2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok teşekkür ederim kızlar inşallah dualarınızla olucak...sizler hamilesiniz dualarınız kabul olur bnm içinde dua ederseniz sevinirim..doqum anında yapılan dua kesinlikle geri çevrilmezmiş...saqlıklı ve hayırlı bir kızım olsun istiyorum..dua edenlerede şimdiden teşekkürler

bebekler zaten 1 yaşına kadar vucüt sıcaklıkları yüksek olduğu için yorgan örtünmezler en fazla battaniye oda fazla kalın değil sen yorganını al geçir kenarda dursun ben nevresime polar battaniyesini geçirdim yorgan duruyo

bugun 37+3, az once kontrolden geldık. 3,5 kg cıktı oglumuz. Kanala ınmıs ama tam yerlesmemıs henuz. Haftaya cuma yıne gelın dedı, çatı muayenesı yapacakmıs.

biz geldik kızlar.. ben anlatayım haberler iyimi kötümü siz karar verin..geçen hafta 2 kilo 600 grm olan bebeğim bu hafta 2 kilo 500 grm olmuş nasıl olduysa.. bu arada küçük bu bebek dedikten sonra sana çatı muayenesi yaptımmı diye sordu. bende hayır dedim hemen ultrosonda baktığı yerde bodoslama daldı çatlak karı. çok acıdı. kemik yapın basık ve 1 cm de açılman var dedi. sonra sinsi sinsi sezeryan planları yaparken nasılsa bebeğin küçük çıkar doğar dedi.. :S nst de kalp atışlarımız iyi çıktı. hafif sancılar çıktı bide. bizden bu kadar. bide bebeğin küçük olduğu için 4-5 güne bir gel nst çok önemli küçük olunca dedi. bilgisayarına notlar aldı bide kemik basık 1 cm açılma falan diye. çatı muayenesi berbat bişeydi. çok acı çektim merdivenlerden bile inemedim hastanede.. işte böyle bizden haberler..

e yuh bodoslama dalınır mı yaaa ne dengesiz doktorlar var yaaa.. benim doktorum da kendi odasında bakıyo çatıya ama sancın yok diyo her seferinde bana o yüzden canın yanmasın diyo hiç yapmadı daha yaa..
kiloya da takma canım yaa üzme kendinii sağ salim doğsun hele bool bool emzirirsin tonttiş olur o annesiii..

inş canım. sütüm bol olsunda emzireyim inş. bu arada işte o ultroson için yattığım yerde sağ bacağını çıkar dedi. çıkardım taytımı. sonya eline eldiven giyip hurraaaaa. 3 parmağını falan soktu heralde acıyo dedim sonra karıştırdı karıştırdı çıkardı elini. merdivenlerden bile inemedim ya. bide kemiklerin basık biraz dar dedi. inş fazla zorlanmam doğumda..

Hay allahım başa gelen çekiliyor da
herkesi aynı mı sanıyor bu doktorlar bazen sinir ediyorlar insanı
verdiğimiz parayla rezil mi oluyoruz sanki ne?
son gittiğim gün bana da ultrason foto vermedi ben de unutmuşum sormayı

Kızlar merhaba bende antibakteriyel tayt korse aldım bacaklarımı ve karın bölgemi kapsıyo ama doğumdan sonra kullanabilecekmym endişelym bide sezeryan olacak nasıl olur bilmem :26:

yuhh diyorum öyle çatı muayenesi mi olurmuş yahu

yok ben dr.umu seviyorum açık sözlü. parayı düşünse beni sezeryana zorlardı, beni kararlı görünce normal denicez bi engelin yok dedi.
onları da anlıyorum aslında, güya sezeryan yasaklanıyo dendi ama hala normal doğum cazip değil dr.lar için.
her gece normal doğuma gelmek mi istersin dr olsan sabah 9 da sezeryan yapmak mı.
benimle ilgilenicek bi ebe bile yok devlet hastanelerinde normal doğurmaya gitsem, yüzüne tükürür gibi muamele.
özele gidiyoruz iyi muamele için o da kendince haklı sezeryana yöneliyo. hem de normal doğumdaki en ufak riski bile elemiş oluyo.

hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla doğuralım inş bi nefeste.

yooook artık yyaaaaaa pes diyecek laf bulamadım o doktora yaaa

canım bol bol yürüyüş yap son haftalardasın açılır inşllh bide çömelme hareketleri yap bende 38 haftadan sonra çömelme hareketlerine başlıycam doğumumuz kolay olur inşllhh hepimizin

kızlar sabahtan beri düzensiz olan sancılarım düzene girdi. 30 dk da bir. hastaneye yarım saat uzaktayız. 15-20dkya inince gidicez.. inşallah çok sürmez, çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin.. bu arada 39+1 deyim

Hanımlar biz geldik... 30 ağustos sabahı 8:40 da Aişem dünyaya geldi ( daha adına karar vermedik ben aişe diyorum :) ) 3030 kg ve boyud 52 cm. 29unda kontrole gittim suyumun az olduğunu söyledi yatış verdi doktor 14:30da başladı sni sancı vermeye bebeğin başı yerleşmiş normal olcak dedi inşaallah sonra bekle bekle beklee bende ne sancı ne açıklık... Ayrıntıları daha uzunca yazacam.. Kızımı genel anestezi ile dünyaya getirdim epidurali kabul etmedi vücudum sırtımı elik deşik ettiler epidural takmak için ama olmadı nasip böyleymiş... Kızımla bugün eve geldik sütüm zor zar geliyor yetmiyo kzııma sarılık olmasın diye mama takviyesi alıyoruz hepinizden dua istiyoruz... Ayrıntıları sonra yazcammm.. Bizden ayrılmayın :)))

hatunirem ve mavis taze annelerımıze gzlerınız aydınnolsun darısı bızlere olsun bekleyen gunu gecen gelecek olan tum hamişlere ınsallah

hadi kolay doğumların olsun canım inş.

ay biz de isme karar vermedik daha sizin gibi doğunca da isimsiz olcak heralde
sen ve bebeğin sağlıklısınız maşallah allah hayırlı ömürler versin kızına, ayrıntıları merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…