Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum. Optük hepinizi..
aaaa bende yeni duydum.Allah bağışlasın
selam kızlar. Bugün doğurayım diyorum artık haaa ne dersiniz:)
bgn yıne kontrole gıttık. 38+3 olduk. Oglumuz 3820 gr cıktı. Yıne catı kontrolu yapıldı ve maalesef hala acılma yok. On catı kemıgı basık.... Nst de de hıc sancı cıkmadı. Pt gunu yenıden gelın, eger acılma yoksa ve kanala gırmemıs olursa normal dogum ıcın beklemenın anlamı yok cunku 4200 gr ın uzerıne cıkmıs olur ve ztn o kıloda olursa cıkarken omuzları takılabılır rısk alırız dedı. Ptesı gunu geldıgınızde salıya sezeryan ıcın gun verırız dedı. Bızde haberler boyle. Bu bebek ıcın 40 haftanın bıtımı beklenmez cunku kılolu dedı. 39+0 oluyor salı gunu, sanırım o gun gelecek oglum sezeryan ıle.
Anammm öldüm yorgunluktan. Bugün bizim evde tarhana yapıldı. Ben yapmadım gerçi ama çay kahve kısır falan yap getir gÖtür yapmaktan canım çıktı. Bide bulaşıkları yıkadım elimde. Düğün bulaşığı gibi.allahtan arkadaşımla kvdem evi temizlediler. Ama ben bir beceriksizleştim ya sormayın. Bardak kırdım. Bulguru döktüm ortalık savaş alanı gibi oldu. Yerler battı. Ayyyyyy felakeeeeettt.
selam kızlar. Bugün doğurayım diyorum artık haaa ne dersiniz:)
kızlar ayberkimin iyileşme aşamasındaki küvezEki Görüntüle 505835 Eki Görüntüle 505836 resimleri
evet cnm yokum orada.burada da söyleyen olmadı sanırım. ondan geç duydum:))siz face teki grupta yoksunuz sanırım o yüzden haberiniz olmadı sanırım.
hadi bakalımselam kızlar. Bugün doğurayım diyorum artık haaa ne dersiniz:)
kızlar ayberkimin iyileşme aşamasındaki küvezEki Görüntüle 505835 Eki Görüntüle 505836 resimleri
Canim o ne?dogumu kolaylastiran biseymi nasil yapcam?canım senin kss durumları nasıl oldu. Benim olmadı sadece 3 kişi alıyorlar. Buarada hani sol ayağı topuğa değirme vardı ya onu zorlayınca ben yapıyorım. Sende ne var neyok
merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ama hiç bir şey anlamadım..çatı muayenesi yapmadı açılmama bakılmadı hatta ultrasonda bile bakmadı en azından suyuna bakabilirdi bebeğimin nese sadece nst ye girdim ve 25 dk da 3 kez 60 larda sancım cıktı düzenli aralıklarla ve doktoruma sonucu gösterince güzel dedi..ayrıca suyum gelmeden ya da düzenli doğum sancılarım başlamadan pelvik muayene yapmıyorum daha önce yapılanlar yanıltıcı olabiliyor dedi gereksiz sezeryan olabilir dedi..ama ben uygun muyum değil miyim bebeğin kilosu ne kanala girdi mi hiç bişe bilmeden ya suyumu ya da sancımı bekliyorum hiç böle hayall etmemiştim :) ha bu arada 3 gündür arada sancılarım oluyor doktor normal olabilir ayak sancısı mı dedi
merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ama hiç bir şey anlamadım..çatı muayenesi yapmadı açılmama bakılmadı hatta ultrasonda bile bakmadı en azından suyuna bakabilirdi bebeğimin nese sadece nst ye girdim ve 25 dk da 3 kez 60 larda sancım cıktı düzenli aralıklarla ve doktoruma sonucu gösterince güzel dedi..ayrıca suyum gelmeden ya da düzenli doğum sancılarım başlamadan pelvik muayene yapmıyorum daha önce yapılanlar yanıltıcı olabiliyor dedi gereksiz sezeryan olabilir dedi..ama ben uygun muyum değil miyim bebeğin kilosu ne kanala girdi mi hiç bişe bilmeden ya suyumu ya da sancımı bekliyorum hiç böle hayall etmemiştim :) ha bu arada 3 gündür arada sancılarım oluyor doktor normal olabilir ayak sancısı mı dedi
evt son iki haftan neden açılma durumuna bakmadı acaba bebeğin suyuna falan azalmışda olabilir,çoğu doktorlar bunları dikkate alıyoo açılma durumu ve suyunu,bide ayak sancısı ne onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?