Kızlar çok halsizim gözümü açamıyorum ve midem rahatsız karnım şişti gaz sancısı çekiyorum ve çalışıyorum şuanda çok rahatsızım bian önce evime gidip uyumak istiyorum
Kızlar çok halsizim gözümü açamıyorum ve midem rahatsız karnım şişti gaz sancısı çekiyorum ve çalışıyorum şuanda çok rahatsızım bian önce evime gidip uyumak istiyorum
canım geçmiş olsun allah kolaylık versin
geçmiş olsun canım, biraz erken çıkma şansın olsa,eve erken gidip dinlenebilsen süper olur.
Lynne sağol cnm benim
onu içme bunu içme ne içicez yahu bizzz aaaaa
meyvesuyu bol bol alıyoduk yararlı olur die:)
kola içme gazoz içme çay içme kahve içme aaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın güzel bebişlerin anneleri
kızlar size bişi sorcam yaaa. heryerde 3 3,5 lt su için diolar ama aranızda bu kadar su içebilen var mı? ben en fazla 2 içiorum. bide dr unuza kefiri soran varmı? ben dün dr a gittim ama bebişimin hareketlerini görünce aklım başlımdan gitti:))ayrıca dr tahmin yürüttü değişebilir 12 haftada sölicem dedi ama kıza benzio dedi. biz eşimle havalara uçtuk.çünkü geçen sene kaybettiğim bebeğim de kızdı 16 haftasında gitmişti bebeişim ama şimdi allahım 1 tane daha verdi.allahım bütün bebişlere sağlık versin tabi annelerine de:)
kızlar merhaba, belki hatırlarsınızı benim düşük riskim var, progestan kullanıyorum. kalabalığız hatırlamama oranınız yüksek :)
bugün doktora gittim. kan ve idrar tahlil sonuçlarıma baktı. progestanı kesti. 20 mm olmuş bebeğemm :) mercimek ahmet diye seviyordum şimdi taze barbunyam diyeceğim :)
sonuçlarım iyi şükür. ilişki yasaktı onu kaldırdı. istirahatı kaldırdı. çok yorulma yeter dedi.
benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor. bakteri varmış. bir kullanımlık bir ilaç verdi. monurol adı. bu ilacı bile var mı?
bir de 11-13. hafta arası ense kalınlığı testi istedi onun sonucuyla gideceğim bir dahakine.
aynı şekilde canım.Annelik böyle birsey işte, daha mercimek kadarken başlıyor telaşı, sürekli onu düşünür oluyorsun.Ama çok stresin ona zarar verdigini de bilmelisin.Bebeklerimiz Allaha emanet, insallah sag salim gelecekler.Güzel şeyler düşünmeye çalış.
Korkma bende de var kasık ağrısı. Ve de rahim ağrısı.Bir de iki gece önce sanki biri belime sopayla vurmuş gibi belim ağrıdı. Allahtan olmadı bir daha. Çok evhamlı olmamak lazım. İyi düşüneceğiz ve sorunsuz hamilelikler geçireceğiz.
nerdeee mümkünmü eve gitmek dr kontrolüne bile zor gidiyorum ama bu bu şekilde nasıl devam eder onuda bilmiyorum çalışmam lazım kredi ödüyorum ee bebeğide nasip ederse rabbim masraf artacak inanın şuanda şaşmış kalmış durumdayım insanların hiç bi anlayışları yok bunlar taşlaşmış anlayışsızlaşmış
Kızlar içimde hep bu sorular annelik bu demekkiDaha doğmadan başlıyor her duygu..
Rahim sancım var bide heran adet olacak gibiyim.Bunları hepiniz yaşadı ve yaşıyosunuz dimi
benimde çok gurulduyor cnm karnım...hamilelik önceside böyleydi benim bağırsaklar maşallah güzel çalışıyor.hatta fazla..Benim de bağırsaklarım gurul gurul..Sürekli ses geliyor karnımdan. Bu da normal değil mi?
Sabahları tam tahıllı kepek yemeğe başladım kabızlık çekmeyeyim diye o mu aşırı çalıştırdı acaba?
ne güzel anlatmışsın canım benim:2::2::2::2:karın ağrısı olan endişeli arkadaşım, korkma, üzme bebeğini... benim 8+4 gece kaldırıyor kasık ağrım... kimisi diyor erkek çocuğa dalalettir, iki çocuklu bir akrabam iki gebeliğinde de 9 ay sancı çekmiş, birisi idrar yolunda enfeksiyon vardır diye korkuttu...
zaten doktorumuz test istiyor. benim bakteri çıktı. ilacı kullanacağım. geçeceğinin garantisi de yok...
annelik böyle birşey sanırım, ilk 3 ay düşecek mi diye, sonra genetik anomali var mı, doğum kilosu, iştahı, gazı... düştü mü, yürüdü mü, konuştu mu, dersleri nasıl, ergenken asabiyeti, sevgilileri, meslek seçimi... ömür böyle geçecek... annelerimiz bizi hala düşünüyor. annelik stres yönetimi gerektriyor. şimdiden endişeler ile yaşamayı öğreniyoruz.
Allah kimseyi evladının üzüntüsü ile test etmesin.
nerdeee mümkünmü eve gitmek dr kontrolüne bile zor gidiyorum ama bu bu şekilde nasıl devam eder onuda bilmiyorum çalışmam lazım kredi ödüyorum ee bebeğide nasip ederse rabbim masraf artacak inanın şuanda şaşmış kalmış durumdayım insanların hiç bi anlayışları yok bunlar taşlaşmış anlayışsızlaşmış
Benim de bağırsaklarım gurul gurul..Sürekli ses geliyor karnımdan. Bu da normal değil mi?
Sabahları tam tahıllı kepek yemeğe başladım kabızlık çekmeyeyim diye o mu aşırı çalıştırdı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?