle dunyaya gelıyorlar o yuzden pek bı panık olmuyorum nıye gelmedı dıye ama bende ıyıce bunaldım sıkıldım cocuklarım sorup duruyo kardesımız ne zman gelıcek dıye dısarı cıkıyorum hala dogurmadınmı dıyolar bıde benım canımı cok sıktılar bu hamıleleıgımde oooo sende pek hamaratsın 3.mu yaptın her yaz doguruyosun gıbı bı suru sey daha o yuzden dısarı bıle cıkmak ıstemıyorum (( pazartesı kontrolumuz var bakalım ne dıcek dr

bu arada dogum yapan tum annelerı kutluyorum

yapacakl olanlara da hayrlı dıgumlar dılıyorum bır nefeste kurtarsın rabbım hepımızı ınsallah

uzuuuuuunca bır takıpten sonra bende yazmaya karar verdım sıbel senın sayende karar bverdım bende en son 2009 temmuz annesıydım sımdıde eylul annesı olarak 3. bebegımı dunyaya getırmeye hazırlanıyrum ama bende de tık yok 2eylul son gunumuz bızımde ılk ıkı bebeklerım normal dogumdu bunuda ınsallah normal beklıyoruz ama benım bebişlerım bıraz nazlı oluyorlar ve gelmek ıstemıyorlar 40.haftadan sonra suni ıle dunyaya gelıyorlar o yuzden pek bı panık olmuyorum nıye gelmedı dıye ama bende ıyıce bunaldım sıkıldım cocuklarım sorup duruyo kardesımız ne zman gelıcek dıye dısarı cıkıyorum hala dogurmadınmı dıyolar bıde benım canımı cok sıktılar bu hamıleleıgımde oooo sende pek hamaratsın 3.mu yaptın her yaz doguruyosun gıbı bı suru sey daha o yuzden dısarı bıle cıkmak ıstemıyorum (( pazartesı kontrolumuz var bakalım ne dıcek dr

bu arada dogum yapan tum annelerı kutluyorum

yapacakl olanlara da hayrlı dıgumlar dılıyorum bır nefeste kurtarsın rabbım hepımızı ınsallah

hoşgeldiniizzzzzz
ayy kendimle birlikte herkesi strese soktum herhaldee
ne güzeel 3.bebiş ve ilk ikisi normal doğum harika yaaa
bende galiba 40 haftayı geçince suni yiyeceğim bu gidişlee oğlumun keyfii pek bi yerinde maşallahhhh hiiç çıkası yok içerideennn benimde 7 yaşında bi kardeşşim varr sorup duruyoo abla ne zaman doğacaak artık diyeee ayy ALLAHIN izniyle sağ salim kavuşuruz bebişlerimizeee....
sizin diğer ikisi kaç yaşındalarrr bu aradaa:26:

sen almanca mezunuydun sanırım demi kontenjanlar da belli olmadı o dert de var ama benim olmayacak gibi hayırlısı olsun demeye alıştım artık napalım bebeğim gelse de bi an önce onunla unutsam bu dertleri

canım belli olmaz o. Olmaz dersin kuzunun şansına olur da oluncada nasıl olcak bakalım 11i göreve başlama diyor

ayyy canım ınsallah ya hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kucaguımmıza alalım artık bıran once

ablamız resımdekı 9yasında abımız 3yasında o daha cok kuck dıye dusunuyorum ama masallah cok bılmıs buyuk adam gıbı nerdeyse ablasıyla aynı hareketlerı yapıyor ve cok temkınlı bı cocuk kendısı kucuk abı olucak ılk zamanlar onu gordukce sen daha mınıcıksın kardesın olcak sana haksızlık dıye cok agladım ama alıstım artık bana yardımcı olucaklar ınsallah bakalım onlar

ablamız da abımızde suni sancılar verdıler ama ablamızda 9saat cok cektım canım cok yandı bır daha cocuk mocuk yok dedık esımde ben de ama unutuluyor abımızde 41.hafta bıtmıstı 3gunde bır kontrole gıdıyorduk pazartesı gunu bı gıttık dogum baslamıs dedı dr. ama ben de tık sancı yok bı serum taktılar yarım saatte pırt dıye gelıverdı :) hıc acı cekmeden dogum anı ama ıkısınde de hıc hıssetmedım ınsallah bunda da oyle olur ama yınde ıcımde korku var kardesımızde kız olcak ınsallah saglıklı gelsın aramıza

ayy maşallahh yaaaa inşallh bizde kolay doğum yaparız ikinci hemen gelivermiş ne güzeellll...
abla 9 yaşındaymışş ayy size çoook yardımcı olurrr ne güzel yaaa... hem 3 yaşında olmasıda gayet iyi ortancanın ikisi büyürler ne güzeelll..
bizimde oğlumuz olacak ALLAHIM nasip ederseee bende çok istiyorum böyle 3 tane çocuğum olsun nasip kısmet işi tabikidee ilkini bi doğurayım helee bakalım ne kadar zorr gerçi annem 3.yü doğurduğunda benim yaşım baya vardı .oook iyi hatırlıyorumm hatta ben büyüttüm gibi bişey oldu çok yardımcı oldum anneme bakalım kendi çocuğumdaa durum ne olacakkk acaba bakabilecek miyim çok korkuyorummm:18::18::18::18:

selam kızlar dr.dan geliyorum.
oğlanın keyfi yerinde, doğmaya niyeti yok mu daha dedim, dr günü dolmamış çocuğa niye baskı yapıyosun dedi.
sezeryan olsa bu cuma alıncaktı ama ben normal dedim son güne kadar beklicez bakalım.
18 eylüle kadar doğmazsa da suni sancı verilcek.

bir de kaynana ve kayınpeder geliyo bikaç güne, erken gelmiş olcaklar son günlerin stresine stres katar artık.
of off sezeryan olup da kavuşuvermek mi iyi böyle beklemek mi bilemedim:26::26::26:

canım ya bende 32 yasında yım suan ınsallah bırlıkte benı cok uzmeden buyurler gamzeden sonra 6yıl arayı cok açtım dıye dusu
nuyorum yoksa sımdı 3.de buyumus olurdu

ınsan ılk cocugunda cok tedırgın oluyor bakabılırmıyım acaba nasıl yapıcam dıye ben kızımda kucagıma alıp emzırene kadar anne olabılecegımı hıc dusunmemıstım dogdu teyzesı getırdı emzırmeye balsayınca annesı oldugumu anladım :) sonrası sırayla geldı ılkınde acamılık oluyor bıraz ama ıkıncıde baya bı bılınclı oluyorsun 3.de artık noluyor gorucez ....ınsallah rabbım sana da 3taneyı nasıp eder ama arasını fazla acma derım ben cok ta tıtız davranma sakın bız oğlumda herseye dıkkat ettım cok tıtızllendımm hıc mıkrop kaptırmadım ama oğlum 6. ayında astım oldu (( cok zorladı bızı hep tıkandı gecelerı onunla ugrastık sonunda ıstanbulda bır profesor bulduk bır yıldır her hafta aşı oluyor sukur ıyı geldı hattsa bugun asımız var yıne bıraazdan babası gelıp alıcak onu ve ası olurken sukur ki hıc aglamıyor 29ekımden sonra artık ıkı haftada bır ası olcak ınsallah sanıırm bu hastalıgıyla ugrastırdıgı ıcın bızı kendısı cok akıllı maslllah hıc uzmeden buyudu bızı ınsallah kardesı de ona benzer ablası canımızı cıkarmıstı acaıp afacandı :)

pazartesı ne dıcek bakalım dr. bıze cok meraklanıyorum bende ama kesın suni ıle olur dıye dusunuyorum

ağrım yok sancım yok ama yürüyemiyorum benim kız resmen kasıklarımda kafası resmen bikini bölgemde gibi. ne ilginç tutarak yürüyorum. düşüverecek gibi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…