2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maviş hoşgeldiniz canım, oh ne güzel doya doya öp kokla kızını maşallah, Allah analı babalı büyütsün, çok sevindim ya darısı başımıza.

canım sen ilçedeydin değil mi devlet hastanesi mi bu, ne hakla sana böyle davranır, şikayet etmek lazım bunları.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah kolayca alırsın bebişini kucağına bize haber ver.

ben de şimdilik yorgan almadım, zaten şimdi küçücük bi beşik aldık onda yatacak, o beşiğe de yorgan sığmaz. yünlü küçük bi battaniye aldık onu kullanıcam başta inşallah.

kızlar bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, daha sonra bi leke falan olmadı ben de aramadım dr.u, yarın falan birdaha olursa arıcam.

Dogum yapan anneler bebeklerinizin ultrasondaki ağırlıkları ile dogum kiloları yakinmi benim bir arkadasıma Dr son ölçümünde kilosu 4000 demiş, kiz 3100 doğurdu bu kadarda fark olur mu

merhaba kızlar

bizde kontrolümüzden geldik, endişelerim geçti çok şükür muayene saatine kadar dokuz doğurdum çünkü, çok zordu

ama çok şükür ki kilomuz, suyumuz, herbişeymiz çok iyi...

ama benim tansiyon problemim halen devam ediyor, günlük 3 doz ilaç almama rağmen 17 lerden inemedim

doktorum normal doğum yapabileceğimi ama bu tansiyonla 2 hafta içerisinde ne olacağını bilemeyeceğimizi, kararı bizim vermemiz gerektiğini, artıları eksileri birbir anlattı...

Doktoruma güveniyorum, sezeryan yanlısı desem zaten kendisi de hamile, yani doğum yaptıramaycak bana...
gerçi normal de olsa yaptıramayacak özel muayenesi var çünkü, o yüzden her halükarda nasıl doğum yapacaksak yapayım başka doktora yönlendirecek...

kısacası sezeryana karar verdik, riske atmak istemedik, beklersem eğer ola ki bir aksilik olursa benim yüzümden; çok acı çekerim doktoruma güveniyorum yapacak bişeyim yok...

pazartesi tahliller için gideceğim, ama pazartesi mi girerim yoksa salı mı girerim ameliyata bilmiyorum haber veririm...inşallah bu haftasonu bir terslik yaşamayız...

hayırlısı böyleymiş bana dua edin lütfen

ıı gecelerr hatunlarr .. bucart dogurdumu ..

benım kızcemm artık eylul bebegı olmayı garantıledı

Ben de Eylül'ü tehdit ediyodum.. bak annecim Eylül'de doğarsan adın Eylül.. o kesin.

amaaa çabuk davranayım ağustosta geleyim dersen adını valla Agustyy koyarım ona göre diyodum

kızım da adını hak etti afferim benim pıtırcığımaaa

2012 eylül bebekleri listesi topiğini açtık kızlar. Doğum yapanlar bilgilerini yazarsanız ben de listeye eklerim.
Hepiniz çok çok öpüldünüzzz

ayy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm. rahat bi doğum olur inşallaahhh..
ayy tatlım ALLAH nalı babalı büyütsün isimsiz prensesimizii.
hökümet gibi kadınsın ayoll ondan sancı mancı kabul etmemiş bünyee maşallah sanaaa
kızını bool bol kokla bizim içiiinnn
ıı gecelerr hatunlarr .. bucart dogurdumu ..

benım kızcemm artık eylul bebegı olmayı garantıledı
en son suni sancı vermişlerdi bekliyodu canım...
bizim bebişler gerçekten tam eylül bebişi olacaklar baksanaaa
hayırlısı tabi canımm en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığıı biliyosun ecrinde sırf yüksek tansiyondan sezeryan olduuu galiba en doğru kararı verdin ALLAH sağ salim kavuştursun yavruna inşallaaahhhhh..

aferın eylulleee hakettı bunu
2012 eylül bebekleri listesi topiğini açtık kızlar. Doğum yapanlar bilgilerini yazarsanız ben de listeye eklerim.
Hepiniz çok çok öpüldünüzzz
ıns cnm en yakın zamanda yazarım bılgılerımı

ewt sıbelıcım yaa tam eylull bebegı olucakalrr hıc bu gunlere gelırım demıyodumm sona kaldım

ewt sıbelıcım yaa tam eylull bebegı olucakalrr hıc bu gunlere gelırım demıyodumm sona kaldım
hele ben hele ben ahhh ahhh içime dert oldu yahuuu baksanaaaa bdt benimle yakın olanların hepsii bebişleriyle emişiyooo peki ben ne yapıyorumm topiğin bekçiliğini yapıyorummm şaka gibi yaaa
senden de iyi performans bekliyoruk tatlım ama Elif hanımın gelmeye niyeti yoookkk

kizlar normal dogurdum diyip anlatmak isterdim ama 5 cm acildim sancilarim cok sikti ve cok aci vericiydi epiduralim takildi yattim sonra oglumun kalp atislari 60 a kadar dustu dr.um hemsirelerim herkes panik hemen ameliuathaneye gttk bebegimin kafasi cok buyukmus kanaldan gecememis strese girmis ... bole iste simdi yatiorum sancilar ameliyat cok yoruldum uyumai dusunuorum .. bizde havadislr boleeee

canım ALLAH nalı babalı büyütsün ende senden haber bekliyodummm...
ama hayırlısı böyleymiş üzme kendinii sağ salim kavuşmussun bebişine en önemlisi o...

gozun aydın cnmm zor bı dogum olmuss sancıyı cekıp cekıp amelıyat olmussun .. bıolesıı hayırlıymıs demekkı.. sımdı guzelce dınlenn

Yelizcim alemsin valla hiç güleceğim yoktuD agustyy he sende cocuğu fena tehdit etmissin:)nasil gelsin yavrum

ewt sıbell senın gunun cok az kalmıss..dr son gunee kadar beklıycekmı cnm buarada acılman varmı ben cok sık gıremedım ıcın takıp edemıyorummmmmm .. benımm kızcemm cok nazlı cıktıı annesınıı bekletıoo bı ddogsunda ben bunların hesabını sorucam onaaa bendeee ıı performans beklıodum ne yalan soluyeyımm ..

doktorum bekleyecek canım çatı muayenesi olmadım usgden baktı geçen cuma doktor rahim ağzım hala kapalıydıı
yarın tekrar gideceğim ne diyecek bakalım inşallah açılmam fln vardır sancım da çıkarr yaaa günüm pazartsi doluyooo..
ayrıca plesentamda yaşlanmaya başlamıştııı

offf ne güzel uyumuştum.. yine bel ağrısı uyandırdı.. yine sabahlıycam heralde

MAŞALLAH topik baya kalabalık sanırım annelerin gözüne uyku girmez oldu artık.
geceleri uyumak eziyet olmaya başladı.sırayla anneler doğurmayada başlamış ne güzel
çok sevindim doğum yapan arkadaşları tebrik ederim diğer topikte doğum hikayelerini okudum çogunluk normal doğum olmuş
darısı bizlerede olur inş.benim de sancılar hafiften geliyor artık ama kısa süreli olduğu için şimdilik bekliyorum bakalım.
herkese kolay doğumlar diliyorum hayırlı saglıklı kucagımıza alırız inş.

ayy bayanlar bende suan acaip kalca kemigi agrisi var ya , cati mi deniyor ona neyse artik... bugun bebise bisiler alayim die carsida baya bi dolandim , yorgunluktan mi yoksa dogumla mi alakali anlamiyorum...kemiklerim belime ve kalcama batiyor sanki offffff... karnimda patlicak gibi tas gibi oldu :S

kızlar iyi geceler benim 40 + 4 oldu hala bende bişe yok yarın nst var ama oda iyi çıkıyo iki gün öncede gitmiştim kASIKLARIM BELİM ÇOK AGRIYO ADET SANCISI GİBİ AMA AÇIKLIK FİLAN YOKMUL BUGUN Bİ EBE BAKTI...İĞRENÇ BİR ŞEY YAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…