bebeğimin beşiğini kurduk. yatak odasına girdikçe tuhaf geliyor.:)))
nevresim takımları falan yıkanacak hafta sonu.sonra da hastane çantamın son şekliniş vereceğim.
sanki hiç doğmayacakmış gibi. ben hep böyle kalacakmışım gibi.hazırlıyorum bir yandan ama bir yandan da hayal gibi herşey....çok tuhaf..
ayyyy bugün benim son günüm. artık izne ayrılıyorum
evimde bacaklarımı uzatıp yatacağım. son hazırlıklarımı yapacağım
müdürüm hiç gidecekmişim gibi davranmıyor ama sanki hala gelecekmişim gibi.
yarın gelmeyeyim de görsün
kızlar yarın 41. haftamız doluyor ve ben az once umreden gelen bu otu suya koymus bulunmaktayım bakalım neler olcak
acaba ıcılcek mı cesaret edemıyorum gercı bunu bıle korka korka koydum suya(
cnm akşam yemekten sonra falan hava serinleyince en güzeli.şimdi çıkma zaten
Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum. Optük hepinizi..
Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum. Optük hepinizi..
çalışıyorum yaa sorma.evde ne yapacaksın diyorAyy aynen aynen.bundan sonraki hayatımı hamile gecirecekmisim gibi :)
Ah canım ya, sen hala calısıyormuydun ? Müdüründe bisey söylerse is yerinde temiz havlu ve sıcak su bulundurmasını söyle bence, bari dogumun olurken bir ise yarayıp yardım etsin.Hala calısmanı bekliyorsa o da bos durmasın :)
kızlar yarın 41. haftamız doluyor ve ben az once umreden gelen bu otu suya koymus bulunmaktayım bakalım neler olcak
acaba ıcılcek mı cesaret edemıyorum gercı bunu bıle korka korka koydum suya(
kızlar ben bir arkdaşa getirttim umreden geliyordu 20 gün kaxdar önce .orda satın aldığı kadınlar içilecek aynı zamanda demiş ama bilemedim valla:44:hayır canım içilmeyecekmiş, sadece suya konacak.
cnm allah bağışlasınKızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum. Optük hepinizi..
eşime dedim, herkes yürü diyor başka bişey demiyor dedim, akşamüstü sahile gidip uzun uzun yürüyüş yapıcaz.
süksükten haber yokmu yaaa doğuma gitti deniyodu en son.
bgn yıne kontrole gıttık. 38+3 olduk. Oglumuz 3820 gr cıktı. Yıne catı kontrolu yapıldı ve maalesef hala acılma yok. On catı kemıgı basık.... Nst de de hıc sancı cıkmadı. Pt gunu yenıden gelın, eger acılma yoksa ve kanala gırmemıs olursa normal dogum ıcın beklemenın anlamı yok cunku 4200 gr ın uzerıne cıkmıs olur ve ztn o kıloda olursa cıkarken omuzları takılabılır rısk alırız dedı. Ptesı gunu geldıgınızde salıya sezeryan ıcın gun verırız dedı. Bızde haberler boyle. Bu bebek ıcın 40 haftanın bıtımı beklenmez cunku kılolu dedı. 39+0 oluyor salı gunu, sanırım o gun gelecek oglum sezeryan ıle.
doğurdu canım o dün öğlen almış bebeğini kucağına
bgn yıne kontrole gıttık. 38+3 olduk. Oglumuz 3820 gr cıktı. Yıne catı kontrolu yapıldı ve maalesef hala acılma yok. On catı kemıgı basık.... Nst de de hıc sancı cıkmadı. Pt gunu yenıden gelın, eger acılma yoksa ve kanala gırmemıs olursa normal dogum ıcın beklemenın anlamı yok cunku 4200 gr ın uzerıne cıkmıs olur ve ztn o kıloda olursa cıkarken omuzları takılabılır rısk alırız dedı. Ptesı gunu geldıgınızde salıya sezeryan ıcın gun verırız dedı. Bızde haberler boyle. Bu bebek ıcın 40 haftanın bıtımı beklenmez cunku kılolu dedı. 39+0 oluyor salı gunu, sanırım o gun gelecek oglum sezeryan ıle.
doğurdu canım o dün öğlen almış bebeğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?