az önce zırrrr bi telefon,olası doğum tarihi 30 eylül olan teyzemin gelini saat 4de düzenli olmadığı halde dr.a gitmiş sancısından dolayı,2cm açıklıkkk :) bi serum yer dönerim diye beklerken salmamışlar bir daha ve saat 10da normal yolla almış bebişini kucağına :) bütün sülale ordayken heyecan yapmim diye doğunca haber vermişler banada :) ayın 20sinde ben normal doğuramam cesaretim yok korkuyorum diye sereryan olmaya karar vermişti,bense onu bende ne kadar olduğunu bilmeden cesaretlendirmeye çalışıyodum :))) bir hamiş daha kurtuldu :) şu an doğumhane kapısında anne ve bebbeğin çıkmasını bekliyorlar,odalarına geçince tekrar arayacaklar beni,artık sabaha kadar arar durursun diyo ordakilerama napimmmm sabırsızlanıyorummmm şimdi yürüyüşten geldim,eve adımımı atar atmaz bir ahhh çıktı ağzımdan,10sn gibi sürdü ve gitti,artık düzenli hale gelmeli bu sancılarrr :))) sülale hastaneden çıkmadan orayı basmalıyız diyorum kızıma,duyarsa
dün öğlen 13.30 da spınal sezeryan ile oğlum dünyaya geldi:) 3200 gr sağlık durumumuz çok iyi çok sukur:) doğum hıkayemı en kısa zamanda yazacagım:) darısı bekleyenlerın basına:)
gözünüz aydın canım, maşallah ne güzel kurtulmuş, darısı başına.
dün öğlen 13.30 da spınal sezeryan ile oğlum dünyaya geldi:) 3200 gr sağlık durumumuz çok iyi çok sukur:) doğum hıkayemı en kısa zamanda yazacagım:) darısı bekleyenlerın basına:)
sağol canım,darısı hepimizin başına inşallah :)
canım senin kss durumları nasıl oldu. Benim olmadı sadece 3 kişi alıyorlar. Buarada hani sol ayağı topuğa değirme vardı ya onu zorlayınca ben yapıyorım. Sende ne var neyok
inşallah, eşimin içine doğmuş bu hafta doğuracakmışımgenelde eşimin içine doğanlar çıkar o yüzden ben de bi heyecan yaptım. İnşallah hayırlısıyla tabi.
az önce zırrrr bi telefon,olası doğum tarihi 30 eylül olan teyzemin gelini saat 4de düzenli olmadığı halde dr.a gitmiş sancısından dolayı,2cm açıklıkkk :) bi serum yer dönerim diye beklerken salmamışlar bir daha ve saat 10da normal yolla almış bebişini kucağına :) bütün sülale ordayken heyecan yapmim diye doğunca haber vermişler banada :) ayın 20sinde ben normal doğuramam cesaretim yok korkuyorum diye sereryan olmaya karar vermişti,bense onu bende ne kadar olduğunu bilmeden cesaretlendirmeye çalışıyodum :))) bir hamiş daha kurtuldu :) şu an doğumhane kapısında anne ve bebbeğin çıkmasını bekliyorlar,odalarına geçince tekrar arayacaklar beni,artık sabaha kadar arar durursun diyo ordakilerama napimmmm sabırsızlanıyorummmm şimdi yürüyüşten geldim,eve adımımı atar atmaz bir ahhh çıktı ağzımdan,10sn gibi sürdü ve gitti,artık düzenli hale gelmeli bu sancılarrr :))) sülale hastaneden çıkmadan orayı basmalıyız diyorum kızıma,duyarsa
oh maşallahhhhh yaa ne güzel bi doğum olmuş öle darısı başımıza inş yaaa ben artık çok sabırsızlanmaya başladım kızlar yaaa bebişlerin resimlerini gördükçe dahada sabırsızlanıyorum bnm perşembe son günüm 40. haftama girmiş oluyorum umarım perşembeye kadar gelir minnakımpazartesi doktor kontrolüm var kızlar dua edinde güzel haberlerle geleyim çok hasret kaldım kızıma ben hepinize bol bol dua ediyorum rabbim hayırlısı ile kurtarsın her birimizi inş
Ya kızlar göğüs ucu olmayanlar neler yapıyosunuz. Ben uğraşınca biraz çıkıyor ama bilemedim. Bide enjektörün ucunu kırıp çek diyorlar.
Kızlar ben de doğum yaptım çarşamba öğlen! Eve çıkıp internete ulaşmam vakit aldı maalesef. Süt sorunu ve dikiş dışında iyiyiz şükür. Doğum hikayemi daha sonra yazacağım. Ama kısacık tavsiyelerde bulunayım: eğer dikişiniz olursa mutlaka ortası delik minder alın hayat kurtarıyor, bi de kanama için orkid kullanmayın miktarı az olsa da dokusu tahriş edebiliyor, onun yerine bandsız hasta bezinin en küçük boyun öneriyorum. En kısa zmanda görüşmek dileğiyle.
aminn aminnn aminnnn :) hadi ama,galiba bizim bebişler sizinkileri bekliyooo :))) eşim işte, birazdan çıkıcak,konuştuk az önce,sesi garip garip geliyodu,sanki bizimki neden gelmiyo der gibi( bana bişi diyemiyo ama kızınla her sabah yinemi gelmedin kavgası yapıyo :))) günleri vakitleri gelmeden olmuyor işte,allahın izniyle sağlıcakla gelseler :) teyzemin gelini odasına gelmiş,uyuyomuş :)) ohhh ondan rahatı yoktur şimdii :) bebişse basıyo yaygarayııı :) heyecan yaptım bak şimdi :26:
Kızlar ben de doğum yaptım çarşamba öğlen! Eve çıkıp internete ulaşmam vakit aldı maalesef. Süt sorunu ve dikiş dışında iyiyiz şükür. Doğum hikayemi daha sonra yazacağım. Ama kısacık tavsiyelerde bulunayım: eğer dikişiniz olursa mutlaka ortası delik minder alın hayat kurtarıyor, bi de kanama için orkid kullanmayın miktarı az olsa da dokusu tahriş edebiliyor, onun yerine bandsız hasta bezinin en küçük boyun öneriyorum. En kısa zmanda görüşmek dileğiyle.
oyyyyy gelse artık bizim kuzularda yaaa baksana eşler bile strese girdi bnm eşimde her gün bi doğuramadın şu çocuğu gitti die dalga geçiyo valla yapmadığım şey kalmadı kaç kilo hurma yedim toplamda ... fırsat buldukça yürüyorum temizlik yapıyorum çömeliyorum ama yok ... allahtan sancılarım ve ağrılarım var her gün ama düzensiz işte... sende durumlar nasıl cnm oy bebiş sesi duyunca iyice heyecanlanıyo insan yaaaaa
hadi bakalım hayırlısıyla inşallahh :) normal doğum yapan arkadaşlarıma çok korkuyorum dediğimde ooooohoooo o sancılar geldimi ne korku kalıyo ne heyecan,tek düşüncen sağlıkla çıkarıp rahatlamak oluyo diyolar,bi doğursakta bi atlatsak yav ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?