2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende her iki evladımada cennet şerbeti diye zemzem suyu içirmiştim...hastane valizine ilk koydurum şey oydu cnm..
ben de koyayım eve gidince hemen
bu arada benim eşimde 6. ayımda işten ayrılmak zorunda kaldı. biz hiç kimseye söylemedik kimse bilmiyor işten ayrıldığını.
çünkü herkesin konuşup moralimi bozacağını biliyorum.şimdilik ben çalıştığım için idare ettik.
ama doğumda annemler gelecek falan sanırım öğrenecekler.kayınvalidemler falan çok yakın oturuyorlar ama onların bile haberi yok.herkes çok konuşacak biliyorum.inşallah bugünlerde hayırlısıyla bir iş bulur
Evet kızlar ben de korseyi kaç gün sonra kullanmaya baslayacagız bilmiyorum erken takarsam sezeryanım acır diye düşiünüyorum
var mı fikri olan?

sezeryan konusunda benim bir fikrim yok. ben niyeyse normale adapte ettim kendimi

ErGiNSeNa

Ağladım okurken...Neler cekmısınız,Bu kadar da vıcdansız olunurmu dıye dusunuyor ınsan..Yazıklar olsun öle anneye....Sabrını verıyor Allah bir sekılde,sadece yasadıkları kalıyor ınsanın yanına.Ahırette hesabını verır nasılsa....

Umarım bundan sonrakı surecler hep o sabrının mukafatı olarak sana geri döner.

beklemek iyi canım yaaaa bi sorun olmadıkça sezeryan olmamak en iyisi galibaaa...
birazcık erken geliyo gerçekten kv gil ALLAH sana sabır versinn inşallah bebiş fazla bekletmeden kendiliğinden geliverirrr...
biraz geç gelin desem nasıl olur bilmiyorum, kaynana neyse de son günlerde kayınpederle nasıl olcak evin içinde.
insan yalnız olmaya istediği gibi yayılmaya alışıyo zaten bir de hamilelik yani...
suyu az diye hareket de etmedim ben 2 aydır, bugünden sonra başlasam yürüyüşe işe yarar mı bilmiyorum..

maşallah canım sana da kızına da.
sütün de gelir, ilk günler ağız denen süt geliyo bazılarında. göğüslerine sıcak havlu koy, imkanın varsa duş al,
arladaşımın eve gelip duş alınca gelmişti bütün sütü.

kızlarrrrr.............................

az önce tuvalete gittim, açık renk küçük bi damla kan lekesi vardı, bu ne demek şimdi? dr.u arıyım mı?

sarma olayını ben normal doğumdan sonra yapmıştım her vc den sonra gevşet tekrara bağlalamak zorunda kalıyordum. ayrıca sardığım bez ikide bir belime çıkıyordu yani hiç rahat değildi 1 hafta sonunra dayanamadım kocişi gönderip korse aldırdım tabi oda yün kalın bel korselerinden alıp gelmiş onu kullanmak çok daha rahattı fakat acayip terletiyordu.. o yüzden doğumdan önce şimdi ince bir bel korsesi denilen korseden aldım( medikalden değil kesinlikle) bakalım onu deniyeceğim. yün korseyi doğumdan 20 gün sonra kullandım en fazla 10- 15 gün ama ne göbek kaldı ne başka fazlalık.. çok memnundum.. göbeğimde 10 cm lik bir yağ tabakası vardı ama hepsi içerde kalıyordu hiç yağlı göbüşte pörtleme olmamıştı..
size tavsiyem korseyi alıp bir köşeye atın sarmak pek çözüm değil..

kızlarrrrr.............................

az önce tuvalete gittim, açık renk küçük bi damla kan lekesi vardı, bu ne demek şimdi? dr.u arıyım mı?
ara konuş cnm ama nişandır bencebebiş bi kaç güne geliyor sanırım

korseyi bu tayt gibi olanlardan mı alıyorsun yoksa sadece bel için olanlardan mı??

arkadaslar dogumla bir yani bebekti,suyuydu, plasentasıydı falan....ilk etapta yani kac kilo gidiyomus ortalama bilen duyan gören var mıdır????

Bebebk kadar da plesentası olur, ödem de gidince 7-8 kg civarı diyorlar, zaten düzenli emzirip öyle abartmayınca tatlıyı falan lohusalık süresi sonunda rahat 10 kg' yu bulur dediler, inş.

Evet kızlar ben de korseyi kaç gün sonra kullanmaya baslayacagız bilmiyorum erken takarsam sezeryanım acır diye düşiünüyorum
var mı fikri olan?

normal yapsak bile orda da dikis olcak,korse sayesinde iyice hava alamıycak,terliycek daha kotu olcak diye korkuyorum..sezeryan olsam dikislere zarar verir mi? hem henuz bedenim belli degillll.......????internetten mi siparis verceksiniz siz?????

Canim benin ne mutlu sana..cok sevindim Allah hayırlı uzun ömür versin bebisine:)resminide koy hemen bı görelim çirkini:))

tabiiiki bekle canım ben 40, haftama giricem suni sancı verelim artık dedi doktor ona bile tereddüt ediyorum ne kadar içerde durursa o kadar iyi kendi gelsin diye :2:

benimde ikinci ilki suniyle oldu bununda gelmeye niyeti yok bayağı büyümüş doktor pazartesi gel suniyle alalım dedi napıcammm tırsıyorum kızım zor oldu 8saatte

tabiiiki bekle canım ben 40, haftama giricem suni sancı verelim artık dedi doktor ona bile tereddüt ediyorum ne kadar içerde durursa o kadar iyi kendi gelsin diye :2:

dr.u sezeryana ben ikna ettiğim için, başta son günleri bekledikçe riskler artar vs. diye bi sürü konuştu.
neymiş normal doğumda bebeğin ve benim ex olma riskim varmış, herkeste olduğu kadar bi risk mi dedi evet dedi.
e yani boşuna allah sağlıkla kurtarsın ikinizi de demiyo insanlar
normal doğum uzun bi süreçmiş, ameliyatlardan daha uzun ve yorucuymuş sağlık personeli için ama devley hemeroid ameliyatından bile az para ödüyomuş
hehe benim dr sezeryancı ama ikna ettim bakalım inş sonumuz güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…