2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar kızlar doğumlar peşisıra gelirken bende arada kaynayıversem ne güzel olur .artık çok heycanlı ve tahammülsüzüm.bian önce alsam oğluşumu kucağıma allahın izniyle.inşallah geri kalan eylül annelerimizde hayırlısıyla alıverirler kucaklarına bebeklerini.

filiz yavuz canım nasıl gidiyo annelik alışabildinizmi ayşan bebekle birbirinize.

bebek bezı konusunda arastırma yapan ya da cevresınden tavsıye ya da sıkayet duyan var mı acaba ?
ben 1 paket prıma premıum care yenıdogan ve 1 paket de molfıx gobek bagı oyuntulu yenıdogan aldım.

bu arada, bazı arkadaslar lansınoh gogus kremını sormus. ben aldım ve sımdıden surmeye basladım. gercekten gogus uclarında ve cevresınde sımdıden fark yarattı dıyebılırım. ınanılmaz bır yumusama oldu.

aynı zamanda lansınoh gogus pedı de almıstım, su andakı akıntılar ıcın de onu kullanıyorum. sütyenımın ıcınde yapıstırıyorum.

hatunirem maşallah bebişine, allah sağlıklı hayırlı ömürler versin

bnde prima stoklamısdım canım prima kullanıyoruz bir sorun yok simdilik hos hastanede hala ewde değil ama prima kullanıyoruz lansinoh gögüs ucu kremini dr werdi bana ilk günler çok ağrım olmusdu kullandım bol bol iyi geliyor baya.. lansinohun gögüs pompasındanda çok memnunum ama size tawsiye bol bol atlet we sütyen alın çünkü emzirince yada sağınca mutlaka üzerinize damlıyor..

allahım nazarlardan saklasın bütün bebeklere sağlık wersin onları kem gözlerden korusun inşallah

hatunirem

tatlım maşallah bebişine o ne güzel bi kızçe öle rabbim nazarlardan korusun inş güle güle büyüt kızçeni

kızlar bucart da doğurmuş sanırsam cnm senide tebrik ediyorum kocaman ... uzun bi bekleyiş ardından sonra kavuştun bebişine darısı bizlere

bnm kızçem nie gelmiyo yaw 38+3 üz ama hiç bi gelişme yok daha pazartesi kontrolüm var umarım herşey yolundadır:18:

sibelcim sen hala doğurmadınmı kız

benimde tansiyonum bu aralar hep düşük 10/5 veya 9/5 başım dönüyo oturup kalkınca

Herkese merhaba 39 a girdik hala bebisin gelmeye niyeti yok.gecen hafta sanci cikmisti bu hafta o da yok oglus yerini sevdi galiba
az önce Ağustos annelerine baktım da iyi günlerimiz valla ayy anam ne dertleri varHayirlisiyla doğsunlarda gaziydi pamukcuktu bizde uğraşırız

hadı hayırlısı sıbelcımm ınss tez zzamandaa kavusuruz kuzularmızaaa
ınss cnmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 500909 buda benim bebeğiiim çirkin kzım beniiiiiim
masalah cnm cok gusel bır bebek allah uzun omurler versın
bızım kızlarr cok nazlı cıktıı cnmm beklıyoruz bakalaım halaaa

keyfı yernde cnm bunlarınn cıkmak ıstemıolarrr

Son düzenleme:
Oyyyyy maşallah bebişine çoooook tatlı Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

ayy ALLAHIM nazarlardan saklasııınnnn....

Masallah bebegine annesi. Allah saglikla huzur icinde anali babali buyutmenizi nasip etsinn..

oyy oy maşallah allahım nazardan saklasın ne kadar tatlı maşallah kaderide kendi gibi güzel olsun inşallah

oyyşşş Maşallah Allahın nazarı üstünde olsn çok tattlı

Güzellik bu güzellik Allahım şansını bahtını kaderini de güzel eylesin,analı babalı büyüsün...

allahım nazarlardan saklasın bütün bebeklere sağlık wersin onları kem gözlerden korusun inşallah

aman allahım, insan koklamaya doyamaz bunuuuu..Masallah canım,tebrik ederim...

canlarımmm çoook saolun iyi dilekleriniz için rabbim tüm bebeklerimzi korusun inşallah. evlat aşk demekmiş ya bunu anladım onunla ayrı odalarda bile durmak istemiyorum çok özlüyorum o zaman rabbim bekleyen herkesi kavuştursun. inanın insan hamileyken sevdiğini zannediyo ama kucağına alınca sevgi işte bu diyyyooooo. Allahım yavrularımız sen koru

sorma cnm yaaa valla bnm kızçenin çıkacağı falan yok artık ben umudu kestim senin kızçeyi bekliyom inş güzel haberler verirsin bir an önce ama su işini ihmal etme yarın git doktora mutlaka ... ya ben face de bi seni tanıyom heee diğerleri kim bilmiyorum nickleriyle tanıdım herkesi orda isimden çıkaramıyom şimcik

doğum yapan anneler doğumdan bikaç gün öncesinden ne gibi belirtileriniz vardı acaba paylaşırmısınız.

oyyyy cnm yaaa ne güzel söledin öle bizde tatsak bi o sevgiyi hayırlısı ile

Ayhhh her gün daha çok heyecan sarmaya başladı beni özellikle KK ya girince daha çok heyecanlanıyorum BENDE O DUYGUYU TATMAK İSTİYORUM ÇOK SABIRSIZLANMAYA BAŞLADIM BABAMIZDA 12 EYLÜL GECE BURDA OLACAK İNŞ.DOĞUMDAN 23 GÜN SONRADA EVİME GİDECEM KISMETSE SAĞLIKLA GEL İNŞAALLAH ELİFİMMMMM BABANDA BENDE SENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ MELEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…