benimde tansiyonum bu aralar hep düşük 10/5 veya 9/5 başım dönüyo oturup kalkınca
Ahh yine uyandım ,
yine uyku yookk....
bebeklerimizin olası doğum tarihi aynı :)
Sevgili tombisler :)))
Ben 31/08/2012 yani dün saat 8.40 da 39+0dayken 3230 gr 49 cm bir erkek bebik anası oldum :))))
Epidural sez oldum,dün dayanılmaz ağrılar içindeydim bu sabah evimize geldim bol su iciyorum ağrı kesici kullanıyorum ağrılarım baya azaldı
Oğlum güzel emıyor sutum de iyi çok şükür
Bekleyenlere sabır diliyorum, dogum yapmış olanlara da bir an önce iyileşmelerini
Opuldunuz
cnm 2012 eylül anneleri doğum hikayeleri topiği var. görmedin sanırım. paylaştı kızlar doğum hikayelerinibu arada kızlar o kadar doğum yapan oldu ama kimse daha hikaye paylaşmadı demi...
ooyyy kızlar 38 haftaya giricem yarın beden temizliği yapmam gerek son birkez daha yapayım ama ne hallere giriyorum biraz ağdayla biraz epilatörle çok zor yavv,bu işin daha kolay yönünü bulan varmı
Eki Görüntüle 500909 buda benim bebeğiiim çirkin kzım beniiiiiim
o tarihe kadar gidermi bilmem ama benim sancılarım baya baya arttı sanki gününü beklemiycek
Sevgili tombisler :)))
Ben 31/08/2012 yani dün saat 8.40 da 39+0dayken 3230 gr 49 cm bir erkek bebik anası oldum :))))
Epidural sez oldum,dün dayanılmaz ağrılar içindeydim bu sabah evimize geldim bol su iciyorum ağrı kesici kullanıyorum ağrılarım baya azaldı
Oğlum güzel emıyor sutum de iyi çok şükür
Bekleyenlere sabır diliyorum, dogum yapmış olanlara da bir an önce iyileşmelerini
Opuldunuz
oyyyyy hemde çokkk çirkin,maaşallah sana :)
Eki Görüntüle 500909 buda benim bebeğiiim çirkin kzım beniiiiiim
kızlar biraz önce vajinal mukus tıkacım düştü wc'de yani naişanım geldi... kanlı akıntı ile birlikte gelmediği için şimdilik kimseye söylemedim.... dün akşamüzeri başlayan sancılarım var yürümekte zorluk çekiyorum foruma bile giremedim o yüzden senemciq ile mesajlaştık. şu nişan olayından dolayı uykum kaçtı yoksa deli gibi uykum vardı... internetten araştırıyorum sanki 10 kere okuduğum koınuyu bilmiyormuş gibi.... doğumdan önce 1-2 gün bazen 1 haftayı bulabiliyormuş... kızım diyorum pazartesi randevumuzu aldık 16:30'da doğacaksın inşallah. önce gelme doktor teyzemiz doğurtsun yoksa kimse nöbetçi o yaptıracak... bakalım yarın doğuma giriyorum da diyebilirim size.. sancılarım dayanılmaz yürü yürü evin içinde mahvoluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?