2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selamlar dicempek fazla kimse yok artık topikte tabii doğuranlar çoğaldı ne güzel yaa darısı başımıza amin...
günler geçtikçe ben de günü geçicek diye korkuyorum bi diyorum bir an önce gelsin bi diyorum daha gelmesin ayy çelişkiler çelişkiler.
Kalan doğurmayan arkadaşlara hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.Bu mübarek günde hakkımızda hayırlısı olsun.

ya ne güzel, aslında ben ramazanın başına kadar hergün 1 saat yürüyordum, ramazanda çıkamadık pek, bayramda da öyle oldu. Şimdi de ağrım oluyo, çok yoruluyorum diye çıkmıyorum. Ne kadar yürüdün canım günde?

Benim de açılmayı sağlayacak bişey yapmam lazım, o da yürüyüş.

ben de öyle yapıyordum ama son 2 haftadır artık alafranga tuvaleti kullanıyorum.

bebeğin suyu azdı aylardır, fazla hareket etme kendini yorma diyodu dr.
yürüyüş fln yapamadım, aslında hareketli biriyim ama 2 aydır evde yatmaya alıştım.
şimdi de iyice hantallaştım göbekle beraber bugünlerde yürüsem bilmem faydası olur mu
dün yürüdüm biraz bakalım bu akşam da yürücem

kzlar doğumu kolaylaştırsın diye hacdan gelen otla bir de 7 meryem suresi okunmuş pirincim var, onları şimdi içip suya koysam hemen doğuma gidermiyim acaba

canım günde kaç dk yürüyorsunuz ve plates topuyla nasıl hareketler yapıyordunuz bende de var sadece bacaklarını açıp üstüne oturuyorum oda açılma yapar mı bilmiyorum

açılma yürüyüşle oluyormuş cnm. birde çömelme diyorlar. ben o yüzden hala alaturka tuvalet kullanıyorum

canım yav iyide bizde alaturka yok nasıl olacak yere cömelsek aynı olurmu çünkü sanıyorumki bende aşırı normal doğum istiyorum açılma olmazsa diye korkuyorum süpürge yaparken mümkün mertebe eğiliyorum ama bu seferde bizimki tekme atıyor KADIN ALANIM DAR EĞİLME DİYE

ben şimdi bu hafta dr.a gittiğimde açılmam olup olmadığına bakıp yok dedi ve sadece sancın var dedi ya kızlar, şimdi ben her hafta gittiğimde dr. açılmam olup olmadığına mı bakacak yani her hafta o muayene mi yapılacak?

kzlar doğumu kolaylaştırsın diye hacdan gelen otla bir de 7 meryem suresi okunmuş pirincim var, onları şimdi içip suya koysam hemen doğuma gidermiyim acaba
valla 2 gün önce benim eşimde diyordu o otu mu kullansan diye. halbuki benim daha günüm var:))))
ben de daha olmadım çatı kontrolü. haftaya yapacak öyle söyledi doktor. kendimi kasmamaya çalışacağımbakalım

cnm çömelerek yer silebilirsin.ama böyle dizlerinin üzerinde değil baya tuvalette oturur gibi. anlatabildim mi

canım böyle şeylere pek inancım yok benim allaha dua ediyorum doğumumuzu kolaylaştırıp saglıklı doğsunlar diye bugun mubarek gün cuma şimdi ezan okundu kızımla yasin okuyacağız birazda tefriciye keyfide yerine geliyor ama sen yinede yap iç kalbinden gecen duayı allah duyar

benim de günüm var bdt 30 eylül ama benim oğlan şimdiden 3311 gr. ve sırf son bir haftada 400gr. aldı, yani iki hafta daha beklerse biraz zor doğururum ben ve sıkıldım tabi beklemekten o yüzden hemen olsun istiyorum. Valla cumartesi otu koyucam artık suya bakalım ne olucak, tutarsa size de söylerim

canım bu zamana kadar olmadım doktor acılma esneme yok diyor ultrasyonda baktıgında ellede hiç bakmadı bakacam diyip benide hiç panikletmedi belki yarın kontrolde bakar o da belki her seferinde bakar diye gidiyorum bakmıyor zilli

Evet bakmaya başlayınca hep bakıyorlar diye biliyorum ama son 3 haftada

hıımm demek ki artık her hafta kaçış yok

ayyyy bugün benim son günüm. artık izne ayrılıyorum
evimde bacaklarımı uzatıp yatacağım. son hazırlıklarımı yapacağım
müdürüm hiç gidecekmişim gibi davranmıyor ama sanki hala gelecekmişim gibi.
yarın gelmeyeyim de görsün

selam kızlar
bende hiç yürüyüş yapmıyorum bugünkü yürüyüş muhabbetini okuduktan sonra aldım şarlıyı elime evi temizledim.. evde iş yaparak yürümeye çalışıyorum dışarıda gezmeyi pek gözüm yemiyo...

cnm akşam yemekten sonra falan hava serinleyince en güzeli.şimdi çıkma zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…