Hanımlar biz geldik... 30 ağustos sabahı 8:40 da Aişem dünyaya geldi ( daha adına karar vermedik ben aişe diyorum :) ) 3030 kg ve boyud 52 cm. 29unda kontrole gittim suyumun az olduğunu söyledi yatış verdi doktor 14:30da başladı sni sancı vermeye bebeğin başı yerleşmiş normal olcak dedi inşaallah sonra bekle bekle beklee bende ne sancı ne açıklık... Ayrıntıları daha uzunca yazacam.. Kızımı genel anestezi ile dünyaya getirdim epidurali kabul etmedi vücudum sırtımı elik deşik ettiler epidural takmak için ama olmadı nasip böyleymiş... Kızımla bugün eve geldik sütüm zor zar geliyor yetmiyo kzııma sarılık olmasın diye mama takviyesi alıyoruz hepinizden dua istiyoruz... Ayrıntıları sonra yazcammm.. Bizden ayrılmayın :)))
inş canım. sütüm bol olsunda emzireyim inş. bu arada işte o ultroson için yattığım yerde sağ bacağını çıkar dedi. çıkardım taytımı. sonya eline eldiven giyip hurraaaaa. 3 parmağını falan soktu heraldeacıyo dedim sonra karıştırdı karıştırdı çıkardı elini. merdivenlerden bile inemedim ya. bide kemiklerin basık biraz dar dedi. inş fazla zorlanmam doğumda..
kızlar sabahtan beri düzensiz olan sancılarım düzene girdi. 30 dk da bir. hastaneye yarım saat uzaktayız. 15-20dkya inince gidicez.. inşallah çok sürmez, çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin.. bu arada 39+1 deyim
bebekler zaten 1 yaşına kadar vucüt sıcaklıkları yüksek olduğu için yorgan örtünmezler en fazla battaniye oda fazla kalın değil sen yorganını al geçir kenarda dursun ben nevresime polar battaniyesini geçirdim yorgan duruyo
ıı gecelerr hatunlarr .. bucart dogurdumu ..
benım kızcemm artık eylul bebegı olmayı garantıledı
ayy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm. rahat bi doğum olur inşallaahhh..kızlar sabahtan beri düzensiz olan sancılarım düzene girdi. 30 dk da bir. hastaneye yarım saat uzaktayız. 15-20dkya inince gidicez.. inşallah çok sürmez, çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin.. bu arada 39+1 deyim
ayy tatlım ALLAH nalı babalı büyütsün isimsiz prensesimizii.Hanımlar biz geldik... 30 ağustos sabahı 8:40 da Aişem dünyaya geldi ( daha adına karar vermedik ben aişe diyorum :) ) 3030 kg ve boyud 52 cm. 29unda kontrole gittim suyumun az olduğunu söyledi yatış verdi doktor 14:30da başladı sni sancı vermeye bebeğin başı yerleşmiş normal olcak dedi inşaallah sonra bekle bekle beklee bende ne sancı ne açıklık... Ayrıntıları daha uzunca yazacam.. Kızımı genel anestezi ile dünyaya getirdim epidurali kabul etmedi vücudum sırtımı elik deşik ettiler epidural takmak için ama olmadı nasip böyleymiş... Kızımla bugün eve geldik sütüm zor zar geliyor yetmiyo kzııma sarılık olmasın diye mama takviyesi alıyoruz hepinizden dua istiyoruz... Ayrıntıları sonra yazcammm.. Bizden ayrılmayın :)))
en son suni sancı vermişlerdi bekliyodu canım...ıı gecelerr hatunlarr .. bucart dogurdumu ..
benım kızcemm artık eylul bebegı olmayı garantıledı
hayırlısı tabi canımm en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığıı biliyosun ecrinde sırf yüksek tansiyondan sezeryan olduuu galiba en doğru kararı verdin ALLAH sağ salim kavuştursun yavruna inşallaaahhhhh..merhaba kızlar
bizde kontrolümüzden geldik, endişelerim geçti çok şükür muayene saatine kadar dokuz doğurdum çünkü, çok zordu
ama çok şükür ki kilomuz, suyumuz, herbişeymiz çok iyi...
ama benim tansiyon problemim halen devam ediyor, günlük 3 doz ilaç almama rağmen 17 lerden inemedim
doktorum normal doğum yapabileceğimi ama bu tansiyonla 2 hafta içerisinde ne olacağını bilemeyeceğimizi, kararı bizim vermemiz gerektiğini, artıları eksileri birbir anlattı...
Doktoruma güveniyorum, sezeryan yanlısı desem zaten kendisi de hamile, yani doğum yaptıramaycak bana...
gerçi normal de olsa yaptıramayacak özel muayenesi var çünkü, o yüzden her halükarda nasıl doğum yapacaksak yapayım başka doktora yönlendirecek...
kısacası sezeryana karar verdik, riske atmak istemedik, beklersem eğer ola ki bir aksilik olursa benim yüzümden; çok acı çekerimdoktoruma güveniyorum yapacak bişeyim yok...
pazartesi tahliller için gideceğim, ama pazartesi mi girerim yoksa salı mı girerim ameliyata bilmiyorum haber veririm...inşallah bu haftasonu bir terslik yaşamayız...
hayırlısı böyleymiş bana dua edin lütfen
Ben de Eylül'ü tehdit ediyodum.. bak annecim Eylül'de doğarsan adın Eylül.. o kesin.
amaaa çabuk davranayım ağustosta geleyim dersen adını valla Agustyy koyarım ona göre diyodum
kızım da adını hak etti afferim benim pıtırcığımaaa
ıns cnm en yakın zamanda yazarım bılgılerımı2012 eylül bebekleri listesi topiğini açtık kızlar. Doğum yapanlar bilgilerini yazarsanız ben de listeye eklerim.
Hepiniz çok çok öpüldünüzzz
ayy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm. rahat bi doğum olur inşallaahhh..
ayy tatlım ALLAH nalı babalı büyütsün isimsiz prensesimizii.
hökümet gibi kadınsın ayoll ondan sancı mancı kabul etmemiş bünyee maşallah sanaaa
kızını bool bol kokla bizim içiiinnn
en son suni sancı vermişlerdi bekliyodu canım...
bizim bebişler gerçekten tam eylül bebişi olacaklar baksanaaa
hayırlısı tabi canımm en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığıı biliyosun ecrinde sırf yüksek tansiyondan sezeryan olduuu galiba en doğru kararı verdin ALLAH sağ salim kavuştursun yavruna inşallaaahhhhh..
hele ben hele ben ahhh ahhh içime dert oldu yahuuu baksanaaaa bdt benimle yakın olanların hepsii bebişleriyle emişiyooo peki ben ne yapıyorumm topiğin bekçiliğini yapıyorummm şaka gibi yaaaewt sıbelıcım yaa tam eylull bebegı olucakalrrhıc bu gunlere gelırım demıyodumm sona kaldım
canım ALLAH nalı babalı büyütsün ende senden haber bekliyodummm...kizlar normal dogurdum diyip anlatmak isterdim ama 5 cm acildim sancilarim cok sikti ve cok aci vericiydi epiduralim takildi yattim sonra oglumun kalp atislari 60 a kadar dustu dr.um hemsirelerim herkes panik hemen ameliuathaneye gttk bebegimin kafasi cok buyukmus kanaldan gecememis strese girmis ... bole iste simdi yatiorum sancilar ameliyat cok yoruldum uyumai dusunuorum .. bizde havadislr boleeee
kizlar normal dogurdum diyip anlatmak isterdim ama 5 cm acildim sancilarim cok sikti ve cok aci vericiydi epiduralim takildi yattim sonra oglumun kalp atislari 60 a kadar dustu dr.um hemsirelerim herkes panik hemen ameliuathaneye gttk bebegimin kafasi cok buyukmus kanaldan gecememis strese girmis ... bole iste simdi yatiorum sancilar ameliyat cok yoruldum uyumai dusunuorum .. bizde havadislr boleeee
Ben de Eylül'ü tehdit ediyodum.. bak annecim Eylül'de doğarsan adın Eylül.. o kesin.
amaaa çabuk davranayım ağustosta geleyim dersen adını valla Agustyy koyarım ona göre diyodum
kızım da adını hak etti afferim benim pıtırcığımaaa
hele ben hele ben ahhh ahhh içime dert oldu yahuuu baksanaaaa bdt benimle yakın olanların hepsii bebişleriyle emişiyooo peki ben ne yapıyorumm topiğin bekçiliğini yapıyorummm şaka gibi yaaa
senden de iyi performans bekliyoruk tatlım ama Elif hanımın gelmeye niyeti yoookkk
doktorum bekleyecek canım çatı muayenesi olmadım usgden baktı geçen cuma doktor rahim ağzım hala kapalıydııewt sıbell senın gunun cok az kalmıss..dr son gunee kadar beklıycekmı cnm buarada acılman varmı ben cok sık gıremedım ıcın takıp edemıyorummmmmm .. benımm kızcemm cok nazlı cıktıı annesınıı bekletıoo bı ddogsunda ben bunların hesabını sorucam onaaa bendeee ıı performans beklıodum ne yalan soluyeyımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?