KIzlar Ben evdeyim hersey yolunda sarilik olmadi bebisim cook tatli adi kuzey epidural sezeryan lie oldum hic agri hissetmedim Sonrasinda azicik oldu hemen agri kesici vurdurdum simdide oturup kalkmalarda dikis yerim acio. Dogum fotografcisi ve Esim de doguma girdi bebisim kokumla uyuyo
yiyorum canım ya hergün muz ve her sabah ceviz pekmez incir hurma.....geçen gittiğimde daha iyi almıştı bu sefer almamış biraz canım sıkıldı :-(
kızlar perşembe günü çatı muayenesi olmuştum, sonra kahverengi lekelenme oldu, muayenedendir dedim.
dün yoktu, az önce yine oldu, hafif sümüksü bi kahverengilik. sizce bu nişan mı yoksa muayenenin etkisi mi hala?
siblecim bol bol hasta bezi alın demişsin, gece pedi yeterli olmadı mı?
canım hasta bezi alın dedim çünkü benim suyum hastanede patladı ve çok fazla suyum varmış doktor öyle dedi. hastane veriyo vermesine ama sürekli istemek durumunda kalmak istemedim ben eşim gitti bir paket aldı geldi hemen vee sadece 1 tane bez kaldıı. birde normal doğum olunca acayip kanamam olduu doğumdan sonra 5 saat içerisinde iki hasta bezi doldu neredeysee sadece tavsiye tatlımmsibelcim
Efe nasıl, nasıl gidiyor annelik?
canım ben de bu hafta çatı muayenesi oldum, dr. 3 gün lekelenme olabilir dedi. Ama bende olmadı. Muayeneden olanla nişanı nasıl ayırt edeceğimi sordum, muayeneden olan lekelenme kahverengiye döner azalarak bitermiş, ama nişan daha kırmızıdır ve çoğalır dedi. Bu durumda seninkinin muayeneden olduğunu düşünmek gerekir bence.
arkadaşlar ben dün oğlumu dünyaya getirdim, sabaha karşı 5 te sancılarım geldi, öğlen saat 13:00 te doğurdum:119:
Ayrıntıları daha sonra yazıcam, oğlum çok ağlıyor, emme konusunda güçlük yaşıyoruz, sanırım sütüm çok yetmiyor ,henüz çok yeniyiz zamanla düzelir inşallah..Dua edin ..Şimdilik benden bu kadar, Allahım bekleyenlere de hayırlısıyla bir an evvel sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsinBizim bebişlere de güzel emişler ve bol sütlü günler
Şu an 2 gündür 2 saatlik uykuyla anca duruyorum karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın annişler
arkadaşlar ben dün oğlumu dünyaya getirdim, sabaha karşı 5 te sancılarım geldi, öğlen saat 13:00 te doğurdum:119:
Ayrıntıları daha sonra yazıcam, oğlum çok ağlıyor, emme konusunda güçlük yaşıyoruz, sanırım sütüm çok yetmiyor ,henüz çok yeniyiz zamanla düzelir inşallah..Dua edin ..Şimdilik benden bu kadar, Allahım bekleyenlere de hayırlısıyla bir an evvel sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsinBizim bebişlere de güzel emişler ve bol sütlü günler
Şu an 2 gündür 2 saatlik uykuyla anca duruyorum karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın annişler
sağol canım cvbın için, 3 gün olabilirse bugünkü de muayeneden ozaman.
dün azalarak bitmişti, bugünkü sümüksü gibiydi bir de ondan acaba dedim.
takipte olayım ben hayırlısı bakalım
canım muayeneden olsa ara vermezdi bence. Bide nişanda kahverengimsi ve sümüksü oluyormuş akıntı gibl. Neyse zaten ağrıları beklicen beklemede kal :)
ay heyecanlı oldu bu nişan konusu
şimdi gitmek de istemedim sancı yok bebek normal tepinip duruyo.
beklemedeyim
ay heyecanlı oldu bu nişan konusu
şimdi gitmek de istemedim sancı yok bebek normal tepinip duruyo.
beklemedeyim
kızlarrrr saat 19:06da oğlum EFE dünyaya geldiii 3270 gr 50 cmmm
yaklaşık olaran 19 saat sancı çektim hemde ne sancıııı ben doktora sezeryan yap dayanamıyorum dedikçee doktorumm asla dedi mükemmel bi çatım varmışşş illa normal doğurtcam dediii son 5 saat acayip sancı çektim ölüyodum acıdannn en son açılmam 10 cm olmuşş ama oğlumun kafası tam kanalda değildiii vakumla çekti doktorummm... sadece 2 tane dikiş atıldıışimdi çok iyiyizzz tek sorun oğlum emmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?