Canim ya Allah mükafatını verecek inşaallah sana..onada cezasını kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmıyo ya bu dünyada yada öbür dünyada görecek...bundan sonraki hamileliğini güzel geçir her anın tadını cikar..Allah'a emanet
imtihan dünyası işteee ALLAHIM mutlaka size mükafatını verecektirr ALLAH büyükk kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbimm..
inşallah tez vakitte hamile kalırsınız veee bu kez tadını çıkartırsınızzz huzurlu bi hamilelik ve doğum geçirirsiniz inşallaaa....
bebiş nasibiyle gelir annesiii ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsunn inşallah eşin en kısa zamanda güzel bi iş bulurr kimseye duyurmamakla eennn iyisini yapmışssınız valla huzurunuz kaçmaz hiç olmazsaa..
kızlar ben şimdi nevresim takımı aldım.nevresim takımının yorgana geçirilen parçası çok büyük geldi bana. yani o kadar yorganı el kadarbebeğin üstüne nasıl örterim?? 1 yaşındaki çocuğa anca örtülür gibi geldi bana.(göz kararı 1x1.50 gibi boyutu) yorgan almadım ama aldığım nevresim takımı standarttı. yorgan alsam da o boyutlarda olacak yani. peki ben ne örteceğim uyurken üzerine:44::44:saçma bir sorumu oldu bilmiyorum ama valla bilemedim.
ya kızlar bu dediğiniz ot neyin nesi ne işe yarıyo acaba.
ya kızlar bu dediğiniz ot neyin nesi ne işe yarıyo acaba.
e yuh bodoslama dalınır mı yaaa ne dengesiz doktorlar var yaaa..biz geldik kızlar.. ben anlatayım haberler iyimi kötümü siz karar verin..geçen hafta 2 kilo 600 grm olan bebeğim bu hafta 2 kilo 500 grm olmuş nasıl olduysa.. bu arada küçük bu bebek dedikten sonra sana çatı muayenesi yaptımmı diye sordu. bende hayır dedim hemen ultrosonda baktığı yerde bodoslama daldı çatlak karı. çok acıdı. kemik yapın basık ve 1 cm de açılman var dedi. sonra sinsi sinsi sezeryan planları yaparken nasılsa bebeğin küçük çıkar doğar dedi.. :S nst de kalp atışlarımız iyi çıktı. hafif sancılar çıktı bide. bizden bu kadar. bide bebeğin küçük olduğu için 4-5 güne bir gel nst çok önemli küçük olunca dedi. bilgisayarına notlar aldı bide kemik basık 1 cm açılma falan diye. çatı muayenesi berbat bişeydi. çok acı çektim merdivenlerden bile inemedim hastanede..işte böyle bizden haberler..
e yuh bodoslama dalınır mı yaaa ne dengesiz doktorlar var yaaa..benim doktorum da kendi odasında bakıyo çatıya ama sancın yok diyo her seferinde bana o yüzden canın yanmasın diyo hiç yapmadı daha yaa..
kiloya da takma canım yaa üzme kendinii sağ salim doğsun hele bool bool emzirirsin tonttiş olur o annesiii..
inş canım. sütüm bol olsunda emzireyim inş. bu arada işte o ultroson için yattığım yerde sağ bacağını çıkar dedi. çıkardım taytımı. sonya eline eldiven giyip hurraaaaa. 3 parmağını falan soktu heraldeacıyo dedim sonra karıştırdı karıştırdı çıkardı elini. merdivenlerden bile inemedim ya. bide kemiklerin basık biraz dar dedi. inş fazla zorlanmam doğumda..
senin doktor parasını düşünüyor canım sezeryan doğumdada ex olma ihtimali var ne saçma ya anestezi zarar verirse ayılamazsakben hep normal doğumdan yana oldum kızımıda 8 saat sancıyla doğurdum karnımda birden uyandırılıp ne olduğunu anlamaya çalışmadan kendini zorlayarak ite ite dünyaya geldi ve bu onun için daha sağlıklı inş. oğlumdada öyle olu bekliyorum
yooook artık yyaaaaaa pes diyecek laf bulamadım o doktora yaaainş canım. sütüm bol olsunda emzireyim inş. bu arada işte o ultroson için yattığım yerde sağ bacağını çıkar dedi. çıkardım taytımı. sonya eline eldiven giyip hurraaaaa. 3 parmağını falan soktu heraldeacıyo dedim sonra karıştırdı karıştırdı çıkardı elini. merdivenlerden bile inemedim ya. bide kemiklerin basık biraz dar dedi. inş fazla zorlanmam doğumda..
inş canım. sütüm bol olsunda emzireyim inş. bu arada işte o ultroson için yattığım yerde sağ bacağını çıkar dedi. çıkardım taytımı. sonya eline eldiven giyip hurraaaaa. 3 parmağını falan soktu heraldeacıyo dedim sonra karıştırdı karıştırdı çıkardı elini. merdivenlerden bile inemedim ya. bide kemiklerin basık biraz dar dedi. inş fazla zorlanmam doğumda..
hadi kolay doğumların olsun canım inş.kızlar sabahtan beri düzensiz olan sancılarım düzene girdi. 30 dk da bir. hastaneye yarım saat uzaktayız. 15-20dkya inince gidicez.. inşallah çok sürmez, çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin.. bu arada 39+1 deyim
ay biz de isme karar vermedik daha sizin gibi doğunca da isimsiz olcak heraldeHanımlar biz geldik... 30 ağustos sabahı 8:40 da Aişem dünyaya geldi ( daha adına karar vermedik ben aişe diyorum :) ) 3030 kg ve boyud 52 cm. 29unda kontrole gittim suyumun az olduğunu söyledi yatış verdi doktor 14:30da başladı sni sancı vermeye bebeğin başı yerleşmiş normal olcak dedi inşaallah sonra bekle bekle beklee bende ne sancı ne açıklık... Ayrıntıları daha uzunca yazacam.. Kızımı genel anestezi ile dünyaya getirdim epidurali kabul etmedi vücudum sırtımı elik deşik ettiler epidural takmak için ama olmadı nasip böyleymiş... Kızımla bugün eve geldik sütüm zor zar geliyor yetmiyo kzııma sarılık olmasın diye mama takviyesi alıyoruz hepinizden dua istiyoruz... Ayrıntıları sonra yazcammm.. Bizden ayrılmayın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?