2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim özellikle gece sancılarım oluyordu, iki gündür nerdeyse hiç sancı çekmedim sadece bugün yürüken oldu biraz o da farklıydı zaten, ben sancılar artacak diye beklerken iyice gitti ya, sibel gibi mi olucam yoksa.

Merhaba kızlar nasılsınız ? ağrım sancım yok ama çok kasılmam oluyo resmen taşa kesiyo karnım

Son düzenleme:

valla yaaa dediğin gibi sabırlar tükeniyo iyice cnm.... bendede çok var ağrı sancı ama dediğin gibi devamı gelmiyo işte tık die kesiliyo artık son zamanlar die de sürekli temiz olmaya çalışıyorum epilasyon yapıyorum gün aşırı bari temizken gelse şu velet de rezil olmasam ayyy valla bnmde inanılmaz doğurasım var hadi gel doğurak beraber

benim de korkum gitgide azalıyor, ya cahil cesareti benimkisi ya da artık sabırsızlıktan korkumu falan düşünmez oldum.

kötü bişey olsaydı kim yapardıki 2.yi,3.yü.........doğru ama dimi yanii.. evet çekiyosun ama çıktığı an kokusunu duyduğun an herşey bitiyo diyolar

gözünaydın canım maşallah, aklımdan geçirmiştim heralde doğurdu görünmüyo diye.
normal doğum yapmışsın sen de, darısı başıma, sağlıkla ve hayırlısıyla tabi.

bende sancı fln hiiçç yok
bikaç gündür biz de yürüyoruz, ayaklarım kopuyo ama en fazla çatı genişlemesi tarzı ağrı oluyo :26:
düzensiz de olsa sancım olaydı barii

evet ya temiz kalıcaz diye anamız ağladı, gerçi artık o işi yoluna koydum, birkaç günde bir ben de yapıyorum.

öle sert göründüklerine bakmayın kızlar aslında bizden daha heyecanlı ve panik durumdalar ama belli etmemek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar bnm kocişte bu sıralar çok korkulu rüyalar görüyo gece uyanıyo bana sarılıyo oyyy bebeğim kıyamam ona ben bişey olacağından korkuyo çok... geçenlerdede birden uyandı bana diyo çocuk nerde bnm cevabı kesin siz ---karnımdaaaaa---
uyku sersemi ne cevap vereceğimi şaşırdım

bende bikini bölgesine kuaföre giderdim hep ağdaya,5 aydır gitmiyodum,evde kendim yapıyodum,son zamanlar diye bikini ve komple bacak olarak yaptırdım ağdamı,ohh misler gibiyim :) yenileri çıkmadan gelse kızım :)) doğurak hadiiiiii babamız ne sevinir ne sevinir :) her telefonuna heyecanlanıyorum diyo garibim :)

Merhaba kızlar nasılsınız ? ağrım sancım yok ama çok kasılmam oluyo resmen taşa kesiyo karnım

bende hepsi var ama icraat yok işte kasılmalarım çok sık olmaya başladı ama düzenli değil şiddeti artmıyo işte önceki hafta hiç bişeyim yoktu kesilmişti sancılar şimdi geri geldi oyyyyy çok stresli bu işler yaaaa

arkadaşımın eşi biraz sert biri, karısı iki saat sancı çekmiş kapıda ağlamış, bunu benimkine anlatınca yapma yav dedi.

ay insallah oyle oluyordur gercekten.Ben hala sabırsızlanmaya baslayamayanlardanım. Dogumhaneye girerken de hala aynı modda olucam heralde.Bana hala cok erken gibi geliyor, korkuyorum..Cok karısık duygular icineyim.
Bugün doktora gittik, daha yeni 3 kilo olmus yavrum, biraz minyon bir bebek olacakmıs. daha dogum kanalına inmemis ve doktorumuz en fazla bir hafta daha beklerim bir kac gün icinde dogum kanalına indigi halde bir gelisme olmazsa suni sancıyla dogumu baslatırız dedi.Dogum kanalına hala girmemisse o zaman sezeryan olacagım heralde, ama henüz belli degil tabi..özellikle sezeyanla dogum yapan arkadaslara bir sorum olacak.
Ameliyat esnasında sakinlestirici verilmedigi halde nasıl sakince sedyede yatılabiliyor? sonucta acı hissi olmasada bilinc acık ve bir ameliyat yapılıyor o esnada..Kendimi o sekilde düsününce bile korkudan ölücek gibi oluyorum Nolur tecrübeli arkadaslar yazabilir mi? Tansiyon fırlamazmı korkudan? Tasikardi olmaz mı?

herkesin doğumu bir olmadığı gibi sancılarıda belli olmuyo demekki,bünyesi meselesi herhalde cnm,okuyoruz sancıları çıkıp 1-2 cm açığı olup hiç bişey hissetmeyenler ve suni sancıyla doğum yapanlar,rabbim hayırlı doğumlar versin bize inşalllahh

ayy ben utancımdan gidemedim kuaföre bi türlü ... başından beri kendim uğraşıyom artık oluyo olmuyo bilmem:) şimdi yine komple temizlik yaptım mis oldum ah bu gece gelse kızım ne hoş olur bnm eşimde gececi cnm şu an evde tekim oda korkudan 10 dk da bir arıyo ay valla çok komikler yaw

daha ne erkeni,hadinnnn hadinnn :)))) gününü saatini ayarlamıştır rabbim,hayırlısıyla gelir inş. kuzun,bazen sancılar başlayınca anca inebiliyomuş kanala,hangisi hayırlıysa hakkınızda o olsun inş. ister normal ister sezeryan,önce sağlıklı olsun inş.

nst de 40 sancı çıksa hissediyorum ben hafif adet ağrısı gibi. o yüzden olsa hissederim diye düşündüm.
doğuran gitti biz kaldık, hayırlısıyla bizler de kurtulalım inş..

kızlar bugün suyum geliyo sandım ama meğer o baya bi akıntıymış...şöyle baştan anlatayım saat 7 gibi acile gittik alttan muayene etti doktor daha öncede çatı muayenesi olmuştum bu kadar acımamıştı bu sefer canım çok acıdı birde ince bi çubuk gibi bişeyle de gelenin su mu akıntı mı olduğunu anlamak için o çubuğu soktu vajinama su değilmiş negatif dedi sonra nst ye bağladılar sancı çıktı biraz kaçlarda bilmiyorum hemşire öyle dedi bunlar doğuma hazırlık sancılarıdır dedi. alttan muayene oldum diye kanama olmuş az bişey... doktor kanaman çok olursa suyun geldiğini hissedersen yada sancın olursa hemen gel dedi

ne zaman gelecek bebeğim yaa

nie utanıyosunnn :) ben o sıcaklarda kuaföre gidene kadar terliyorum diye gidemiyodum,şimdi havalar serinledi daha rahatım,son son bi gideyim belki kızım hazır annem temizken gideyim bari der dedim :) onlar bizden daha heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…