2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağa sola dönmekten,ayaklarımının altının yanmasından saat 4de 5de anca, uyumuyorum adeta bayılıyorum bnde

senin de yanıyo mu ayaklarının altıııı??ben kızgın kömürde yürümüs gibi oluyorum aksamları...kolonya boca edip vantilatöre tutuyorum ayaklarım ızırt pırt..nasıl yöntem ama

Nişandan sonra 1 veya 2 gün sonra dogum baslyormuş diye biliyorum ama
umarım ikinizde iyisinizdir simdi canım...
dayan bebiş anneyi zorlama az kaldı kavusacaksın anneye...
Pazartesiyi bekler inşallah canım ama sancılar seni zorluyor tabi..cok geçmiş olsun tekrar görüşürüz canım
Ben de yarını iple cekiyorum hem heyecan da var sanki ilk dogumum gibi
ama bunda daha cok heyecan yapıyorum sanki hayırlısı...

nişanı gelip ertesi gün akşamüstü doğuran da duymuştum..kısmet...hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun...sağlıkla kavuş bebişkona..

Gunaydin Hanimlar
Hepinize Hayirli Bir Dogum Nasip Etsin Rabbim İnsaallah
Dogum hikayelerinizi hangi topikte paylastiniz acaba bulamadim da :26: agustos annelerini okudum sira sizlere geldi

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr :))n en sonundaaa hem kesemizi hemdee bebişimizii gördük... amaa halaa kaç haftalık hamileyimm bilmiorumm :))) kimsedeee bişey demiorrr nasıll öğrencem yahuu bennn netteki hesabaa göreeee 7 hafta 4 günlük 11 temmuz en son adett tarihimmdoktoraa göree6 haftalık gibi görünüorrr dedii :)) nasıl oluyor buu

gunaydn annısler ve onların guzlll kuzuları .. dungece gene geldı kızlarr yarım bardak kadar sonaa benyattım .. butun gece uyuyamadım desem yerıdırr cok belım agrıodu esımm ovaladı fayda etmıo gecmıoo .. sımdılıkkk haberler bole pztsı dr gıdıcektım zaten bakalım bugun baskaa bısey oluccakmı takıpteyım ..

ay cok heyecanlı..bize de adım adım haber ver...haydin hayırlısııııı

gecmıs olsun cnmm
ay cok heyecanlı..bize de adım adım haber ver...haydin hayırlısııııı

verıcem cnmm merak etmeyınn :18::18::18:hepımz ıcın hayırlısıı ıns

Günaydın güzel anneler tatlı bebişler Kızım baya sert sert oturuyor karıncığımın içinde uyuyor herhalde sakin durumlar 38 haftalık olduk Her gece rüyamda artık hastanedeyim doğuruyorum

herkeze gunaydın. bugun cok yorgunum bacaklarım ağrıyor.kasıklarım ağrıyor ellerım şiştı gece uyumadım.offffffff offfffffffbide kaynanacim geldı oda saolsun aldı oğlunu gezmeye gittı ohhhhhhhhhhhhh .soran olursa gelın doğum yapıcak o yuzden geldı .yardımaaaaaaaaaaaaaa gelmış.sofrayı bırakıp gittı daha yemek yapıcam utu yapıcam. ev supurulecek ama o gezmeye gittı ne guzellllllllllllllllllll anlıyacanıza şiştımmmmmmmmmmmmm sınırden oturdum biraz ağladım şimdı işlerımı yapıcam .bide eşim dıyordu anem gelınce rahat edersın dinlenırsın

gölge etme başka ihsan istemem sözünü getirdin aklıma kardiş

Selam annişler 39+2 deyiz artık geçen haftaya kadar son günü beklicez normal doğum için uygun demişti doktorumuz Ama maalesef şimdi herşey değişti tansiyon probleminden dolayı suyum azalmış bebeğin kordonu iki defa dolanmış ne sancı var bende ne açılma.durum böyle olunca riske atamayız dedi doktorum pazartesi genel anestezi ile sezeryan olucaz.Korku,heyecan,mutluluk hepsi birarada.Bebeğim sağlıklı doğsun da artık nasıl olursa olsun sıkıntılı bir süreç sonuçta ama miniklerimiz için katlanıcaz.Noolur dualarınızı esirgemeyin narkozdan sonra uyanma kısmı çok korkutuyo beni şimdi annemler kardeşim eşim falan dünya hazırlık yaptı hastane odası süslemesi pastalar falan onların mutluluğuna ortak olamıyorum donuk bir haldeyim inşallah herşey yarın iyi olur :18:da burdan iyi haberlerimizi veririm.:18:

arkadaşlar tırnaklarım nasıl hızlı uzar oldu..kaşlarım fışkırmaya başladı...hızlarına yetişemiyorum resmen....herhalde ictigim, b12,kalsiyum,folikasit kokteylinden olsa gerek....

sibelcim sen hala doğurmadınmı kız
doğuramadım tatlım ama azmettim tez vakitte dğuracam inşallaahhhhhhhh
hadı hayırlısı sıbelcımm ınss tez zzamandaa kavusuruz kuzularmızaaa

hadi canım tez vakitte kucağına alırsın inşallah ELİF kızınıııı dualarım seninleeee
gölge etme başka ihsan istemem sözünü getirdin aklıma kardiş
hahahaha ayyy çok güldüm haaa ama vallaha doğruuu
sağlık olsun canım yaa benimde açılmam var ama sancı fln yokkk ve günüm yarın doluyooo plesentamızda yaşlanma var doktorum bdtden sonra en fazla 2-3gün daha beklerim riske atamam dedii perşembe yada cumaya kadar sancım suyum gelmezsee suni sancı verecekk yani normal gözüküyoo ama son dk bişey çıkmazsa tabiii ama herşeyden önce bebeklerimizin sağlığııı gerisi önemli değill içini ferah tut

bende göremiyorum yetişemiyorum amaaaa gidemem kuföree çok utanırımmmm

şükriye suyun geliyomuşya azar azar bence dr ni ara bir haber ver.. yada başka drye git yine bir görün.. bir aksilik var mı yoksa herşey normal mi diye... yarına kadar bekleme öyle.. bu doğum işi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…