teşekkür ederim kızlar hepücüğünüzeee :)
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, büyütmeyi nasip etsin hepimize. kasık ağrım çok ama bebeğim iyi olsun da boşverrr...
bu ense kalınlığı testi için doktorum dedi ki "iyi bir yere yaptır çok önemli bu test" bir kaç yer araştırıyorum. son kararımı merak eden olursa buradan da yazarım.
sarı olduğunu nasıl anlıyorsun peçeteye öi sarı geliyor yoksa çamaşırda sarı mı??
ben de de akıntıo vAR Ama peçeteye ŞEFFAF gelior afedersiniz kuruyunca sarı gibi oluyor
her sarıdan mı korkmalıyız ???
her doktor yapamıyor mu??
ben ilk kez duydum
naasıl bişey bu ikili test sadece ultrasonda ense kalınlığı mı ölçülüyor ??
tatlım çok detay bilmiyorum. aşatırcağım.
görüntüleme merkezinde yapılıyor. senden kan da alınıyor. sadece ultrason değil. ikili test deniyor.
11-13. hafta arası yaptırılıyor ve ense kalınlığı ölçümüyle down-sendrom riski var mı bakılıyor. tanı koyma değil. riske bakılıyor. iyi bir hekim ölçmeli. yanı bu testi iyi yapabilen biri. iki doktor farklı sonuç diyebiliyormuş bu ikili testte.
ben normalde erdem hastanesine gidiyorum. orada fiyatı pahalı geldi bana. 300 tl civarı sanırım. devlette iyi yapılan yer zeynep kamil. bakmadım henüz onda da sıra vardır sanırım. özelde koşuyolu 150 tl sanırım orayı araştıracağım.
siz de araştırırsanız buradan paylaşırız.
doktorumun dediği bu testi yetkili iyi bir yerde yaptımalıymışız.
Erdemde hangi doktora gidiyorsun.ssk limi o fiyat.
erdemde sevil ateş erene gidiyoyurm. doktorum aşağı yukarı burada 300 dedi. biz bağkurluyuz indirmini ssormadım. 75 tl iiymiş nerede? 300 bana çok geldi kızlar. ilk gebeliğim de bilmiyorum detayı.
ikili test normal.
kızlar bunun bir de ileride 4lüsü var sanırım değil mi? 75tl fiyat alan arkadaşım nereden aldın? bir de kan ultrason dahil mi? bana bu fiyatları oktorum bugün dedi. 300tl erdem, zeynep kamil iyi, koşuyolu 150tl civarı dedi... buna istinaden koşuyolunu arayacağım ama gene de buradan fikirlerinizi almak istiyorum. anadolu yakasınayım ben de. memorial bana çok yakın ama çok pahalı gitmiyorum oraya.
En pahalı testler sanırım 2 li test, 3 lü test ve 4 boyutlu ultrason. Bunları iyi yerlerde iyi doktorlara yaptırmak lazım. O yüzden araştırma yapmak gerekli. Ben pazartesi gideceğim Dr. a sorarım kesin fiyatını memorialda.
Bir de bir iki tane iyi görüntüleme merkezi var. Onlardan fiyat almayı düşünüyorum. Asya da sonomed var bu yakada da medilab falan var. Fiyatları daha makuldur eminim ama iyi yaptıklarını nerden bileceğiz? Tavsiyeyle gitmek lazım.
işte aynen benim doktorum da yapanın iyi olması gerek dedi. ondan koşuyolu görüntüleme merkezine git dedi. kaç tane hastasına öneriyordur. vardır bildiği.
bir de kızlar yanlış ölçen olursa doğuma kadar korkuyla geçiyormuş gebelik. acaba down sendromlu mu diye... demin nette bir hanımın yazısına rastladım, ense kalınlığından riski var demişler. doğumda şükür sağlıklıymış bebeği. ikinci gebeliğimde yaptırmayacağım demiş.
kızlar ben ayrıntısını bilmiyorum sadece ikili test fiyatını sordum 75 dedilerultrason +kan testi mi dahil acaba bu fiyata...Herhalde öyledir.
kızlar ben ayrıntısını bilmiyorum sadece ikili test fiyatını sordum 75 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?