2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar çok halsizim gözümü açamıyorum ve midem rahatsız karnım şişti gaz sancısı çekiyorum ve çalışıyorum şuanda çok rahatsızım bian önce evime gidip uyumak istiyorum

Kızlar çok halsizim gözümü açamıyorum ve midem rahatsız karnım şişti gaz sancısı çekiyorum ve çalışıyorum şuanda çok rahatsızım bian önce evime gidip uyumak istiyorum

Geçmiş olsun canım, biraz erken çıkma şansın olsa,eve erken gidip dinlenebilsen süper olur.

geçmiş olsun canım, biraz erken çıkma şansın olsa,eve erken gidip dinlenebilsen süper olur.

nerdeee mümkünmü eve gitmek dr kontrolüne bile zor gidiyorum ama bu bu şekilde nasıl devam eder onuda bilmiyorum çalışmam lazım kredi ödüyorum ee bebeğide nasip ederse rabbim masraf artacak inanın şuanda şaşmış kalmış durumdayım insanların hiç bi anlayışları yok bunlar taşlaşmış anlayışsızlaşmış

Lynne sağol cnm benim
onu içme bunu içme ne içicez yahu bizzz aaaaa
meyvesuyu bol bol alıyoduk yararlı olur die:)
kola içme gazoz içme çay içme kahve içme aaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bende aynı fikirdeyim herşey yasak ama ne yapalım katlanıcaz bebişlerin hatrına:)
ben genelde komposto,hoşaf kaynatıp içiyorum.çok mecbur kalırsamda 100 de 100 meyve sularından alıyorum.mutlaka onda da vardır katkı ama ne yapıyım az içiyorum birde portakal alıp sıkıyorum onu bile pipirikli eşim sıkar sıkmaz içiriyor vitamini ölmesin diye :)

canım bende su içemiyorum en fazla 1 lt.midemi bulandırıyor zorla içtiğimde bebişinide sağlıklı sıhhatli allah gönlüne göre versin...

canım çok sevindim tehlikenin kalktığına ben hala devam ediyorum hem istirahate hem progestana çok sıkıldım ama inşallah biraz önce normale döner herşey...

Kızlar içimde hep bu sorular annelik bu demekkiDaha doğmadan başlıyor her duygu..
Rahim sancım var bide heran adet olacak gibiyim.Bunları hepiniz yaşadı ve yaşıyosunuz dimi

Benim de bağırsaklarım gurul gurul..Sürekli ses geliyor karnımdan. Bu da normal değil mi?
Sabahları tam tahıllı kepek yemeğe başladım kabızlık çekmeyeyim diye o mu aşırı çalıştırdı acaba?

geçmiş olsun canım. Allah şimdi çektiğimizi doğum sancımızdan düşer inşallah diye avutuyorum kendimi. bende de gaz feci sancı yapıyor.

karın ağrısı olan endişeli arkadaşım, korkma, üzme bebeğini... benim 8+4 gece kaldırıyor kasık ağrım... kimisi diyor erkek çocuğa dalalettir, iki çocuklu bir akrabam iki gebeliğinde de 9 ay sancı çekmiş, birisi idrar yolunda enfeksiyon vardır diye korkuttu...

zaten doktorumuz test istiyor. benim bakteri çıktı. ilacı kullanacağım. geçeceğinin garantisi de yok...

annelik böyle birşey sanırım, ilk 3 ay düşecek mi diye, sonra genetik anomali var mı, doğum kilosu, iştahı, gazı... düştü mü, yürüdü mü, konuştu mu, dersleri nasıl, ergenken asabiyeti, sevgilileri, meslek seçimi... ömür böyle geçecek... annelerimiz bizi hala düşünüyor. annelik stres yönetimi gerektriyor. şimdiden endişeler ile yaşamayı öğreniyoruz.

Allah kimseyi evladının üzüntüsü ile test etmesin.

canım çok düşünmemeye çalış bence yoksa zaman hiç geçmez.inşallah çabucak geçer zamanda bir ana önce evine kavuşup güzelce dinlenirsin...

aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef...bizim burasıda izin konusunda çok anlayışsız nasıl izin alıcam tahlillerimde merak ediyorum..

ahh ahh bende bi kabızlık bi gaz varki sormayın bende çalışıorum gündüz çok değilde akşam mahvedio beni bol su içiyorum tuvalete çıkmaktan yoruldum artıkk yine de şükürler olsun

Kızlar içimde hep bu sorular annelik bu demekkiDaha doğmadan başlıyor her duygu..
Rahim sancım var bide heran adet olacak gibiyim.Bunları hepiniz yaşadı ve yaşıyosunuz dimi

Hormonlarımız da değişiyor yaa, çok hassasız, olayları büyütmeye meyilliyiz. Normal bir kasık ağrısının altında başka şeyler arıyoruz. Sanırım bu psikoloji de normal.

kızlar, benim anneciğimin 7 çocuğu olmuş. 5ini hiç bilmem. bebekken kaybetmiş hepsini. ben ve ikiz kardeşimi 9 ay yatarak beklemiş... hep endişeliydi bize karşı. ilk ayakkabımızı giydirirken "aman çocukların ayakları acır" diye pamuk koyarmış. portakalı saatlerce yıkar soyar öyle verirdi... ayy kar yağar bize yasak... oyun oynarız dibimizde sırt pırt havlu koyar sırtımıza... suya sokmaz boğulursunuz. okula kendi götürür getirir. nisan ayında palto atkı eldiven çıakrır....

kardeşimi ergenlik çağında kaybettik. benim iyice üstüme düştü. ve ben çok şanssızımdır... hep derim sakınan göze çöp batar.

çok pimpirikli ve çok korumacı olmak kesinlikle iyi değil. tabiki dikkat edeceğiz ama aşırısı iyi değil. ben günde 2kupa çay içiyorum. yine canım çekerse 3.yü yeşil çay içiyorum. normalde de asitli içmem hazır meyve suyu içmem. canım çekince böreğimi de yiyorum. ama kendim yapıorum evde. canım çekince donruma da yiyorum. abartmadan...

benimde çok gurulduyor cnm karnım...hamilelik önceside böyleydi benim bağırsaklar maşallah güzel çalışıyor.hatta fazla..
ne güzel anlatmışsın canım benim:2::2::2::2:

Allah yardım etsin, bebiş kısmetiyle gelir insallah.Özel sektör öyle malesef.Dün bi arkadasım bu yüzden patronuyla tartıştı.Adam sözleşme yapmış meger bu işe girerken 3 sene cocuk yok diye.Kız istifa edecek şimdi.Gerçekten insanlar taşlaşmış.

Benim de öyle.Bazen siddetli sancılar da oluyo.Afedersiniz gaz cıkarınca geçiyor.Bunlar normal dedi doktor.Üşütmemeye çalış, ayaklarını sıcak tut.Ben normalde de sürekli kabızlık sıkıntısı çekiyorum.Şimdilerde yine üst seviyede sıkıntılarım.

kızlar aranızda çatlaklar için krem kullanmaya başlayan varmı?ne zaman başlanmalı bide ne kullanıyorsunuz?

kızlar aranızda çatlaklar için krem kullanmaya başlayan varmı?ne zaman başlanmalı bide ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…