- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
bende her iki evladımada cennet şerbeti diye zemzem suyu içirmiştim...hastane valizine ilk koydurum şey oydu cnm..
ben de koyayım eve gidince hemenbende her iki evladımada cennet şerbeti diye zemzem suyu içirmiştim...hastane valizine ilk koydurum şey oydu cnm..
Evet kızlar ben de korseyi kaç gün sonra kullanmaya baslayacagız bilmiyorum erken takarsam sezeryanım acır diye düşiünüyorum
var mı fikri olan?
biraz geç gelin desem nasıl olur bilmiyorum, kaynana neyse de son günlerde kayınpederle nasıl olcak evin içinde.beklemek iyi canım yaaaa bi sorun olmadıkça sezeryan olmamak en iyisi galibaaa...
birazcık erken geliyo gerçekten kv gil ALLAH sana sabır versinn inşallah bebiş fazla bekletmeden kendiliğinden geliverirrr...
maşallah canım sana da kızına da.slm kızlR 30 ağustos 2012 saat 11:25te normal doğumla meryemnurum dünyaya geldi sancısı zor ama doğumum çok kolay oldu. çooook çirkin bi kzım varrama müthiş bi duygu Allah isteyen herkese tattırsn. birde kızlar size tek tavsiyem göğüs ucu kremi alın yanınıza herşeyi unutun ama kkremi asla benm görünürde bişi yoktu ama şuan fenayızzz çok acıyo kzım çok iştahla emiyo ama ne yazıkki sütüm gelmiyo mama takviyesi yapmak zorunda kaldık . bi ara uzun uzun doğum hikayemide yazarım. benden sonra doğuran oldu mu mavişmaviş doğurmuştuur heralde
ben kesinlikle kullanmayı düşünüyorum. Sezeryan ya da normal farkını bilmiyorum ama çevremde kullananlar oldu ve gerçekten fark olduğunu düşünüyorum ben. Bizde korse değil de böyle sarıyorlar ince bir çarşafla falan. Zaten evde olacağım.dışarı uzun süreli çıkamam.evdeyken de sarılı tutacağım inşallah
kızlar bebek 1 haftada 100 gr alıyomudur acaba
ara konuş cnm ama nişandır bencekızlarrrrr.............................
az önce tuvalete gittim, açık renk küçük bi damla kan lekesi vardı, bu ne demek şimdi? dr.u arıyım mı?
sarma olayını ben normal doğumdan sonra yapmıştım her vc den sonra gevşet tekrara bağlalamak zorunda kalıyordum. ayrıca sardığım bez ikide bir belime çıkıyordu yani hiç rahat değildi 1 hafta sonunra dayanamadım kocişi gönderip korse aldırdım tabi oda yün kalın bel korselerinden alıp gelmiş onu kullanmak çok daha rahattı fakat acayip terletiyordu.. o yüzden doğumdan önce şimdi ince bir bel korsesi denilen korseden aldım( medikalden değil kesinlikle) bakalım onu deniyeceğim. yün korseyi doğumdan 20 gün sonra kullandım en fazla 10- 15 gün ama ne göbek kaldı ne başka fazlalık.. çok memnundum.. göbeğimde 10 cm lik bir yağ tabakası vardı ama hepsi içerde kalıyordu hiç yağlı göbüşte pörtleme olmamıştı..
size tavsiyem korseyi alıp bir köşeye atın sarmak pek çözüm değil..
kızlarrrrr.............................
az önce tuvalete gittim, açık renk küçük bi damla kan lekesi vardı, bu ne demek şimdi? dr.u arıyım mı?
arkadaslar dogumla bir yani bebekti,suyuydu, plasentasıydı falan....ilk etapta yani kac kilo gidiyomus ortalama bilen duyan gören var mıdır????
ara konuş cnm ama nişandır bencebebiş bi kaç güne geliyor sanırım
korseyi bu tayt gibi olanlardan mı alıyorsun yoksa sadece bel için olanlardan mı??
Evet kızlar ben de korseyi kaç gün sonra kullanmaya baslayacagız bilmiyorum erken takarsam sezeryanım acır diye düşiünüyorum
var mı fikri olan?
slm kızlR 30 ağustos 2012 saat 11:25te normal doğumla meryemnurum dünyaya geldi sancısı zor ama doğumum çok kolay oldu. çooook çirkin bi kzım varrama müthiş bi duygu Allah isteyen herkese tattırsn. birde kızlar size tek tavsiyem göğüs ucu kremi alın yanınıza herşeyi unutun ama kkremi asla benm görünürde bişi yoktu ama şuan fenayızzz çok acıyo kzım çok iştahla emiyo ama ne yazıkki sütüm gelmiyo mama takviyesi yapmak zorunda kaldık . bi ara uzun uzun doğum hikayemide yazarım. benden sonra doğuran oldu mu mavişmaviş doğurmuştuur heralde
nişan sümüğümsü ve biraz daha fazla olur canım ama ara bi için rahat etsin
selam kızlar dr.dan geliyorum.
oğlanın keyfi yerinde, doğmaya niyeti yok mu daha dedim, dr günü dolmamış çocuğa niye baskı yapıyosun dedi.
sezeryan olsa bu cuma alıncaktı ama ben normal dedim son güne kadar beklicez bakalım.
18 eylüle kadar doğmazsa da suni sancı verilcek.
bir de kaynana ve kayınpeder geliyo bikaç güne, erken gelmiş olcaklar son günlerin stresine stres katar artık.
of off sezeryan olup da kavuşuvermek mi iyi böyle beklemek mi bilemedim:26::26::26:
benimde ikinci ilki suniyle oldu bununda gelmeye niyeti yok bayağı büyümüş doktor pazartesi gel suniyle alalım dedi napıcammm tırsıyorum kızım zor oldu 8saattecanım ya bende 32 yasında yım suan ınsallah bırlıkte benı cok uzmeden buyurler gamzeden sonra 6yıl arayı cok açtım dıye dusu
nuyorum yoksa sımdı 3.de buyumus olurdu
ınsan ılk cocugunda cok tedırgın oluyor bakabılırmıyım acaba nasıl yapıcam dıye ben kızımda kucagıma alıp emzırene kadar anne olabılecegımı hıc dusunmemıstım dogdu teyzesı getırdı emzırmeye balsayınca annesı oldugumu anladım :) sonrası sırayla geldı ılkınde acamılık oluyor bıraz ama ıkıncıde baya bı bılınclı oluyorsun 3.de artık noluyor gorucez ....ınsallah rabbım sana da 3taneyı nasıp eder ama arasını fazla acma derım ben cok ta tıtız davranma sakın bız oğlumda herseye dıkkat ettım cok tıtızllendımm hıc mıkrop kaptırmadım ama oğlum 6. ayında astım oldu(( cok zorladı bızı hep tıkandı gecelerı onunla ugrastık sonunda ıstanbulda bır profesor bulduk bır yıldır her hafta aşı oluyor sukur ıyı geldı hattsa bugun asımız var yıne bıraazdan babası gelıp alıcak onu ve ası olurken sukur ki hıc aglamıyor 29ekımden sonra artık ıkı haftada bır ası olcak ınsallah sanıırm bu hastalıgıyla ugrastırdıgı ıcın bızı kendısı cok akıllı maslllah hıc uzmeden buyudu bızı ınsallah kardesı de ona benzer ablası canımızı cıkarmıstı acaıp afacandı :)
pazartesı ne dıcek bakalım dr. bıze cok meraklanıyorum bende ama kesın suni ıle olur dıye dusunuyorum
ben de öyle biliyorum niyeyse aramak istemiyorum:18::18::18::18::18:
ama çok azdı, öyle akıntıyla birlikte falan da değil, yani nişan değildir bence. ya kız korkutma beni.
tabiiiki bekle canım ben 40, haftama giricem suni sancı verelim artık dedi doktor ona bile tereddüt ediyorum ne kadar içerde durursa o kadar iyi kendi gelsin diye :2:
6 -7 kilo alan kızları tebrik ediyorum 10 kilo fazlalığım benim sizden doktor bu gidişle 17-18 tamamlarsın diyorama ben zayıftım 48 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?