kizlar normal dogurdum diyip anlatmak isterdim ama 5 cm acildim sancilarim cok sikti ve cok aci vericiydi epiduralim takildi yattim sonra oglumun kalp atislari 60 a kadar dustu dr.um hemsirelerim herkes panik hemen ameliuathaneye gttk bebegimin kafasi cok buyukmus kanaldan gecememis strese girmis ... bole iste simdi yatiorum sancilar ameliyat cok yoruldum uyumai dusunuorum .. bizde havadislr boleeee
kizlar normal dogurdum diyip anlatmak isterdim ama 5 cm acildim sancilarim cok sikti ve cok aci vericiydi epiduralim takildi yattim sonra oglumun kalp atislari 60 a kadar dustu dr.um hemsirelerim herkes panik hemen ameliuathaneye gttk bebegimin kafasi cok buyukmus kanaldan gecememis strese girmis ... bole iste simdi yatiorum sancilar ameliyat cok yoruldum uyumai dusunuorum .. bizde havadislr boleeee
kızlar iyi geceler benim 40 + 4 oldu hala bende bişe yok yarın nst var ama oda iyi çıkıyo iki gün öncede gitmiştim kASIKLARIM BELİM ÇOK AGRIYO ADET SANCISI GİBİ AMA AÇIKLIK FİLAN YOKMUL BUGUN Bİ EBE BAKTI...İĞRENÇ BİR ŞEY YAA
ayy bayanlar bende suan acaip kalca kemigi agrisi var ya , cati mi deniyor ona neyse artik... bugun bebise bisiler alayim die carsida baya bi dolandim , yorgunluktan mi yoksa dogumla mi alakali anlamiyorum...kemiklerim belime ve kalcama batiyor sanki offffff... karnimda patlicak gibi tas gibi oldu :S
Anneler 28. Haftada kan uyusmazligi ignesi yaptiran var miydi? Dogumdan sonra da yapiliyormus ya bi bilginiz var mi?
biz geldik kızlar.. ben anlatayım haberler iyimi kötümü siz karar verin..geçen hafta 2 kilo 600 grm olan bebeğim bu hafta 2 kilo 500 grm olmuş nasıl olduysa.. bu arada küçük bu bebek dedikten sonra sana çatı muayenesi yaptımmı diye sordu. bende hayır dedim hemen ultrosonda baktığı yerde bodoslama daldı çatlak karı. çok acıdı. kemik yapın basık ve 1 cm de açılman var dedi. sonra sinsi sinsi sezeryan planları yaparken nasılsa bebeğin küçük çıkar doğar dedi.. :S nst de kalp atışlarımız iyi çıktı. hafif sancılar çıktı bide. bizden bu kadar. bide bebeğin küçük olduğu için 4-5 güne bir gel nst çok önemli küçük olunca dedi. bilgisayarına notlar aldı bide kemik basık 1 cm açılma falan diye. çatı muayenesi berbat bişeydi. çok acı çektim merdivenlerden bile inemedim hastanede..işte böyle bizden haberler..
yorgunluktandır canım. bende de aynından oluyo
evet 40 haftamızın dolmasına 1 gün kala yani yarın saat 10:30 da hastanede olacağız ve sezeryan olacağım. doktorum genel anesteziyi tavsiye etti. epuduralin risklerinden korkuyorum ben de zaten. yıllarca süren baş ağrısı bel ağrısı falan yaptığını duydum başka kadınlardan.
bebişim gelecek artık ve ben çok korkuyorum
en başta 2,5 yaşındaki kızımın mutsuz olmasından korkuyorum
ameliyattan korkuyorum
iki çocukla başedememekten korkuyorum
stresliyim
deli gibi bazen gülüyor bazen ağlıyorum
öf anne olmak ne zormuş
dua edin arkadaşlar. benim de sizin de korktuklarımız başımıza gelmesin. mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım bebişlerimizle
yok canım iş gereği köydeyiz.. gittiğimde ÖZEL hastane..canım sen ilçedeydin değil mi devlet hastanesi mi bu, ne hakla sana böyle davranır, şikayet etmek lazım bunları.
yok canım fazla takmıyorum kilosunu bana her efasında farklı söylüyo nasıl oluyosa.. küçücük ayakları incecik bacakları var. manken gibi olcak benim kızımCanım geçmiş olsun, takılma kilosuna bebeğinin. Çevremde çok daha küçük doğup küveze bile girmeyenler oldu, o doğana kadar kocaman olur, çatı olayı da belli olmaz, senin dr biraz art niyetli gibi geldi bana, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.
Okadar canım sıkkınki 2 saattir durmaksızın ağlıyorum. Kpssde meb verdiği sözü tutmadı yalnızca 3 kişilik kontenjan verdi. 500ler binler beklerken. Herşeyimizi hazırlamıştık araba kiralıyıp atandığım yere gidip prosedürü halledip raporuda verip döncektik. Okadar kesindiki herşey. Çok canım acıyor. Sadece kendimi bebeğimle saklnleştirmeye çalışıyorum. Bişi olcak diye çok korkuyorum ve daha çok ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi. Çok yoruldum. Allahım duy sesimi.
yok canım iş gereği köydeyiz.. gittiğimde ÖZEL hastane..
yok canım fazla takmıyorum kilosunu bana her efasında farklı söylüyo nasıl oluyosa.. küçücük ayakları incecik bacakları var. manken gibi olcak benim kızımdoktorumda iyi aslında ama işte çatı muayenesinde kızdım biraz. hayırlısı olsun. inş hepimiz sağ salim alalım kucağımıza :)
pazar günü yapacak sezeryanını öyle mi?
hayırlısıyla evladını kucagına alırsın inşallah neden genel anesteziyi önerdi drun acaba
benim de zorunlu sezeryan olacak yüzde 90 spinal yaptıklarını söyledi
daha rahat oldugunu söyledi ben de kandım ...
pazartesi sabah benim dogumum da..
bu arada kızına güzel bir hediye paketi yaptır kardesin gelirken sana getirmiş dersin..
bana da baska biri söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?