Eki Görüntüle 500909 buda benim bebeğiiim çirkin kzım beniiiiiim
bebek bezı konusunda arastırma yapan ya da cevresınden tavsıye ya da sıkayet duyan var mı acaba ?
ben 1 paket prıma premıum care yenıdogan ve 1 paket de molfıx gobek bagı oyuntulu yenıdogan aldım.
bu arada, bazı arkadaslar lansınoh gogus kremını sormus. ben aldım ve sımdıden surmeye basladım. gercekten gogus uclarında ve cevresınde sımdıden fark yarattı dıyebılırım. ınanılmaz bır yumusama oldu.
aynı zamanda lansınoh gogus pedı de almıstım, su andakı akıntılar ıcın de onu kullanıyorum. sütyenımın ıcınde yapıstırıyorum.
kızlar ya, benim tansiyon hala devam ediyor yani şu 2 gün bir geçse...
hiçbir şikayetim yok, yerimden de kalkmıyorum ama tansiyonum yüksek, ödüm kopuyor ya
ilaç da kullanıyorum...
sarımsak, limon gibi şeyler denesem bir problem olur mu acaba, bir bilginiz varmı hiç ???
hadı hayırlısı sıbelcımm ınss tez zzamandaa kavusuruz kuzularmızaaaen son ne zaman gitmiştin canım birde en son gittiğinde doktorun doğum olabilir fln dedi mii.
ayrıca doğum başlayınca atlasanız taksiyee ohooooo varırsınız ki kendi doktorunuzaa yani hemen olmuyomuş doğum öylee saatlerce sürüyomuş yaniiii..
benim plesentada yaşlanma var canım yaa birde açılmam başlamış artıkk birde doktorumm bebişin riske girmesini istemiyoo kaka olayı fln filan o yüzden eşime en fazla iki üç gün daha beklerim demişş..
ınss cnmmmmmmmmmmşükriyecim senden güzel bir haber bekliyorum her an , ilk eylül bebesi bakalım elif bebek mi olacak
canım kordon dolanması çok da kötü bir şey değil aslında normal bir olay.Bak netten şöyle bir yazı buldum içini rahatlatır belki :128:
Bebeklerin yaklaşık %20-25'inde doğum esnasında kordon dolanması görülebilmektedir. Bu dolanmalar doğum esnasında farkedilebildiği gibi, doğum öncesi ultrasonografide de görülebilmektedir. Kordonun bebeğin boynuna dolanmış olması bebeğe çoğu durumda zarar vermemektedir. Kordondaki damarlar, sağlam bir kılıfla koruma altındadır ve dolanma ya da sıkışma gibi durumlarda kan akışı kesilmemektedir.
Kordon dolanmasında genellikle bebeklerin çoğu sağlıklı bir şekilde doğum eylemlerini tamamlarlar. Sanılanın aksine boyundaki kordon bebeğin boynunu sıkmaz. Ayrıca, normal doğumda bebeklerin kalp atışları sürekli kontrol edilebilmekte ve ters bir durumda anında müdahale ile bebek sağlıklı bir şekilde dışarıya çıkarılabilmektedir. Dolayısıyla, kordon dolanmasından çok fazla korkmaya gerek yoktur. Durum doktor denetimine bırakılmalı ve doğum öncesi düzenli olarak kontrollere gidilmelidir.
Maşallah bebişineBence sezaryeni filan dert etme, sağlıklı oılsun da ben tosunumu sezaryenle doğurayım varsın Benim tek isteğim bebişime hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla neşeyle huzurla sevenlerimizle kavuşmak ...
hepimiz için inşallah öyle olsun
bızım kızlarr cok nazlı cıktıı cnmm beklıyoruz bakalaım halaaahatunirem
tatlım maşallah bebişine o ne güzel bi kızçe öle rabbim nazarlardan korusun inşgüle güle büyüt kızçeni
kızlar bucart da doğurmuş sanırsam cnm senide tebrik ediyorum kocaman ... uzun bi bekleyiş ardından sonra kavuştun bebişine darısı bizlere
bnm kızçem nie gelmiyo yaw 38+3 üz ama hiç bi gelişme yok daha pazartesi kontrolüm var umarım herşey yolundadır:18:
sibelcim sen hala doğurmadınmı kız
Herkese merhaba 39 a girdik hala bebisin gelmeye niyeti yok.gecen hafta sanci cikmisti bu hafta o da yok oglus yerini sevdi galiba
az önce Ağustos annelerine baktım da iyi günlerimiz valla ayy anam ne dertleri varHayirlisiyla doğsunlarda gaziydi pamukcuktu bizde uğraşırız
Oyyyyy maşallah bebişine çoooook tatlı Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ayy ALLAHIM nazarlardan saklasııınnnn....
Masallah bebegine annesi. Allah saglikla huzur icinde anali babali buyutmenizi nasip etsinn..
oyy oy maşallah allahım nazardan saklasın ne kadar tatlı maşallahkaderide kendi gibi güzel olsun inşallah
oyyşşş Maşallah Allahın nazarı üstünde olsn çok tattlı
Güzellik bu güzellikAllahım şansını bahtını kaderini de güzel eylesin,analı babalı büyüsün...
allahım nazarlardan saklasın bütün bebeklere sağlık wersin onları kem gözlerden korusun inşallah
hatunirem
tatlım maşallah bebişine o ne güzel bi kızçe öle rabbim nazarlardan korusun inşgüle güle büyüt kızçeni
kızlar bucart da doğurmuş sanırsam cnm senide tebrik ediyorum kocaman ... uzun bi bekleyiş ardından sonra kavuştun bebişine darısı bizlere
bnm kızçem nie gelmiyo yaw 38+3 üz ama hiç bi gelişme yok daha pazartesi kontrolüm var umarım herşey yolundadır:18:
sibelcim sen hala doğurmadınmı kız
aman allahım, insan koklamaya doyamaz bunuuuu..Masallah canım,tebrik ederim...
canlarımmm çoook saolun iyi dilekleriniz için rabbim tüm bebeklerimzi korusun inşallah. evlat aşk demekmiş ya bunu anladım onunla ayrı odalarda bile durmak istemiyorum çok özlüyorum o zaman rabbim bekleyen herkesi kavuştursun. inanın insan hamileyken sevdiğini zannediyo ama kucağına alınca sevgi işte bu diyyyooooohadı hayırlısı sıbelcımm ınss tez zzamandaa kavusuruz kuzularmızaaa
ınss cnmmmmmmmmmm
masalah cnm cok gusel bır bebek allah uzun omurler versın
bızım kızlarr cok nazlı cıktıı cnmm beklıyoruz bakalaım halaaa
keyfı yernde cnm bunlarınn cıkmak ıstemıolarrr
hadı hayırlısı sıbelcımm ınss tez zzamandaa kavusuruz kuzularmızaaa
ınss cnmmmmmmmmmm
masalah cnm cok gusel bır bebek allah uzun omurler versın
bızım kızlarr cok nazlı cıktıı cnmm beklıyoruz bakalaım halaaa
keyfı yernde cnm bunlarınn cıkmak ıstemıolarrr
canlarımmm çoook saolun iyi dilekleriniz için rabbim tüm bebeklerimzi korusun inşallah. evlat aşk demekmiş ya bunu anladım onunla ayrı odalarda bile durmak istemiyorum çok özlüyorum o zaman rabbim bekleyen herkesi kavuştursun. inanın insan hamileyken sevdiğini zannediyo ama kucağına alınca sevgi işte bu diyyyooooo. Allahım yavrularımız sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?