2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ooyyy kızlar 38 haftaya giricem yarın beden temizliği yapmam gerek son birkez daha yapayım ama ne hallere giriyorum biraz ağdayla biraz epilatörle çok zor yavv,bu işin daha kolay yönünü bulan varmı

Sevgili tombisler :)))
Ben 31/08/2012 yani dün saat 8.40 da 39+0dayken 3230 gr 49 cm bir erkek bebik anası oldum :))))
Epidural sez oldum,dün dayanılmaz ağrılar içindeydim bu sabah evimize geldim bol su iciyorum ağrı kesici kullanıyorum ağrılarım baya azaldı
Oğlum güzel emıyor sutum de iyi çok şükür
Bekleyenlere sabır diliyorum, dogum yapmış olanlara da bir an önce iyileşmelerini
Opuldunuz

Allah sana tez zamanda hayırlı şifalar versin bebişinede hayırlı ömürler, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Mevla

bu arada kızlar o kadar doğum yapan oldu ama kimse daha hikaye paylaşmadı demi...
cnm 2012 eylül anneleri doğum hikayeleri topiği var. görmedin sanırım. paylaştı kızlar doğum hikayelerini
ooyyy kızlar 38 haftaya giricem yarın beden temizliği yapmam gerek son birkez daha yapayım ama ne hallere giriyorum biraz ağdayla biraz epilatörle çok zor yavv,bu işin daha kolay yönünü bulan varmı

var cnm kuaför:)))) ben kesinlikle eğilemiyorum. aynayla bile çok zorlanıyorum.o yüzden kuaföre gidiyorum.5. aydan beri gidiyorum.

o tarihe kadar gidermi bilmem ama benim sancılarım baya baya arttı sanki gününü beklemiycek

tam gününde normal doğum olması çokk az rastlanır bi durum olsa gerek ztn,bnm günde 1 yada 1 kaç kez gelip gidio hemen sancı 2 haftadır falan,gözüm hemen saate gidio :) hayırlısı hepimiz adına :)

tebrik ederim mommy, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

huy oldu hergün bu saatlerde uyanmak.Kızım masallah içimde bi o yana bi bu yana debelenip duruyor.Kızım asagı dogru diye yol gösteriyor babası O da en az benim kadar sabırsız..Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..

slm kizlar doguunca topige zor giriliomus hakketten cuma gunu sbh 8 de uyqndiktan sonra toplam suana kadar 3 saat uyumudumdur hem dayanilmaz sancilar cekip ardindan sezeryan olmak moralmen gocertti bni bn mibole etkilendim bilmem cok agrili gecti bugun yatamiorum kalkamiorum bebeimin gazini altini bile alamadim sutum de gelmedi kotu gunler gecirihorum nese buna sukur musait bi zamanda hikayemi anlaticam.. ii ge eler

iyi geceler kızlar.. bugün akşam 20:00 gibi yattım 21:00 gibi feci kulak ağrısıyla uyandım.. geçenlerde doktora gittiğimizde de vardı ağrı sağolsun dr dış kulakta önemsiz diyip bi damla bi krem vermişti.. neyse 21:00'dan 02:00'ye kadar arttıkça artan bi kulak ağrısı oldu.. acile gittik ama gözümden yaş geliyodu artık.. kulak zarı ilhitaplanması olmuş.. nasıl sinir oldum öbür doktora.. onun yüzünden önlemini alamadığım i,çin felaket ağrı çektim (özel hastane doktoruydu).. biz de bu gece devletin aciline gittik. annemin arkadaşı bi kadın dr vardı.. kulağıma o kontrol şeyini bile zor soktu nasıl şiş kulağım.. kulak zarı iltihaplanması var dedi.. ilaç yazdı antibiyotik ağrı kesici falan bi de bi damla verdi (ağrı kesici..) ağrım anca hafifledi.. çok fenaydım.. Annecim babacım da sağolsunlar etrafımda döndüler.. Allah'a şükürki ailemin yanındayım insanın tek olması ne zor bişeydirya

Son düzenleme:
kızlar biraz önce vajinal mukus tıkacım düştü wc'de yani naişanım geldi... kanlı akıntı ile birlikte gelmediği için şimdilik kimseye söylemedim.... dün akşamüzeri başlayan sancılarım var yürümekte zorluk çekiyorum foruma bile giremedim o yüzden senemciq ile mesajlaştık. şu nişan olayından dolayı uykum kaçtı yoksa deli gibi uykum vardı... internetten araştırıyorum sanki 10 kere okuduğum koınuyu bilmiyormuş gibi.... doğumdan önce 1-2 gün bazen 1 haftayı bulabiliyormuş... kızım diyorum pazartesi randevumuzu aldık 16:30'da doğacaksın inşallah. önce gelme doktor teyzemiz doğurtsun yoksa kimse nöbetçi o yaptıracak... bakalım yarın doğuma giriyorum da diyebilirim size.. sancılarım dayanılmaz yürü yürü evin içinde mahvoluyorum...

Hadi bakalım hayırlısı canım... sancı aralıklarını ve ne kadar sürdüğünü not almayı unutma.. şu nişan olayı kişisine göre değişiyor yani 12 saat içinde de olabiliyormuş doğum 1 hafta içinde de..

ay hadi uyanınnnn saat 8 olduuuu.. çok sıkıldımm.. kulağım da ağrıyo zaten

(hadi kuzucuklar annelerinize sağlam birer tekmecik atın da kalksınlar Eylül'ün annesi kalkmış siz de kalkın arkadaşımız bizi bekler diyin )

bekledik bekledik gelmediniz.. o zaman biz de gidiyoruz kızcaazımla.. (şükür azıcık kulağımın ağrısı hafifledi ağrıkesici işe yaradı) fırsat bu fırsat gidip uyuyayım azıcık..

herkesçiklere iyi sabahlar kızlar. öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…