kızlar durdum durdum hamileliğin sonunda sapıttım aşerme konusunda
toprak yiyesim var, tozları fln yalıcam utanmasam
kahve içer oldum 3 güne bir, telvesini yiyorum bi de, toprak gibi ya
ahaha canım ilahi ne güldürdünnn beniii
ama bende senin gibiyim sonlara doğru bende sapıttım ben benzin kokluyorum yeminleee
eşime benzıncıden 2 3 damla pet şişeye aldırttırdım arada sırada onu kokluyorum mıs gıbı bır koku gelıyor
BENZINE AŞERIYORUM YAAAAAAAAAA
Kızlar dün eylülum geldi. 3900 kilo 54 cm. Epidurale fırsat kalmadan birden aciliverdim. 11 de.sancılarım başladı 3.19 da bebeğimin sesini duydum çok şükür.ayrıntıları yazarım şimdi çok yorgunum. Optük hepinizi..
başkası söylese abartıyo derdim ama oluyomuş demek ki
toprak kokluyorum ben de yiyemedikçe, benzin koklamak zararlı olmasın çok koklama, tinerci olursun sonra bi de
bnm bebeğim doğdu 6 gnlük olduu bile teyzelri sezeryanla dünyya geldi
Amanın noluyor kızlar ne benzini ne toparağı hahahhaha bu çocukllar artık doğmalıııı
buarada bana chicconun yenidoğan seti geldi ama sanki biraz büyük gibi varmı kullanan
kızlar durdum durdum hamileliğin sonunda sapıttım aşerme konusunda
toprak yiyesim var, tozları fln yalıcam utanmasam
kahve içer oldum 3 güne bir, telvesini yiyorum bi de, toprak gibi ya
6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..
benim sıpa ne zaman gelecek yaa bekle bekle hiç belirti yok sancı yok ağrı sızı yok offffff
6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?