Olsun canım ikiniz de sağlıklısınız ya önemli olan o. Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.
canım branşın neydi, düz memurluk tercihi falan yapsan olmuyor mu?
madem özel hastane bence şikayet et, böyle şeyler insanın psikolojisini çok etkiliyor.
slmm kızlarr ben geldım esımle kayınvalıdeyı pazaraa gonderdım.. dogum olmadı gıttı kendı annemdee gelmek ıstıoo kayınvalıdemm dee dogumdan sonra gelsın dıoo sankı ona sorucazz annemde dogumda burda olmak ıstıo off ıyıce daraldımm
iyiyken kötü olmak böyle oluyor işte yaaaakayınvaliden erken geldi aslında. ben o yüzden herkese eylül sonu doğumum diyorum ki erken plan yapmasınlar benim adıma:))))
gelsin annen de cnm sonuçta onun da torunu ve nasıl heveslidir.. kayınvaliden doğumdan sonra hemen gidecek mi?
slmm kızlarr ben geldım esımle kayınvalıdeyı pazaraa gonderdım.. dogum olmadı gıttı kendı annemdee gelmek ıstıoo kayınvalıdemm dee dogumdan sonra gelsın dıoo sankı ona sorucazz annemde dogumda burda olmak ıstıo off ıyıce daraldımm
annemdee heveslı ama kayınvalıdee dogum olduktan sonra arar solerız dıoo annemınn gelmesı buraya 12 saat..neden bunaa onlar karar verıo onu bılmıyorum..dogumdan hemen sonra gıdıcegınıı solemedıı 2 ay dururum demıstıı geldıgı zaman.. off daraldım ıyıce..
esımde pztsı dr gıdıcezz cuma yola cık derızz dedı allahtan esımm cok anlayıslı ..
37+4 teyım bugun...
bu haftaya kadar hıc catlagım olmamıstı, toplamda 17 kg aldım.
cok mutluydum hıc olusmadı Allaha sukur dıyodum kı bu hafta bır baktım gobek delıgımın etrafı catlamıs.
aynanın karsısına gectım karnıma bakıyodum, gunes de vuruyodu camdan, o sırada bellı oldu hepsı. normal ışıkta bellı olmuyor ama catlaklar olusmus.
son zamanlarda havalar sıcak dıye krem surmeyı bırakmıstım, bunaltıyodu benı.
gecen aya kadar lıerac kullanmıstım her gun, aynı zamanda aklıma geldıkce de bebe yagı suruyodum.
aman sakın bırakmayın nemlendırıcı surmeyı, sabah aksam surun.
annemdee heveslı ama kayınvalıdee dogum olduktan sonra arar solerız dıoo annemınn gelmesı buraya 12 saat..neden bunaa onlar karar verıo onu bılmıyorum..dogumdan hemen sonra gıdıcegınıı solemedıı 2 ay dururum demıstıı geldıgı zaman.. off daraldım ıyıce..
esımde pztsı dr gıdıcezz cuma yola cık derızz dedı allahtan esımm cok anlayıslı ..
bu hediye gerçekten işe yarıyor. annemde kuzenimin doğumunda söylemişti onlarda yapmışlardı.çok sevindi evdeki:)))
hediyenin yanı sıra battaniyesnini içine de sevdiği çikolatadan falan koymuşlardı.aaa kardeşin sana bak sevdiğin yiyeceklerden de almış demişlerdi. nasıl mutlu olmuştu:)))))
Evet ben de öyle yaptım pepeli bir yazı tahtası,bir gemici oyuncagı şampuan almıştım ve şişmek mcquenn li anahtarlık koydum çikolata da güzel fikir onu da eklerim..ve dayanamadım söyledim ona,kardeşin gelirken sana sürprizi varmış diye
canım bence kendi annen olsun benimde ilk doğumumda annem olmadı yanımda doğumdan sonra herkes var bi annm yoktu o kadar ağladımki, gerçi bu doğumumda da olamıycak ama o zaman daha toydum daha çok ihtiyacım vardı anneme
iyiyken kötü olmak böyle oluyor işte yaaaakayınvaliden erken geldi aslında. ben o yüzden herkese eylül sonu doğumum diyorum ki erken plan yapmasınlar benim adıma:))))
gelsin annen de cnm sonuçta onun da torunu ve nasıl heveslidir.. kayınvaliden doğumdan sonra hemen gidecek mi?
Kayınvaliden cok erken geldi sanki ama annenin gelmesine neden karışıyor ki?
gelsin annen de canım hiç sıkma canını boşver..
zaten cnm bu gibi durumlarda eşin tutumu tavrı çok önemli.sen eşine söyle. belki acil bir durum olur.bugün yarın doğuma giderim ne olur ne olmaz,ben anneminde doğumda yanımda olmasını istiyorum de.bence önümüzdeki hafta gelsin annen dezaten kalmış yaklaşık 10 günün....
bebekten sonra 15-20 gün daha kalacak anlaşılan kayınvaliden.annen de olacak. inşallah sorunsuz atlatırsınız2-3 kadın aynı evde ne kadar zor di mi şimdiden geriliyorsun anlayabiliyorum.sen bebeğine odaklan en iyisi
sen nerelerdesin bacım ben geldimde hep sen burda olurdun yaa ev sahibi gibi seni göremeyince yabancı bi topikte hissediyom kendimiayyy kayınvalidene göre neymiş ara anneni kız hemen bin gel sensiz doğurmak istemiyorum de
Kayınvalidenle ilişkin ne durumda bilmiyorum ama sen en güzeli eşinle muhattap ol senin kayınvaliden çok anneye ihtiyacın var senin bu en doğal hakkın sakın canını sıkma sakın bebişini bekle sabırla inşaAllah bütün güzellikler bizim olacak onlar gelince
annecigin ne diyo??yanında olayım illa o gun diye ısrar ediyo mu?...eger cok istiyosa kendi annen, bence yanında olsun, sonra icine batar,vicdan azabı cekersin...senin kararın,senin dogumun unutma...
ANNEMM yanımda olmak ıstıyorr bendee sen nezamanıstıosan ozaman gell dedım kımse karısmaazz bu konuda banaa.. azonce aradımm annemm aglıoo ıcım parcalandıı ..pztsı dr gıdıcem.. ona gore gel dedımm tabıkıde ozamanaa kadar beklerse ..
kızlarrazonce yarım bardak kadar suyum geldı.. ama devamı yok sımdılık .. sancımm hafıff.. dogum baslamıs olabılırmı kı.. beldende ınce ınce ıgne gıbı agrı gırıoo .. elıfım gelıcek sanırsam
ANNEMM yanımda olmak ıstıyorr bendee sen nezamanıstıosan ozaman gell dedım kımse karısmaazz bu konuda banaa.. azonce aradımm annemm aglıoo ıcım parcalandıı ..pztsı dr gıdıcem.. ona gore gel dedımm tabıkıde ozamanaa kadar beklerse ..
uzanıcam sımdı agrılarım artarsaa msj atarım yınee.. dua edın benım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?