ağrıların normal olduğu nu biliyoruz yaa onu bile artık söyleyesimiz gelmiyor
o normal ağrılar bile yeni başladı bende, hayırlısı artık, beklicez. içimizde kalcak değil ya bu çocuklar
canım kesinlikle yürümeye çalış ben 4 cmle hastaneye yattım 2 saat suyumun gelmesini beklediler gelmeyince patlattılar 5 dk geçmeden açılmam 9 cm oldu dr bile şaşırmıştı ben hergün yürüyüş yapıodum yürüyüş yapmadıüğım zamanlarda da plates ıkınmada doğdu bebeğim çok kolay oldu o açıdan tavsiye ederim
kızlar günaydın bende çok yürüyüş yapıyorum doktor normal doğuma müsaitsin ama hiç açılma yok dedi.ya açılma olmazsa diye çok korkuyorum.açılmayı kolaylaştıran birşey var mıdır acaba??:)
açılma yürüyüşle oluyormuş cnm. birde çömelme diyorlar. ben o yüzden hala alaturka tuvalet kullanıyorum
aynen annem yaaaa. ne sancı ne ağrı hhhiiiiiççç bişeyim yok. çok sıkılıyorum giriyorum buraya. sayfalar ilerlememiş. eee diyorum ben konuşayım. anlatacak bişeyimde yok
::::))) sen misin bize şikayet eden al sana işte
canım kesinlikle yürümeye çalış ben 4 cmle hastaneye yattım 2 saat suyumun gelmesini beklediler gelmeyince patlattılar 5 dk geçmeden açılmam 9 cm oldu dr bile şaşırmıştı ben hergün yürüyüş yapıodum yürüyüş yapmadıüğım zamanlarda da plates ıkınmada doğdu bebeğim çok kolay oldu o açıdan tavsiye ederim
açılma yürüyüşle oluyormuş cnm. birde çömelme diyorlar. ben o yüzden hala alaturka tuvalet kullanıyorum
valla 2 gün önce benim eşimde diyordu o otu mu kullansan diye. halbuki benim daha günüm var:))))kzlar doğumu kolaylaştırsın diye hacdan gelen otla bir de 7 meryem suresi okunmuş pirincim var, onları şimdi içip suya koysam hemen doğuma gidermiyim acaba
ben de daha olmadım çatı kontrolü. haftaya yapacak öyle söyledi doktor. kendimi kasmamaya çalışacağımbakalımdk dk tutmuyorki ay bu bebişler başak burcu olacak dimi işimiz zor vallahi yarın kontrolümüz var nts gireceğiz belki çatı kontrolüde yapar şuana kadar hiç olmadım bakalım bu kadar çikolataya kaç kilo oldu zilli
canım yav iyide bizde alaturka yoknasıl olacak yere cömelsek aynı olurmu çünkü sanıyorumki bende aşırı normal doğum istiyorum açılma olmazsa diye korkuyorum süpürge yaparken mümkün mertebe eğiliyorum ama bu seferde bizimki tekme atıyor KADIN ALANIM DAR EĞİLME DİYE
kzlar doğumu kolaylaştırsın diye hacdan gelen otla bir de 7 meryem suresi okunmuş pirincim var, onları şimdi içip suya koysam hemen doğuma gidermiyim acaba
valla 2 gün önce benim eşimde diyordu o otu mu kullansan diye. halbuki benim daha günüm var:))))
ben de daha olmadım çatı kontrolü. haftaya yapacak öyle söyledi doktor. kendimi kasmamaya çalışacağımbakalım
cnm çömelerek yer silebilirsin.ama böyle dizlerinin üzerinde değil baya tuvalette oturur gibi. anlatabildim mi
ben şimdi bu hafta dr.a gittiğimde açılmam olup olmadığına bakıp yok dedi ve sadece sancın var dedi ya kızlar, şimdi ben her hafta gittiğimde dr. Açılmam olup olmadığına mı bakacak yani her hafta o muayene mi yapılacak?
canım bu zamana kadar olmadım doktor acılma esneme yok diyor ultrasyonda baktıgında ellede hiç bakmadı bakacam diyip benide hiç panikletmedi belki yarın kontrolde bakar o da belki her seferinde bakar diye gidiyorum bakmıyor zilli
Evet bakmaya başlayınca hep bakıyorlar diye biliyorum ama son 3 haftada
selam kızlar
bende hiç yürüyüş yapmıyorum bugünkü yürüyüş muhabbetini okuduktan sonra aldım şarlıyı elime evi temizledim.. evde iş yaparak yürümeye çalışıyorum dışarıda gezmeyi pek gözüm yemiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?