2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla kızlar imkanınız varsa anne sütü dışında hiçbirşey vermeyin. Şekerli suyu ASLA vermeyin, bizimkiler hurmayı suda eritip birkaç kaşık vermişlerdi, o mantıklı geliyor bebişin aç kalmaması için, sonuçta hurma şifalı olduğu kanıtlanan bir meyve, ben de hastane çantama koydum bir torba hem bana hem bebişe.

Bazı Drlar korse, kuşak vs. hiç istemiyor hatta çamaşır bile giymeyin diyorlarmış kanama rahat olsun, içerde birşey kalmasın diyerek, yatağa koruyucu serdirip yatıranları da duymuştum. Şahsen göbeği desteklemek adına korsenin kullanışlı olacağına inanıyorum, hiç değilse sıcak tutar, bildim bileli karnım sıcak olunca ben mutlu olurum :)) Sezeryan da bir çeşit ameliyat, drlar zaten alt batın ameliyatlarının çoğunda korse giydiriyorlar hastaya, önden cırt cırtlı korseler var onların kullanımı rahat hem altta birşey olmuyor, ben de komşulara falan bi sorayım onlar çok bilgilidir bu konularda :)

Bebeklere ilk aylarda kesinlikle yorgan örtmeyin diyorlar, ya uyku tulumu ya da delikli yarım hafif bir battaniyeyi yatağın yanına sıkıştırarark kullanın demişlerdi, Ben de geçen hafta fark ettim kızıma yorgan almadığımızı; ama daha vakit var, havalar da iyi gidiyor çok şükür.

Ben anlamıyorum bu kv.leri sanki doğan bebek kendi torunları değil, dertleri nedir hiç çözemedim, bizimkiler de fazla ilgisiz, bi de diğer gelinleri nerdeyse yolda doğuracaktı gezmekten oturamaz yerinde, ben hastanede yattım, neler çektim umurlarında değil neymiş bayramda gezmemişim (halbuki yine o halimde büyüklere gittik) laf gelmişmiş, ben ya da bebeim bir sıkıntıya girdiğinde kim anlıyor kim çekiyor o sıkıntıyı bir yemek yapan bir hal hatır soran mı oluyor? Ben de bu mantıkla kimseye minnet etmiyorum, tavrımı koyuyorum geç de olsa anlıyrlar hatalarını. Maalesef insanlar bencil; ama kaybettiklerini bir bilseler böyle davranmazlardı.

kızlarrrrr.............................

az önce tuvalete gittim, açık renk küçük bi damla kan lekesi vardı, bu ne demek şimdi? dr.u arıyım mı?
herhangi bir

canım bi ara sor istersen.. enfeksiyon kaşıntı falan var mıydı? ya da kısa süre içinde (1-2 gün) ilişkiye girdiniz mi? tahriş olmuş da olabilir. korkma hemen

ya bizde şu cırtcırtlı elastik olanlardan da var.. eğer bezle rahat edemezsem onu kullanıcam.. ama kesinlik
le kullanıcam yani bişey.. farkını çook kişi söyledi, çok kişide gördüm

nişan gelirken hissediliyor mu????gelmeden evvel agrı sızı belirtisi oluyo mu????yani bayağı yoğun sümükümsü falan diyosunuz ya..yoksa hic anlasılmadan bi bakıyoruz gelmiş mi oluyoo?

nişan gelirken hissediliyor mu????gelmeden evvel agrı sızı belirtisi oluyo mu????yani bayağı yoğun sümükümsü falan diyosunuz ya..yoksa hic anlasılmadan bi bakıyoruz gelmiş mi oluyoo?

valla kimse nişan gelirken şöyle hissettim böyle ağrım oldu demedi.. hiç öyle biley okumadım.. genelde hep tuvalete gidince fark ettim falan diyorlar.. demekki bişey hisedilmiyor:44:

benimde ikinci ilki suniyle oldu bununda gelmeye niyeti yok bayağı büyümüş doktor pazartesi gel suniyle alalım dedi napıcammm tırsıyorum kızım zor oldu 8saatte

ya bende cok tırsıyorum ya ılkınde oldugu gıbı kızdı o buda kız cok zor olursa cok bagırmıstım canım cok yanmıstı cok korkuyorum benım bebegım kucukmus 3dr. gıttım kendı dr. dısındakıler kucuk bebek dedıler salı gunu en son zorlarsan 3kılo anca dogurursun dıyo dr. sankı nası zorlıcaksam ben

suandada acaıp kasılmalar var ama hıc agrı hıssetmıuyorum ya otekılerde de hıssetmemıstım buda suni sancıyı beklıyor sanırım dus aldım hemen belkı hastaneye gıderız dıye :))) hayal ıste belkı tutar :)

ayy canım ya ınsallah kolaycacık dogumlarımız olur

fadıme anamızın elı hakkında bılgısı olan var mı acaba ne zmn suya konulması gerekıyor ki ben korkudan koyamıyorum ya (( pazar gunu 40haftam doluyor koysammıkı

senin doktor parasını düşünüyor canım sezeryan doğumdada ex olma ihtimali var ne saçma ya anestezi zarar verirse ayılamazsak ben hep normal doğumdan yana oldum kızımıda 8 saat sancıyla doğurdum karnımda birden uyandırılıp ne olduğunu anlamaya çalışmadan kendini zorlayarak ite ite dünyaya geldi ve bu onun için daha sağlıklı inş. oğlumdada öyle olu bekliyorum

inşaAllah amiiiiiiiiiinnnnnn :18:yok canım daha koyma bendede var dayanılmaz sancım başlayınca koyucam yada suni sancımın son dakikalarında koyarım

Canim ya Allah mükafatını verecek inşaallah sana..onada cezasını kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmıyo ya bu dünyada yada öbür dünyada görecek...bundan sonraki hamileliğini güzel geçir her anın tadını cikar..Allah'a emanet

inşaAllah amiiiiiiiiiinnnnnn :18:yok canım daha koyma bendede var dayanılmaz sancım başlayınca koyucam yada suni sancımın son dakikalarında koyarım

ama hastaneye gıdınce nasıl koycaz sunı sancı verılırken mesela ayyyyy ne bılım ya madem dısarı cıkarayım esımın gorcegı bı yere o eve gelır kesın nebılım ya kontrole gıdınce baslamıs hemen yatıs derlerse genelde baa ole dıyolar basıyolar sunı sancıyı :) bakalım bekleyelım o zmn

o cırt cırtlı dediklerin de doğum sonrası korse diye mi satılıyo???

imtihan dünyası işteee ALLAHIM mutlaka size mükafatını verecektirr ALLAH büyükk kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbimm..
inşallah tez vakitte hamile kalırsınız veee bu kez tadını çıkartırsınızzz huzurlu bi hamilelik ve doğum geçirirsiniz inşallaaa....
bebiş nasibiyle gelir annesiii ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsunn inşallah eşin en kısa zamanda güzel bi iş bulurr kimseye duyurmamakla eennn iyisini yapmışssınız valla huzurunuz kaçmaz hiç olmazsaa..

bizim çanta arabada duruyo o otta çantanın içinde kızımda annem hastanede bir kap bulup koydu bundada herhalde öle olur :13:

ara konuş cnm ama nişandır bencebebiş bi kaç güne geliyor sanırım

korseyi bu tayt gibi olanlardan mı alıyorsun yoksa sadece bel için olanlardan mı??

yanlızca bel olarak satılıyomuş pazarda ondan almış eşim.. kendimde bel korsesi aldım. kilot kısmı yok sadece 15-20 cm uzunluğunda halka gibi bişey aldım kaymasın diye içinde şeffaf silikon gibi bişi var ... eşimin aldığı da aynı modeldeydi ama çok kalındı çok terletiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…