6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..
kızlar ben geldim kontolden az önce.nst ye girdim sancım falan çıkmadı orda herşey normaldi çok şükür.sonra muayene oldum doktoruma bebeğim pek kilo almamış.2650 olmuş sadece.napalım sağlıklı sıhatli olsunda.biraz zayıf olacak .-) doktorum olsun sağlıklı olsun hem doğum kolay olur dedi.zayıf bebek daha kolay doğarmış.çatı muayenesi falan yaptı çatım müsaitmiş normal doğum için.ama daha açılmam falan yokmuş.bu hafta doğurmassın acil bişey olmadıkça dedi.
6Aralik saat 11. 45de elifim dunyaya gozlerini actii..normal dogumm 347O gr 50 cm doogdu.cok gusel bir dogum oldu darisi dogurmayanlara..
Anladim cnm deniyim bende :)yoook be canım ssadece güya doğumun yaklaştığının belirtisi bir hareket var. Yerde dümdüz oturuyosu destek almak yaslanmak yok. Bacaklarını uzatıyorsun sol topuğunla sağ ayak parmaklarına değirmeye çalıuşıyorsun. Hiç olmuyorsa bugün yarın doğum var demekmiş.
offffffff offffffffffffffff ,,,, kızımı istiyorummmm bnle olan bnden sonra olanlar doğurdu senle biz kaldık
yuruyus yapabılen arkadaslara ımrenıyorum, allah nazardan saklasın sızı
ben 2 aydır hıc yuruyemıyorum, catı kemıklerımın agrısı yuzunden.
bız de henuz hastane odası ıcın cıkolatamızı almadık, bgn alacagız ınsallah.
kahve dunyası'nın madlenlerı cok lezzetlı
bı de zıyarete gelenler ıcın kolonya almayı unutmayın, hem ellerınde mıkroplar ıcın ıdeal :)
caktırmadan gelen herkesı dezenfekte etmıs olursunuz :)
dun bır yazı okudum, bebegın oldugu odaya kesınlıkle 12 yas altı zıyaretcı almayın yazıyordu
enfeksıyon acısından cocuk zıyaretcıler rısklı gruptaymıs
evet canım ikimiz kaldık bakalım ne zaman gelecek bizimkiler
selam arkadaşlar
kızlar ben geldim kontolden az önce.nst ye girdim sancım falan çıkmadı orda herşey normaldi çok şükür.sonra muayene oldum doktoruma bebeğim pek kilo almamış.2650 olmuş sadece.napalım sağlıklı sıhatli olsunda.biraz zayıf olacak .-) doktorum olsun sağlıklı olsun hem doğum kolay olur dedi.zayıf bebek daha kolay doğarmış.çatı muayenesi falan yaptı çatım müsaitmiş normal doğum için.ama daha açılmam falan yokmuş.bu hafta doğurmassın acil bişey olmadıkça dedi.
canım evt bebiş yine çok almamış muz la cevizi eksik etme bence,heralde ben senden önce doğum yapıcam açılmam vardı benim yinede belli olmazz
olası doğum tarihlerimiz aynı :) bende dün gittim kontrole,benimde çatım müsait ama açılma yokmuş ve rahim ağzı yumuşamış dedi. Akşamları dinlenerek yürüyüş yap dedi. 3200gr. ız bizde,evet sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil,benim gittiğim Konak hastanesinde 6 aylık 630 gr. erken doğup,4 ay yoğun bakımda yaşatılıp 2800 küsür olarak taburcu edilen bebek var,çok şükür biz o riskleri atlattık,3500gr.ı bulmadan doğurabilsem bari bende :) hakkımızda hayırlı inşallah:26:
yiyorum canım ya hergün muz ve her sabah ceviz pekmez incir hurma.....geçen gittiğimde daha iyi almıştı bu sefer almamış biraz canım sıkıldı :-(
evet cnm haklısın sağlıklı olsunlarda.benim arkadaşta erken doğum yapmıştı bebeği küçüktü ama şimdi maaşallah.ı va.seninkinin kilosu iyi maşallah.bi arkadaş var benden 2 ay önce doğum yaptı sürekli arayıp bebeğin kaç kilo oldu diyip duruyo.bende biraz zayıf dedim ayyyy sen kendinimi besledin dio bana.deli oldum ya..ben istemezmiyim yani bebeğimin kilolu olmasını.insanları anlamak zor var ya.o doğum yaptığında ben hiç sormadım kaç kilo doğdu die.sağlıklı mı dedim sadce.önemli olanda o değil mi ? açılma bende de yok cnm bakalım inş.zamanı gelince açılma olur da bir çırpıda kurtuluruz.hayırlısı inş..
yiyorum canım ya hergün muz ve her sabah ceviz pekmez incir hurma.....geçen gittiğimde daha iyi almıştı bu sefer almamış biraz canım sıkıldı :-(
bende varım bendeeee hemde bugun 41.haftamıs bıtıyro artık ıyıce bunaldık coluk cocuk hepımız meraktan hayırlısıyla saglıkla gelse dıyoruz artık sadece
kulubuun sultanı ve suksuk gozunuz aydın olsun darısı bızlzere ınsallah
bende varım bendeeee hemde bugun 41.haftamıs bıtıyro artık ıyıce bunaldık coluk cocuk hepımız meraktan hayırlısıyla saglıkla gelse dıyoruz artık sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?