2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim bebiş 37 haftada 2800gr idi dr 36 haftalık gösteriyo bu dedi. 10 gün sonra kontrolum vardı ben 8 hurmanın içine cevizleri doldurarak yanındada 2 bardak süt içtim.. diğer beslenmemi normal yaptım biraz ete ağırlık verdim . 10 gün sonraki kontrolde bebiş 3200 çıktı.. sizde deneyin bakalım bir.. benimde doğuma bir haftam kaldı bakalım ne zaman gelecek bebiş..

KIzlar Ben evdeyim hersey yolunda sarilik olmadi bebisim cook tatli adi kuzey epidural sezeryan lie oldum hic agri hissetmedim Sonrasinda azicik oldu hemen agri kesici vurdurdum simdide oturup kalkmalarda dikis yerim acio. Dogum fotografcisi ve Esim de doguma girdi bebisim kokumla uyuyo

ne güzel maşallah, Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah

ben de istiyorum bebeğimi koynumda uyutmayı artık

yiyorum canım ya hergün muz ve her sabah ceviz pekmez incir hurma.....geçen gittiğimde daha iyi almıştı bu sefer almamış biraz canım sıkıldı :-(

dr.a önceki randevudan 13 gün sonra gitmiştim geçen hafta, 200 gr almış gibi görünüyodu ancak, niye almamış dedim
bu terazi değil, sağlıklı bi kilo karşılaştırması yapmak için en az 3 hafta geçmiş olmalı dedi, bunu söyleyen prof.
ayda bir gittiğimde az almış diyodu, ozaman karşılaştırma yapıyodu.

hele diğer dr.um artık kendini kurtardı dedi 2500 olduktan sonra hiç önemsemiyo kilo ölçümünü, 4 kiloya yaklaşırsa normal doğum için riskli olur, öyle değil zaten benim bebek.

senin de benim gibi hep küçük gitti bebeğin, kan akışında vs. bi sorun yoksa hiç takılma, zamanını doldursun gelişimi tam olsun, kilosu eksik olsa da olur.. eksik de değil zaten, normal aralıkta bebeğinin kilosu

kızlar perşembe günü çatı muayenesi olmuştum, sonra kahverengi lekelenme oldu, muayenedendir dedim.
dün yoktu, az önce yine oldu, hafif sümüksü bi kahverengilik. sizce bu nişan mı yoksa muayenenin etkisi mi hala?

canım ben de bu hafta çatı muayenesi oldum, dr. 3 gün lekelenme olabilir dedi. Ama bende olmadı. Muayeneden olanla nişanı nasıl ayırt edeceğimi sordum, muayeneden olan lekelenme kahverengiye döner azalarak bitermiş, ama nişan daha kırmızıdır ve çoğalır dedi. Bu durumda seninkinin muayeneden olduğunu düşünmek gerekir bence.

siblecim bol bol hasta bezi alın demişsin, gece pedi yeterli olmadı mı?

sibelcim

Efe nasıl, nasıl gidiyor annelik?
canım hasta bezi alın dedim çünkü benim suyum hastanede patladı ve çok fazla suyum varmış doktor öyle dedi. hastane veriyo vermesine ama sürekli istemek durumunda kalmak istemedim ben eşim gitti bir paket aldı geldi hemen vee sadece 1 tane bez kaldıı. birde normal doğum olunca acayip kanamam olduu doğumdan sonra 5 saat içerisinde iki hasta bezi doldu neredeysee sadece tavsiye tatlımm
EFE bey uykularda canım yaa emzir gaz çıkart uyut başka bişey yapamıyoruz maaeseff
yazını yeni gördüm geç cvp yazdım o yüzden malum artık eli boş zamanlarım geride kaldııı

arkadaşlar ben dün oğlumu dünyaya getirdim, sabaha karşı 5 te sancılarım geldi, öğlen saat 13:00 te doğurdum:119:
Ayrıntıları daha sonra yazıcam, oğlum çok ağlıyor, emme konusunda güçlük yaşıyoruz, sanırım sütüm çok yetmiyor ,henüz çok yeniyiz zamanla düzelir inşallah..Dua edin ..Şimdilik benden bu kadar, Allahım bekleyenlere de hayırlısıyla bir an evvel sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Bizim bebişlere de güzel emişler ve bol sütlü günler
Şu an 2 gündür 2 saatlik uykuyla anca duruyorum karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın annişler

Ayyy kızlarr dayak yemiş gibiyim. Heryerlerim ağrıyor. Buarada benim lansinoh kremim geldi. Hatta bugün başladım kullanmaya. Kremi sürerken anladım daha şimdiden hassaslaşmış göğüslerim. Doktor salıdan itibaren bekleyebilirsiniz bebişi dedi. Pazartesi son hazırlıklarımı yapıcam saç kaş bıyık olayları. Kızım beni babası sanmasın demi

sağol canım cvbın için, 3 gün olabilirse bugünkü de muayeneden ozaman.
dün azalarak bitmişti, bugünkü sümüksü gibiydi bir de ondan acaba dedim.
takipte olayım ben hayırlısı bakalım

maşallah canım, gözünaydın

39 artılarda olmuş bir normal doğum daha, topikteki normal doğumlar hep bugünlerde oldu, bizde de tutar mı acaba

allah bağışlasınnn cnm çok sevindm. Geçmiş olsun bidee gözün aydınnnn

sağol canım cvbın için, 3 gün olabilirse bugünkü de muayeneden ozaman.
dün azalarak bitmişti, bugünkü sümüksü gibiydi bir de ondan acaba dedim.
takipte olayım ben hayırlısı bakalım

canım muayeneden olsa ara vermezdi bence. Bide nişanda kahverengimsi ve sümüksü oluyormuş akıntı gibl. Neyse zaten ağrıları beklicen beklemede kal :)

canım muayeneden olsa ara vermezdi bence. Bide nişanda kahverengimsi ve sümüksü oluyormuş akıntı gibl. Neyse zaten ağrıları beklicen beklemede kal :)

ay heyecanlı oldu bu nişan konusu
şimdi gitmek de istemedim sancı yok bebek normal tepinip duruyo.
beklemedeyim

Yaa ben 38+6 oldum doğursam ya artık. Valla salıya bekliyorum olmadı ne varsa yapmam lazım yapayım buarada süt yapsın diye üzüm hoşafı yaptım faydası nekadar var bilmiyorum ama evde kuru üzümler öle duruyordu. Bide elmalar var onu nasıl yapsamki.

beklemedeyim

hehehe çok heyecanlı dimi. Bana hiç çatı muayeneside yapılmadı. Sanırım yapılmayacak. Bana doktorum kırmızı kan gelirse yatar pozisyonda hemen gel demişti. Nişan gelirse sancılarını bekle demişti.

Canımmm hayırlı uğurlu olsunnn Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün inş

beklemedeyim

benim de 14 te yumurta beyazı gibi akıntım geldi bir çay kaşığı kadar nişana yordum bende belim ağrıyo orta halli ama sancım gelmedi senin gibi beklemedeyim .
kızımda nişanım sümüksü ve çok az kanlı gibiydi bunda böle bişey olmadı..
ama karnımı elimle salladığımda dünkü gibi sıkı değil pelte gibi sallanıyo... sende bir titret bakalım karnını durum ne...
bu akşam ikimizde doğururmuşuz bide

Sibelcim hayırlı olsun daha yeni gördüm doğum yaptığını :)) Nasıl gidiyo annelik alıştın mı birazdan doğum hikayenide okuyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…