2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayy aynen aynen.bundan sonraki hayatımı hamile gecirecekmisim gibi :)

Ah canım ya, sen hala calısıyormuydun ? Müdüründe bisey söylerse is yerinde temiz havlu ve sıcak su bulundurmasını söyle bence, bari dogumun olurken bir ise yarayıp yardım etsin.Hala calısmanı bekliyorsa o da bos durmasın :)

kızlar yarın 41. haftamız doluyor ve ben az once umreden gelen bu otu suya koymus bulunmaktayım bakalım neler olcak
acaba ıcılcek mı cesaret edemıyorum gercı bunu bıle korka korka koydum suya (

Hepimiz aynı durumdayız heralde bizde bugün sabahtan gittik kontrole ilk kez nst ye girdim bide çatı muayenesi yaptı çok şükür normal doğuma engel bi durum yok ama ne sancı var ne açılma o kadar hurma yiyorum iş yapıyorum niye açılmıyor bilmem annesi gibi nazlı olacak kızım heralde gününden önce gelmeye hiç mi hiç niyeti yok yani(

Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum. Optük hepinizi..

Maşallah canım, bebeğinin boyu kilosu çok güzel, hem de çatır çatır doğurmuşsun valla.
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah, detayları en kısa zamanda bekliyoruz.

slm kızlar.doğum yapanlar var ne güzel.allah bizlerde nasip etsin hayırlısıyla inş..her akşam yürüyüşe çıkıyorum bende 45 dk.falan yürüyorum.inş.doğum kolay olur.yarın kontrolüm var bakalım oğluşum ne alemde sağlıklı sıhattidir inşallah.kilo almıştır umarım.almasada olsun sağlıklı olsun da.yarın gelince yazarım.herkeze hayırlı akşamlar..

gözünaydın canım, maşallah sana da bebeğine de

kızlar bu arada doğruranların çoğu son gününe çok yakın, ya da son gün doğurdu.
ben en azından bi hafta da beklentiye girmeyeyim bari

çalışıyorum yaa sorma.evde ne yapacaksın diyoryalnızsın zaten bişey olsa tek başına ne yapacaksın diyor
alırım çantamı taksi çağırır giderim ne yapayım

kızlar yarın 41. haftamız doluyor ve ben az once umreden gelen bu otu suya koymus bulunmaktayım bakalım neler olcak
acaba ıcılcek mı cesaret edemıyorum gercı bunu bıle korka korka koydum suya (

hayır canım içilmeyecekmiş, sadece suya konacak.
kızlar ben bir arkdaşa getirttim umreden geliyordu 20 gün kaxdar önce .orda satın aldığı kadınlar içilecek aynı zamanda demiş ama bilemedim valla:44:
cnm allah bağışlasın maşallah kızınaaaa3900 ile de normal yapılabiliyor demekki
eşime dedim, herkes yürü diyor başka bişey demiyor dedim, akşamüstü sahile gidip uzun uzun yürüyüş yapıcaz.

benim eşim dün hastanede bize gelininin yürüyüş yaptığını söyleyen teyzeden çok etkilendi. hastaneden gelene kadar bak bundan sonra her akşam yürüyüşe çıkıyoruz dedi

maşallah canım eylüle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.nasıl sancılarla gittin canım doğuma.

bgn yıne kontrole gıttık. 38+3 olduk. Oglumuz 3820 gr cıktı. Yıne catı kontrolu yapıldı ve maalesef hala acılma yok. On catı kemıgı basık.... Nst de de hıc sancı cıkmadı. Pt gunu yenıden gelın, eger acılma yoksa ve kanala gırmemıs olursa normal dogum ıcın beklemenın anlamı yok cunku 4200 gr ın uzerıne cıkmıs olur ve ztn o kıloda olursa cıkarken omuzları takılabılır rısk alırız dedı. Ptesı gunu geldıgınızde salıya sezeryan ıcın gun verırız dedı. Bızde haberler boyle. Bu bebek ıcın 40 haftanın bıtımı beklenmez cunku kılolu dedı. 39+0 oluyor salı gunu, sanırım o gun gelecek oglum sezeryan ıle.

maşallah canım neyle besledin oğlanı sen böyle... hakkında hayırlısı olsun canım inş. sağ salim alırsın bebeğini kucağına

doğurdu canım o dün öğlen almış bebeğini kucağına

aaaa hadi ya hayırlı olsun inşallah allah analı babalı büyütsün.aramızda 1 gün vardı bende bugün yarın doğursamya artık.

canım senin oğlan tosuncuk maşallah.hayırlısı olsun canım allah kolay doğum versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…