2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar kaç gündür giremedim misafirlerim vardı gönderdim bugün:))))
ooo maşallah bebişlerimiz çoğalmış Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip eder inşallah:))
artık sıra bize gelsin SİBEL SÜKSÜK doğurun artık :)))

Eki Görüntüle 501401

Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....
ayyy maşallah sizeee çok tatlısınıızzz...
Valla kızlar benim göbek aldı başını gitti , bir resim koyayım da görün oğlumu

Eki Görüntüle 501405
oradan bi tosuncuk çıkar kesin MAŞALLAH sizeee ama çok şıksınız yaniiii
ben en geç perşembe yada cuma doğurcam canım az kaldııı:18::18::18::18::18:

Maaşallah kızlar, dünden beri bi geçmiş yapayım dedim laptopun şarjı bitti yahuu :) Doğuran doğurana, bizimki de az kaldı bana göre; ama drmuz daha var diyorrr, sağlıklı olsun da kızın biz beklemeye razıyız.

Doğuran herkese geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün.

Bende son günlerde aşırı halsizlik ve iştahsızlık var, kolumu zor kaldırıyorum, dra gittik kadınla zar zor konuştum o derece. Salı kontrolümüz var gidince bir sorayım diyorum, doğru dürüst yiyemiyorum da böyle kahvaltılıklarla geçiştiriyorum hep, ilaçlarımı da aksatıyorum, uyumaktan suyu bile az içer oldum (
Ağrım sancım yok öyle; ama işler beni beklerken ben yatıyorum fırsat buldukça.

Valla bizim bebeğe % 100 kız dediler, ki ben de gördüm şahsen :) Zaten yavrum göstermek için bir bacağını omzuna kaldırmıştı (geç gösterdi, ben de tehdit ettim göstersin diye, çaktırmayın). Önemli olan hayırlı evlat olması tabii, ama kıyafet işi bozuyor. Gerçi bizim ilk olunca çoğunlukla ara renklerde almaya çalıştık.

Kvlere takılmayın son günlerinizde, onların işi böyle davranmak :)) Mümkünse anneniz gelsin yanınıza, ana gibi yar olur mu hiç? Hem insan kv.sinin yanında nasıl sancı çekecek, nasıl muayene olacak hastanede, çok mantıklı değil, de bi de bunu anlayabilenlele karşılaşsak...İnşallah ben anlayışlı bir kayınvalide olurum

Ağda için hiiiiiç uğraşmayın, din alimleri bile açıklama yaptı kadının manisi varsa başkasına yaptırabilir diye, hem zaten hastanede gören görüyor, bir eksik bir fazla mühim değil. Ben ayak tırnaklarımı bile kesemiyorum hatta çorabımı bile giyemiyorum artık, sağolsun babası giydiriyor (giydirmeye çalışıyor), uzun kalırsa da önemsemeyin çünkü doktorlar önemsemiyor, gıcık ebeler de laf ederse siz de açın ağzınızı lafı sokun sonuna kadar, hiiiç umursamayın kimseyi, öncelik bebiş ve sizin sağlığınız.

Benim midem boşalalı epey oluyor, hatta hiç çıkmadı gibi bişey oldu bizimki. Yaklaşık 3 haftadır da bebeğim kanalda, yürüyüşüm değişti, sağolsun ailem "Fok", "Ördek", vs. gibi isimlerle çağırıyor artık beni. Haksız da değiller; ama olmuyor bazen bozuluyorum, ikinciyi siz doğurun diyorum :)

Hepimize kolay gelsin.

mrb arkadaslar.nasılsınız? benım bıtmek bılmeyen 3 haftadır suren kasıntılarım sıddetını arttırarak gecelerı devam edıyor.ustelık batmalarım da basladı.uyudugum yerde ıgne batıyor sankı.uyku dıye bır sey de kalmadı zaten.dr a gıttım ne cıldıyecı kaldı ne kadın dogumcu.4 tane farklı kadın dogumcu ıkı tane farklı cıldıyecı gezdım.2 gune bır tahlıl yapılıyor cok sukur karacıgerde sorun cıkmıyor.bebek dogunca gececekmıs.gıttıgım dr lar napsın alalım bebegı dıyorlar cunku vucudum yara bere ıcınde.gecelerı cok canım yanıyor...aglıyorum bazen...allahım kımsenın basına vermesın...gebelık allerjısıymıs...ıgne ılac etkısız...umarım bır an once ya da hayırlı zamanda dogar ıns..

Kızlarrrr
Size bir doğum haberi getirdim ,
Berlika bugün 10:15 gibi sezeryana girmiş,
3400kg,52 cm Lara bebek dünyaya gelmiş.....

Ben de yarın sabah 8:30gibi ile ogluma kavusacagım inşallah....

Kızlarrrr

Ayy ne güzel haberler bunlar, hadi bakalım sizin hikayenizi de bekliyoruz dört gözle.

Selam kızlar ben kpss şokunu atlatmaya çalışıyorum idare ediyoruz. Eşim kayınvalidem ve çok yakın arkadaşım sağolsun hiç yalnız bırakmadılar. Bugün son temizliğimizi yaptık. Kızımda benim üzüntümden etkilendi galiba yavaş yavaş hareketleri. Şimdide araba yıkatmaya geldik. Buarada doğrulamadığımı farkettim aşağıya accaaip baskı yapıyor kızım. Belimdede ağrı var ama yorgunluktandır herhalde. Salı günü kontrolüm var. Doğum yapanlar kusuruma bakmasın zamanında kutlayamadım. Allah analı babalı büyütsün tüm kuzuları. Suksukdan haber varmı takip edemedim.

Kızlarrrr

ayy ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhhh
yarın dualarımız sizinle olacakkk baya kişi var doğum yapacak olan hayırlısıyla alın kucağınıza inşallahhhh..
canım üzme kendinii yaaa üzmemeye çalış en azındannn.... sorun ne ayrıca ben mi kaçırdım acaba geçmişte yaptım amaa:26::26:
şükriyenin az az suyu gelmiştiii canımm sancısı fln yoktuu haberini bekliyoruz bizdeee..

Bak ne güzel çevrende sana yardımcı insanların olması, bizimkiler köstek nerdeyse :))

Boşver kpssyi, sonuçta elinde olan bir durum değil ki, hatırlarsan birinci olan öğretmen adayı da atanamamıştı yıllar önce, elbette gün gelecek sen de mesleini yapma fırsatı bulacaksın hayırlısıyla, sen şimdi bebişini düşün,bir de diğer yönden bak, tam yerleşme telaşında abuk bir yere atanabilirdin, inşallah tez zamanda en hayırlı şekilde mesleğine başlarsın.

Kızlar bende bugün aşırı derecede bir enerji var 1 saat yürüdüm bana mısın demedi normalde 10 dk yürüsem çarpıntıdan ölürdüm hayırdır inşallah

bebeğine kavuşan herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar...sizleri gördükçe iyce heyecan basıyo beni.darısı başımıza.... ben iyce ağırlaştım son günlerde azcık bi iş yapınca hemen yoruluyorum. bir de bugün ilk defa sank adet olacakmışım gibi bir ağrı oldu belimde var mıdır sebebini bilen ?? çok yoğun bir hamilelik dönemi geçirdim taşınma , düğün , cenaze malesef dedeciğimi kaybettim.yine de çok şükür herşey yolunda yoğun ama fiziksel olarak rahat geçiyo maşallah diyelim hepimiz için sonuna kadar böyle gitsin inşallah.... bu hafta oğlumun kıyafetlerini yıkayıp yerleştircem çantamızı hazırlıycam inşallah.geç kaldım farkındayım haftasonuna da kendi temizliğimi yaptırcam kuaförde. artık çatı muayenesi olablirim sanırım her an... herkese en kolayından doğumlar olsun inşallah :)))

merhaba kızlarr::) sonunda denizim geldi:) dün saat 8 de epidural normal dogumla kızımı kucagıma aldım hemde beklenen dogum tlaarihinde geldi 1 eylülde...çok değişik karmakarışık bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin..bekleyen herkes bir an önce alsın kucagına bebegini...dün sabah sancım oldu hatta demiştim adet sancısı gibi neyse nst çektirmeye gittim 1 gbi doktor 3 cm açılma var dedi belkide kendi kurcalaya kurcalaaya açtı:) yatışımı verdi 1 15 de yatışım yapıldı 1 saat bekledik odada sancılarım kramp şeklindeydi...epiduralim takıldı.belden uyuşturdular ama öle sancı hissetmiyosun filan diil böle açılma sancılarda fazlaşıyo sadece epiduralden dolayı çok fena olmuyosun.ikide bir büyük tuvaletimvar sanıyodum megersem bebek artık geliyomuşş neyse beni aldılar ameliyathaneye ebe içerde ıkın mıkın diyo ıkınamıyorum çünkü nasıl ıkınılacak epiduralden dolayı blmiyorum...neyse biraz ugraştı sonra doktor geldi 20 dakikada kızımı normal dogumla kucagıma aldım..çok acaip bi duygu tabikide zor normal dogum ama inanın hemen kalkabiliyosunuz bebeginizi hemen alabiliyosunuz..hı bu arada doktorum alttan bissürüde dikiş attı kesmişler dogumda ister istemez şuan dikişlerim agrıyo odaolucak o kadar en azından dikişler karnımda diil...eve geldim aşada bi komşuyla karşılaştım bebegi kucagımda görünce şaşırdı çünkü karnım hala inmedi 6 aylık hamile gibi kucagındaki seninse karnındaki ne dedi ve ciddi ciddi söledi...lohusa kadına yapılacak şeymi bu insanları anlamak çok zar...neyse gece hastanede yattık babannesi anneannesi ben kızım ve eşim..eşim hiçç uyumadıı bebegin başından ayrılmadıı nefes alıyomu diye kontrol ediyo sürekli...kızlar şimdiden size tavsiyem meme ucu için krem kullanın gögüslerim hep yara oldu aglıyorum emzizirken resmen ama deger kızım için....çok mutluyum darısı sizlere

ay ne güzel hem de normal doğum olmuş, gözün ydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı, sağlıklı ömürler versin

halsizliğin sebebi kansızlık olabilir canım, kan ilaçlarımı içmiyodum bi süredir, sonra kafamı yastıktan kaldıramadığımı farkettim.
bikaç gündür düzenli alıyorum kan ilaçlarını daha iyiyim sanki

allah analı babalı büyütmek nasip etsin... bakalım benim deniz'im ne zaman gelecek

Canım çok sevindim Allah hayırlı uğurşu etsin inşaAllahhhh

Berlikaaa
cANImmmm çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebegini...
Kıscen oglumu bekleyemedi canım inşallah bende yarın kavusacagım ogluma cok heyecanlıyım ama
nasıl olacak bu heyecanla spinal anestezi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…