2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim bebeğim iri olduğu için 40 haftaya girdikten sonra doktorum beklemeyelim dedi beni suni sancıyla doğurtturdu sana öyle bişey demiyomu doktorun

kızalr hazırana kadar ozele gıdıyordum hazırandan sonra okullar kapandıktan sonra devlete gectım orda da dr.um ıyı ama pek ılgılenmıyor pazartesı gunu ıste son kontolum vardı bekleyelım dedı yıne pazartesı kontrolum var nılemıyoru m pazartesı acaba devlet yerıne ozele mı gıtsem dıye dusunuyyorum hıc bırsey demedı beklıyorum bende

senin kide nişan gibi geldi bana...
kızımda birde ishal olmuştum ama daha ishal değilim.. acaba yanlış alarm mı.. bende heycanlandım şimdi inşallah alırız bebişleri sağlıcakla az sancı ağrı ile kucağımıza..

Herkese merhaba bende oğlumu dün saat 2. Gibi kucağıma aldım cok sukur darısı bekleyenlerin basına doğuran annelere bol sutlu cok uykular geceler inşallah detaylar daha sonra

Herkese merhaba bende oğlumu dün saat 2. Gibi kucağıma aldım cok sukur darısı bekleyenlerin basına doğuran annelere bol sutlu cok uykular geceler inşallah detaylar daha sonra

ayhh ne güzel haberler alıyoruz çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inş darısıda bizlere çok merak ediyorum kızımı sabırsızlık tavan yapıooo

bebişlerını kucaklarına alan tum annelerımızı tebrık edıyorum gozunuz aydın rabbım hayırlısıyla buyutmek nasıp etsın ınsallah

karnımda bi farklılık yok gibi, ne oluyo ki pelte gibi olunca.

bana mı diyosun canım nişan gibi diye.

gözünaydın canım allah bağışlasın

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah

kayısı hoşafı süt yapıyormuş canım asıl onu yap istersen.

senin de gözün aydın, Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin.

kızlar herkes 40 ta doğurda sanırım değil mi, ben boşuna bekliyorum şimdiden galiba, kırıp totomu oturayım en iyisi

beklemedeyim bakalım kaç gün beklicem acaba

slm kızlar bizde bugün tam 44 günlk olduk çok şükür 1.ay aşılarımızıda olduk çok şükür ates olmadı 2.ay asıları ateş yapıyor diyolar sizde oldumu bide asıya gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü fitil verin diyorlar sizler yaptızınmı veya neler yaptınız?? kızlarım 3700 olmuşlar çok şükür bu arada kızlarımın dili pamukçuk oldu çok kötüydü burtan okuduk kulak pamuğunu zayin yağına batırdım dilini sürttüm çok şükür baya çıktı çok az kaldı sizinde önerileriniz varmıı??

Ya kızlar göğüs ucu olmayanlar neler yapıyosunuz. Ben uğraşınca biraz çıkıyor ama bilemedim. Bide enjektörün ucunu kırıp çek diyorlar.

öncelikle allah bağışlasın. Maşallah kızlarına. Bizim grupta ikinci doğumu olanlar dışında bebebği 1 ayı bulan yoktur çünkü eylül anneleriyiz biz ama 2. Doğumu olan anneler yardımcı olabilir.

kızlarrr eylülün ortası ve sonunda doğumu olacaklar kaldık
büyük temizlik yaptık eşimle bugün hala bitmedi ama devamı yarın artık
acaba bebeğim ne zaman gelecek çok merak ediyorum sancı,kasılma falan filan hiçbişey yok ...siz baya hareketlenmeye başladınız nişan falan..

bu arada doğum yapan arkadaşlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun.. Allah analı babalı büyütsün..
darısı başımıza

evet heyecan giderek artıyor nişan gelince dr.a koşmak gerekmez diye oturuyorum bakalım.
şöyle belden bi sancı girse koşardım ama

hiç bel ağrın yok mu yada adet sancısı gibi özllikle yürüyünce.. bende bunlar var.. bende şiddetlenmesini bekliyorum.. tabi geçici sancıda olabilir ama... ben dün bebişi uyandırmak için 5 -6 kez karnımı sallıyorum bir köşeden karnıma dokunduğum yer titreşiyodu bugun sallıyorum sanki oradaki bir topmuş gibi her yeri sallanıyo.. bende yni farkettim bakalım
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, biraz dua okuyayım ....hepimize..
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum sağlıcakla büyüsünlar inşallah

hayır canım hiç ağrı sancı yok. kolay doğumlarımız olur inş sağlıkla

cnm yaa çatı nst neyse de en azından ultrasonla bakar insan. suyu falan önemli sonuçta ya da bebeğin hareketleri.

ben alaturka kullanıyorum. otu da sancıların başladığında ılık-sıcak suya koyacakmışsın. açılma kolay olsun diye. yanında götürmene gerek yokmuş. zaten sancılar başladığında eve suya koyup doğuma gidiyorsun. sancılar başlayınca ararsın anneni. o suya koyar
inanmıyorum sanaaaaaaaa çok ilginç yaaaa:))))) ilk defa duydum valla:)))
bugün bende yaklaşık 4 saat yürüdüm:))) ben tembel annelerdenim. hazılrıklarımı bugün tamamlamaya çalıştım:))
evete kolonya fikri baya güzellll oo cnm gelenlere çocuklaraı odaya almıyorum desemmm neler olur nelerrr
Ya kızlar göğüs ucu olmayanlar neler yapıyosunuz. Ben uğraşınca biraz çıkıyor ama bilemedim. Bide enjektörün ucunu kırıp çek diyorlar.

cnm göğüs ucu olmayınca doğumdan sonra hemşireler gelip enjektörle çekiyormuş sanırım. ama sen şimdi yapma istersen.rahim kaslarını uyarırsın. ya da yap yap uyarılsın bebiş gelsin

arkadaslar bugün benimde muayenem vardı maşallah bebeğim 3480gr 49 cm olmuş suyum iyi plesantada iyiymiş yaslanma yokmuş.. Çatı muayenesi oldum çok açıyacak diye korktum ama öyle korkulu birşey olmadı, acımadı hiç walla :) ama yüzde 80 normal doğum olur biraz basıklık var dedi. Hastaneden geldik şimdide kanamam oldu kırmızı alıntıyla gelen bir kanama normaldir bu değil mi?

normaldir cnm çatı muayenesinden sonra genelde olurmuş
maşallah bebeğine de

ben de bugün kalan alışverişimi yaptım kızlar.çok yoruldum ama çok güzeldi.
geceliğimizi, biberonumuzu,alezimizii,çantamızı falan aldık.
yarın son aldığım eşyaları da yıkayıp yatağımızı falan yerleştireceğiz.ütülerden sonra da hastane çantamıza son şeklini vereceğiz. ben tembel annelerdenim. anca tamamlayabildim

evi de şöyle bir elden geçirmem lazım yarın. halılarım yıkandı geldi. koltuklarım yıkandı....halıları bir süre daha sermeyeceğim gerçi. cam balkon açık hala benim.geriyede sanırım bebişimi beklemek kalacak.

kızlar lohusa şerbeti yerine vişne kompostosu yapsam olmaz mı 10 kavonoz kadar var da:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…