2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese merhaba
Buguunden beri hastanedeyim kizlar 3 cm aciklik 50 sanci degerleri ile simdilik evdeyim ama yarin 9 da bu gidisle yatisim yapilacak bebegin suyu yariyariya azalmis nst de de kalp atislari stabildi doktora kalsa inis cikis bekliyoruz dedi valla bilemiyorum bu kadin suni falan dogurtacak beni sanirim hadi hayirlisi

hadi hayırlısı olsun sağlıcakla alırsın inş. kucağına bebeğini.. darısı bizim başımıza inş.

slm kizlar nasilsiniz bu gece oglusum beni saat basi kaldirdi kalkmak da bisi deil yayaktan kalkmak hala sorun en az 5 d k suruo ..

buarada kizlar gece bebeimi emzirirken gozlerim istem disi kapanio bi icim gecio uyandigimda odum patlio uyumamak icin bi formul var mi y

günaydın canlar kuzucukları kızımda hiç hareket yok yav çikolata yemekten delireceğim sonundA

MİHRİMAHH cığım hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda kucağına almak nasip etsin bizede tabi çoookkkkk hastane var istanbulda devletmi özelmi

kızlar günaydın

geçmiş hiç yapamadım kusura bakmayın, doğuran arkadaşlarım varsa hepsini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun...

04.09.2012 - 15.40 da spinal sezeryan ile minik Yiğit'imize kavuştuk çok şükür....

Doğum öncesi ve sonrası biraz sancılı bir dönemdi benimkisi ama hiiiiiiç önemli değil... Hikayemi paylaşırım inşallah.

Şu andaki tek sorunumuz bebeğim meme istemiyor, ilk 2 gün sütüm yoktu zaten şimdi geldi taş gibi göğüslerim ama şimdi de Yiğit hiç almıyor ağzına, itiyor, sürekli deniyorum ama ağlamaktan helak oluyor sonrada dayanamıyorum mama veriyorum yoksa aç kalacak.

Tecrübeli annelerden yardım istiyorum...

dualarım sizinle kızlar görüşürüz inşallah en kısa zamanda

günaydın kızlar biz de kahvaltı edip geldik, bugece rahat uyudum sancım nerdeyse hiç olmadı, beklemeye devam yani.

suksuk tan haber var mı bu arada, biraz canlanalım kızlar bu ne ya böyle. Dün doğum yapan arkadaşıma gittik, 2 saatte doğurdu resmen, açılması çok hızlı olmuş, bana sadece bol bol yürü dedi. Ben de hiç yürümüyorum ama bugün başlıcam inşallah.

benimde gözlerim birbirine yapışıyor resmen açık tutmak epey zor oluyor ben yalnız kalmamaya çalışıyorum ama hala çaresini bulamadım.

hayırlı olsun benim oğlumla aynı gün aynı saatlerdde kavuşmuşsun sende yavruna bizimde emme problemimiz var hastanede hemşire mama verdi şimdi gündüzleri zorla meme vermeye çalışıyorum ama çok yara oldu canım yanıyor ağlıyorum emzirirken krem falanda kullanıyorum ama çare etmiyor, sürekli emzirmeyi denemekten tahriş oldu.

2eylulde dogacak olup hala gelmememk ıcın ısrar eden bebeşimizle kahvaltı yapıyoruz her gece belkı yenı bır gun olur kucagımıza alırız dıye uyuyup husranla bıten bır gun yasıyoruz ((

ınsallah saglıklıca bısey olmadan kucagımıza alırız onu ablası ve abısı sabırsızlabıyoralr artık gelmıcek galıba dıye sormuyorlar bıle

canım kesinlikle yürümeye çalış ben 4 cmle hastaneye yattım 2 saat suyumun gelmesini beklediler gelmeyince patlattılar 5 dk geçmeden açılmam 9 cm oldu dr bile şaşırmıştı ben hergün yürüyüş yapıodum yürüyüş yapmadıüğım zamanlarda da plates ıkınmada doğdu bebeğim çok kolay oldu o açıdan tavsiye ederim

kızlar günaydın bende çok yürüyüş yapıyorum doktor normal doğuma müsaitsin ama hiç açılma yok dedi.ya açılma olmazsa diye çok korkuyorum.açılmayı kolaylaştıran birşey var mıdır acaba??:)

kızlaaarrr ne kadar sessizleştik böyle valla ne kasılma ne de sancı var anlatacak bişey yokki anlatayım:)inşallah oğlum çok bekletmez benii

cnm tam olarak nerede oturuyorsun?devlet ya da özel farkedermi bir de:44:
cnm yaa ayyy nasıl yapsan ki ben de bilemedim ama zor olsa gerek.Allah yardımcın olsun
tecrübeli değilim tecrübeliler yardımcı olacaktır ama sen denemeye devam et.bu düzene alışması zaman alacak.
mamayı biberonla veriyorsun sanırım. sorun orada olabilir. biberonu çekmek kolay. hemen emiyor. ama meme öyle değil. bir güç kuvvet lazım. biberona alışınca meme çok zor geliyor onlara. mamayı kaşıkla vermeyi dene.
bir de sıkılmamaya çalış. yeni doğan bebekler 20 dk da falan emer. 5 dk da emip doymaz. biraz emer durur dinlernir sonra biraz daha alır ağzına falan .yani ortalam 20 dk yı bulur. evet yorucu ve bunaltıcı olabilir ama zafer senin olacaktır inşallah:)))
bunlar benim çevremde gördüklerim falan. teoriyle pratik ne kadar uyumlu oluyor onu henüz bilemiyorum tabii
bana da hastanedebir abla vardı dün o yürü diye sıkı sıkı tembihledi. onun gelini doğuma gelmişti. biraz sohbet ettik. hergün yürüyormuş onun gelini.ve normal doğum yapacaktı.günü geçmiş açılma var ama sancı yoktu. suni sancı vermişlerdi en son....

ayyy cnm yaaa.gelecek inşallah. orada kalmaz gününün geçmesi çok streslidir tahmin edebiliyorum...

açılma yürüyüşle oluyormuş cnm. birde çömelme diyorlar. ben o yüzden hala alaturka tuvalet kullanıyorum
kızlaaarrr ne kadar sessizleştik böyle valla ne kasılma ne de sancı var anlatacak bişey yokki anlatayım:)inşallah oğlum çok bekletmez benii

aynen annem yaaaa. ne sancı ne ağrı hhhiiiiiççç bişeyim yok. çok sıkılıyorum giriyorum buraya. sayfalar ilerlememiş. eee diyorum ben konuşayım. anlatacak bişeyimde yok

tünaydın kızlar..
aynen beklemekten başka bişey yok ki muhabbet olsun burda
vajinadaki ağrılar bile yeni başladı bende, düne kadar en ufak ağrı bile yoktu.
kaburgalarım acıyo hala.. sağlıkla gelsin de bebeğim beklerim ben

ağrıların normal olduğu nu biliyoruz yaa onu bile artık söyleyesimiz gelmiyor

çok çikolata yiyince böyle oluyor demekki bir uyandım bizim kız halay cekiyor resmen hop bir ayak buyana bir buyana uyandırdı beni şimdi horul horul o uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…