2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım evt bebiş yine çok almamış muz la cevizi eksik etme bence,heralde ben senden önce doğum yapıcam açılmam vardı benim yinede belli olmazz

Anladim cnm deniyim bende :)

kızlar temizlik yapıyorum arada da gelip size bakıyorum ama kimse bişey demiyor.

Tamam hava sıcak, hepimiz bıktık beklemekten, nerdeyse doğum ve hamilelikle ilgili herşeyi de konuştuk ama olsun biraz canlanın canım. Anlatın bakalım son günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz, son hazırlıklar da tamam mı, mesela ben bugün tekrar hatırladım ki çikolata ve lohusa şerbetini hala almamışım. Bir de hastane odası için balon alıyım diyorum. Akşam üstü çıkarım artık.

Dün sahilde yürüdük kocamla, püfür püfür esiyordu, gemileri seyrettik, hayaller kurduk, parktaki çocukları, bebekleri izledik. Yürüyüş iyi geldi, bugünde mi gitsek. Siz neler yapıyorsunuz

yuruyus yapabılen arkadaslara ımrenıyorum, allah nazardan saklasın sızı
ben 2 aydır hıc yuruyemıyorum, catı kemıklerımın agrısı yuzunden.

bız de henuz hastane odası ıcın cıkolatamızı almadık, bgn alacagız ınsallah.
kahve dunyası'nın madlenlerı cok lezzetlı

bı de zıyarete gelenler ıcın kolonya almayı unutmayın, hem ellerınde mıkroplar ıcın ıdeal :)
caktırmadan gelen herkesı dezenfekte etmıs olursunuz :)

dun bır yazı okudum, bebegın oldugu odaya kesınlıkle 12 yas altı zıyaretcı almayın yazıyordu
enfeksıyon acısından cocuk zıyaretcıler rısklı gruptaymıs

yürüyüşe ben de yeniden dün başlamış oldum, ben de uzun süredir yapamıyordum ama artık bırakmıcam inşallah.

şimdi sen söyleyince kahve dünyasına ben de baktım, çok güzel bebek çikolataları var, acaba fiyatları nasıl bi bakıyım

evet kolanyayı hatırlattığın iyi oldu.

evet canım ikimiz kaldık bakalım ne zaman gelecek bizimkiler

bende varım bendeeee hemde bugun 41.haftamıs bıtıyro artık ıyıce bunaldık coluk cocuk hepımız meraktan hayırlısıyla saglıkla gelse dıyoruz artık sadece

kulubuun sultanı ve suksuk gozunuz aydın olsun darısı bızlzere ınsallah

olası doğum tarihlerimiz aynı :) bende dün gittim kontrole,benimde çatım müsait ama açılma yokmuş ve rahim ağzı yumuşamış dedi. Akşamları dinlenerek yürüyüş yap dedi. 3200gr. ız bizde,evet sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil,benim gittiğim Konak hastanesinde 6 aylık 630 gr. erken doğup,4 ay yoğun bakımda yaşatılıp 2800 küsür olarak taburcu edilen bebek var,çok şükür biz o riskleri atlattık,3500gr.ı bulmadan doğurabilsem bari bende :) hakkımızda hayırlı inşallah:26:

canım evt bebiş yine çok almamış muz la cevizi eksik etme bence,heralde ben senden önce doğum yapıcam açılmam vardı benim yinede belli olmazz

yiyorum canım ya hergün muz ve her sabah ceviz pekmez incir hurma.....geçen gittiğimde daha iyi almıştı bu sefer almamış biraz canım sıkıldı :-(

evet cnm haklısın sağlıklı olsunlarda.benim arkadaşta erken doğum yapmıştı bebeği küçüktü ama şimdi maaşallah.ı va.seninkinin kilosu iyi maşallah.bi arkadaş var benden 2 ay önce doğum yaptı sürekli arayıp bebeğin kaç kilo oldu diyip duruyo.bende biraz zayıf dedim ayyyy sen kendinimi besledin dio bana.deli oldum ya..ben istemezmiyim yani bebeğimin kilolu olmasını.insanları anlamak zor var ya.o doğum yaptığında ben hiç sormadım kaç kilo doğdu die.sağlıklı mı dedim sadce.önemli olanda o değil mi ? açılma bende de yok cnm bakalım inş.zamanı gelince açılma olur da bir çırpıda kurtuluruz.hayırlısı inş..

yiyorum canım ya hergün muz ve her sabah ceviz pekmez incir hurma.....geçen gittiğimde daha iyi almıştı bu sefer almamış biraz canım sıkıldı :-(

cnm benim de geçenki kontrolumde daha çok almıştı bu sefer az almış zaten öyle oluyomuş bu haftalardan sonra onunda kilo alımı yavaşlıyomuşş

o arkadaşın yaptığı cahillikten başka bişey değil,sakın ha takılma onun lafına. Banada kayınvalidem hep bol bol yağlı ekmek ye,bebeğin tombul olsun derdi,zor geçtim önüne,artık diyemiyo,3 doğum yapmış kadın söylüyo bana bunu,neden?cahilliğinden. yediğimiz herşeyde ihtiyacı olanı alıyo bebekler,bi yazıda okumuştum,bi bebek annenin sadece depolarını kullanarak 9ay yeterli ölçülerde büyüyebilirmiş,kucağımıza sapasağlim gelsinlerde kilosu boyu boş. Yediğimiz herşey tabiki isteriz heppp ona gitsin ama bu bizim elimizde olan bişey değill,rabbim herşeyi olması gerekttiği gibi ayarlamış bünyemizde,amannn takılma be cnm boşver,şükürler olsunki sağlıklılar ve sağlıkla alırız kucağımıza inş. :)

canını sakın sıkma ben de yediklerime dikkat ediyorum hergün muz ceviz bol meyve yiyorum ama benim kızımda kilo pek almıyor bi ara haftada 300 gram alıyordu şimdi yavaşladı gerçi bu hafta doktor usg de bakmadı bilmiyorum kilosunu birde şöyle bir şey var zayıf bebekler o kadar çabuk toparlıyorlarki kendilerini hiç sıkma canını

benim bebeğim iri olduğu için 40 haftaya girdikten sonra doktorum beklemeyelim dedi beni suni sancıyla doğurtturdu sana öyle bişey demiyomu doktorun

bende varım bendeeee hemde bugun 41.haftamıs bıtıyro artık ıyıce bunaldık coluk cocuk hepımız meraktan hayırlısıyla saglıkla gelse dıyoruz artık sadece

valla benim 12 sinde doluyor günüm doktor 17 sine kadar sancın gelir doğurursan doğurursun yoksa 17 sinde yatış dedi bana o zamanda 40+5 oluyoruz zaten suni sancıyla doğumu başlatırım dedi

senin ne diyor doktor ne zaman başlatacak doğumu birşey demiştir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…