Herkese merhaba
Buguunden beri hastanedeyim kizlar 3 cm aciklik 50 sanci degerleri ile simdilik evdeyim ama yarin 9 da bu gidisle yatisim yapilacak bebegin suyu yariyariya azalmis nst de de kalp atislari stabildi doktora kalsa inis cikis bekliyoruz dedi valla bilemiyorum bu kadin suni falan dogurtacak beni sanirim hadi hayirlisi
iyi geceler kızlar nasılsınız
slm kizlar nasilsiniz bu gece oglusum beni saat basi kaldirdi kalkmak da bisi deil yayaktan kalkmak hala sorun en az 5 d k suruo ..
buarada kizlar gece bebeimi emzirirken gozlerim istem disi kapanio bi icim gecio uyandigimda odum patlio uyumamak icin bi formul var mi y
kızlar günaydın
geçmiş hiç yapamadım kusura bakmayın, doğuran arkadaşlarım varsa hepsini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun...
04.09.2012 - 15.40 da spinal sezeryan ile minik Yiğit'imize kavuştuk çok şükür....
Doğum öncesi ve sonrası biraz sancılı bir dönemdi benimkisi ama hiiiiiiç önemli değil...Hikayemi paylaşırım inşallah.
Şu andaki tek sorunumuz bebeğim meme istemiyor, ilk 2 gün sütüm yoktu zaten şimdi geldi taş gibi göğüslerim ama şimdi de Yiğit hiç almıyor ağzına, itiyor, sürekli deniyorum ama ağlamaktan helak oluyor sonrada dayanamıyorum mama veriyorum yoksa aç kalacak.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum...
dualarım sizinle kızlar görüşürüz inşallah en kısa zamanda
günaydın kızlar biz de kahvaltı edip geldik, bugece rahat uyudum sancım nerdeyse hiç olmadı, beklemeye devam yani.
suksuk tan haber var mı bu arada, biraz canlanalım kızlar bu ne ya böyle. Dün doğum yapan arkadaşıma gittik, 2 saatte doğurdu resmen, açılması çok hızlı olmuş, bana sadece bol bol yürü dedi. Ben de hiç yürümüyorum ama bugün başlıcam inşallah.
cnm tam olarak nerede oturuyorsun?devlet ya da özel farkedermi bir de:44:arkadaşlar, doğumunuza sayılı günler kalmış. sağlıkla, kolaylıkla atlatır, bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. sizlerden bir ricam var. istanbul avrupa yakasında oturanınız var mı? Gittiğiniz ya da tavsiye ettiğiniz bayan kadın doğumcu var mı? ilgili, açıklayıcı iyi bir doktor arıyorumm.
cnm yaa ayyy nasıl yapsan ki ben de bilemedim ama zor olsa gerek.Allah yardımcın olsunslm kizlar nasilsiniz bu gece oglusum beni saat basi kaldirdi kalkmak da bisi deil yayaktan kalkmak hala sorun en az 5 d k suruo ..
buarada kizlar gece bebeimi emzirirken gozlerim istem disi kapanio bi icim gecio uyandigimda odum patlio uyumamak icin bi formul var mi y
tecrübeli değilim tecrübeliler yardımcı olacaktır ama sen denemeye devam et.bu düzene alışması zaman alacak.kızlar günaydın
geçmiş hiç yapamadım kusura bakmayın, doğuran arkadaşlarım varsa hepsini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun...
04.09.2012 - 15.40 da spinal sezeryan ile minik Yiğit'imize kavuştuk çok şükür....
Doğum öncesi ve sonrası biraz sancılı bir dönemdi benimkisi ama hiiiiiiç önemli değil...Hikayemi paylaşırım inşallah.
Şu andaki tek sorunumuz bebeğim meme istemiyor, ilk 2 gün sütüm yoktu zaten şimdi geldi taş gibi göğüslerim ama şimdi de Yiğit hiç almıyor ağzına, itiyor, sürekli deniyorum ama ağlamaktan helak oluyor sonrada dayanamıyorum mama veriyorum yoksa aç kalacak.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum...
dualarım sizinle kızlar görüşürüz inşallah en kısa zamanda
bana da hastanedebir abla vardı dün o yürü diye sıkı sıkı tembihledi. onun gelini doğuma gelmişti. biraz sohbet ettik. hergün yürüyormuş onun gelini.ve normal doğum yapacaktı.günü geçmiş açılma var ama sancı yoktu. suni sancı vermişlerdi en son....günaydın kızlar biz de kahvaltı edip geldik, bugece rahat uyudum sancım nerdeyse hiç olmadı, beklemeye devam yani.
suksuk tan haber var mı bu arada, biraz canlanalım kızlar bu ne ya böyle. Dün doğum yapan arkadaşıma gittik, 2 saatte doğurdu resmen, açılması çok hızlı olmuş, bana sadece bol bol yürü dedi. Ben de hiç yürümüyorum ama bugün başlıcam inşallah.
2eylulde dogacak olup hala gelmememk ıcın ısrar eden bebeşimizle kahvaltı yapıyoruz her gece belkı yenı bır gun olur kucagımıza alırız dıye uyuyup husranla bıten bır gun yasıyoruz((
ınsallah saglıklıca bısey olmadan kucagımıza alırız onu ablası ve abısı sabırsızlabıyoralr artık gelmıcek galıba dıye sormuyorlar bıle
açılma yürüyüşle oluyormuş cnm. birde çömelme diyorlar. ben o yüzden hala alaturka tuvalet kullanıyorumkızlar günaydın bende çok yürüyüş yapıyorum doktor normal doğuma müsaitsin ama hiç açılma yok dedi.ya açılma olmazsa diye çok korkuyorum.açılmayı kolaylaştıran birşey var mıdır acaba??:)
kızlaaarrr ne kadar sessizleştik böyle valla ne kasılma ne de sancı var anlatacak bişey yokki anlatayım:)inşallah oğlum çok bekletmez benii
tünaydın kızlar..
aynen beklemekten başka bişey yok ki muhabbet olsun burda
vajinadaki ağrılar bile yeni başladı bende, düne kadar en ufak ağrı bile yoktu.
kaburgalarım acıyo hala.. sağlıkla gelsin de bebeğim beklerim ben
çok çikolata yiyince böyle oluyor demekkibir uyandım bizim kız halay cekiyor resmen hop bir ayak buyana bir buyana uyandırdı beni şimdi horul horul o uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?