2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar durdum durdum hamileliğin sonunda sapıttım aşerme konusunda
toprak yiyesim var, tozları fln yalıcam utanmasam
kahve içer oldum 3 güne bir, telvesini yiyorum bi de, toprak gibi ya

ahaha canım ilahi ne güldürdünnn beniii

ama bende senin gibiyim sonlara doğru bende sapıttım ben benzin kokluyorum yeminleee

eşime benzıncıden 2 3 damla pet şişeye aldırttırdım arada sırada onu kokluyorum mıs gıbı bır koku gelıyor

BENZINE AŞERIYORUM YAAAAAAAAAA

.................................................

Son düzenleme:

başkası söylese abartıyo derdim ama oluyomuş demek ki
toprak kokluyorum ben de yiyemedikçe, benzin koklamak zararlı olmasın çok koklama, tinerci olursun sonra bi de

canım allah analı babalı büyütsün, cook sevindim.Uzun mutlu bir ömrü olsun yavrunun.

başkası söylese abartıyo derdim ama oluyomuş demek ki
toprak kokluyorum ben de yiyemedikçe, benzin koklamak zararlı olmasın çok koklama, tinerci olursun sonra bi de

İşte gunde 2 3 fırt tovbe tobeeeeeeeeee hakıkatten tınercı zannetcek benı elalem dışarıda gorse nabıyo bu der.. Ama bu kadar cezbeedıcı bır kokusu olamaz.. Bende gezınıyordum bı tek bende mı anormallık var dıye ama ben senden daha fenayım yıne toprak ıyı anam gerçi demır eksıklıgınden kaynaklanıyormus oda...

kızlar kimse dogum fotografı cektirmedimi ?? Naaptınız fotograf isini..Ben cok özeniyorum, o kadar profesyonel ve güzel fotolar cekiyorlar ki..bir fotografcı hanımla da konustum aslında, var mı sizden de fotogracı isini netlestiren??

Amanın noluyor kızlar ne benzini ne toparağı hahahhaha bu çocukllar artık doğmalıııı

buarada bana chicconun yenidoğan seti geldi ama sanki biraz büyük gibi varmı kullanan

Amanın noluyor kızlar ne benzini ne toparağı hahahhaha bu çocukllar artık doğmalıııı

buarada bana chicconun yenidoğan seti geldi ama sanki biraz büyük gibi varmı kullanan

valla sorma cnm hadi toprak yineee iyi bennn benzinnn bravo bana yani hiçbirşeye aşermedim benzine aşerdiğim gibi

6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..

kızlar durdum durdum hamileliğin sonunda sapıttım aşerme konusunda
toprak yiyesim var, tozları fln yalıcam utanmasam
kahve içer oldum 3 güne bir, telvesini yiyorum bi de, toprak gibi ya

aynen bende sapittim valla, sanki ilk gunler gibi asiri mide bulantim var, ne yesem cikarmak istiyorum. ozllikle aksam yediklerimi yatmadan cogunlukla cikariyorum. offfffff cok can sykycy bi durum yaaaaaaa

bır arkadasımız dogum fotografcısı dusunen var mı dıye sormus. Ben alev durmusoğlu ıle anlastım. Alev Durmuşoğlu – Hamilelik, Doğum, Bebekfotoğrafçısı dan ulasabılırsınız. Kendısı cok ıyı bır dogum fotografcısıdır.............

.
.
ben de doğum fotoğrafçısı düşünüyorum ama sade bir foto albümü istiyorum.fiyatları nasıl acaba bilen varmı

topicde kımse kalmamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)))kızlar gece nöbetleri tutuo galıba sımdıde uyuolr :)) ah bızımkılerde gelseeeee bıran önceee

6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..

yaaaaaaaaaaa çok kıskandın bende fıstığımı istiyorum (
canım çok sevindim ne güzel kurtulmuşsun RABBİM bizede nasip etsin...:))

kızlar ben geldim kontolden az önce.nst ye girdim sancım falan çıkmadı orda herşey normaldi çok şükür.sonra muayene oldum doktoruma bebeğim pek kilo almamış.2650 olmuş sadece.napalım sağlıklı sıhatli olsunda.biraz zayıf olacak .-) doktorum olsun sağlıklı olsun hem doğum kolay olur dedi.zayıf bebek daha kolay doğarmış.çatı muayenesi falan yaptı çatım müsaitmiş normal doğum için.ama daha açılmam falan yokmuş.bu hafta doğurmassın acil bişey olmadıkça dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…