evett benim stresim zaten bana yetiyo,bi de güya bana belli etmiyo ama o benden stresli,ayy aşkımm kucağıma alınca bayılmasam bari heyecandan diyo :) artık nasıl bi baba olma özlemiyle yanıp tutuşmaksa bu :) artık sabırlar tükeniyoo :)))) sancılarım var ama günde 1-2 kez,bu akşam yürüyüşten gelince şiddetli vurdu ama devamı yok :) bende yürümeye çalışyorum ama akşamları,gündüz çok yoruluyorum yoksa. ay çok doğurasım var
evett benim stresim zaten bana yetiyo,bi de güya bana belli etmiyo ama o benden stresli,ayy aşkımm kucağıma alınca bayılmasam bari heyecandan diyo :) artık nasıl bi baba olma özlemiyle yanıp tutuşmaksa bu :) artık sabırlar tükeniyoo :)))) sancılarım var ama günde 1-2 kez,bu akşam yürüyüşten gelince şiddetli vurdu ama devamı yok :) bende yürümeye çalışyorum ama akşamları,gündüz çok yoruluyorum yoksa. ay çok doğurasım var
benim de korkum gitgide azalıyor, ya cahil cesareti benimkisi ya da artık sabırsızlıktan korkumu falan düşünmez oldum.
gözünaydın canım maşallah, aklımdan geçirmiştim heralde doğurdu görünmüyo diye.Kızlar ben de doğum yaptım çarşamba öğlen! Eve çıkıp internete ulaşmam vakit aldı maalesef. Süt sorunu ve dikiş dışında iyiyiz şükür. Doğum hikayemi daha sonra yazacağım. Ama kısacık tavsiyelerde bulunayım: eğer dikişiniz olursa mutlaka ortası delik minder alın hayat kurtarıyor, bi de kanama için orkid kullanmayın miktarı az olsa da dokusu tahriş edebiliyor, onun yerine bandsız hasta bezinin en küçük boyun öneriyorum. En kısa zmanda görüşmek dileğiyle.
bende sancı fln hiiçç yokevett benim stresim zaten bana yetiyo,bi de güya bana belli etmiyo ama o benden stresli,ayy aşkımm kucağıma alınca bayılmasam bari heyecandan diyo :) artık nasıl bi baba olma özlemiyle yanıp tutuşmaksa bu :) artık sabırlar tükeniyoo :)))) sancılarım var ama günde 1-2 kez,bu akşam yürüyüşten gelince şiddetli vurdu ama devamı yok :) bende yürümeye çalışyorum ama akşamları,gündüz çok yoruluyorum yoksa. ay çok doğurasım var
valla yaaa dediğin gibi sabırlar tükeniyo iyice cnm.... bendede çok var ağrı sancı ama dediğin gibi devamı gelmiyo işte tık die kesiliyo artık son zamanlar die de sürekli temiz olmaya çalışıyorum epilasyon yapıyorum gün aşırı bari temizken gelse şu velet de rezil olmasamayyy valla bnmde inanılmaz doğurasım var hadi gel doğurak beraber
bugün akşam yürüyüşe çıktık eşimle, altta çok büyük bi ağrı hissettim resmen çok zor yürüdüm, bizimkinin gözü korktu canım eve gidince valizi kapının önüne koyalım dedi, ben de dedim korkma öyle kolay olmuyor o iş, bak suyum falan gelirse panik yapma, arabayı yavaş sür vaktimiz olacak dedim, öyle mi tamam diyor. Demek söylemesem panik yapacakgerçi ona kalsa ne panik yapıcam canım diyor, ben doğumdayken sen de kapıda ağlayanlardan mı olacaksın diyorum, cevap hazır ne ağlıcam canım. ay yerim onu ben canım kocam, laf aramızda kızlar eğer çok sancı çekersem bence ağlar.
valla yaaa dediğin gibi sabırlar tükeniyo iyice cnm.... bendede çok var ağrı sancı ama dediğin gibi devamı gelmiyo işte tık die kesiliyo artık son zamanlar die de sürekli temiz olmaya çalışıyorum epilasyon yapıyorum gün aşırı bari temizken gelse şu velet de rezil olmasamayyy valla bnmde inanılmaz doğurasım var hadi gel doğurak beraber
Merhaba kızlar nasılsınız ? ağrım sancım yok ama çok kasılmam oluyo resmen taşa kesiyo karnım
öle sert göründüklerine bakmayın kızlar aslında bizden daha heyecanlı ve panik durumdalar ama belli etmemek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar bnm kocişte bu sıralar çok korkulu rüyalar görüyo gece uyanıyo bana sarılıyo oyyy bebeğim kıyamam ona benbişey olacağından korkuyo çok... geçenlerdede birden uyandı bana diyo çocuk nerde bnm cevabı kesin siz ---karnımdaaaaa---
uyku sersemi ne cevap vereceğimi şaşırdım
hadi bakalım hayırlısıyla inşallahh :) normal doğum yapan arkadaşlarıma çok korkuyorum dediğimde ooooohoooo o sancılar geldimi ne korku kalıyo ne heyecan,tek düşüncen sağlıkla çıkarıp rahatlamak oluyo diyolar,bi doğursakta bi atlatsak yav ..
gözünaydın canım maşallah, aklımdan geçirmiştim heralde doğurdu görünmüyo diye.
normal doğum yapmışsın sen de, darısı başıma, sağlıkla ve hayırlısıyla tabi.
bende sancı fln hiiçç yok
bikaç gündür biz de yürüyoruz, ayaklarım kopuyo ama en fazla çatı genişlemesi tarzı ağrı oluyo :26:
düzensiz de olsa sancım olaydı barii
bende bikini bölgesine kuaföre giderdim hep ağdaya,5 aydır gitmiyodum,evde kendim yapıyodum,son zamanlar diye bikini ve komple bacak olarak yaptırdım ağdamı,ohh misler gibiyim :) yenileri çıkmadan gelse kızım :)) doğurak hadiiiiiibabamız ne sevinir ne sevinir :) her telefonuna heyecanlanıyorum diyo garibim :)
uykum geldi kızlar, size iyi geceler, yarın görüşürüz inşallah.
ay insallah oyle oluyordur gercekten.Ben hala sabırsızlanmaya baslayamayanlardanım. Dogumhaneye girerken de hala aynı modda olucam heralde.Bana hala cok erken gibi geliyor, korkuyorum..Cok karısık duygular icineyim.
Bugün doktora gittik, daha yeni 3 kilo olmus yavrum, biraz minyon bir bebek olacakmıs. daha dogum kanalına inmemis ve doktorumuz en fazla bir hafta daha beklerim bir kac gün icinde dogum kanalına indigi halde bir gelisme olmazsa suni sancıyla dogumu baslatırız dedi.Dogum kanalına hala girmemisse o zaman sezeryan olacagım heralde, ama henüz belli degil tabi..özellikle sezeyanla dogum yapan arkadaslara bir sorum olacak.
Ameliyat esnasında sakinlestirici verilmedigi halde nasıl sakince sedyede yatılabiliyor? sonucta acı hissi olmasada bilinc acık ve bir ameliyat yapılıyor o esnada..Kendimi o sekilde düsününce bile korkudan ölücek gibi oluyorumNolur tecrübeli arkadaslar yazabilir mi? Tansiyon fırlamazmı korkudan? Tasikardi olmaz mı?
uykum geldi kızlar, size iyi geceler, yarın görüşürüz inşallah.
herkesin doğumu bir olmadığı gibi sancılarıda belli olmuyo demekki,bünyesi meselesi herhalde cnm,okuyoruz sancıları çıkıp 1-2 cm açığı olup hiç bişey hissetmeyenler ve suni sancıyla doğum yapanlar,rabbim hayırlı doğumlar versin bize inşalllahh
ayy ben utancımdan gidemedim kuaföre bi türlü ... başından beri kendim uğraşıyom artık oluyo olmuyo bilmem:) şimdi yine komple temizlik yaptım mis oldum ah bu gece gelse kızım ne hoş olurbnm eşimde gececi cnm şu an evde tekim oda korkudan 10 dk da bir arıyo ay valla çok komikler yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?