sağa sola dönmekten,ayaklarımının altının yanmasından saat 4de 5de anca, uyumuyorum adeta bayılıyorum bnde
kızlar biraz önce vajinal mukus tıkacım düştü wc'de yani naişanım geldi... kanlı akıntı ile birlikte gelmediği için şimdilik kimseye söylemedim.... dün akşamüzeri başlayan sancılarım var yürümekte zorluk çekiyorum foruma bile giremedim o yüzden senemciq ile mesajlaştık. şu nişan olayından dolayı uykum kaçtı yoksa deli gibi uykum vardı... internetten araştırıyorum sanki 10 kere okuduğum koınuyu bilmiyormuş gibi.... doğumdan önce 1-2 gün bazen 1 haftayı bulabiliyormuş... kızım diyorum pazartesi randevumuzu aldık 16:30'da doğacaksın inşallah. önce gelme doktor teyzemiz doğurtsun yoksa kimse nöbetçi o yaptıracak... bakalım yarın doğuma giriyorum da diyebilirim size.. sancılarım dayanılmaz yürü yürü evin içinde mahvoluyorum...
kızlar biraz önce vajinal mukus tıkacım düştü wc'de yani naişanım geldi... kanlı akıntı ile birlikte gelmediği için şimdilik kimseye söylemedim.... dün akşamüzeri başlayan sancılarım var yürümekte zorluk çekiyorum foruma bile giremedim o yüzden senemciq ile mesajlaştık. şu nişan olayından dolayı uykum kaçtı yoksa deli gibi uykum vardı... internetten araştırıyorum sanki 10 kere okuduğum koınuyu bilmiyormuş gibi.... doğumdan önce 1-2 gün bazen 1 haftayı bulabiliyormuş... kızım diyorum pazartesi randevumuzu aldık 16:30'da doğacaksın inşallah. önce gelme doktor teyzemiz doğurtsun yoksa kimse nöbetçi o yaptıracak... bakalım yarın doğuma giriyorum da diyebilirim size.. sancılarım dayanılmaz yürü yürü evin içinde mahvoluyorum...
gunaydn annısler ve onların guzlll kuzuları .. dungece gene geldı kızlarr yarım bardak kadar sonaa benyattım .. butun gece uyuyamadım desem yerıdırr cok belım agrıodu esımm ovaladı fayda etmıo gecmıoo .. sımdılıkkk haberler bole pztsı dr gıdıcektım zaten bakalım bugun baskaa bısey oluccakmı takıpteyım ..
gecmıs olsun cnmmay hadi uyanınnnn saat 8 olduuuu.. çok sıkıldımm.. kulağım da ağrıyo zaten
(hadi kuzucuklar annelerinize sağlam birer tekmecik atın da kalksınlar Eylül'ün annesi kalkmış siz de kalkın arkadaşımız bizi bekler diyin)
ay cok heyecanlı..bize de adım adım haber ver...haydin hayırlısııııı
herkeze gunaydın. bugun cok yorgunum bacaklarım ağrıyor.kasıklarım ağrıyor ellerım şiştı gece uyumadım.offffffff offfffffffbide kaynanacim geldı oda saolsun aldı oğlunu gezmeye gittı ohhhhhhhhhhhhh .soran olursa gelın doğum yapıcak o yuzden geldı .yardımaaaaaaaaaaaaaa gelmış.sofrayı bırakıp gittı daha yemek yapıcam utu yapıcam. ev supurulecek ama o gezmeye gittı ne guzellllllllllllllllllll anlıyacanıza şiştımmmmmmmmmmmmm sınırden oturdum biraz ağladım şimdı işlerımı yapıcam .bide eşim dıyordu anem gelınce rahat edersın dinlenırsın
doğuramadım tatlım ama azmettim tez vakitte dğuracam inşallaahhhhhhhhsibelcim sen hala doğurmadınmı kız
hadı hayırlısı sıbelcımm ınss tez zzamandaa kavusuruz kuzularmızaaa
hadi canım tez vakitte kucağına alırsın inşallah ELİF kızınıııı dualarım seninleeeegunaydn annısler ve onların guzlll kuzuları .. dungece gene geldı kızlarr yarım bardak kadar sonaa benyattım .. butun gece uyuyamadım desem yerıdırr cok belım agrıodu esımm ovaladı fayda etmıo gecmıoo .. sımdılıkkk haberler bole pztsı dr gıdıcektım zaten bakalım bugun baskaa bısey oluccakmı takıpteyım ..
hahahaha ayyy çok güldüm haaa ama vallaha doğruuugölge etme başka ihsan istemem sözünü getirdin aklıma kardiş
sağlık olsun canım yaa benimde açılmam var ama sancı fln yokkk ve günüm yarın doluyooo plesentamızda yaşlanma var doktorum bdtden sonra en fazla 2-3gün daha beklerim riske atamam dedii perşembe yada cumaya kadar sancım suyum gelmezsee suni sancı verecekk yani normal gözüküyoo ama son dk bişey çıkmazsa tabiii ama herşeyden önce bebeklerimizin sağlığııı gerisi önemli değill içini ferah tutSelam annişler 39+2 deyiz artık geçen haftaya kadar son günü beklicez normal doğum için uygun demişti doktorumuz Ama maalesef şimdi herşey değişti tansiyon probleminden dolayı suyum azalmış bebeğin kordonu iki defa dolanmış ne sancı var bende ne açılma.durum böyle olunca riske atamayız dedi doktorum pazartesi genel anestezi ile sezeryan olucaz.Korku,heyecan,mutluluk hepsi birarada.Bebeğim sağlıklı doğsun da artık nasıl olursa olsun sıkıntılı bir süreç sonuçta ama miniklerimiz için katlanıcaz.Noolur dualarınızı esirgemeyin narkozdan sonra uyanma kısmı çok korkutuyo beni şimdi annemler kardeşim eşim falan dünya hazırlık yaptı hastane odası süslemesi pastalar falan onların mutluluğuna ortak olamıyorum donuk bir haldeyim inşallah herşey yarın iyi olur :18:da burdan iyi haberlerimizi veririm.:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri.htmlKizlar dogum hikayelerinizi hangi topikte paylastiniz acaba?
cnm 2012 eylül anneleri doğum hikayeleri topiği var. görmedin sanırım. paylaştı kızlar doğum hikayelerini
var cnm kuaför:)))) ben kesinlikle eğilemiyorum. aynayla bile çok zorlanıyorum.o yüzden kuaföre gidiyorum.5. aydan beri gidiyorum.
gunaydn annısler ve onların guzlll kuzuları .. dungece gene geldı kızlarr yarım bardak kadar sonaa benyattım .. butun gece uyuyamadım desem yerıdırr cok belım agrıodu esımm ovaladı fayda etmıo gecmıoo .. sımdılıkkk haberler bole pztsı dr gıdıcektım zaten bakalım bugun baskaa bısey oluccakmı takıpteyım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?