2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İyi geceler kızlar bugün kızımla gezmeye gittik akşamda misafir vardı baya yoğun bi gündü ama gözümde bir damla uyku yok sanırım heyecandan ve düşünmekten uyku girmiyo gözüme

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah. Bol bol dinlen annesi.
Sağlıklı olsun bebiş de artık sezeryan ya da normal hiç önemli değil.

Canim hayırlısı boylymis demek yavrunda sende iyisiniz önemli olanda bu..Allah anali babali büyütsün inşaallah bebisini..

canım ebeyi ya da kontrolü yapacak doktoru kontrole başlamadan önce uyar.. ben 3 kere girdim çatı muayenesine.. birini ebe, diğer ikisini farklı iki doktor yaptı.. muayeneye başlamadan önce ben gerginim biraz gevşemem lazım dedim beklediler. ve nazik olmalarını söyledim uyardım yani.. ve hiçbiri canımı acıtmadı. Çatı muayenesine karşı korkutmayalım herkesi, muayeneden önce uyarın kontrolü yapacak kişiyi mutlaka eminim ağrı sızı olmayacaktır

Okadar canım sıkkınki 2 saattir durmaksızın ağlıyorum. Kpssde meb verdiği sözü tutmadı yalnızca 3 kişilik kontenjan verdi. 500ler binler beklerken. Herşeyimizi hazırlamıştık araba kiralıyıp atandığım yere gidip prosedürü halledip raporuda verip döncektik. Okadar kesindiki herşey. Çok canım acıyor. Sadece kendimi bebeğimle saklnleştirmeye çalışıyorum. Bişi olcak diye çok korkuyorum ve daha çok ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi. Çok yoruldum. Allahım duy sesimi.

İyi geceler kızlar, daha yeni uyandım ama sanırım tekrar yatıcam. Doktor rahmimi uyaracam diye param parça etti alt tarafımız.Oturup kalkarken, tuvalete gittiğimde çok zorlanıyorum.Hayır bunca eziyete dogursaydım bari..İçim yanmayacaktı.. Eylül de geldi, bi benim eylülüm gelmedi

herkeze gunaydınnnnnnnnnnnnn bende sabah 5 te bi kalktım uyuku yok.oğluşum top oynıyor içerde onun kıyefı yerınde.doğum yapan arkadaşlar var allah analı babalı buyutmeye nasıp etsın inşşşşşşşşşşşşş sağlıkla buyutun yavrularınızı .darısı de doğurmayanlar başınnnnnnnnnnnnnnna. bugun babaanemız gelıyor.artık yavaş yavaş gelsın yavrum

gunaydınlar...saat 4:20 deyince biyonik kadın gibi gözlerimi pıt diye açıyorum....dakika şaşmadık gene

yorgunluktandır canım. bende de aynından oluyo

evet 40 haftamızın dolmasına 1 gün kala yani yarın saat 10:30 da hastanede olacağız ve sezeryan olacağım. doktorum genel anesteziyi tavsiye etti. epuduralin risklerinden korkuyorum ben de zaten. yıllarca süren baş ağrısı bel ağrısı falan yaptığını duydum başka kadınlardan.
bebişim gelecek artık ve ben çok korkuyorum
en başta 2,5 yaşındaki kızımın mutsuz olmasından korkuyorum
ameliyattan korkuyorum
iki çocukla başedememekten korkuyorum
stresliyim
deli gibi bazen gülüyor bazen ağlıyorum
öf anne olmak ne zormuş
dua edin arkadaşlar. benim de sizin de korktuklarımız başımıza gelmesin. mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım bebişlerimizle

Anneler 28. Haftada kan uyusmazligi ignesi yaptiran var miydi? Dogumdan sonra da yapiliyormus ya bi bilginiz var mi?

canım ben oldum 28. haftada rhogam iğnesi. doğumdan sonra da olacak mıyım bilmiyorum ama sürekli indirect coombs testi yapıyorlar negatif mi pozitif mi bakıyorlar hep negatifse sorun yok ama pozitifse sorun var demekmiş.

günaydın güzel anneler,
yavrularıyla kavuşanları tebrik ediyorum,darısı bizim başımıza...
bende bi kaç gündür kendime şaşıp kalıyorum.geceleri uyuyabiliyorum artık:)unutmuştm uzun zamandır çok güzel bi duyguymuş.

Canım geçmiş olsun, takılma kilosuna bebeğinin. Çevremde çok daha küçük doğup küveze bile girmeyenler oldu, o doğana kadar kocaman olur, çatı olayı da belli olmaz, senin dr biraz art niyetli gibi geldi bana, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.

pazar günü yapacak sezeryanını öyle mi?
hayırlısıyla evladını kucagına alırsın inşallah neden genel anesteziyi önerdi drun acaba
benim de zorunlu sezeryan olacak yüzde 90 spinal yaptıklarını söyledi
daha rahat oldugunu söyledi ben de kandım ...
pazartesi sabah benim dogumum da..
bu arada kızına güzel bir hediye paketi yaptır kardesin gelirken sana getirmiş dersin..
bana da baska biri söyledi..

canım sen ilçedeydin değil mi devlet hastanesi mi bu, ne hakla sana böyle davranır, şikayet etmek lazım bunları.
yok canım iş gereği köydeyiz.. gittiğimde ÖZEL hastane..

yok canım fazla takmıyorum kilosunu bana her efasında farklı söylüyo nasıl oluyosa.. küçücük ayakları incecik bacakları var. manken gibi olcak benim kızım doktorumda iyi aslında ama işte çatı muayenesinde kızdım biraz. hayırlısı olsun. inş hepimiz sağ salim alalım kucağımıza :)

Olsun canım ikiniz de sağlıklısınız ya önemli olan o. Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.

canım branşın neydi, düz memurluk tercihi falan yapsan olmuyor mu?

madem özel hastane bence şikayet et, böyle şeyler insanın psikolojisini çok etkiliyor.

dun gece ve bu sabah bır kac kez daha oncekılere benzemeyen sancılarım oldu ama cok duzensız. sankı rahım agzına bır sey saplanıyormus gıbıydı, ama bana " aaah" dedırten derecedeydı. haftaya cuma gunu catı kontrolu yapacak dr um.

bu hediye gerçekten işe yarıyor. annemde kuzenimin doğumunda söylemişti onlarda yapmışlardı.çok sevindi evdeki:)))
hediyenin yanı sıra battaniyesnini içine de sevdiği çikolatadan falan koymuşlardı.aaa kardeşin sana bak sevdiğin yiyeceklerden de almış demişlerdi. nasıl mutlu olmuştu:)))))

slmm kızlarr ben geldım esımle kayınvalıdeyı pazaraa gonderdım.. dogum olmadı gıttı kendı annemdee gelmek ıstıoo kayınvalıdemm dee dogumdan sonra gelsın dıoo sankı ona sorucazz annemde dogumda burda olmak ıstıo off ıyıce daraldımm

37+4 teyım bugun...
bu haftaya kadar hıc catlagım olmamıstı, toplamda 17 kg aldım.
cok mutluydum hıc olusmadı Allaha sukur dıyodum kı bu hafta bır baktım gobek delıgımın etrafı catlamıs.
aynanın karsısına gectım karnıma bakıyodum, gunes de vuruyodu camdan, o sırada bellı oldu hepsı. normal ışıkta bellı olmuyor ama catlaklar olusmus.
son zamanlarda havalar sıcak dıye krem surmeyı bırakmıstım, bunaltıyodu benı.
gecen aya kadar lıerac kullanmıstım her gun, aynı zamanda aklıma geldıkce de bebe yagı suruyodum.

aman sakın bırakmayın nemlendırıcı surmeyı, sabah aksam surun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…