aynen canım yaa sağlıkla gelsinler başka bişey istemiyoruzzz...çok güzel haber bu sibelcim senin adına çok sevindimOğluşunun kilosu da çok güzel
Sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyoruzİnşallah arkadaşların da dediği gibi suni sancıya gerek kalmaz bi anda doğurursun .Hadi bakalım forum canlanıyor gelsin adıyla EYLÜL BEBEKLERİ
Suksuk naptı acaba merak ediyorum :26:
kızlar sizi ara sıra takip ediyorum bende eylül annesiyim dayanamadım yazayım dedim. ya insanın kendi annesi gibi varmı cnm tabi ki annenin gelmek hakki insan k.annesine derdini söyleyemez rahat edemez.k.annen şimdi bakar sonra arkandan konuşur.annen ama baksada sesi çıkmaz can onlar ya kıyamma birde üzülmüş annen inşallah annen gelir de rahat edersin.rabbim sağlıkla kucağna almanı nasip etsin inşallah.
canım annen nie ağlıyoki onunda bu durumdan haberi varmı kayınvalidenin sölediklerinden falan aayy kıyamam ben hiç bir anneye yaaa söle hemen atlasın gelsin
ayy canım ya elif bebek geliyor heraldeAğrıların artmasa da sen doktora git bence, belki doğum başlamıştır Ay hadi bakalım inşallah hayırlısıyla gelir , bizleri haberdar et , Ben de yeni girdim seni görünce heyecan yaptım valla bdt lerimiz aynı
Dualarımız seninle hadi bakalım inşallah
saolun kızlarr epey uzandım esım belıme masaj yaptı bıcak gıbı agrılarr gelıo sıksık ama baska bısey yok henuz suyum gelmedıkızlaaarr ben geldiiiimmmm
oğluşumm 3500gr olmuşşnstde yine sancı yok maaleseffff
çatı muayenesi oldum müthiş rahat geçti doktorumun sayesindeee hiiiç acı duymadımmm. 1 cm açıklık ve yumuşama varr doktorum en geç perşembe yada cuma doğum yaptırcam dedii suni sancıylaaa bizden haberlerr böyleeee
en son ne zaman gitmiştin canım birde en son gittiğinde doktorun doğum olabilir fln dedi mii.kızlar bi akıl verinn haftaya burda bi doktora görünsem kendi dr uzak ya eğer doğum yakın derse o zaman kendi doktoruma giderim,ama korkuyorumm ya gittiğim dr çatı muayenesi yaparsa ben kendi dr başkasında asla rahat edemem
benim plesentada yaşlanma var canım yaa birde açılmam başlamış artıkk birde doktorumm bebişin riske girmesini istemiyoo kaka olayı fln filan o yüzden eşime en fazla iki üç gün daha beklerim demişş..sıbelcımm hayırlsıı olsun cnm sunı sancıdan bahsetmedı hıc benım drr pztsı gıdıcembakalm nedıcek
gittim kokulu kokulu temizlik ilaclari aldim yer silim temizlik yapim die ici me temizlik aski otuurdu
Canım ben de dua ederim sana ve bebişine . Sezaryen olacaksın diye mi sıkıntın yoksa ağrın filan mı var sorun nedir ?
en son ne zaman gitmiştin canım birde en son gittiğinde doktorun doğum olabilir fln dedi mii.
ayrıca doğum başlayınca atlasanız taksiyee ohooooo varırsınız ki kendi doktorunuzaa yani hemen olmuyomuş doğum öylee saatlerce sürüyomuş yaniiii..
benim plesentada yaşlanma var canım yaa birde açılmam başlamış artıkk birde doktorumm bebişin riske girmesini istemiyoo kaka olayı fln filan o yüzden eşime en fazla iki üç gün daha beklerim demişş..
kızlar ya, benim tansiyon hala devam ediyor yani şu 2 gün bir geçse...
hiçbir şikayetim yok, yerimden de kalkmıyorum ama tansiyonum yüksek, ödüm kopuyor ya
ilaç da kullanıyorum...
sarımsak, limon gibi şeyler denesem bir problem olur mu acaba, bir bilginiz varmı hiç ???
sarımsagı çiğnemeden yutun bi sakıncası olacagını hiç zannetmiyorum çok geçmiş olsun kafanızada fazla takmayın taktıkça fırlamasın şimdi
unnado da indirimdeyken almıştım ben, göğüs uçları kaşınıp acıyo bikaç haftadır sürüyorum ben de kremden, rahatlatıyo.doğuran arkadaşların hepsi lansinoh kremi tavsiye ediyo alan varmı aranızda arkadaşlar eczanelerde varmı yoksa nettemi baksam
bence taksiye bin git gel evine, doğumda da gidilir taksiyle ne olcak. insanın kendi evi gibisi olmaz, maddi sıkıntı yoksa tabikızlar bi akıl verinn haftaya burda bi doktora görünsem kendi dr uzak ya eğer doğum yakın derse o zaman kendi doktoruma giderim,ama korkuyorumm ya gittiğim dr çatı muayenesi yaparsa ben kendi dr başkasında asla rahat edemem
saolun kızlarr epey uzandım esım belıme masaj yaptı bıcak gıbı agrılarr gelıo sıksık ama baska bısey yok henuz suyum gelmedı
allah hepımıze yardım etsın bısey oldugunda gene yazarım
sıbelcımm hayırlsıı olsun cnm sunı sancıdan bahsetmedı hıc benım drr pztsı gıdıcembakalm nedıcek
Çok saol pespembe sıkıntm sezeryandan dolayı değil kordon dolanması canımı sıkan pazartesi başka bi dr a gidecem inş açılmştrbu şeklde beklemek yoruyo insanı Rabbim sağ selim kucağıma almayı nasip etsn inş
Maşallah bebişineMerhaba kızlar valla her gün bi açıyorum doğuranlar suyu gelenler maşallah diyorum eylül annelerine Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Doğuranlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün miniklerinizi diyorum.
biizmde bugün kontrolümüz vardı Eylülüm 3300 gram olmuş 20 günde 1 kilo almış şimdi doğuma 19 gün var 4 kiloyu geçermi ki geçerse problem olurmu sezaryana mı alırlar korkmaya başladım gerçi doktor herşey normal dedi ama haftaya çatı muayenesini yapacak nst ye alacak herşey ondan sonra belli olur heralde.
şükriyecim senden güzel bir haber bekliyorum her an , ilk eylül bebesi bakalım elif bebek mi olacak
canım kordon dolanması çok da kötü bir şey değil aslında normal bir olay.Bak netten şöyle bir yazı buldum içini rahatlatır belki :128:
Bebeklerin yaklaşık %20-25'inde doğum esnasında kordon dolanması görülebilmektedir. Bu dolanmalar doğum esnasında farkedilebildiği gibi, doğum öncesi ultrasonografide de görülebilmektedir. Kordonun bebeğin boynuna dolanmış olması bebeğe çoğu durumda zarar vermemektedir. Kordondaki damarlar, sağlam bir kılıfla koruma altındadır ve dolanma ya da sıkışma gibi durumlarda kan akışı kesilmemektedir.
Kordon dolanmasında genellikle bebeklerin çoğu sağlıklı bir şekilde doğum eylemlerini tamamlarlar. Sanılanın aksine boyundaki kordon bebeğin boynunu sıkmaz. Ayrıca, normal doğumda bebeklerin kalp atışları sürekli kontrol edilebilmekte ve ters bir durumda anında müdahale ile bebek sağlıklı bir şekilde dışarıya çıkarılabilmektedir. Dolayısıyla, kordon dolanmasından çok fazla korkmaya gerek yoktur. Durum doktor denetimine bırakılmalı ve doğum öncesi düzenli olarak kontrollere gidilmelidir.
Maşallah bebişineBence sezaryeni filan dert etme, sağlıklı oılsun da ben tosunumu sezaryenle doğurayım varsın Benim tek isteğim bebişime hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla neşeyle huzurla sevenlerimizle kavuşmak ...
hepimiz için inşallah öyle olsun
Eki Görüntüle 500909 buda benim bebeğiiim çirkin kzım beniiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?