2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Maşallah bebişine canım sağlıcakla büyüt bebişini darısı bizim başımızaaa

Anammm öldüm yorgunluktan. Bugün bizim evde tarhana yapıldı. Ben yapmadım gerçi ama çay kahve kısır falan yap getir gÖtür yapmaktan canım çıktı. Bide bulaşıkları yıkadım elimde. Düğün bulaşığı gibi.allahtan arkadaşımla kvdem evi temizlediler. Ama ben bir beceriksizleştim ya sormayın. Bardak kırdım. Bulguru döktüm ortalık savaş alanı gibi oldu. Yerler battı. Ayyyyyy felakeeeeettt.

Kızlar buarada bizde dün gittik doktora. Ben devlet hastanesine gidiyorum ve ben burdaki hastaneden de doktorumdan çok memnunum. Neyse bebeğin kaka yutması olayını sırdum bayaa uzun anlattı. Olayın özü bebeğin kakayı yutması değil o mekonyumun ciğerlere bronşalara kaçmasıymış asıl tehlike. Ayrıca kordon dolanmasıda sakıncalı falan değilmiş. Zaten yeterince uzun oluyormuş kordon. Nadir durumlarda kordon kısaysa yada çok dolanmışsa bebeği etkiliyormuş. Oda zaten bebğin kalp atışlarını ya yavaşlatırmış ya hızlandırırmış bebek zorlandığı için. Özeldeki doktorların çoğunluğu sezeryan için bahane ararlar dedi. Bide kırmızı kan ya da suyun gelirse hemen yatar bir şekilde gel hastaneye dedi. Karnın sertleşip 10 yada 15 dakikada bir olan ağrıların varsa da hastaneye gel dedi. Ama telaş yapmaya gerek yok oturur pozisyonda gelebilirsin dedi. Kızcem 3190 gr olmuş 3500 doğar, 11inden önce beklemeyin dedi. Buarada doktorum çatı muayenesi falan yapmıyor. Daha öncedende yapmamış sanırım diğer hastalara. Ama bana dediği senin vücut yapın 3500 gr bebeği doğurmak için çok uygun dedi. Son ana kadar normali bekliycez dedi.

hayırlısı olsun canım, senin yazdıklarını okuyunca benim de sonum böyle olacak diye düşündüm, benimki de kilolu eğer sonuna kadar doğmazsa sonum sezeryan olur. Napalım inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparız.

kızım senin neyine o kadar misafir ağırlamak, tabi döker kırarsın

selam kızlar. Bugün doğurayım diyorum artık haaa ne dersiniz:)

bence de doğur canım, sen doğur ben doğurayım herkes doğursun

kızlar ayberkimin iyileşme aşamasındaki küvezEki Görüntüle 505835 Eki Görüntüle 505836 resimleri

maşallah, subhanallah Allah bağışlasın canım çok tatlı.

siz face teki grupta yoksunuz sanırım o yüzden haberiniz olmadı sanırım.
evet cnm yokum orada.burada da söyleyen olmadı sanırım. ondan geç duydum:))
selam kızlar. Bugün doğurayım diyorum artık haaa ne dersiniz:)
hadi bakalım
kızlar ayberkimin iyileşme aşamasındaki küvezEki Görüntüle 505835 Eki Görüntüle 505836 resimleri

oyyyy yavrum benim yaaaa allah bağışlasın, acısını göstermesin....

merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ama hiç bir şey anlamadım..çatı muayenesi yapmadı açılmama bakılmadı hatta ultrasonda bile bakmadı en azından suyuna bakabilirdi bebeğimin nese sadece nst ye girdim ve 25 dk da 3 kez 60 larda sancım cıktı düzenli aralıklarla ve doktoruma sonucu gösterince güzel dedi..ayrıca suyum gelmeden ya da düzenli doğum sancılarım başlamadan pelvik muayene yapmıyorum daha önce yapılanlar yanıltıcı olabiliyor dedi gereksiz sezeryan olabilir dedi..ama ben uygun muyum değil miyim bebeğin kilosu ne kanala girdi mi hiç bişe bilmeden ya suyumu ya da sancımı bekliyorum hiç böle hayall etmemiştim :) ha bu arada 3 gündür arada sancılarım oluyor doktor normal olabilir ayak sancısı mı dedi

açılmana bakmasa bile en azından bebeğin suyuna durumuna falan bakması gerekirdi bence, garip bir dr.muş.

kızlar durdum durdum hamileliğin sonunda sapıttım aşerme konusunda
toprak yiyesim var, tozları fln yalıcam utanmasam
kahve içer oldum 3 güne bir, telvesini yiyorum bi de, toprak gibi ya

evt son iki haftan neden açılma durumuna bakmadı acaba bebeğin suyuna falan azalmışda olabilir,çoğu doktorlar bunları dikkate alıyoo açılma durumu ve suyunu,bide ayak sancısı ne onu anlamadım

evt son iki haftan neden açılma durumuna bakmadı acaba bebeğin suyuna falan azalmışda olabilir,çoğu doktorlar bunları dikkate alıyoo açılma durumu ve suyunu,bide ayak sancısı ne onu anlamadım

ayak sancısı doğuma hazırlık sancıları olsa gerek canım bende ilk kez doktordan duydum evet benim doktor eğer doğurmazsam haftaya cumaya kadar o zaman ultrasonda bakacakmış

merhaba kızlarrrr..kontrolümüz vardı bugün,gittik. 3200grmışız,geçen haftaki kontroldede böyleydik,1 haftada hiç kilo almamış yani.Suyu iyi,kalp atımları iyi,sancı yok. ama epeyce aşağıdaymış başı,ztn totosunu döndü bize göstermedi yüzünü haspam :) çatıma baktı bugün ilk defa,rahim yumuşamış ama açılma yok dedi,birazcık ürktüm ık mık ettimm,aslında aman aman yanmadı cnm,önyargılı gittim galiba biraz ve aaaa tubacım yapma böyle oradan bir bebek çıkıcak sezryan yaparm bak diye dalga geçti bnmle akşamları serinde bol bol yürü dedi,ama çabucak yoruluyorum,evden çıkasım gelmiyo bu arada alafrangamı alaturka tuvaletimi tercih etmelyiz ? bir de şu umreden gelen ot,hazırda bekliyor,ama bnde değil annemde,ne zaman suya koyucaz,sancılar başladığı zamanmı,birde 40km falan aramz,annmde suya konsa olurmuki,yoksa illa yanımdamı olacakki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…