2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy cnm Allah anali babali büyütsün gözün aydin darisi basimiza

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz nst girip geliyoruz ayyyy aynı yerde dogumhane var onları görünce benimki takla atıyo hissediiyo heralde

selam kızlar biz de varız, geriye bizim gibi eylülün ortası ve sonu doğuracaklar kaldı sadece. Biz de bekliyoruz melül melül. Yarın dr. a gidicez malum istenmeyen muayenemiz var gece bile bunu düşündüm, gerim gerim geriliyorum. Gel artık oğlum diyorum, eşim de daha on günü var deyip beni gıcık ediyor, benim kahin kocam 10-15 eylül arası doğacak diyorneyse ki bu da 30 eylülü beklemekten iyidir.

çatı mı yapılacak:18::18: kendini kasmazsan çok sorun olmuyormuş aslında:44: ben de daha hiç olmadım.
belki içine doğuyordur eşinin erkekler geç olur derler doğru mu acaba.kızlar daha erken gelir derler. hatta ben 36. haftaya girdiğimde hazırlıklı ol demişlerdi bana etraftan. kızlar erken gelirmiş.en geç 38.haftada gelir dediler:))))) yaşayıp göreceğiz bakalım.

evet canım çatı malesef, inşallah kolay olur ama beni dr. da biraz korkuttu, ben muayeneden korktuğumu söyledim açıkçası onun da korkma falan diye telkin etmesini bekliyordum, ama o dediki sen buna dayanamayacaksan nasıl normal doğum yapacaksın. Valla doğru dedi ama ben iyice tırstım demek ki acıyacak bayaa. İnşallah 15inden de geç olmaz hayırlısıyla ben çok bunaldım.

Evet kızlar 38 de erkekler 40 ta gelir diyorlar ama bilmiyorum, hayırlısı olsun inşallah.

oğlun hık demiş burnundan düşmüş valla çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah.

amannnn bu doktorlarda bir tuhaf haaaa:)))) sen ne karıştırıyorsun doğumu di mi:))) yok cnm kimler var kimler çatır çatır doğuran. hem bu bizim fıtratımızda var.Allah gücünü kuvvetini verir inşallah

benim ilk doğumumda çok yara oldu çocuk süt yerine kan emiyodu o derece yani ama ne kullandıysam geçmedi şimdi tekrar aynı şayleri yaşamamak için önceden önlemimi almak istiyorum

valla benimde şimdiden acıyor ve uçları çatlak gibi..korkmuyor değilim...sızıntıda var 4 aydır falan.çamaşırlarım ıslanıyor...

canım benim serviscek sana bakıyoz
bebeğine maşallah çok tatlııı
allah analı babalı büyütsün canım

Bende dogurmadım daha girip bakıyorum topige, ama gercekten artık girip bisey okumaya korkuyorum cünkü dogum yapan bazı arkadasların yazdıklarını okuyunca moralman cöküyorum, kimse "burda doguma giricek arkadaslar var korkutmıyım biraz yumusak yazıyım" demiyor malesef Özellikle birini kastetmiyorum, genel olarak konusuyorum..korkunctu, kabus gibiydi, dayanılmazdı, agrıdan öldüm gibi seyleri okuyunca demekki herkes aynıymıs diyorum, topikte daha önce etraftaki diger kadınların bu tarz yaklasımlarından korkup üzülenler "dogum yapacak kadına bunlar anlatılır mı" diyorlardı ama demek ki herkes aynı seyi yapıyormus. Acıkcası artık ben takip etmeye bile korkuyorum. Muhakakki agrı cekilecek, hic acı olmadan dogum yapmanın imkanı var mı? Ama bir cogumuzun ilk dogumu gercekten ben cok tedirginim artık sırf bu sebepten dolayı

çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin bizlerede bu mutluluğuda göstermeyide nasip etsin inşallah

maşalllaaaaahhh canımk Allah analı babalı büyütsün çok güzelsiniz:)

çok takılmamaya çalış yazılanlara cnm. herkesin ağrı eşiği aynı olmuyor aslında. korkunç ağrıları, kabus gibi anlar yaşayanların ağrıları belki o kadar da değil. onların ağrıya acıya dayanamamasından kaynaklanıyor olabilir.sancıları geldikten sonra birkaç saat içinde doğum yapanlarda var.bunun bir kıstası yok aslında.
ben mesela çok soğukkanlı biri olmama rağmen bu aralar doğumla ilgili kötü habere denk gelirsem izlemiyorum ya da gazetede bir yazıyı kesinlikle okumuyorum.
etkileniyoruz doğal olarak.elimizde değil yani.doğum anını çok düşünmemeye çalışalım. bebeğimiz nasıl ve ne zaman geleceğine Rabbimin izniyle kendi karar veriyor aslında. biz ne dersek diyelim

şimdiye doğurmuş bile olabilirsin

çatı muayenesi ben de olmadım ama daha önce alttan elle muayene olmuştum, kendini kasmadıktan sonra hiçbir sıkıntısı olacağını sanmıyorum.
sonuçta ilişkide de böyledir, ordaki kaslar bizim kontrolümüzde serbest bırakırsan acımaz.
kendini kasıp da çok acıdı diyenlere hiç bakmıyorum ben

herkesin ağrı eşiği farklı, ağrısız sezeryan mümkün değil çoğunlukla ameliyat sonuçta. ama dayanılmayacak bişey de değil.
kapalı safra kesesi ameliyatı olmuştum, anesteziden ağrıdan bağırarak uyandım, ama sezeryan olsam da korkmuyorum ağrıdan illa ki olucak, ağrı kesici isticez.
ağrısız ameliyat diye bişey bulunmadı daha tıpta
bu yüzden normal kabul edip rahat olursak korktuğumuz kadar olmaz diye düşünüyorum.
beynin gücünü küçümsememek lazım, neye inanırsak o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…