Eki Görüntüle 502746 furkanım ve ben.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr
bende variim daha doguramadimmm bnde
herhangi bir problem yok di mi?? gününü bekliyorsun sen de yani??
selam kızlar biz de varız, geriye bizim gibi eylülün ortası ve sonu doğuracaklar kaldı sadece. Biz de bekliyoruz melül melül. Yarın dr. a gidicez malum istenmeyen muayenemiz var gece bile bunu düşündüm, gerim gerim geriliyorum. Gel artık oğlum diyorum, eşim de daha on günü var deyip beni gıcık ediyor, benim kahin kocam 10-15 eylül arası doğacak diyorneyse ki bu da 30 eylülü beklemekten iyidir.
çatı mı yapılacak:18::18: kendini kasmazsan çok sorun olmuyormuş aslında:44: ben de daha hiç olmadım.
belki içine doğuyordur eşininerkekler geç olur derler doğru mu acaba.kızlar daha erken gelir derler. hatta ben 36. haftaya girdiğimde hazırlıklı ol demişlerdi bana etraftan. kızlar erken gelirmiş.en geç 38.haftada gelir dediler:))))) yaşayıp göreceğiz bakalım.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr
benim doktorum,her gün öyle otururken bile masaj yapmamı söyledi,nasıl yapılacağını gösterdi,o kahverengi kısmı tutup ucunu aşağı doğru bastırıyosun,burda amaç ucunun hep dışarda kalmasıymış,yani içe göçmemesi,sanırım o hale alışması için,krem falan süreyim mi dedim,gerek yok dedi ama ben yine de haftada 2 kere falan sürüyorum lansinoh. Erken doğumu tetikler diyorlar ama erken doğmasından değil de emzirememekten veya ağlaya ağlaya emizrmekten daha çok korkuyorum açıkcası :18: Benim canım biraz tatlı,uzun süreli ağrıya acıya gelemiyorum,o yüzden normal doğum istiyorum,o an çekcem bitcek,sonra günlerce yatmak istemiyorum[/
benim ilk doğumumda çok yara oldu çocuk süt yerine kan emiyodu o derece yani ama ne kullandıysam geçmedi şimdi tekrar aynı şayleri yaşamamak için önceden önlemimi almak istiyorum
evet canım çatı malesef, inşallah kolay olur ama beni dr. da biraz korkuttu, ben muayeneden korktuğumu söyledim açıkçası onun da korkma falan diye telkin etmesini bekliyordum, ama o dediki sen buna dayanamayacaksan nasıl normal doğum yapacaksın.Valla doğru dedi ama ben iyice tırstım demek ki acıyacak bayaa. İnşallah 15inden de geç olmaz hayırlısıyla ben çok bunaldım.
Evet kızlar 38 de erkekler 40 ta gelir diyorlar ama bilmiyorum, hayırlısı olsun inşallah.
benim ilk doğumumda çok yara oldu çocuk süt yerine kan emiyodu o derece yani ama ne kullandıysam geçmedi şimdi tekrar aynı şayleri yaşamamak için önceden önlemimi almak istiyorum
yaaaa henüz eylülün ilk haftası herkes doğurmaya mı gittibiz çok sıkılıyoruz kızımla
biz ekime bile kalabilirizyarından sonra kontrolüm var. 5 haftadır gitmiyorum. bakaılm ne var ne yok....belki sancılarım vardır da ben anlamıyorumdur:))))))
Bende dogurmadım daha girip bakıyorum topige, ama gercekten artık girip bisey okumaya korkuyorum cünkü dogum yapan bazı arkadasların yazdıklarını okuyunca moralman cöküyorum, kimse "burda doguma giricek arkadaslar var korkutmıyım biraz yumusak yazıyım" demiyor malesefÖzellikle birini kastetmiyorum, genel olarak konusuyorum..korkunctu, kabus gibiydi, dayanılmazdı, agrıdan öldüm gibi seyleri okuyunca demekki herkes aynıymıs diyorum, topikte daha önce etraftaki diger kadınların bu tarz yaklasımlarından korkup üzülenler "dogum yapacak kadına bunlar anlatılır mı" diyorlardı ama demek ki herkes aynı seyi yapıyormus. Acıkcası artık ben takip etmeye bile korkuyorum. Muhakakki agrı cekilecek, hic acı olmadan dogum yapmanın imkanı var mı? Ama bir cogumuzun ilk dogumu gercekten ben cok tedirginim artık sırf bu sebepten dolayı
şimdiye doğurmuş bile olabilirsinkızlaaarrrrrrrrrr akşamdan beri bi gr uyykum yokk...
öncelikle 10 dkde gelen sancılarım vardı daha sonra 7-8dkye düştü şimdide 5-6 dkye düştüüü dayanmıyorum sancı geldiği zamann belimden başlıyoo kasılmayla birlikte kasıklarıma karnıma yayılıyoo 9da doktora gideceğizz galiba doğuracağım bugüüünnnn
çatı muayenesi ben de olmadım ama daha önce alttan elle muayene olmuştum, kendini kasmadıktan sonra hiçbir sıkıntısı olacağını sanmıyorum.evet canım çatı malesef, inşallah kolay olur ama beni dr. da biraz korkuttu, ben muayeneden korktuğumu söyledim açıkçası onun da korkma falan diye telkin etmesini bekliyordum, ama o dediki sen buna dayanamayacaksan nasıl normal doğum yapacaksın.Valla doğru dedi ama ben iyice tırstım demek ki acıyacak bayaa. İnşallah 15inden de geç olmaz hayırlısıyla ben çok bunaldım.
Evet kızlar 38 de erkekler 40 ta gelir diyorlar ama bilmiyorum, hayırlısı olsun inşallah.
herkesin ağrı eşiği farklı, ağrısız sezeryan mümkün değil çoğunlukla ameliyat sonuçta. ama dayanılmayacak bişey de değil.Bende dogurmadım daha girip bakıyorum topige, ama gercekten artık girip bisey okumaya korkuyorum cünkü dogum yapan bazı arkadasların yazdıklarını okuyunca moralman cöküyorum, kimse "burda doguma giricek arkadaslar var korkutmıyım biraz yumusak yazıyım" demiyor malesefÖzellikle birini kastetmiyorum, genel olarak konusuyorum..korkunctu, kabus gibiydi, dayanılmazdı, agrıdan öldüm gibi seyleri okuyunca demekki herkes aynıymıs diyorum, topikte daha önce etraftaki diger kadınların bu tarz yaklasımlarından korkup üzülenler "dogum yapacak kadına bunlar anlatılır mı" diyorlardı ama demek ki herkes aynı seyi yapıyormus. Acıkcası artık ben takip etmeye bile korkuyorum. Muhakakki agrı cekilecek, hic acı olmadan dogum yapmanın imkanı var mı? Ama bir cogumuzun ilk dogumu gercekten ben cok tedirginim artık sırf bu sebepten dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?